HORNBACH Sverige Omdömen 418

TrustScore 3.5 av 5

3,3

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 124 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många kunder uppskattar det breda sortimentet och att de ofta hittar det de behöver för sina projekt, med produkter som är svåra att hitta någon annanstans. Flera framhåller den trevliga, hjälpsamma och kunniga personalen som alltid är redo att ge goda råd och assistera vid behov. Dessutom upplever många att beställningsprocessen online är enkel och smidig, med snabb hantering och leverans av varorna. Dock upplever vissa kunder problem med leveranstider, där varor anländer sent eller inte alls, och i vissa fall har felaktiga produkter skickats. Det finns även kritik mot att delar av beställningar inte återbetalas fullt ut vid annullering, och att leveransalternativen är begränsade till Schenker, vilket kan leda till ytterligare problem. En del kunder har också upplevt att personalen inte alltid har full kunskap, även om de försöker hjälpa till med andra medarbetare.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar tvetydig åsikter om produkterna, där många uttrycker tillfredsställelse med att de ofta hittar... Se mer

Delivery service

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med leveranstjänsten, där vissa upplever snabb och smidig... Se mer

Order

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med order, där vissa rapporterar att det var enkelt och smidigt att... Se mer

Staff

Kunder hade tvetydiga upplevelser med personalen, där många rapporterade mycket trevlig och hjälpsam personal... Se mer

Website

Recensenter nämner tvetydig feedback om website. Vissa kunder uppskattar att det är enkelt och smidigt att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Billig och bra vara, värd fem ⭐ – men betalfunktionen seg och i rörigaste laget. Jag är ändå van vid det mesta!

Var inne inne på färgavdelningen Hornbach i Göteborg häromdagen för att köpa färg - Vilket härligt bemötande jag fick!! Mannen som hjälpte mig heter Hasse och var inte bara trevlig och hjälps... Se mer

Allt känns bra Det är bara en sak kvar, vill ha snabbare leverans 🚚 Mitt barn fyller år den 17:e Ser att leveransen är begränsad den 19 e MVH Stefan 0702603090

Allt var i lager när jag beställde. Bara delar av order skickades. Mail enligt nedan tre dagar efter jag beställt: kl 7:37 Hornbach skickar att de anullerar delar av ordern. kl7:38 Ber jag d... Se mer

HORNBACH Sverige – Det finns alltid nåt att göra! Välkommen till HORNBACH, bygg- och trädgårdsmarknaden som sätter dig och dina projekt i fokus. Med vårt motto "Vår produkt är nöjda kunder" strävar vi efter att vara ditt självklara val för både stora och små projekt – oavsett om du handlar på webben eller besöker något av våra varuhus. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till rätt pris. Våra kunder uppskattar: Enkelhet och snabbhet: Från en smidig navigering i vår webbshop till snabba leveranser, både hem och till utlämningsställen. Personlig service: Vår kunniga och hjälpsamma personal finns där för att ge dig råd och lösningar, vare sig du behöver specialbeställa fiskar till ditt akvarium eller en skräddarsydd dusch. Flexibilitet: Skruv på lösvikt, sågning med precision och kundanpassade lösningar är bara några exempel på hur vi underlättar för dig. En positiv helhetsupplevelse: Vi vill att du ska lämna oss nöjd – oavsett om det handlar om att returnera en produkt, få hjälp med en fråga eller handla till ditt nästa projekt. HORNBACH är en partner i ditt projekt. Vårt engagemang och vår servicekultur har gjort att många väljer oss framför andra – och kommer tillbaka gång på gång. Med ett av marknadens bredaste sortiment, konkurrenskraftiga priser och passion för kvalitet, är vi redo att hjälpa dig förverkliga dina idéer.

3,3

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Färgavdelningen Hornbach Göteborg

Mannen som hjälpte mig heter Hasse och var inte bara trevlig och hjälpsam utan väldigt kompetent och kunnig.
Jag fick fina råd och och tips som jag aldrig kunnat räkna ut själv.
Utan tvekan den personen jag kommer kontakta nästa gång när något ska målas!
Tack för hjälpen Hasse!

26 juli 2025

Hej, vad härligt att höra! Önskar dig en fin dag. /Hanna - HORNBACH

Jätte dålig upplevelse..

Jätte dålig upplevelse... gick att handla till Hornbach i Sundbyberg och in i affären var hemskt varmt, det gick inte att andas... even personalen klagade om dåliga luften. Jag orkade med bara några prylar att handla, för övrigt orkade jag inte utan gickk ut till parkeringen för att ANDAS! Kan ni inte fixa fläkt-system som anfra varuhus har på somrarna?

