Billig och bra vara, värd fem ⭐ – men betalfunktionen seg och i rörigaste laget. Jag är ändå van vid det mesta!
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
HORNBACH Sverige – Det finns alltid nåt att göra! Välkommen till HORNBACH, bygg- och trädgårdsmarknaden som sätter dig och dina projekt i fokus. Med vårt motto "Vår produkt är nöjda kunder" strävar vi efter att vara ditt självklara val för både stora och små projekt – oavsett om du handlar på webben eller besöker något av våra varuhus. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till rätt pris. Våra kunder uppskattar: Enkelhet och snabbhet: Från en smidig navigering i vår webbshop till snabba leveranser, både hem och till utlämningsställen. Personlig service: Vår kunniga och hjälpsamma personal finns där för att ge dig råd och lösningar, vare sig du behöver specialbeställa fiskar till ditt akvarium eller en skräddarsydd dusch. Flexibilitet: Skruv på lösvikt, sågning med precision och kundanpassade lösningar är bara några exempel på hur vi underlättar för dig. En positiv helhetsupplevelse: Vi vill att du ska lämna oss nöjd – oavsett om det handlar om att returnera en produkt, få hjälp med en fråga eller handla till ditt nästa projekt. HORNBACH är en partner i ditt projekt. Vårt engagemang och vår servicekultur har gjort att många väljer oss framför andra – och kommer tillbaka gång på gång. Med ett av marknadens bredaste sortiment, konkurrenskraftiga priser och passion för kvalitet, är vi redo att hjälpa dig förverkliga dina idéer.
Grimbodalen 4, 417 05 , Göteborg, Sverige
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Jag åkte till Hornbach i Sundbyberg för att jag trodde de skulle ha hammocktak eftersom jag såg att de hade det förra sommaren. När jag kommer till frågedisken säger de att de inte har så många men att de de har finns i nästa rum vid glasväggen. När jag gått och tittat längsmed hela väggen utan att hitta ett enda frågar jag en personal. Hon är jätteotrevlig och när jag inte kan produktnumret höjer hon rösten och marcherar till hyllorna där jag fortfarande inte kan se dem. Där stannar hon och skriker åt mig att jag ska säga produktnumret igen och när jag inte kan det och säger åt henne att hon skriker och ber henne peka på hyllorna med hammocktaken skriker hon igen åt mig och marcherar iväg till frågedisken. När jag kommer dit hör jag henne säga otrevligheter om mig innan hon marcherar iväg igen och personerna i disken slår upp hammocktak och det visar sig att märket jag ville ha bara fanns online - om det fanns något annat som kunnat passa fick jag aldrig veta. Jag har aldrig blivit så otrevligt bemött någonsin i en affär. Jag lämnade det jag skulle köpa förutom hammoktaket och lämnade gråtande Hornbach.

Svar från HORNBACH Sverige
I vanlig ordning när det gäller hemleverans så fungerar det inte. Den tjänsten riktar sig nog till de som är pensionärer eller arbetslösa. Vi som har något att sköta kan inte sitta och vänta 8 timmar på att någon ska dyka upp. Särskilt inte när man får ett bestämt tidsfönster, i det här fallet mellan 12-16 och sedan ändras det under dagen till 16-19....

Svar från HORNBACH Sverige
Köpte en Stiga Combi 553 S gräsklippar där driven (självgåendet) gick sönder andra gången jag använde den.
Bra service av Hornbach i Botkyrka, fick pengarna retur.
I vanliga fall ska de skickas in för garanti bedömning/ lagning. Men då det var så kort tid efter köpte tyckte personalen själv att jag skulle få en ny, önskade isf pengarna retur då Stiga inte verkar vara kvalitet längre

Svar från HORNBACH Sverige
Ni levererar hem via Schenker…
Det tyska företaget som tror att vi även i Sverige har hemmafruar som hänger över latten i väntan på att Schenker ska komma och förgylla deras dag, mitt på det som vi i Sverige kallar ’arbetsdagen’. I mitt fall ”tisdag kl. 9-12”. ”Men tiden kan justeras under samma dag”, enligt Schenker. Vilket skämt.
Kom in i 2000-talet och byt till en modern leverantör som kör kvällstid.

Svar från HORNBACH Sverige
Det var mycket smidigt att genomföra köpet!

Svar från HORNBACH Sverige
Beställde den 4:e en 1 liters flaska av en kemikalie. kom fram den 8:e.
Alldeles för lång tid i mina ögon.

Svar från HORNBACH Sverige
Hornbach postar beställda glödlampor (LED klotlampa) packade bara i en påse. Vilket förstås resulterat i leverans av en klämd och trasig glödlampa. Så dumt och klantigt, vem fattar inte att en kartong behövs för frakten?!

VARNING!
Jag beställde en rullgardin från Hornbach, fick ingen återkoppling, sedan när jag kontaktar dem efter 3 veckor säger de att den gått "på retur" ej fått pengar tillbaka eller ger någon mer info från kundservicen hur de ska lösa detta, oseriös organisation!

Svar från HORNBACH Sverige
Vi köpte fröer för att så en äng, när vi kommer hem ser vi att ena paket frö gick ut 2024? Väl tillbaka i butiken i Helsingborg, oerhört dåligt bemötande där någon i personalen tyckte det va vårt ansvar att checka datum?! Tycker man ber om ursäkt och inte lägger detta ansvar på kund, en ursäkt och ett mycket bättre kundbemötande hade varit på plats!
För övrigt har vi alltid varit mycket nöjda med service på Hornbach men detta va inte ok!

Superdåligt!
Beställde och betalade för ett paket bult att hämta i Helsingborgsbutiken dagen efter. Ungefär vid tidpunkten när det skulle hämtas så ringer säljaren från butiken och annullerar ordern per telefon på grund av att de inte hade tid att packa upp leveransen ifrån deras leverantör. Trots att personalen dagen innan själv föreslog att beställningen kunde göras med hämta i butik.
Nu står jag utan bultar och kan inte utföra jobbet under påsken som jag hade planerat.
Så kasst HORNBACH!!

Svar från HORNBACH Sverige
Köpte en klotgrill och behövde också ett skydd till den. Den produkt som rekommenderas av samma tillverkare fick jag beställa online från butiken i Göteborg och jag betalade frakten för hemleverans. Skyddet passar inte till hundra procent. Materialet verkar vara bra men jag vet inte hur bra eftersom säsongen knappt har börjat. Synd att det inte var möjligt att prova skyddet i butiken jag hade nog valt en annan lösning isf. Personalen i min lokala butik är alltid mycket hjälpsamma och har vänligt bemötande.

Svar från HORNBACH Sverige
Vi köpte grill av Noah i Göteborgsbutiken. Trevligt bemötande och framförallt ett stort kunnande om alla grillar! Noah hade svar på alla frågor och ställde även frågor till oss för att kunna guida på bästa sätt.
Lite av en lottovinst att han jobbade just idag (3/4 -2025) 😊