Billig och bra vara, värd fem ⭐ – men betalfunktionen seg och i rörigaste laget. Jag är ändå van vid det mesta!
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
HORNBACH Sverige – Det finns alltid nåt att göra! Välkommen till HORNBACH, bygg- och trädgårdsmarknaden som sätter dig och dina projekt i fokus. Med vårt motto "Vår produkt är nöjda kunder" strävar vi efter att vara ditt självklara val för både stora och små projekt – oavsett om du handlar på webben eller besöker något av våra varuhus. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till rätt pris. Våra kunder uppskattar: Enkelhet och snabbhet: Från en smidig navigering i vår webbshop till snabba leveranser, både hem och till utlämningsställen. Personlig service: Vår kunniga och hjälpsamma personal finns där för att ge dig råd och lösningar, vare sig du behöver specialbeställa fiskar till ditt akvarium eller en skräddarsydd dusch. Flexibilitet: Skruv på lösvikt, sågning med precision och kundanpassade lösningar är bara några exempel på hur vi underlättar för dig. En positiv helhetsupplevelse: Vi vill att du ska lämna oss nöjd – oavsett om det handlar om att returnera en produkt, få hjälp med en fråga eller handla till ditt nästa projekt. HORNBACH är en partner i ditt projekt. Vårt engagemang och vår servicekultur har gjort att många väljer oss framför andra – och kommer tillbaka gång på gång. Med ett av marknadens bredaste sortiment, konkurrenskraftiga priser och passion för kvalitet, är vi redo att hjälpa dig förverkliga dina idéer.
Grimbodalen 4, 417 05 , Göteborg, Sverige
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Given leveranstid vid beställning i butik stämmer ej med verkligheten, är minst dubbelt så lång.

Svar från HORNBACH Sverige
Gren propp och lamppropp beställde jag och det var bra priser samt sökte på google var jag hittar bra priser på det jag är ute efter. Snabb leverans av varor och är mycket nöjd

Svar från HORNBACH Sverige
Beställde en vara som skulle levereras till ombud, och i samma veva mailade jag kundservice och bad dom ändra ombud det kunde dom inte utan JAG skulle kontakta schenker vilket jag gjorde och dom ändrar inte utan det ska Hornbach göra, men vart också informerad att dom gör aldrig det av lathet som får tre val när dom ska boka leverans och dom väljer ALLTID det lättaste av lathet (enl eden jag pratade med)
Så valet var enkelt jag annullerade ordern och väder mig till dom som är mer kundvänliga
Som svar på HORNBACH meddelande
Efter ha pratat med Schenker som säger ”dom (HORNBACH) kan välja och ska inte hänvisa till Schenker hmm vem tror man på??

Svar från HORNBACH Sverige
Köpte en badrumsfläkt med installation via Hemfixarna i Kristianstad den 17 juli 2025 via Hornbach. Enligt säljaren där skulle det ta max 8-10 dagar att få fläkten installerad. Till dags datum dvs efter 2 månader, har fläkten ännu inte installerats. Ta ner skyltarna och gör inte reklam för något som inte fungerar. Det är falsk marknadsföring.

Svar från HORNBACH Sverige
Jag hade ett garantiärende som jag fick trevligt bemötande kring. Fin och proffsig hjälp.

Svar från HORNBACH Sverige
“Extremt dålig service! Beställde en badrumsspegel med löftet om 1–3 dagars leverans. Nu, nästan två veckor senare, har jag äntligen fått leveransdatum. Inte ett enda förlåt från företaget trots upprepade klagomål. Paketet var för stort för standardleverans – något de måste ha vetat från början. Missvisande information, respektlös kundhantering och total brist på ansvarstagande. Ni borde skämmas! Rekommenderas absolut inte!”

Svar från HORNBACH Sverige
Jag köper materiel alltid från Hornbach för renovera hem, bästa kvalitet , bra pris, samarbeta personal.

Svar från HORNBACH Sverige
Betalade 400 kr för hemleverans och fick växter skickade till en tobaksaffär för upphämtning och tunga planteringslådor till en annan tobaksaffär. Dåligt bemötande och oförståelse i kundtjänst. Rekommenderas ej.

Svar från HORNBACH Sverige
Verkligen sämsta leverantören jag har provat. Har beställt samma vara 2 gånger utan att få den levererad. Av någon anledning returneras varorna, utan förklaring eller förvarning. Visserligen har jag fått återbetalning utan problem, men jag hade hellre sett att jag faktiskt hade fått varorna jag beställt.

Allt känns bra
Det är bara en sak kvar, vill ha snabbare leverans 🚚
Mitt barn fyller år den 17:e
Ser att leveransen är begränsad den 19 e
MVH
Stefan

Svar från HORNBACH Sverige
Beställ inga varor från detta företag. Beställde 3 st rullgardiner och 3 st universalfästen. Universalfästens kom som en delleverans 1 av 2 rätt snabbt och rullgardinerna skulle skickas planerat 250806 som delleverans 2 av 2 enligt orderhistoriken. Idag 250808 får jag besked att varorna delleverans mr 2 kommit i retur och jag ska få återbetalning för rullgardinerna. Varorna i delleverans 2 är inte ens skickade. Å fraktkostnad ska de ha betalt för på 169 kr för fästena som totalt kostade 147 kr

Svar från HORNBACH Sverige
Beställde en staty hos Hornbach den 10 juli.
Jag har eftersökt hos Hornbach när jag får min leverans i flera omgångar.
Får konstiga svar från Hornbach. Senast lovade man att kolla på det.
Det är idag den 1 augusti.
Och idag blir jag ombedd av Hornbach att recensera en produkt jag inte har fått ännu!
Usel kundservice och dåligt att Hornbach inte själv följer upp på leveranser som tar lång tid.
Har inte fått statyn ännu..........