ICI PARIS XL Omdömen

1 255
TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De ici Paris winkels hebben het meest inefficiente beleid denkbaar. Tijdens feestdagen zijn àlle medewerkers klanten aan het helpen waardoor je enorm lang moet wachten. Iemand die alleen kassa doet... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Orderreferentie: 2259753837 ik heb een oogcrème van Shiseido bij ici gekocht en ik zou er een hydraterende beauty sleeping mask van 15 ml bij krijgen; dat was voor mij de doorslaggevende factor bij d... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sorry maar wat is dit voor een klantenservice?? ten eerste is mijn retour niet geaccepeteerd terwijl ik gewoon een track & trace code had? daarnaast geprobeerd om door zo een domme bot heen te komen d... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Retour wordt niet verwerkt. Krijg geen bevestiging. Eerst zegt klantenservice niets te kunnen vinden. Na bewijs post nl ineens wel maar nog niet verwerkt. Zou bevestiging krijgen, maar is niet gebeurd... Se mer

Mycket dålig

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 255)

295 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

1ste keer online besteld

1ste keer online besteld, pakket afgegeven bij post nl, 2dagen na toegezegde leverdatum een mail gekregen met de track en trace, de dag dat pakket bezorgd zou worden eerst een schatting van bezorgtijd gekregen, in de loop van de dag een specifieke bezorgtijd gekregen. Echter niks Ontvangen, ici Paris gebeld moest maar 72 uur wachten anders kunnen ze niks, na 72 uur weer contact opgenomen gingen een onder zoek starten. Gedurende het onderzoek hoor je niks van ze. Bijna 3 weken later eindelijk antwoord, pakketje is niet te vinden. Nu moet ik nog wachten een aantal dagen dat ik mijn geld terug heb.

Dan zijn we in totaalvanaf het moment van bestellen 3 weken verder, geen parfum, wachtend op €125 euro terugbetaling en een standaard excuses mail ipv persoonlijk contact op te nemen.

Vind dit zeer slechte service

7 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling geplaatst op maandag volgens…

Bestelling geplaatst op maandag volgens de webshop zou het volgende dag geleverd worden na paar dagen toch maar gaan bellen waar mijn pakket blijft na na half uur krijg je eindelijk iemand van klantenservice die doodleuk zegt dat ik nog eens 72uur moet wachten voordat ze iets voor me kunnen doen nooit maar dan ook nooit meer via hun bestellen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog NOOIT zo'n onvriendelijke customer…

Nog NOOIT zo'n onvriendelijke customer "service" aan de telefoon gehad! Blijkbaar ben ik niet de enige. Ronduit degoutant als je weet dat de producten die ze verkopen duur zijn. Prijs van parfum is dramatisch gestegen en je kan de winkel zelf, vermits ze geen eigen nummer hebben,niet bereiken. Een schande!

7 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Online bestellen trekt op niks

Bestelling gedaan 4 mei ging dag nadien geleverd worden ik begrijp 1 dag of 2 dagen later.
Maar nog steeds geen track and trace.
Bellen naar klantendienst omdat nog steeds in verwerking staat.
Ik vraag om te annueleren en geld terug te storten of bon te sturen zodat ik in winkel kan gaan halen,dat gaat niet.
Ik moet het opnieuw betalen in winkel en als ik pakket later krijg mag ik het terug sturen en dan krijg ik geld terug.
Is nu al 4de keer dat er iets mis loopt bij online bestelling nu bestel ik niks meer.
En klantendienst enige wat die kunnen zeggen is het spijt me,geduld hebben,ik begrijp dat het lastig is,we kunnen niks doen

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vertraging en niet te annuleren!!!

Ik heb zondag een parfum besteld met levering op dinsdag. Het was voor mij belangrijk dat het snel kwam, want donderdag ga ik op vakantie. Dinsdag kwam er geen enkele update over de levering. Ik heb de klantenservice gebeld en daar zeiden ze dat de bestelling vertraging heeft en dat het parfum pas donderdag komt. Dat is voor mij te laat.

