Diamond Painting - Hobby Painter Omdömen 1 324

TrustScore 2 av 5

2,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

dit is echt oplichterij die keihard aangepakt moet worden, er is geen klantenservice... je betaalt veel en krijgt het verkeerde ze reageren nergens meer op, wel snel geld vangen bestellen zelf in c... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik vind 1 ster nog teveel. Waardeloos. Weken wachten tot je eindelijk bestelling eens hebt. Klantenservice mega slecht bereikbaar en uit het engels vertaalde antwoorden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop hier niet, is gewoon dropshipping. Voor een zakje diamonds wordt een bestelling geplaatst in China, moet je veertien dagen wachten tot het arriveert. Hebben dus totaal geen voorraad!!!! Als je... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas duurde de bestelling meer dan 3 weken en is het gewoon afkomstig uit China, via temusneller binnen. En dan wordt het verstuurd via Gofo nou wat een slechte pakketdienst hebben gewoon mijn pakke... Se mer

Företagsinformation

1. Hobbybutik
  2. Konsthantverk

Skrivet av företaget

Hobby Painter is de gezelligste en leukste Hobbywinkel. Met een uniek en vernieuwend assortiment willen wij creativiteit aanwakkeren. Deze hobby is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid. Creatief bezig zijn zorgt namelijk voor minder stress en angst, is goed voor je hersenen én verbetert je stemming!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Wat een bedrijf

Wat een piepbedrijf
Had een foto toegestuurd van mijn kat.
Wou deze painting in 40 bij 40
Kreeg mijn eerste mail dat de foto aangepast werd,na heen en weer gemaild tehebben akkoord gegeven.
Dit was 5 september
Afgelopen Maandag gemaild waar m'n painting bleef ,er werd gezegd dat ze de backoffice had gevraagd opnieuw deze te versturen.
We zijn nu een week verder,en nu wordt er gezegd dat het pakketje ineens is verdwenen.
Tuurlijk,bestel hier nooit wat

19 oktober 2024

Bestelling 14/09

Ik heb besteld op 14/09
En nog steeds niets ontvangen laatste track en trace activiteit dateert van 30/09
Heb hiervoor al de klantenservice gecontacteerd en gemaild
En krijg nooit antwoord
Als dit de klantvriendelijkheid is van dit bedrijf amai.
Ik ben het stilletjes aan beu en wil nu weten hoe het met mijn bestelling zit.
Als ik het niet krijg of nergens reactie op krijg zal ik dan ook verdere stappen ondernemen

16 oktober 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Inmiddels contact maar nog geen product ontvangen

Op 27 september een bestelling gedaan
Helaas daarna radio stilte
Het is bijna een maand later
Ik had toch verwacht dat ik op de hoogte gehouden zou worden van de levering
Nu via contact een vraag gesteld over leveringstermijn
Maar als ik de recensies lees wordt daar niet of nauwelijks op gereageerd
Heel erg vervelend
Ik zou geen tweede keer iets kopen bij dit bedrijf
Ik heb nog hoop dat er iets geleverd wordt

Zo niet dan zal ik dit ook aangeven

Tip als je een bedrijf heb is communicatie nr 1.
Dezelfde dag nogmaals maar nu via info@ een e mail gezonden
Inmiddels bericht terug.
Verwachtte levertijd niet doorgegeven maar team zou bestelling proberen te verspoedigen.
Indien product binnen een aangegeven tijd van ongeveer een week niet geleverd is moet ik weer contact opnemen.
Helaas deze week nog niets geleverd.
Volgende week dan maar weer contact opnemen.

Inmiddels contact gehad product zal deze week geleverd worden
Ik heb goede hoop
22 okt bestelling is geleverd, voldoet aan verwachting

Tip voor hobby painter: verbeter je communicatie over de levering. Het kan voorkomen dat het langer duurt maar geef regelmatig een update aan je klanten

14 oktober 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede en snelle service en erg behulpzaam

Snelle reactie op mail en prima serviceverlening.
Na meer dan een jaar aan een schilderij te hebben gewerkt kwam ik van 1 kleur een aantal steentjes tekort. 1 mailtje was genoeg en ik heb kosteloos extra steentjes mogen ontvangen om het schilderij alsnog te completeren. Enorm blij mee !

