Altid behjælpelige og virkelig rar og i orden kundeservice. Meget kompetente ansatte, som har styr på stoffet. Kan klart anbefale IDA forsikring samt deres medlemskab.
Det här tycker kunderna
Forsikring er desværre ubrugelig når man skal bruge dem. Da den er tegnet igemmen TRYG. Jeg har selv kæmpet i 3 år for at få erstatning, trods der ligger politi rapport, lægebesøg, skadestue... Se mer
Oprindelig dårligt review, nu ændret efter god håndtering af klage ansvarlig. Havde et ikke så heldigt forløb hos Tryg forsikring, og mente selv at tryg som minimum burde holde mig skadefri, da fejle... Se mer
0/5, Komplet umulig kommunikation. Har snakket med IDA forsikring ca. 10 gange, og hver gang er jeg blevet oplyst modstridende om deres produkter. Forskellige priser. Modstridende svar på, hvorn... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.
Kontaktuppgifter
Kalvebod Brygge 31-33, 1780, København V, Danmark
- idaforsikring.dk
God service og hurtig besvarelse.
Jeg har altid oplevet en god service og hurtig besvarelse.
Jeg synes ikke IDA forsikring har samme…
Jeg synes ikke IDA forsikring har samme niveau som tidligere. Dårlig kundeservice og dårlig rådgivning. De prøver altid at slippe udenom at dække en skade. Jeg ville ønske at IDA ville samarbejde med et andet forsikringsselskab end TRYG. Jeg har efterhånden flyttet de fleste af mine forsikringer til at andet selskab.
Great insurance and amazing price
I am insured by IDA Forsikring for more than 10 years and I have only positive experiences. Even in the case where the roof damage was declined due to a rusted nail (the insurance covers damages from impact like a branch or stones) it was together with a nice explanation. Electronics and travel insurance are the ones that we use the most and had no issues for payment. E.g.: broken phone, dishwasher, cancelled flight, hospital visit or dentist.
Der står altid noget med småt
Jeg har været kunde hos Ida i ca. 8 år, og hver gang jeg har brug for min forsikring viser det sig, at der står noget med småt, som gør at forsikringen ikke dækker alligevel.
De sidste 2 år har jeg haft brug for min forsikring 3 gange, uden at den har dækket.
Altid god oplevelse
Forstår ikke de dårlige anmeldelser, har kun haft gode oplevelser, med kompetente medarbejdere, skidegode priser, og god kommunikation. Rigtig god rådgivning i en træls sag med flere forsikringer tegnet på én gang (med IDA og et andet selskab). Det var det andet selskabs skyld, og IDA var bare gode til at forklare og fik det hele løst.
Håbløs at kommunikere med
Håbløs at kommunikere med, og mangelfuld rådgivning.
Siger de kan dække dine ting, men så kommer der forbehold bagefter.
Det er alt for besværligt og spild af tid. De kan være billige - ja, men du kommer til at bruge oceaner af tid på at være sikker på, at deres rådgivning nu også passer til dine behov.
Super flinke medhjælpere
Super flinke medhjælpere! Vi havde en forsikringssag med min kærestes kontorstol og det var bare enormt god kommunikation, hurtig svartid og flinke medarbejdere - vi er rigtig glade for at være kunder!
En forsikring der kun dækker hvis du er så heldig at have tillæg på alt.
I første omgang står vi i 2023 med en oversvømmelse i vores helt nye tilbygning pga opstigende grundvand. Vi har, hvis man går ind på deres hjemmeside og ser på forsiden, de 3 forsikringer de reklamerer med skulle være en god grund til at vælge deres forsikring. Men nej - vi står helt uden dækning. Ikke engang vores indbo kan dækkes, der er intet at komme efter; “det er et tillæg til forsikringen…” siger de.
Nu har vi så fået sat gang i skift at vores tag. Der er skadedyr der har været godt rundt på hele taget og ødelagt vores isolering. Vi har jo en forsikring, men nej; “det er et tilvalg til forsikringen….”
Jeg er f…. Godt træt af den forsikring for der er ikke en skid af det vi har haft brug for som er dækket ind fordi “det er altsammen tillæg til forsikringer…” !!! IDA forsikring hos Tryg, kan ikke bruges til noget som helst. Og vi arbejder på sagen på at komme væk fra så dårlig service. Det er bestemt IKKE en billig forsikring vi har. Heldigvis har min fagforening også et godt samarbejde med et forsikringsselskab som er testet af TÆNK og der i befinder TRYG sig IKKE…. Det er ikke trygt at være i Tryg. Det må I kunne gøre bedre IDA….
0/5 Umulig kommunikation
0/5, Komplet umulig kommunikation.
Forskellige priser. Modstridende svar på, hvornår forsikringen dækker og hvordan den dækker. Ingen ved, hvem forsikringen egentlig er igennem, nogle siger Tryg, nogle siger, de intet samarbejde har med Tryg, men med Nordea, nogle siger begge dele. Uvished om, hvem jeg skal kontakte. Én sagde, IDA forsikring slet ikke må fortælle mig om deres produkter.
Altid hurtig respons
Altid hurtig respons, behandling og udbetaling ved skader. Samtidig med danmarks billigste priser på forsikringer.
Servicen var lig 0
Servicen var lig 0, da jeg havde brug for det. efter en brand i vores hus, og uTRYG trak os rundt i deres cirkus (læs. snød os mht. erstatning) så var IDAs svar: tag kontakt til uTRYG!!!
