Zoekmachine optimalisatie voor online platforms.  Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Proefperiode van 7 dagen afgesloten, maar dat het abonnement daarna automatisch doorloopt stond alleen verstopt in een bevestigingsmail. Niet iets wat je meteen ziet. Tegen de tijd dat ik het do... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Huurflits blijf afschrijven nadat je opgezegd hebt. Voor de rest krijg je helemaal niet meer reacties terug van verhuurders dan elk andere huurwebsite. Echt een slechte zaak 3 maanden later krijg je n... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

wie weet waar ik huurflits.nl kan aanklagen? Ze zijn niet bekend bij de "Stichting WebwinkelKeur" zoals op hun website staat. Na verschillende pogingen het abonnement geprobeert stop te zetten stur... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onze zoon moest 4 maanden op stage in Amsterdam, in februari via een 3-tal sites een kamer gezocht, telkens met abonnement. Op twee sites vergeten het abonnement stop te zetten, kamer.nl heeft het cor... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Huurflits

Huurflits verzamelt zelf de huizen van andere sites. Dus er is geen actueel aanbod. De originele aanbiedingen kunnen allang weg zijn.ik ben lid geworden om te kunnen reageren op huizen die er niet meer zijn. 20 euro weggegooid..Eea nagevraagd bij Camelot.Hun huizen staan bij Huurflits nog als te huur.. Maar zijn er allang niet meer.

18 februari 2021

Veelgestelde vragen over Huurflits.nl

1: Wat is Huurflits.nl?

Huurflits.nl is een online platform voor huurwoningen en kamers. Door onze website beschikbaar te stellen voor woningzoekenden en verhuurders worden zij met elkaar gematcht. De website wordt dagelijks geupdate met huurwoningen en kamers in heel Nederland.

2: Waar kan ik terecht met vragen?

Om te chatten met een van onze medewerkers klik je op het ronde chaticoontje rechts onderin je scherm.

3: Kan ik bij Huurflits.nl terecht voor vragen over beschikbaarheid?

We raden aan om bij de verhuurder zelf te informeren over beschikbaarheid en een bezichtiging.

4: Hoe krijg ik ondersteuning bij problemen met de site?

Via de contactpagina is het mogelijk om ondersteuning te krijgen van een medewerker.

5: Hoe blijf ik op de hoogte van nieuw aanbod?

Er zijn diverse mogelijkheden om op de hoogte te blijven. Je kunt een van onze Facebook pagina`s liken, Push alerts en E-mail alerts inschakelen of dagelijks de website bekijken.

6: Gratis een woning verhuren via Huurflits.nl

Bij Huurflits.nl kun je een woning of kamer te huur aanbieden. Plaats gratis de woning of kamer op Huurflits.nl om vandaag nog reacties te ontvangen van potentiële huurders.

Vul je eigen gegevens in en die van de woning. We kunnen om aanvullende foto`s of informatie vragen. De reacties kun je zelf ontvangen in de mailbox die bij het account is opgegeven.

Het enige wat je hierna nog hoeft te doen is wachten. Woningzoekenden worden dagelijks op de hoogte gehouden via social media, diverse advertentieplatformen en alerts.

7: Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Klachten worden alleen in behandeling genomen door direct met ons contact op te nemen via info@huurflits.nl

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Uiteindelijk goed geholpen

Lidmaatschap zó geregeld. Chatfunctie: geen woord wordt begrepen: met 'opzeggen' zou je je lidmaatschap op moeten kunnen zeggen, veel gezoek heen en weer. Via de mail wel goed geholpen, heel blij mee!

19 december 2020

Beste Karin,

Ik heb zojuist je account gecontroleerd maar deze is gewoon actief. Zou je het nogmaals willen proberen? Als het opzeggen niet lukt, mail dan even naar info@huurflits.nl dan verwerken wij de opzegging voor je.

Terrible

Terrible, terrible company. There was no mention of an automatic renewal. After finding out I emailed them to cancel my account, but they kept on taking money for 3 months.

3 december 2020

Dear Martijn,

Our customer service employee sent you instructions on how to manage the accounts and did not get a reply on this message. It is your own responsibility to cancel the account in your dashboard according our terms and conditions.

We Issued you a refund starting 30 august on the date which you contacted us for instructions on canceling your account. This might take 14 days before the funds are credited back on your bank account.

If you still need help on this matter please contact us on info@huurflits.nl.

Kind Regards,

Team Huurflits.nl

This is literally a RIPOFF

This is literally a RIPOFF. Make sure you stop your account on the exact right date.. even if you think you only bought a 14 days/30days/90days subscription they are gonna keep on taking money from you and you won't find a house via this site anyways!

25 november 2020
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Opzich oke site maar het opzeggen…

Opzich oke site maar het opzeggen hebben jullie zo sneaky via omwegen ingesteld, belachelijk.

25 november 2020

Beste Victor,

Via de chatbot kun je instructies opvragen om het account op te zeggen. Als alternatief is het mogelijk om je accountnaam en email adres te mailen naar info@huurflits.nl. Dan verwerken wij de opzegging voor je.

Geld niet waard

Pas op, ik heb dit niet goed gelezen omdat ze het niet duidelijk vermelden, maar je zet een abonnement en een automatische incasso op. Waar ik een eenmalige betaling dacht te doen. Toen ik dit ter attentie bracht, hadden zij hier geen boodschap aan en was de communicatie ook alles behalve vriendelijk.

Daarbij adverteren zij voor derden, waardoor ik vaak reacties kreeg om alsnog op de website van de makelaar te reageren (vaak dan al te laat) of kreeg ik überhaupt geen reactie. Ze geven aan de woningen Max 3 dagen oud zijn maar in de praktijk heb ik ervaren dat het grootste deel van de huizen al weg is voordat je een reactie krijgt. Ik zou mijn geld niet uitgeven aan huurflits, maar enkel rechtsteeeks reageren op makelaars!

23 juli 2020

Beste Jorinde,

Huurflits.nl is inderdaad een advertentieplatform waarbij verhuurders en woningzoekenden samenkomen. Voor de beste resultaten raden wij altijd aan om onze Push Alerts in te schakelen, onze Facebook groepen te volgen en te reageren op aanbod met een nieuw label. Deze advertenties zijn maximaal 3 dagen oud.

Bij het bestellen van een abonnement staat de verlengdatum expliciet aangegeven voordat je op bestellen drukt en aangeeft akkoord te gaan met de overeenkomst. Dit is ook aangegeven op de lidmaatschapspagina en in de algemene voorwaarden.

big mistake

Paid for the premium account 3 days ago. I only receive answers from other agencies that will ask for more money if you want to talk with the tenants. There is no way you can contact the huurflits on the phone, they have an automatic voice message and automatically closes. They never answer on any on my emails either.
Don’t make the mistake to pay for this site.
Kamernet is the best I have had so far

22 februari 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.