Dåliga skolor..
Väldigt dåliga skolor, speciellt tornyckeskolan. Kom hem och fick veta att min 6 åriga lillasyrra blir mobbad i skolan. (Huvud nerstoppen i toaletten och blir kallad massa grejer t.ex "tjockis") Ja, det är inte rätt att mobba folk, men att bli redan mobbad när man går i förskoleklass?? Även lärarna vet att hon blir mobbad men de gör inget för att vi kommer från ett annat land. Det gäller inte bara tornyckeskolan, även andra skolor. Ingen bryr sig längre om ett barn vill dö, de blir mobbade och kommer hem troende "vad har jag gjort för något? Varför just mig?" Ingen bryr sig längre, jag vill att barn ska vara trygga, att de ska inte leva under stress som t.ex att vara rädda att de har gjort något fel. Om man kommer från ett annat land eller inte, det är inte rättvist att ett barn ska bli utsatt för inget de har gjort. Skolmaten måste förbättras, jag har sett och hört att elever har slutat äta p.ga att skolmaten är inte god. Ja, man ska inte äta pizza hela tiden men ha något gott iallafall för andrahandsval, bara för de som äter knappast. Ingen vill gå till doktorn och få papper bara för att äta bättre mat i skolan, så man skippar lunch istället.