HORNBACH Sverige Omdömen 418

TrustScore 3.5 av 5

3,3

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 124 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många kunder uppskattar det breda sortimentet och att de ofta hittar det de behöver för sina projekt, med produkter som är svåra att hitta någon annanstans. Flera framhåller den trevliga, hjälpsamma och kunniga personalen som alltid är redo att ge goda råd och assistera vid behov. Dessutom upplever många att beställningsprocessen online är enkel och smidig, med snabb hantering och leverans av varorna. Dock upplever vissa kunder problem med leveranstider, där varor anländer sent eller inte alls, och i vissa fall har felaktiga produkter skickats. Det finns även kritik mot att delar av beställningar inte återbetalas fullt ut vid annullering, och att leveransalternativen är begränsade till Schenker, vilket kan leda till ytterligare problem. En del kunder har också upplevt att personalen inte alltid har full kunskap, även om de försöker hjälpa till med andra medarbetare.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar tvetydig åsikter om produkterna, där många uttrycker tillfredsställelse med att de ofta hittar... Se mer

Delivery service

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med leveranstjänsten, där vissa upplever snabb och smidig... Se mer

Order

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med order, där vissa rapporterar att det var enkelt och smidigt att... Se mer

Staff

Kunder hade tvetydiga upplevelser med personalen, där många rapporterade mycket trevlig och hjälpsam personal... Se mer

Website

Recensenter nämner tvetydig feedback om website. Vissa kunder uppskattar att det är enkelt och smidigt att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Billig och bra vara, värd fem ⭐ – men betalfunktionen seg och i rörigaste laget. Jag är ändå van vid det mesta!

Var inne inne på färgavdelningen Hornbach i Göteborg häromdagen för att köpa färg - Vilket härligt bemötande jag fick!! Mannen som hjälpte mig heter Hasse och var inte bara trevlig och hjälps... Se mer

Allt känns bra Det är bara en sak kvar, vill ha snabbare leverans 🚚 Mitt barn fyller år den 17:e Ser att leveransen är begränsad den 19 e MVH Stefan 0702603090

Allt var i lager när jag beställde. Bara delar av order skickades. Mail enligt nedan tre dagar efter jag beställt: kl 7:37 Hornbach skickar att de anullerar delar av ordern. kl7:38 Ber jag d... Se mer

HORNBACH Sverige – Det finns alltid nåt att göra! Välkommen till HORNBACH, bygg- och trädgårdsmarknaden som sätter dig och dina projekt i fokus. Med vårt motto "Vår produkt är nöjda kunder" strävar vi efter att vara ditt självklara val för både stora och små projekt – oavsett om du handlar på webben eller besöker något av våra varuhus. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till rätt pris. Våra kunder uppskattar: Enkelhet och snabbhet: Från en smidig navigering i vår webbshop till snabba leveranser, både hem och till utlämningsställen. Personlig service: Vår kunniga och hjälpsamma personal finns där för att ge dig råd och lösningar, vare sig du behöver specialbeställa fiskar till ditt akvarium eller en skräddarsydd dusch. Flexibilitet: Skruv på lösvikt, sågning med precision och kundanpassade lösningar är bara några exempel på hur vi underlättar för dig. En positiv helhetsupplevelse: Vi vill att du ska lämna oss nöjd – oavsett om det handlar om att returnera en produkt, få hjälp med en fråga eller handla till ditt nästa projekt. HORNBACH är en partner i ditt projekt. Vårt engagemang och vår servicekultur har gjort att många väljer oss framför andra – och kommer tillbaka gång på gång. Med ett av marknadens bredaste sortiment, konkurrenskraftiga priser och passion för kvalitet, är vi redo att hjälpa dig förverkliga dina idéer.

3,3

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Jag åkte till Hornbach i Sundbyberg för…

Jag åkte till Hornbach i Sundbyberg för att jag trodde de skulle ha hammocktak eftersom jag såg att de hade det förra sommaren. När jag kommer till frågedisken säger de att de inte har så många men att de de har finns i nästa rum vid glasväggen. När jag gått och tittat längsmed hela väggen utan att hitta ett enda frågar jag en personal. Hon är jätteotrevlig och när jag inte kan produktnumret höjer hon rösten och marcherar till hyllorna där jag fortfarande inte kan se dem. Där stannar hon och skriker åt mig att jag ska säga produktnumret igen och när jag inte kan det och säger åt henne att hon skriker och ber henne peka på hyllorna med hammocktaken skriker hon igen åt mig och marcherar iväg till frågedisken. När jag kommer dit hör jag henne säga otrevligheter om mig innan hon marcherar iväg igen och personerna i disken slår upp hammocktak och det visar sig att märket jag ville ha bara fanns online - om det fanns något annat som kunnat passa fick jag aldrig veta. Jag har aldrig blivit så otrevligt bemött någonsin i en affär. Jag lämnade det jag skulle köpa förutom hammoktaket och lämnade gråtande Hornbach.