Ik heb er spijt van dat ik online heb besteld in plaats van in de winkel. Ik wilde de bestelling annuleren en het gewoon in de winkel kopen, maar ik kan een betaalde bestelling niet annuleren. Echt belachelijk!

Edit: Pakket was woensdag geleverd.

5 maj 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

In de winkel geweest voor een mini tube…

In de winkel geweest voor een mini tube foundation. De verkoopster zei dat ze die niet hadden in de winkel. Ik heb zelf voorgesteld om hem dan gelijk daar te bestellen. Ik heb nadrukkelijk het kleurnummer gezegd 2 x en ze ging bestellen… ik wilde daarna de winkel uitlopen en keek voor de zekerheid de bon na want ze checkte niet meer wat het zijn moest en ja hoor… ze had niet eens gekeken en een totaal verkeerde kleur besteld! Ik terug en ze maakte niet eens excuses! Dat vind ik al slecht! De bestelling kon niet meer worden teruggedraaid dus gewacht op pakketje. Ben er gelijk mee naar de winkel gegaan en had gelukkig iemand anders. Ze zei, wil je dan de goede echt bestellen want dit hebben we gewoon in de winkel! Mijn verbazing was groot want die andere had niet eens gekeken! Dus netjes omgeruild maar ik vind het triest dat de vorige niet eens wist dat ze die kleine tubes gewoon in het assortiment en op voorraad hadden! Weinig productkennis en desinteresse ook. Bij haar ga ik in ieder geval niks meer kopen! Wel bij andere collega’s.

2 maj 2026

Geen samples

Ik heb nu al 3 x achtereenvolgens niet de samples ontvangen die ik mee had besteld. Zonder vervanging en zonder bericht. Ik vind dit oprecht jammer, een gemiste kans en vooral geen aanmoediging online te blijven bestellen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NIET NAAR BINNEN GAAN !!!

Wat een dramatische ervaring bij ICI
PARIS XL in Hoofddorp.
De klant is hier absoluut GEEN koning. Het personeel is ontzettend bot. Het imago van de winkel belooft luxe, maar de werkelijkheid is dat het gewoon simpele, onprofessionele winkelverkopers zijn.
Bespaar jezelf de frustratie en ga ergens anders heen.
Eén ster is nog te veel.

1 maj 2026

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel
Geurtjes willen bestellen met actie korting van 25%. De gekozen geuren vielen binnen deze actie maar bij online bestellen werd de code niet geactiveerd. Klantenservice gemaild, uiteindelijk na meerdere keren heen en weer mailen + alle bewijzen aangeleverd werd erkend dat het bij hun fout is gegaan. Afspraak was dat ik exact dezelfde geuren ga bestellen en dat ik daarna 25% van de aankoopprijs retour krijg. Geen idee waarom zo omslachtig maar goed, ik heb de bestelling gedaan. Krijg ik vervolgens een mail van een andere klantenservicemedewerker dat ze het intern heeft overlegd, dat er geen fouten zijn gemaakt en dat ik kan fluiten naar de korting, terwijl dit al was toegezegd en ik op basis van die toezegging de bestelling had gedaan. Schandalig dat ze gemaakte afspraken annuleren. Bedrijf is niet te vertrouwen.
Bestelling direct retour gezonden en na 2x moeten bellen mijn geld eindelijk teruggekregen.

