Hvidevarecenter Vest ApS Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse hele vejen igennem! Der var en rigtig god dialog og professionel service fra både kontoret og teknikeren. Min opvaskemaskine blev hurtigt vurderet, og da den ikke kunne repare... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service ved bestilling af reparation. Defekt fryser fra Power. Fejlmeldt 9.6. tekniker besøg 15.6. forventet reparation om ca. 1 uge. 23.6. rykker for tid, svar reservedele er sendt fr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores Hoover tørretumbler stopper efter kort tid. Vi er lige kommet hjem fra badeferie (lørdag) og begge vaskemaskiner er sat igang. Smidder håndklæder i tørretumbleren og den stopper efter få mi... Se mer

Företagsinformation

1. Kundservice för vitvaror och hushållsapparater
  2. Reparation av tvättmaskiner och torktumlare

Skrivet av företaget

Vi reparerer og servicerer hvidevarer dagligt i hele Syddanmark. Fra Tarm i nord over Esbjerg til Tønder Sønderborg i syd. Vi vil så gerne du kontakter os inden du giver en dårlig anmeldelse. Vi plejer at kunne give en fælles god løsning. Tak

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kan ikke rep. Samsung amerikanerskab

De kan ikke rep. Samsung amerikanerskab. 1. besøg renset kompressor, 2. besøg udskiftet føler, 3. besøg skiftet print. Det virker stadig ikke. Desuden er de dårlige til at vende tilbage med svar på spørgsmål. Regning på Kr. 2421,25 betalt, men aldrig mere HCV

9 augusti 2022

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Vi beklager at skabet ikke virker som det skal. Vi har afsluttet sag i december efter vi ikke har hørt fra dig efter besøget den 09-08-22.

Dårlig service

Dårlig service! 1 gang jeg ringer venter jeg i over 2 måneder på at høre noget. Kontakter dem igen. De kommer ud og kigger på min tørretumbler og konstatere den skal have ny motor. Den vil han bestille. Så kommer han tilbage 14 dage senere med nye lejer og ikke en motor. Kører igen og siger den virker. Den gør den så ikke, kontakter dem og får så afvide jeg skal kontakte Elgiganten endnu engang for at oprette en sag på ny trods den gamle aldrig er blevet lavet…

14 november 2022

Flinke folk, dyrt besøg

Flinke folk. Men det kostede 700 kr at få at vide, jeg skal købe en ny vaskemaskine. Det beløb fremgik ikke ved bestilling af serviceeftersynet. Efterfølgende har jeg set, det står i en bekræftelses-SMS fra dem, men det havde jeg ikke set (tænkte det ville fremgå i bestillingen på hjemmesiden, hvis jeg skulle punge ud - så havde jeg altså bare købt en ny maskine uden at give den gamle en sidste chance). Man skal derfor lige vide, det koster 700-900 kr at få diagnosticeret sin maskine.

31 oktober 2022

Hej

Det er netop derfor vi fremsender en SMS, priser er oplyst i denne uden du skal bruge tid på at finde priser på vores hjemmeside.

Med Venlig Hilsen

Torben

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Skulle have lavet mit tv på garanti…

Skulle have lavet mit tv på garanti samsung tv det har været rep før ved anden montør denne gang skulle de så komme og lave det på stedet.
Det hurtigt og snildt og til tiden så det var fin service . Håber det holder mere end 10 måneder denne gang.
Så fin service fra hvidevare centers side tak for det

26 oktober 2022

Hej

Vi takker for din fine bedømmelse. Håber selvfølgelig det holder bedre end sidste gang.

Med Venlig Hilsen

Torben

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Køb en ny maskine inden service manden kommer!!

Forstår ikke at dette firma kan være godkendt til at servicere reklamations opgaver, i dette tilfælde for Asko, eller overhovedet.
Service manden kommer og skal skifte et varmelegeme på en meget dyr Asko vaskemaskine. Varmelegeme er inden for garanti og maskine er lige præcist uden for garanti da varmelegeme er skiftet en gang før. Service manden går i gang og indser at varmelegeme sætter fast. Da den første tang ikke kan tække det ud, så kommer den næste store tang frem og til sidst den helt store frem og varmelegemet kommer ud sammen med næsten hele tromlen… Resultat, beslag til at holde varmelegeme er ødelagt. Jeg har selv skiftet varmelegeme og kan godt være bøvlet at få ud.
Derefter starter hele komikken, for nu er det pludselig vores(kundens) skyld at beslaget er blevet revet af 😊. Service manden får fat i sin chef og chefen siger at det skal kunden dække. Asko er ligeglade, men vil gerne dække et nyt bundkar, som 100% er på lager, siger de. Så da Hvidevarercenter Vest ApS forlader vaskemaskinen ubrugelig. Reservedele er ikke på lager. Hold nu op, at man som firma kan tillade sig dette er jo fuldstændigt ude i hampen.

5 oktober 2022

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Vi har bestilt et nyt kar til din maskine som ASKO har indvilliget i at betale, dog forudsætter dette at du registrerer maskinen til den udvidet reservedels garanti. Arbejdslønnen betaler du. Det er de regler der er når maskinen er over 2 år. Syntes dog det er underligt vi skal skrive sammen her.

