Krybdyrsiden.dk Omdömen 263

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top professionel rådgivning. Fantastisk at handle med en som har dybdegående kendskab til alle sine produkter. Og med adgang til alle de anerkendte producenter og meget mere.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Handlet her flere gange og er imponeret over den gode stil & kundepleje Fra Tonny´ Super hjemmeside, med masser af udstyr til krybdyr . Ordre: PYREVDFRF placeret 2026-01-08 18:22:20

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super godt

De leverer virkelig varen. Udover at have et kæmpe udvalg på hjemmesiden til gode priser, så er handel bare så let og ligetil. Jeg har kun positivt at sige selv efter flere handler. Alt kommer senest et par dage senere, forsvarligt pakket og i orden. Kvalitetsprodukter er det bestemt også. Kan virkelig anbefales

8 maj 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fin webshop

Fin webshop, men hvorfor i alverden sender I små forsendelser med fragtmand?
GLS, PostNord, Bring osv. har mulighed for at afhente i en pakkeshop eller lignende, men fordi jeg ikke er hjemme i hverdagen er det bare ærgeligt, og min pakke er 'holdt som gidsel' indtil næste hverdag. Nu skal jeg så i mellemtiden ud for at skaffe min vare andetsteds fra.

22 februari 2023
Logotyp för Krybdyrsiden.dk

Svar från Krybdyrsiden.dk

Fragt er et stort problem for mig. Mange af mine pakker indeholder levende foderdyr, og dem vil PostNord, GLS, Dao, Bring osv ikke håndtere. Så min eneste mulighed er kurer levering. Og skal sende mange pakker, for bare at få en rimelig pris, så bliver nødt til at samle min fragt aftale et sted. Der kommer snart en mulighed for en billigere fragt til pakkeshop, men kun for mindre ordrer under 500 kr. og pakker der ikke indeholder levende foderdyr, eller skrøbelige ting.

Kæmpe anbefaling!

Wow - der er hurtig levering!

Meget fine friske foderdyr (Dubia) og virkelig hurtig levering, hvilket passer så godt hjem til os ifht hvornår man mangler foder og bestiller foderet :-/
Tak for det!

17 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Terrarier kan også bruges som et…

Terrarier kan også bruges som et minidrivhus indendørs til spiring af frø.
Jeg kan kun anbefale Krybdyrsiden, som har mange gode ting og sager til det formål, og til rimelige priser.
Indpakningen er god og leveringen hurtig.

4 december 2022

Stort udvalg, hurtig service

Stort udvalg, men siden er logisk bygget op, så det er nemt at finde varerne.
15min efter ordren er lagt, kommer der en mail om at varerne er pakket og klar. Og dagen efter står pakken foran døren fra morgenstunden.
Det dur bare!

14 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor ros til krybdyrsiden. MEN SKIFT FRAGTMAND!!

Krybdyrsiden er virkelig et godt sted at handle artikler til sine dyr... Godt udvalgt og fede produkter!

Men men men...
Eneste minus er at forsendelsen er med Brink Transport, som er den eneste mulighed man kan vælge på siden... Ud over afhentning

75kr eller deromkring for forsendelse, som ikke kan smides i en boks, eller pakkeshop. Jeg fik at vide at den vil blive leveret mellem 07 og 17, hvilket jo er et tidspunkt hvor alle almindelige mennesker enten er i skole eller arbejder... Pakken kunne ikke smides i en pakkeboks eller noget andet.
Efterfølgende dialog med Brink resulterede ikke i noget produktivt, og vi har stadig ikke modtaget vores pakker

Please please please krybdyrsiden. Skift fragtmand, Brink Transport er dyrt og elendigt!

5 september 2022

Fik mine ting til tiden

Fik mine ting til tiden, Alt var super.. Men posten blev desværre stjålet:( Men tror tyven fik en krybene overraskelse:) Ha ha ha ha håber han-hun kan li insekter! lol

7 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.