24 juli 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Hej, tack för din recension! Vad tråkigt att höra att din upplevelse i vårt varuhus inte varit som du önskat. Vi tar din feedback vidare till berörd avdelning. Önskar dig en fin dag! /Hanna - HORNBACH

Lätt att hitta.

Lätt att hitta.
Bra priser

31 juli 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Hej, tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd. Önskar dig en fin dag! / Hanna - HORNBACH

Krångligt att skapa konto vid

Krångligt att skapa konto vid beställning.

15 juli 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig med detta. Du når dem på webbshop@hornbach.se eller 031 - 77 99 799.

Rebecka - HORNBACH

Har under alla år handlat på Bauhaus…

Har under alla år handlat på Bauhaus när jag inte är på fackhandel. Är alltid besviken på deras okunniga personal. Personalen på el-avdelningen på Hornbach i Sundbyberg är toppen, för en hemmapulare som jag iaf...

14 juli 2025

Hej Johan,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd och att du väljer att handla hos oss. Önskar dig en fortsatt fin dag!

Varierad kunskap hos personalen

Varierad kunskap hos personalen - från kannonduktig till totalt odugliga. Eländans lång väntetid att få hjälp.

12 juli 2025

Hej Åsa,

Tack för din recension! När vi har mycket besökt i våra varuhus kan det ibland dröja lite längre innan man får hjälp av vår personal. Men dem försöker alltid hjälpa till så snart dem kan.

Rebecka - HORNBACH

Snabb leverans som jag tycker är bra

Snabb leverans som jag tycker är bra, till min hemadress

10 juli 2025

köp av presentkort

Köpte presentkort för leverans till e-postadress. Lite onödigt att leveransadress och alternativ leveransadress kom upp.

4 juli 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback! Jag tar detta vidare för att se om det går att göra någon ändring just vid beställning av presentkort, i alla fall valet av alternativ leveransadress.

Rebecka - HORNBACH

Annullerade min beställning utan någon…

Annullerade min beställning utan någon mail eller sms för att meddela om det. Var tvungen att spåra min leverans när jag undrade vart den var för att få reda på att den var borta pågrund utav felsaldo på deras lager..

3 juli 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Det låter märkligt att du inte fick ett mejl i samband med annulleringen. Det ska nämligen alltid skickas ett mejl med information om vad som annulleras och varför. Jag tar detta vidare så det kan undersökas varför mejlet inte skickats.

Bara Schensker + usel kundservice

Bra utbud av varor och vettiga priser - men tyvärr har de enbart Schenker som alternativ för leveranser. Det är ett extremt stort minus eftersom Schenkers ombud generellt ligger dåligt till, och än värre gärna skickar varor till fel ombud. Inte heller möjligt att välja ombud via Hornbachs hemsida. Känns omodernt.

Uppdatering 3/7. Sänker betyget till en etta eftersom kundtjänst vägrar ändra leverans till ett rimligare ombud. Kommer aldrig handla härifrån igen.

28 juni 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. Jag lyfter detta vidare till berörda personer.

Felbeskriven produkt

Beställde en handdukstork ELDO 9L som beskrivs som "mattsvart" men den var glansig och plastig. Nu får jag pröjsa för att skicka tillbaka en vara som inte motsvarar vad jag beställt.

24 juni 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. Om du tar kontakt med våra kundtjänst på antingen 031-77 99 799 eller webbshop@hornbach.se kommer de kunna se över detta och samt hur du kan få hjälp med returen.

// Rebecka, HORBACH

Omdöme om HORNBACH

Omdöme om HORNBACH – Färgavdelningen i Borås

Jag hade en mycket negativ upplevelse på HORNBACH, i färgavdelningen. Jag frågade en äldre kvinna som jobbar där om en viss olja var lämplig att använda för grundmålning. I stället för att få hjälp blev jag bemött med en nonchalant och oengagerad attityd.

Hon visade inget intresse för att svara på min fråga och verkade mest irriterad över att jag ens frågade. Jag kände mig varken sedd eller välkommen som kund.

När man handlar i en butik som HORNBACH förväntar man sig viss kunskap och framför allt ett vänligt bemötande – särskilt när man ber om råd kring produkter. Den här upplevelsen levde inte upp till det.

Jag hoppas HORNBACH tar detta på allvar och förbättrar bemötandet i butiken.

26 juni 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Vi tackar för din feedback samt beklagar den upplevelse och bemötande du hade i vårt varuhus. Detta är något vi självklart kommer att ta vidare. Vi ber dig kontakta oss på webbshop@hornbach.se med dina kontaktuppgifter då vi gärna vill komma i kontakt med dig.

