HPReptiles.dk Omdömen 75

TrustScore 4 av 5

3,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Umådelig god oplevelse. Købte et terrarie og fik en ordrebekræftelse med det samme. Dog gik der lige et par dage uden information om fragt, men jeg blev ringet op og blev fortalt at de ville levere m... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg bestilte 100 græshopper str S og modtog ca 40 græshopper på knap 4 cm, som var ved at få vinger. Det kunne mine sultne gekko-unger selvfølgelig ikke spise. Jeg er faktisk ret utilfreds, og da jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ekstrem sødt og venligt personale. Der svare altid ærligt i forhold til deres erfaring om det individuelle dyr. Særligt er det rotter jeg bestiller og prøvet at få mere end jeg regnede med samt billig... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Langsom levering og manglende ordrebekræftelse. Fik den først efter at have kontaktet firmaet da jeg heldigvis have taget screenshot af mit ordrenummer. Jeg manglende i den grad også et tracking numm... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Mega tilfredse!

Vi er trofaste kunder hos Horst igennem mange år. Varme anbefalinger herfra! Han leverer altid og der er super service og hjælp at få her.

4 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lille butik, men stort indhold

Var nede i butikken og købe til to store terrarier og der var alt hvad man skulle bruge til sine slanger, men også til mange andre dyr OG akvarier! Virkelig venlig og engageret mand, vidste hvad han snakkede om

3 februari 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Langsom levering og manglende…

Langsom levering og manglende ordrebekræftelse. Fik den først efter at have kontaktet firmaet da jeg heldigvis have taget screenshot af mit ordrenummer. Jeg manglende i den grad også et tracking nummer.
Men pakken kom med alt indhold i god stand så produkterne kan jeg ikke sætte en finger på.

2 december 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da vi fik vores "lille" pige i starten…

Da vi fik vores "lille" pige i starten af året shoppede jeg rundt for at finde en dygtig rotte pusher og valget faldt på HP reptiler, hvad jeg aldrig har fortrudt.
Dygtig og engageret ejer med en bred viden og som vil sine kunder, god kvalitet - og stærk på pris.
Vi var på Rødovre messen denne weekend og kiggede efter et par småting. Efter at have været hele messen rundt endte vi med at handle hos...HP Reptiles standen....til trods for det øvrige udvalg.
- Og så er butikken super hyggelig når man lige kommer forbi for at hente selv .-)
Så jeg kan kun anbefale at handle her.

4 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Køber ofte foder til mine krybdyr…

Køber ofte foder til mine krybdyr gennem dem og har aldrig oplevet nogen problemer og kvaliteten har jeg heller aldrig kunne klage over. Hvis jeg har bestilt insekter er der flere døde i de kasser den lokale dyrehandel har (oplever måske 1-5 døde ud af 100)

13 juli 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

meget fine priser, meget hurtigt, men ingen kort betaling.

meget fine priser, og det går meget hurtigt, desværre virkede kort betaling ikke, så jeg blev nødt til at bruge mobile pay hvor eg selvfølgelig glemte at gøre den ene ting jeg skulle, hvilket var at skrive mit navn, så jeg sendte en e-mail og forklarede hvad der der skete, jeg fik hurtigt svar, og det hele gik godt, meget fin hjemme side meget gode priser, det eneste der mangler er kort betaling

28 juni 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En rigtig træls og ærgerlig oplevelse.

Jeg prøver at bestille noget frosset fodder og hjemmesidens bestilling fejler så den ikke kan gennemføres.
Jeg bliver derefter ringet op og forhørt om det er mig der prøver at ligge flere af den samme bestilling. Jeg siger ja og af deres hjemmeside fejler. Svaret var så at det kunne ikke være rigtigt da der er gået mange flere andre bestillinger igennem.
Han ringer så igen senere for at sige jeg havde ret - hvilket jo må være et plus.
Men jeg er dog på dette tidspunkt lidt irriteret over alle de opkald. Men han er jo en god sælger og siger vi kan ordre der over mobil pay og så sender han det mandag(det er fredag da dette sker).

Fordi den fejlede orginalt havde jeg allerede bestilt på en anden hjemmeside som jeg efter dette opkald var inde og annullere pga prisen her var lidt billigere.

Så kommer mandag og jeg får en sms med at de ikke engang har de varer der..

Kæft det er ringe at sende kunder igennem sådan en oplevelse for at så slet ikke kunne bruge det til noget. Jeg endte med at måtte køre helvedes langt for at få købt fodder til mine frøer så de ligesom ikke sultede.

1 februari 2021

Hurtig levering og god service

Købte en varer online og spurgte dagen efter hvornår den vil komme. Hpreptiles skriver den bliver sendt afsted på dagen og dagen efter har jeg allerede varen! Skøn :-)

21 november 2020

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte en vare en søndag, og senere samme dag kom jeg i tanke om at jeg skulle bruge en vare mere, så det skrev jeg en mail om til HPReptiles. Mandag formiddag pakker de mine varer, og informerer mig via sms om den ekstra vare jeg skulle have med, og næste dag havde jeg alle mine varer. Super god oplevelse!

30 september 2020
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meget hyggelig og fin service.

Meget hyggelig og fin service i butikken. Kan helt klart anbefales når det kommer til selve butikken. Har et fint udvalg af mad til dine reptiler.

Kan klart anbefales over store firmaer, der mangler engagement for deres dyr og madding. Her kan man vide med sikkerhed at personen bag er klog på reptil-området.

27 april 2020

Mega hurtig service

Jeg lavede en ordre på denne side, og fik besked at pakken var på vej en times tid senere. Jeg fik pakken den næste dag. Jeg har slet ingen klager.

14 december 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig, godt pakket og go service

Fik min pakke med frost-rotter og må sige, de var pakket rigtig godt. Helt sikker stedet jeg vil handle hos fra nu af.
Termoboxen var pakket med 2 stk køleelementer, en i bunden og en for oven, der var godt pakket med aviser så alt var helt koldt.

Mine rotter kom dagen efter min bestilling!! :O Hurtig, godt pakket og go service.

Jeg have givet for meget i porto, så de havde vedlagt pengene i en lynlåspose - som lå sammen med Faktura og lidt gode flyers med info omk diverse messer :D <3

Tak for en go handel :D

12 november 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

møg dårlig servie!!

møg dårlig servie!!

Jeg bestilte for over 900!!!!KR

fik først mine varer 3 uger efter da de var i restordre hvilket ikke fremgik af hjemmesiden, efter flere forsøg med at få kontakt med Horst, blev der endeligt svaret på en dybt useriøs måde at det blev sendt så snart man havde det hjemme..

3 uger senere, jubi min pakke er endeligt kommet, der mangler bare for over 400kr af mine ting... skønt, kontakter ham igen og sprøger hvad f*nden der foregår, han svarer 1 uge senere og skriver at de ting jeg har bestilt stadig er i rest ordre, venter yderligere x antal uger hvor efter 2 af mine manglene ting ankommer i en smadret pakke fra post dk, yay, resten har jeg aldrig set noget til (sjovt nok), og ærligtalt ikke orket brokke mig over, fra nu af handler jeg kun med HP Reptiles på messer hvor jeg kan få mine ting i hænderne på stedet!

amatør side at handle med på nettet :) ....

12 juni 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.