Top professionel rådgivning. Fantastisk at handle med en som har dybdegående kendskab til alle sine produkter. Og med adgang til alle de anerkendte producenter og meget mere.
Det här tycker kunderna
Handlet her flere gange og er imponeret over den gode stil & kundepleje Fra Tonny´ Super hjemmeside, med masser af udstyr til krybdyr . Ordre: PYREVDFRF placeret 2026-01-08 18:22:20
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Fasanvej 23, 8800, Viborg, Danmark
- 21 58 42 96
- mail@krybdyrsiden.dk
- krybdyrsiden.dk
bedste udvalg og service i branchen pt
Top professionel rådgivning
Og med adgang til alle de anerkendte producenter og meget mere.
Kun gode oplevelser
Jeg har handlet mange gange hos krybdyrsiden, altid fine priser, god service.
Det er sket at noget er beskadiget under transport, men det bliver der taget hånd om og sendt noget nyt med det samme.
Der er god kundeservice, som reagerer hurtigt ved kontakt. Varm anbefaling herfra til alle krybdyrelskere.
God hjemmeside
De sælger super gode ting. Alt jeg har købt derfra har været i top tilstand. Kan anbefales!
Super tilfreds med at handle, her.
Super hjemmeside, med masser af udstyr til krybdyr .
Ordre: PYREVDFRF placeret 2026-01-08 18:22:20
Tonny er som altid en hjælpe!!
Tonny er som altid en hjælpe så man finder det rigtige til at man finder det rigtige til Signe krybdyr! Uanset om du er nybegynder eller gravet er der altid både hjælp og et stort udvalg på Krybdyrsiden. Dk de varmeste anbefaler her fra Vestjylland 👍👍👍
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside og som altid super hurtig ekspedition og levering 🙂
Bedste og billigst
Bedste og billigst, hurtig ordrebehandling, kan kun anbefales
Har altid kun haft gode…
Har altid kun haft gode oplevelsergennem tiden. . Og ringer man er de altid klar til at hjælpe. Så god service, hurtig levering og god oplevelse.
Seriøs Kundeservice
Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da jeg gjorde opmærksom på dette sendte Tommy Møller straks et nyt. For en sikkerheds skyld testede han termometeret før afsendelsen. Ingen diskussion, men perfekt kundeservice.
Fine foderdyr
Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken var lagt seddel med hvordan levering af foderdyr her i julen er, hvilket jeg synes er rar information. Jeg vil nu flytte al mit indkøb af foderdyr hertil 🦎 tak for god service i forhold til bestillingen, levering og produktet. Kan varmt anbefales 💪🏽
Top kvalitet og service for alle pengene.
Jeg bruger krybdyrsiden.dk til 95% af mine indkøb, om det er teknik, bundlag, dekorationer, eller foder. Deres priser synes jeg er 9 ud af 10 tilfælde billigere end andre ligne hjemmesider, og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg har handlet hos dem i 4 plus år. Og har aldrig sendt noget retur pga fejl og mangler. Servicen er i top form, der bliver svaret inde for kort tid. Og forsendelsen er også spot on.
Jeg kan kun varmt anbefale krybdyrsiden.dk
Hold da op
Hold da op! Bestilte en sending om mandagen og tirsdag kl. 9 ankom hele sendingen.... alt i tip top orden og god råd og vejledning til førstegangskøbere som os :)
Perfekt kundehåndtering
Jeg er meget tilfreds med den måde Tonny har håndteret mit køb hos ham. Han har reageret hurtigt på mine mails, endda i weekenden. Han ringede også til mig for at gøre mig opmærksom på nogle tilpasninger der skulle laves på de dele jeg havde sat sammen, så jeg ikke stod og undrede mig over hvorfor de ikke helt passede sammen når jeg modtog dem. Han har vist forståelse og taget ansvar for de udfordringer jeg havde og har givet mig mulighed for at vælge mellem flere fuldt ud acceptable løsninger. Som kunde føler jeg mig enormt godt behandlet til trods for udfordringer.
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Hurtig tilbagemelding på mail, efter en lille misforståelse. Levering dagen efter.
Det er klasse!
Har absolut inted negativ at sige om…
Har absolut inted negativ at sige om ders service og ekspertise
Man får super god service og super god…
Man får super god service og super god betjening
Man får super god og venlig service og…
Man får super god og venlig service og Tonny har god viden om alt det han sælger, så gode råd klarer han også 👍😀
Har handlet der flere gange og det bliver jeg ved med 😀
fantastsk det er virklig godt mit bark…
fantastsk det er virklig godt mit bark kom og min gekko er glad
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.