31 maj 2025

Hej Catharina.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss – även om det smärtar att läsa vad som hänt.

Jag vill börja med att be om en uppriktig ursäkt för det bemötande du fick hos oss. Det är helt oacceptabelt att någon av våra medarbetare uppträder otrevligt, höjer rösten eller får dig att känna dig illa till mods. Du ska alltid känna dig välkommen och respektfullt bemött i vårt varuhus.

Vi kommer att följa upp detta internt med berörd personal och se över våra rutiner för kundbemötande för att säkerställa att något liknande inte sker igen. Jag är också tacksam för att du informerade oss – det ger oss möjlighet att förbättras.

Vad gäller hammocktaken beklagar vi missförståndet och den bristfälliga hjälpen. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och se om det finns alternativ som kan passa dig – antingen online eller via beställning i butik. Hör gärna av dig så hjälper vi dig personligen. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig kontakta vår kundservice för ett personligt svar, dessa nås på telefon 031-77 99 799 eller webbshop@hornbach.se

Återigen, vi är verkligen ledsna över det som inträffade. Du förtjänar bättre, och vi hoppas få en chans att återfå ditt förtroende.

problem med leveransen

I vanlig ordning när det gäller hemleverans så fungerar det inte. Den tjänsten riktar sig nog till de som är pensionärer eller arbetslösa. Vi som har något att sköta kan inte sitta och vänta 8 timmar på att någon ska dyka upp. Särskilt inte när man får ett bestämt tidsfönster, i det här fallet mellan 12-16 och sedan ändras det under dagen till 16-19....

23 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse hos oss. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår service och uppskattar verkligen din feedback.
Vi vill gärna förstå mer om varför tiden ändrades, så att vi kan ta din feedback vidare och förbättra vår service. Hör gärna av dig med mer information!

Vänligen kontakta vår kundservice via telefon 031-77 99 799 eller webbshop@hornbach.se

Mycket smidigt

Mycket smidigt

22 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Vad roligt att du är nöjd med vår webbshop! Du är varmt välkommen att återkomma inför ditt nästa projekt.

Smidigt

Bra, snabbt o enkelt👍

21 maj 2025

Rebecka - HORNBACH

Allt funka som set skulle

Allt funka som det skulle
Prisvärd produkt

21 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Härligt att höra att du är nöjd, tack för att du berättar. Vi önskar dig en strålande dag och varmt välkommen åter!

Rebecka - HORNBACH

Bra kundservice/ retur av Stiga gräsklippare

Köpte en Stiga Combi 553 S gräsklippar där driven (självgåendet) gick sönder andra gången jag använde den.

Bra service av Hornbach i Botkyrka, fick pengarna retur.

I vanliga fall ska de skickas in för garanti bedömning/ lagning. Men då det var så kort tid efter köpte tyckte personalen själv att jag skulle få en ny, önskade isf pengarna retur då Stiga inte verkar vara kvalitet längre

20 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tusen tack för din recension! Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med vår service och att du väljer att handla dina varor hos oss. Varmt välkommen åter!

Rebecka - HORNBACH

Ni levererar hem via Schenker…

Ni levererar hem via Schenker…
Det tyska företaget som tror att vi även i Sverige har hemmafruar som hänger över latten i väntan på att Schenker ska komma och förgylla deras dag, mitt på det som vi i Sverige kallar ’arbetsdagen’. I mitt fall ”tisdag kl. 9-12”. ”Men tiden kan justeras under samma dag”, enligt Schenker. Vilket skämt.

Kom in i 2000-talet och byt till en modern leverantör som kör kvällstid.

19 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. När val av leverans görs ska det gå att välja kvittensfri leverans vilket innebär att chauffören kan lämna försändelsen även om du inte är på plats. Att leverans sker kvällstid är möjligt i vissa områden, men detta framgår vid bokning om det går.

Bra sida

Bra sida, hoppas på snabb leverans

15 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tusen tack för din recension. Vi är väldigt glada för att du väljer att handla hos oss. Varmt välkommen åter!

Med Vänliga Hälsningar,

Toppenbra webbsida och köpfunktion

Det var mycket smidigt att genomföra köpet!

12 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för att du tog dig tid till att skriva en recension. Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd. Önskar dig en fortsatt fin dag!

Tog lång tid

Beställde den 4:e en 1 liters flaska av en kemikalie. kom fram den 8:e.
Alldeles för lång tid i mina ögon.

8 maj 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för att du tog dig tid att skriva din recension. Vi beklagar att du känner dig besviken över leveranstiden. Just nu är det ett högre tryck på bland annat våra lager som skeppar ut varor och våra samarbetspartners inom spedition. Men vi tar till oss detta då vi hela tiden strävar efter att bli bättre.

Tryggt och enkelt

Tryggt och enkelt. Snabb leverans.

