Jag skulle lösa mitt lån. Det har varit lite dålig kommunikation från rådgivarnas sida så att pengarna har dragits senare än det var avtalat. Detta orsakade till slutsumman blev högre genom ränta me... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Välkommen till ICA Banken. Här kan du ansöka om kort och konto, lån och krediter, hitta information om fonder och sparande samt försäkringar.
Lagercrantz plats 3, 504 31, Borås, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Svar från ICA Banken
Utan att fått någon räkning dyker det upp en faktura med övertrassavgift och påminnelsesvgift vis Klarna. Blåsning!

Svar från ICA Banken
Riktigt värdelösa. Nekar på inga grunder. Välj aldrig!

Svar från ICA Banken
Skulle föra över en mindre summa pengar till mitt konto utomlands. Banken kom med el del frågor vilket är fullt rimligt. Svarade exakt på alla frågor så det var 100% klarlagt att pengarna var mina. Sedan kommer Banken med fler och fler frågor som är helt orealistiska men jag svarar på dom ändå men nu börjar Banken dra på att svara så det går två, tre dagar mellan svaren vilket gör att överföringen är helt onödig då jag redan hunnit hem från min resa.
Jag kommer byta bank och råder nya kunder till ICA Banken att välja en annan bank.
Detta är bara min egna uppfattning och jag kan bara haft otur med handläggare.
Ha en fin dag!

Svar från ICA Banken
ICABanken har i ca 4 veckor fryst mitt konto. Jag har svarat på alla interna meddelanden. Nu när jag ringer dem säger de att jag är ”satt på vänt”. Är det Västerås slang för gurka? De borde skämmas. Undvik banken och köp billigare mat annorstädes.

Svar från ICA Banken
Den 1 april hade jag tel kontakt med er ang spärrat bankkort. Då den utlovade koden ej kommit per post, påminde jag om detta 4 maj. Idag, den 13 maj, har jag ännu ej fått den utlovade koden....Tar det verkligen en och en halv månad att serva en kund !?

Svar från ICA Banken
Lösa lånet i förtid? nej ica banken vill inte de.
Bråkat med dom i nästan 2månader om att lösa mitt lån och när dom bekräftat att lånet ska lösas ett visst datum så blir det ändå inte löst.
Dom kramade ur 2 extra räntebetalningar genom att förhala, sen skyller på mig när lånet inte löst för att dom inte kommunicerade att jag skulle ringt när jag satt in pengar för den extra räntan betalningen.
Aldrig mer Ica banken.

Svar från ICA Banken
Jag kontaktade ICA Banken angående en insättning som tydligt visades på mitt konto men inte återspeglades i saldot. I chatten fick jag beskedet att insättningen inte existerade – trots att den var synlig för mig. Handläggaren uppgav även att denne inte kunde se transaktionen, vilket väcker allvarliga frågor kring kompetens i kundtjänsten. Bemötandet i chatten var dessutom undermåligt. Språknivån och stavningen var bristfällig, att behöva gissa sig till vad personen i chatten menade och jag behövde upprepade gånger fråga om handläggaren ens var kvar i chatten då svar uteblev. Det inger inte förtroende.
På grund av bristande kunskap och engagemang i chatten valde jag att ringa istället. Då fick jag ett helt annat svar: jag tillhörde tydligen en “utvald grupp” som drabbats av en "systembugg". Detta bemötande upplevdes som oseriöst och nästan hånfullt, särskilt då situationen innebär ett problem för mig som kund och inte något positivt.
Jag kontaktade kundtjänsten ytterligare en gång samma dag och fick då ett tredje, avvikande besked.
Tre kontakter – tre olika svar. Det ger ett starkt intryck av att informationen inte är faktabaserad utan snarare slumpmässig. Som kund ska man inte behöva uppleva att svaren beror på vem man råkar få tag på.
Det framstår som att kundtjänsten saknar tillräcklig utbildning i sitt arbete. Gissningar och osäker kommunikation är helt oacceptabelt i bankverksamhet.
Jag förväntar mig betydligt högre kvalitet från en bank. I dagsläget inger ICA Bankens kundtjänst ett mycket svagt förtroende – och detta är tyvärr inte första gången bristande kunskap blir tydlig i kontakten.

Svar från ICA Banken
Sökte som inloggad i Icabanken efter deras funktion på ordet t ex
Meddelande
men hittade inte tillbaka till hur jag ska se meddelande som kommit t ex den senaste tiden!?.
Deras s k chat-boot frågar bara efter mer information men har varit totalt disfunktionell jämfört med andra företags.

Svar från ICA Banken
Oerhört proffsigt, varmt, vänligt och hjälpsamt bemötande. Kändes tryggt och pålitligt

Svar från ICA Banken
Har konto i annan bank(svensk),ville flytta pengar till detta konto från mitt sparkonto på Ica banken online,fyllde i de uppgifter som behövdes,kom till signering med bank-id sen tog det stopp-"krävs ytterligare identifiering,nationellt id eller pass"utöver bank-id-och jag har bara bankid,så jag kontaktade banken direkt för att lösa det-det hade jag inget för:"du får skriva ett brev och förklara vad du vill göra"var kundtjänstens svar......kan tillägga att det var inga stora summor det handlade om,inte ens en överföring på 5000kr gick det att göra,för det "beteendet har jag inte uppvisat tidigare",stod det på min skärm,bedrövligt och förbannat krångligt,jag fattar att det har med säkerhet att göra,men om man ringer direkt till banken,identifierar sig med bankid och svarar på frågor som bara jag kan ha svar på så borde det vara tillräckligt?inte första gången det krånglar för mig med ICA-banken,men nu har jag fått nog.

Svar från ICA Banken
lätt och smidigt samt bäst räntor.

Svar från ICA Banken
Fem stjärnor! Mycket bra kundservice, tydliga villkor och en bank som faktiskt levererar det de lovar. Supernöjd med valet av banken.

Svar från ICA Banken
Aldrig mer lån från denna bank. När ska du betala tillbaka ditt lån då är inte så lätt. Du behöver t.o.m. bevisa alla dina inkomster mm för att kunna betala tillbaka ditt lån. Varför du har fått mer pengar från ditt lön /jobb
Helt sjuktttt

Svar från ICA Banken
Kan inte uttala mig om deras banktjänster. Dom är säkert mycket bättre än Swedbank iaf.
Men det som är så pinsamt löjligt är deras tv-reklam. Vuxna människor som står och pratar med mat i munnen🤪.
Småungar kanske tycker det är roligt....men hallå Ica. Byt reklambyrå.