øhhhh.
nu er alt flytte til GF. helt anden oplevelse OG billigere.
Ingen hjælp at hente, når man står uden vand og varme
El forsyning havde ved en fejl sendt 400 volt igennem vores hus og blandt andet brændt vores varmepumpe af. Det betyder, at vi står ude vand og varme med en lille baby. Tryg/ Ida forsikring dækker stort set ingenting til en ny varmepumpe, og derudover får man det flabet svar, når man fortæller at vi står uden vand og varme at "vi vel kan gå over til naboen og låne noget varmt vand" der er absolut ingen kundeservice overhovedet og ingen hjælp at hente! Hvad hjælper det så, at man har tilvalgt alt i en husforsikring, hvis de ikke hjælper os når andre ødelægger vores ting og vi står uden vand og varme.
Mangler I også jeres cykel?
Udgangspunktet er en simpel skadesanmeldelse af et cykeltyveri. Vi er nu på dag 45, og sagen er endnu ikke afsluttet.
Ret skal være ret; der har været fejl i informationen på anmeldelsen fra min side. Det er første gang, at jeg prøver det.
De er dog blevet løst af to omgange med en samlet svartid på 4 timer. Samlet svartid fra TRYG? 1.076 timer i skrivende stund…
Med den behandlingstid fristes man til at spørge: er alle I andres cykler også blevet stjålet?
Tog lidt tid, men endte godt hos IDA
Oprindelig dårligt review, nu ændret efter god håndtering af klage ansvarlig.
Havde et ikke så heldigt forløb hos Tryg forsikring, og mente selv at tryg som minimum burde holde mig skadefri, da fejlen lå hos deres taksator. Det mente tryg umiddelbart ikke. Efter klage til IDA, som dog trak lidt langt ud af uheldige årsager, blev sagen endeligt lukket tilfredsstillende.
Tilbud ikke modtaget
Jeg bad om et tilbud den 4/9/24. Der er 18/9/24 i dag, og jeg har ikke modtaget noget svar.
Meg sur kundeservice
Meg sur kundeservice. Når man nu endelig kommer igennem til kundeservice efter at have været nr. 50 i køen, er hende kundeservice damen mega ubehjælpelig og flabet. Hun starter i stedet en unødvendige diskussioner da jeg som kunde forklarer mit problem. Helt vildt uprofessionelt. Vi melder os ud i dag.
De sender alt muligt ligegyldigt…
De sender alt muligt ligegyldigt reklame skidt på mail og oplyser ikke hvem de er
Ingen hjælp at hente
Jeg fortryder at jeg har valgt et medlemskab hos IDA. Min lejlighed har for nyligt været udsat for røg- og sodskade hvorfor jeg ikke har kunne bo i den, "heldigvis" havde jeg indboforsikring gennem IDA, men dette har ikke kunne betale sig og ville ønske at jeg ikke havde. Indtil videre har de ihverfald virket som nogle store amatører og det har vist sig at det bedre kunne betale sig slet ikke at være forsikret igennem dem.
Sendte mig forgæves i Greenmind
Dag 0: Telefon meldes i stykker.
Jeg snakker med IDA Forsikring, der siger at jeg vil blive kontaktet af nogen der står for det med telefoner, om næste skridt.
Når en telefon er i stykker skal sagen ikke "behandles" den skal sendes til et værksted (Greenmind) som kan tage stilling til næste skridt.
Dag 3:
Efter 45 minutters ventetid på at få fat i en medarbejder, advarer han om at Greenmind har travlt og der kan gå op til 20 dage med en reperation af en telefon. Han anbefaler at jeg kan aflevere den til et andet værksted, og få et tilbud jeg kan sende ind. Jeg siger at det er okay, bare jeg kan komme videre i processen, og vi aftaler jeg kan tage ned og aflevere den. "Du kan bare køre direkte ned og aflevere den i Greenmind" siger medarbejderen.
Jeg tager tidligere fri fra arbejde for at passe det ind i den travle hverdag med små børn.
Da jeg står i Greenmind tre kvarter senere får jeg at vide at der ikke er oprettet en sag på det, og at han ikke kan gøre noget før der er det. Jeg vil få en mail når det er gjort... Jeg må køre igen, uden at kunne aflevere telefonen.
Dag 4: Da der stadig ikke er kommet en mail klokken 11, forsøger jeg at få fat i dem igen... Selvom telefonen er åben, er det åbenlyst at alt bemanding er gået til frokost, da jeg står som nummer 4 i køen mellem 11.30 og 12.10, og derefter rykker jeg et par stykker frem i køen (sikkert fordi de andre i kø giver op). Det begynder først at rykke på sig 12.50 sikkert når frokostpausen er slut. Så lad dog være med at have telefonerne åbne når der ikke er bemanding.
Da jeg endelig kom igennem, kunne ham jeg snakkede med godt se "at der var gået noget galt". Men han kunne så genoprette den, og med det samme give mig et reperationsnummer til Greenmind. Det betyder altså at medarbejderen dagen før ikke havde fulgt opgaven til dørs, og bare lade mig køre derned. Han må jo have set det fejle med det samme, eller været ligeglad.
Indtil videre heller ikke god oplevelse
Jeg synes, at erstatningstabeller giver for lidt for elektronik og nogle andre ting.
Jeg brugte timer til at skaffe en til at snakke om min rejse situation med ringe frem og tilbage et par gange.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.