26 april 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd och att du väljer att handla hos oss. Önskar dig en fortsatt fin dag! Mvh/ Sofija - Hornbach

Hornbach postar beställda glödlampor…

Hornbach postar beställda glödlampor (LED klotlampa) packade bara i en påse. Vilket förstås resulterat i leverans av en klämd och trasig glödlampa. Så dumt och klantigt, vem fattar inte att en kartong behövs för frakten?!

26 april 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att din leverans kom fram skadad – så ska det naturligtvis inte vara. Hör gärna av dig till oss på telefon 031-77 99 799 eller via e-mail: webbshop@hornbach.se, så hjälper vi dig att hitta en lösning.

VARNING!

VARNING!
Jag beställde en rullgardin från Hornbach, fick ingen återkoppling, sedan när jag kontaktar dem efter 3 veckor säger de att den gått "på retur" ej fått pengar tillbaka eller ger någon mer info från kundservicen hur de ska lösa detta, oseriös organisation!

25 april 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att du inte fått den köpupplevelsen du förväntat dig. Vår kundtjänst gör alltid sitt bästa för att du som kund ska bli nöjd med ditt köp eller ditt ärende. Jag ser att detta skall vara löst nu men du är alltid välkommen att kontakta oss på nytt om du önskar ytterligare hjälp.
Önskar dig en fortsatt fin dag! Med vänlig hälsning Sofija - Hornbach

Utgånget datum fröer

Vi köpte fröer för att så en äng, när vi kommer hem ser vi att ena paket frö gick ut 2024? Väl tillbaka i butiken i Helsingborg, oerhört dåligt bemötande där någon i personalen tyckte det va vårt ansvar att checka datum?! Tycker man ber om ursäkt och inte lägger detta ansvar på kund, en ursäkt och ett mycket bättre kundbemötande hade varit på plats!
För övrigt har vi alltid varit mycket nöjda med service på Hornbach men detta va inte ok!

22 april 2025

Hej Inger!

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att du inte fått den köpupplevelsen du förväntat dig och att du fått ett dåligt bemötande. Vi arbetar ständigt med förbättringar och är måna om att våra kunder skall få den uppmärksamhet de behöver så återigen beklagar vi det inträffade.

Önskar dig en fin dag! / Sofija - Hornbach

Superdåligt!

Superdåligt!
Beställde och betalade för ett paket bult att hämta i Helsingborgsbutiken dagen efter. Ungefär vid tidpunkten när det skulle hämtas så ringer säljaren från butiken och annullerar ordern per telefon på grund av att de inte hade tid att packa upp leveransen ifrån deras leverantör. Trots att personalen dagen innan själv föreslog att beställningen kunde göras med hämta i butik.
Nu står jag utan bultar och kan inte utföra jobbet under påsken som jag hade planerat.
Så kasst HORNBACH!!

17 april 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du fick denna upplevelse vid reservationen av bulten, att den annullerades av just denna anledning. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och detta är något vi kommer se över.

Rebecka - HORNBACH

Köpte en klotgrill och behövde också…

Köpte en klotgrill och behövde också ett skydd till den. Den produkt som rekommenderas av samma tillverkare fick jag beställa online från butiken i Göteborg och jag betalade frakten för hemleverans. Skyddet passar inte till hundra procent. Materialet verkar vara bra men jag vet inte hur bra eftersom säsongen knappt har börjat. Synd att det inte var möjligt att prova skyddet i butiken jag hade nog valt en annan lösning isf. Personalen i min lokala butik är alltid mycket hjälpsamma och har vänligt bemötande.

31 mars 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Hej, tack för din recension! Vad tråkigt att höra att skyddet inte passar din grill. Kontakta gärna ditt närmsta varuhus med information så hjälper de gärna dig vidare.
Önskar dig en fin dag!
/Hanna - HORNBACH

Ej levererad inom utlovad tid

11 april 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Hej, tack för din recension! Vi beklagar verkligen att din order inte levererats inom leveranstiden. Kontakta gärna oss på 031-7799799 eller webbshop@hornbach.se med mer information om ditt ärende.
Önskar dig en fin dag!
/Hanna - HORNBACH

Noah i Göteborg - expert på Hornbachs grillsortiment

Vi köpte grill av Noah i Göteborgsbutiken. Trevligt bemötande och framförallt ett stort kunnande om alla grillar! Noah hade svar på alla frågor och ställde även frågor till oss för att kunna guida på bästa sätt.
Lite av en lottovinst att han jobbade just idag (3/4 -2025) 😊

3 april 2025

Hej! :)

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är otroligt glada över att höra att du är nöjd. Det visar att vi lyckas med det vi strävar efter och det är att kunna erbjuda våra kunder det bästa. Önskar dig en fantastisk dag! Mvh// Sofija - Hornbach

Lätt att hitta och bra priser

2 april 2025

Hej Catherine!