// Rebecka - HORNBACH

Hej säljare

Hej säljare. Leverans är försenat, varför???
Mvh Anto

26 juni 2025

Svar från HORNBACH Sverige

För att du ska kunna få svar på vart din beställning befinner sig behöver du kontakta vår kundtjänst. Om du har handlat din vara via vår webbshop är du välkommen att kontakta webbshopens kundtjänst på telefon 031-77 99 799 eller via e-mail: webbshop@hornbach.se. Har du istället köpt produkten i ett av våra varuhus är den smidigaste lösningen att du kontaktar kundservice vid returkassan direkt i butiken så hjälper de dig vidare.

Rebecka - HORNBACH

Gillar du total inkompetens? Då är HORNBACH rätt val!

Beställde en redskapsbod från HORNBACH, ett företag som verkligen behärskar ”konsten” att misslyckas!
För det första: leveransen. Jag fick aldrig något besked om när varan skulle komma, och fick själv hjälpa till att bära ut över 150 kg tunga paket ur lastbilen.
För det andra: varan var både trasig och ofullständig.
Trots att jag rapporterade detta till HORNBACH:s så kallade kundservice, komplett med bildbevis, möttes jag av en servicenivå som matchade leveransen, dvs. en häpnadsväckande oprofessionalism.
Mitt råd: håll er långt borta från HORNBACH. De är under all kritik!!

25 juni 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Vi beklagar verkligen den upplevelse du fått när du beställt hos oss. Du ska självklart få en avisering om att leveransen är påväg från transportbolaget så att du kan vara förberedd på att de dyker upp.
Vår kundtjänst gör alltid sitt bästa för att lösa ärenden så snabbt som möjligt och att bemöta alla kunder på ett professionellt sätt. Ibland kan mer information efterfrågas även om man som kund skickar in underlag från början. Detta kan vara av olika anledningar, men det är alltid för att ärendet ska lösas på rätt sätt. Om nya delar behöver skickas ut, att det är rätt delar så att inte ärendet tar längre tid än nödvändigt. Men jag tar självklart din feedback vidare, både gällande leveransen men även hur du upplever kontakten med vår kundtjänst.

Rebecka - HORNBACH

Hittade det jag letade efter, toppen

Hittade det jag letat efter ett tag direkt på nätet.

25 juni 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tusen tack för din recension. Underbart att höra att du är nöjd. Önskar dig en fortsatt fin dag!

Rebecka - HORNBACH

Frakt för att hämta i butik!?

Ville beställa en vara som endast fanns online men Hornbach är nog det enda företaget som tar en fraktavgift även om man väljer att hämta i butik, och ville ha 800kr för kalaset! Varan i sig var bara 730 så finns inte en chans att jag betalar mer än dubbla priset för att åka och hämta något i butiken.

22 juni 2025

Hej Jo,

Tack för din feedback. Jag har tagit detta vidare till berörd avdelning. Önskar dig en trevlig dag!

Rebecka - HORNBACH

Bygg centrum kassa har en som inte ens…

Bygg centrum kassa har en som inte ens kan läsa vad det är för mått och är j#vligt otrevlig helt orimligt Detta hände i Malmö

22 juni 2025

Svar från HORNBACH Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du haft en dålig upplevelse hos oss. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda och trygga med vårt bemötande i varuhusen. Därför får du gärna kontakta oss med mer information om ditt besök så tar vi din feedback vidare till berörd avdelning.

Hålla leveranstid

Hålla leveranstid

19 juni 2025

Hej Sten,

Beklagar att du upplever en försening på din order. För att få så uppdaterad information som möjligt rekommenderar jag dig att ta kontakt med våran kundtjänst. Du når dem på 031-77 99 799 eller webbshop@hornbach.se

Värmaren fattade eld - Terrassvärmare ENDERS Polo 2.0

Värmaren fattade eld, där branden verkar ha startat vid tändningsmekanismen. Som tur var upptäckte vi det i tid men branden hade spridit sig runt hela brännaren. Fick som tur var ut gasolvärmaren och efter några hinkar vatten, släcka branden. Det var andra gången den användes.

31 maj 2025

Hej Peter,

Tack för att du hör av dig och delar med dig av den allvarliga händelsen. Först och främst vill vi beklaga det inträffade – vi är verkligen lättade över att ingen kom till skada och att ni lyckades släcka branden i tid.

Vi tar det här på största allvar och kommer omgående att se över ärendet internt tillsammans med alla berörda avdelningar. Vi ser även att du redan varit i kontakt med vår kundtjänst, vilket vi uppskattar, och vi kommer att följa upp detta vidare därifrån för att säkerställa att det hanteras korrekt och så snabbt som möjligt.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Med vänliga hälsningar, Sofija
HORNBACH Webbshop-team

Tummen upp 👍

9 juni 2025

Hej! :)

Härligt att höra att du är nöjd, tack för att du berättar. Vi önskar dig en strålande dag och varmt välkommen åter!
Mvh// Sofija - Hornbach