Mvh Torben.

dårlig service

Vi synes godt nok det er dårligt service fra jer.
Vi ringer om en fejl på vores vaskemaskine torsdag d. 15/9. og får en besked at der vil gå op 5 hverdage før vi kan få en besked. Det er helt fair at kan nogle dage nu det også var op til weekenden, men synes ikke er iorden der gå 5-7 dage før vi får besked også fik vi først en tid torsdag d. 29/9 altså 2 uger efter vi ringede. Min mand ringede til jer og sagde det var for dårligt og vi fik en ny tid tirsdag d. 27/9 og vi kan overhovedet ikke bruge til noget at i ikke har ansatte nok til at gøre jeres arbejde.
Der var så en mand har ude i går tirsdag d. 27/9 og han sagde da han gik nu skulle den virke. øm skulle han ikke tjekke det ingen han gik? for den virke nemlig ikke, vi troede på ham og prøvet at bruge maskine og nej det virker ikke. min mand ringer til jer i dag onsdag 28/9 og fortæller det og får af vide at sagen blev lukke i går også skal vi igen vente op 5 hverdag på at i gider finder tid og løst til komme hjælpe med vores vaskemaskine.
Sådan brude det ikke være i har ikke lave vores vaskemaskine og søge for det virke ingen jeres ansat gik her fra, derfor budte i finde tid hurtig muligt at få lavet den fejl. skal vi så vente først 1 uge på at gider og skrive til også 1 uge mere før i gilder komme og som jeg sagt jeg kan ikke bruge til noget at i ikke har ansatte nok. vi har ringet om et problem og det har vi ikke fået ordet.

betaler i så vi kan få vaske vores tøj. vi kan ikke gå 2 uger mere uden at vasketøj eller betaler I, så vi kan gå ud og købe alt nyt.
Hvis regler var sådan, skulle i nok få tingene lavet så det virket, virkelig hurtig

28 september 2022

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Brugerfejl såsom knækket slange dækker garantien ikke. Også oplyst til dig af både Samsung og os.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Husk at spørge til priser selv

Havde fryser der ikke kølte nok. Ringede og spurgte om de tog ud og gav overslag på, om det kunne betale sig at reparere fryseren. Får at vide at det gør de. Sendes videre til montør, aftaler dato hvor han kommer og kigger. klokken 17 dagen før ankomst får jeg mail og SMS, hvor der i den ene står, at besøget koster 650-850 kr. plus materialer hvis noget skal laves. Den anden står der 700-900. De har lukket her, så kan ikke ringe før montøren kommer i går. Han har printplade med som han regner med skal skiftes, på en model der ikke passer med den vi har, for vi kendte ikke modelnummeret inden. Frysren fejler ikke noget, og kan klares med en afrimning i henhold til den flinke montør. Han var dog ved at skifte en printplade der ikke var nødvendig til 800-1000kr. Igen bad jeg om en besigtigelse, og ikke en reparation med det samme, velvidende at vi ikke kendte modelnummeret og havde bedt om et overslag. Han var der i 10 minutter og kørte igen.
I dag får jeg en regning på 700 kr. og bevares den betaler jeg, og har også talt med kontoret med tip om, at det vil være sund fornuft at fortælle kunden hvad de skal forvente. Svaret var, at mange ringer og vil bare have det fixet uanset hvad det koster, men så matcher man ikke kunden og dets forventninger. Derfor kan det kun bliver til 3 stjerner.

21 juli 2022

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Hej. Vi takker for dine 3 stjerner trods alt. Vi forsøger så godt som muligt at vejlede gennem telefonen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolut professionel og hurtigt.

Absolut professionel og hurtigt.
En fornøjelse at de.

29 april 2022

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Tak for at du tager dig tid til denne fine anmeldelse. Det betyder meget for os :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og reparation af opvaskemaskine ved Elmer fra Hvidevarecenter Vest.

29 mars 2022

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Service af Grundig vaskemaskine

Har fået lavet vores Grundig vaskemaskine i dag. Mega god service til aftalt tid og meget serviceminded teknikker :-)
Det var en fornøjelse.

8 november 2021

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Mange tak for du tager dig tid til at anmelde os her. Det betyder meget for os. Håber vi kan hjælpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde idag besøg af Kim fra…

Vi havde idag besøg af Kim fra Hvidevarercenter Vest. Han fiksede lynhurtigt vores problem med vores opvaskemaskine. En stor anbefaling herfra. Meget professionelt og med smil på læben 😊

12 oktober 2021

Varmeste anbefaling

Hvis i nogensinde får problemer med jeres hvidevare så kontakt dette firma. Jeg havde fornøjelsen af at få besøg af Kim Hansen, på en ellers træls dag hvor opvaskemaskinen ikke fungerede. Da Kim forlod adressen virkede opvaskemaskinen igen og humøret var helt i top. Det er så fedt at opleve folk der virkelig går op i deres arbejde. Super professionel tilgang til opgaven og med et stort smil. Den medarbejder skal i gå langt for at beholde.