1 maj 2026

Betaald maar niet geleverd

2 weken geleden een bestelling geplaatst. Track and trace mail gehad, maar moment van levering blijft onbekend. Reeds 4 x contact gehad met de klantenservice. Elke keer hetzelfde verhaal. Ik MOET wachten, dit is het PROCES, we kunnen niet cancellen etc etc. Ze blijven je ook continue onderbreken en willen het gesprek zo snel mogelijk afhandelen, maar zonder oplossing. Nu te horen gekregen dat het naar de interne afdeling gaat, dat kan nog 2 weken duren. Geld weg en nog steeds geen spullen

19 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De winkelmedewerker in Osdorp was bot

De winkelmedewerker in Osdorp was bot, nors en klantonvriendelijk. De medewerker vond het erg vervelend dat ze haar werk moest doen en pakte een 60ml parfumflesje in ipv 100ml ook bleek achteraf dat de korting (25%) niet was toegepast. Ik mailde de klantenservice voor een gepaste oplossing maar zij verwijzen alleen naar de winkel. De klant moet extra moeite doen om hun fouten op te lossen.

21 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Naar Parijs rijden gaat sneller! Schandalig wat een slechte service!

Schandalig! Ik bestelde vandaag 9 dagen geleden 2 huidproducten voor 160 euro. Nu het nog steeds niet bezorgd was, besloot ik te bellen. Reactie, we starten een onderzoek en over minimaal 2 weken krijgt u een uitslag. Geld wordt vooralsnog niet teruggestort, het beloofde tasje wat erbij zou zitten, wordt überhaupt niet geleverd werd duidelijk en op zijn vroegst ontvang ik mijn producten (als blijkt wat er loos is), over nu 3 wk. Dus een maand na bestelling! Mijn crème is op. Ik moet dus opnieuw 160 euro neertellen of wachten. Toen ik mijn ongenoegen liet blijken werd de verbinding door ici paris ook nog eens verbroken. Aan de andere kant van de lijn werd steeds quasi begripvol en duidelijk correct na het volgen van zo n cursus, gereageerd zonder enige actie te willen ondernemen. Toen ik terugbelde werd er ontkend dat er opgehangen was. Ik bestel nooit meer iets bij ici paris. Naar Parijs rijden gaat sneller!

28 april 2026

Zeer gierig

Zojuist in de ICI Paris in de passage (Den Haag) een parfum en CC cream gekocht.
Bij thuiskomst open ik het tasje en er zit niet eens een testertje in. Sinds wanneer zijn we zo gierig geworden dat niet eens een testertje wordt meegegeven?
Is dat niet het hele punt van een tester? Dat klant iets nieuws kan uitproberen en daarom weer iets opnieuw komt kopen?

25 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De beste tijde van Paris XL zijn al…

De beste tijde van Paris XL zijn al lang vervlogen .Mijn zus is 32 jaar garantie geweest bij dit bedrijf en werd op het einde van haar carrière behandeld als een vod na 42 jaar dienst ,en altijd een van de beste winkels gehad in Oost Vlaanderen .Ik wou dit toch even kwijt .

Nooit online bestellen

Bestelling geplaatst online met hun side dat het donderdag geleverd zou worden . Gisteravond klientenservice gebeld we kregen een antwoord waar we niks mee kunnen. We al betaald natuurlijk Ben benieuwd wanneer het binnen komt. EEN SUGGESTIE "NOOIT HIER ONLINE BESTELLEN!!!

21 april 2026

As I see here

As I see here, I'm not the only dissatisfied customer! I order three times in a row and I don't get the free samples I choose! What kind of service is this? Are you so great that you don't care what people think of you? I'm absolutely disappointed!! I'm thinking of stopping shopping from you! Your prices are insanely inflated anyway! There are many other stores that really respect you being their customer!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen voorraadindicatie online bestelling.

Geen voorraadindicatie bij online bestelling.
Na 4 dagen en telefonisch navragen blijkt dat er geen voorraad is van een online besteld artikel.
Nadat ik vandaag een no reply mail kreeg waarin stond dat het artikel niet meer op voorraad is zie ik net ( dezelfde middag) dat het artikel gewoon op voorraad is op de website ( er staat geen streep door de betreffende kleur lipstick)

Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.