16 augusti 2021

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Tak for alle stjernerne. Skal nok rose kim. Håber at kunne hjælpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har netop haft besøg af Mads fra…

Har netop haft besøg af Mads fra Hvidevarecenter Vest. En særdeles positiv oplevelse. Hurtig, kompetent og ualmindelig venlig, som vi kun kan anbefale. På en scala fra 1 - 10 får Mads 12. Tak for besøget, komfuret kører fint igen. 🇩🇰👍🇩🇰

11 augusti 2021

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Tak for du tog dig tid til denne anmeldelse og alle stjerne, det betyder meget for os. Håber vi må hjælpe dig en anden god gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god og hurtig service

Super service ! Ringede med defekt skabsfryser og deres tekniker var tilfældigvis i området. Han kom indenfor kort tid og skiftede den defekte del til en meget fair pris. Kan klart anbefales.

1 juli 2021

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Tak for stjernerne. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super God oplevelse (ref.nr 5810754011) …

Vi havde fornøjelsen af support fra hvidevarecenter vest.
Vores ovn levede sit eget liv med et display, der kørte rundt i menuerne....( spændende at vågne om natten, når ovnen melder klar til at lave lasagne m.m....) -heldigvis indenfor garantien. Derfor kontaktede vi hvidevarecenter vest. En meget flink og yderst serviceminded montør kiggede forbi. 1. Gang for at lokalisere problemet. Og 2. Gang for at montere det nye display. Problemet er nu (7,9,13!...) løst. Montøren var hurtig og effektiv! :)
Opstår der fremadrettet problemer med vores hvidevare -vil jeg til en hver tid ringe efter hvidevarecenter vest.

21 maj 2021

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Tak for din fine anmeldelse af vores firma og montør. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Reparationsopgave

Reparationsopgave,
Hurtig og præcis, havde endda tid til lige at kigge på opvaskemaskinen - begge dele kører som nyt 👌🏽🙌🏽👏🏽
Vi er glade - skønt at denne form for service stadig findes.
Oplevede mens han var her at telefonen ringede og kunden fik klar guidning og oplysning om at kunden kunne henvende sig igen hvis ikke guidningen fungerede tilfredstillende 🤗
Alt i alt god oplevelse 👏🏽

8 april 2021

Svar från Hvidevarecenter Vest ApS

Tusind tak for de rosende og - og for du tog dig tiden til det. God dag til dig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aldrig har jeg oplevet dårligere…

Aldrig har jeg oplevet dårligere service!
Deres servicemand møder op på vores adresse og vælger at tage vaskemaskinen med på værksted for at se hvad den fejler, det er mandag og han fortæller at vende tilbage i løbet af ugen- sidst på ugen.
Da jeg ikke har hørt fra ham den uge og ugen efter kontakter jeg ham sidst på ugen, her fortæller han, at han ikke har haft tid til at se på den men lover at få det gjort og vende tilbage.
Servicemanden ringede ikke dagen efter som lovet og jeg kunne ikke få fat på længere telefonisk.
Da der er gået 3 uger og jeg endnu ikke har hørt fra servicemanden ringer jeg til Hvidevarevest deres hovedkontoret og fortæller min sag.
Her bliver jeg mødt venlig, igen bliver lovet at de får kigget på sagen og ringer tilbage når hun havde snakket med servicemanden- dette skete heller aldrig. Jeg ringer dagen efter altså snart 1 måned efter at min vaskemaskine er afhentet.
Her får jeg fat en i som sætter gang i det hele, hun lover at ringe tilbage når hun får snakket med servicemanden, dette skete også hun ringende tilbage som aftalt, 1 måned er gået siden vores vaskemaskine er afhentet vi får nyt.
Hun fortæller at der er blevet bestilt reservedele og den vil blive lavet og leveret efterfølgende jeg vil få besked om dette.
En uge efter får jeg en email, der er afsat tid af til den efterfølgende uge hvor de vil komme med min vaskemaskine. Jeg ringer samme dag og fortæller jeg ikke kan se i e-mailen hvad kl. deres ankomst her på adressen var.
Hun fortæller at det er en fejl- de kommer ikke i næste uge, hun kunne ikke forstå hvorfor dette var sket, for min vaskemaskine er endnu ikke blevet lavet der mangler nogle reservedele som er på vej.
Bliver ikke lovet nogle datoer men aftalen lød på de ville sende en mail med en ny tid når den var lavet
Der går yderligere en en uge, jeg bliver kontaktet pr. Mail at de mangler en kvittering som skal sendes til producenten, samme dag bliver den besvaret og de videresender den, og her bliver jeg så fortalt at de reservedele ikke var kommet, de er heller ikke på lager og levering på dato vides ikke.
Ja du læste rigtig.

6 oktober 2020

Hej.

Jeg er ked af din dårlige oplevelse, vi er mellemled mellem producent og dig som bruger, en reservedel er i restordre og jeg kan se at vi har oplyst dig om dette. Inden du skrev den dårlige anmeldelse skulle du have fået beskeden om at maskinen ombyttes pga lang leveringstid på reservedelen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.