10 augusti 2024

Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van 😍

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kleuren kloppen totaal niet met de foto

Via Hobby Painter had ik een duidelijke foto opgestuurd voor het maken van een (foto)schilderij op nummer. Er stond een man op en een hondje. Het gezicht van de man was oké, wel een beetje flets en bleek, maar de kleuren voor het hondje klopten totaal niet. Het had bruin moeten zijn en werd oranje-rood. Niet goed dus, het schilderstuk kon ik weggooien. Beklag gemaakt en ik mocht gratis een andere foto opsturen voor een nieuw schilderij. Dat heb ik gedaan, een foto met duidelijke heldere kleuren. Na ontvangst bleken de kleuren van de verf wederom niet te kloppen met de foto en het euvel werd al snel duidelijk door het geoefende oog van een door mij geraadpleegde kunstschilder. Er zaten helemaal geen blauwe pigmenten in de verf! Dus de lucht was niet blauw, maar wit. Het shirt van de man was niet blauw maar beige-bruin, de stenen van de muur waren crême etc. Dus weer beklag gemaakt. Hobby Painter geeft niet toe dat de fout bij hun ligt. Maar het ligt wel degelijk aan hun apparatuur. Ik moest het schilderij volgens hen maar voltooien want de kleuren klopten volgens hun wél en dan konden ze een beter oordeel geven. Dat ga ik niet doen want ten eerste gaan er heel veel uren in zitten en ten tweede zie ik nu al aan de aangeleverde verf dat de kleuren weer niet gaan kloppen en het schilderij weer niet aan mijn verwachtingen gaat voldoen. Ik ben heel erg teleurgesteld. Ook in hun reactie. Ik heb veel mailtjes over beide schilderijen gestuurd en er wordt nu geen oplossing meer geboden. De plaatjes op de site van Hobby Painter (van foto naar schilderij) zien er zo op het oog prachtig uit maar uit mijn eigen ervaring heb ik al twee keer geleerd dat je niet alles moet geloven wat er als resultaat getoond wordt.

22 mars 2024

Super slechte site

Heb voor 50 euro een foto paint besteld. Moest 5 weken wachten en bij het uitpakken kwam ik erachter dat er heel veel zakjes niet genummerd waren en dat er kleuren ontbraken. Communiceren kan ook niet met deze mensen want ze geven geen antwoord op mijn geschreven mailtjes!!

22 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service. Ik vond een gedeelte van mijn afbeelding te donker worden. Heb toen om wat extra lichtere steentjes gevraagd. Was geen probleem en had ze met 2,5 week in huis. Klasse👍

16 april 2024

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter

Wow, Wat een positief bericht! 🌺😍 Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! 🤗

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat dit bedrijf kan verbeteren,

Wat dit bedrijf kan verbeteren,? Een betere communicatie of beter? Er is helemaal geen communicatie mogelijk. Heb op diverse manieren geprobeerd contact te maken. Wordt genegeerd of krijg een automatisch antwoord. Schrijf niet gauw een review maar ben met bedrijf Hobbypainting helemaal klaar. Heel jammer want op de producten is totaal niets aan te merken.Verbazingwekkend dat reviewes die positief zijn direct worden beantwoord maar degene die negatief commentaar levert geen antwoord krijgt. Zo jammer en onnodig.

23 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het bestellen gaat gemakkelijk maar…

Het bestellen gaat gemakkelijk maar daarna hoor je niets moet een mail sturen voor gegevens daarna 1 maand moeten wachten op verzending het was een daimond painting eigen foto vandaag gekomen de painting gedeeltelijk niet te lezen totaal 16 kleuren heb de zelfde ergens anders besteld met 27 kleuren afmeting 40x50 klopt niet is niet de afbeelding maat dus hier zal ik nooit meer bestellen .

21 mars 2024

Painting besteld

Painting besteld. Advies van hun andere maat nemen.
Nee dat wil ik niet, aangegeven de maat die ik opgegeven had wilde.
Aantal weken verder, maar nog steeds geen painting.
Mail contact gehad, uw painting komt er aan.
Anderhalve maand verder eindelijk de painting, pak deze uit en wat zie ik.
De verkeerde maat. Niet de maat die ik besteld had. Maar die wat hun wilden doen.
Dus maar weer een mail gestuurd, kijken of ik reactie krijg.
Dit was de 1e keer dat ik bij hun besteld heb, maar is ook gelijk de laatste keer.

Ondertussen mail contact gehad en oh jammer dat het zo gelopen is.
Toen ik om mijn geld vroeg om terug te boeken kreeg ik een antwoord dat ik mijn volgende painting voor de helft van het geld kreeg.
Nee daar vroeg ik niet om, ik vroeg mijn geld terug en dit was de 1e en laatste x dat ik daar besteld heb.
Dus begrijpend lezen kunnen ze ook niet.
Ben er helemaal klaar mee.
Nog geen ster waard in ieder geval.

19 mars 2024

OPLICHTERS! Pas op

Lang genoeg gewacht vanaf begin van het jaar me pakket is aangemeld bij de post krijg ik na een tijdje maar ik ontvang nooit iets ik heb meerdere malen contact gehad met en wel bericht terug gehad sorry en dat het als nog mij kant op komt en de andere keer schrijven ze sorry en ze gaan het bij de office vragen wat er aan de hand is vervolgens niets meer genomen maar wel me dure geld kwijt het zijn gewoon oplichters anders had het allang binnen geweest of me geld terug gehad of iets bedacht om mij te vrede te stellen, ik bestel normaal ergens anders maar dit zag er zo top uit dat ik over stapte maar helaas opgelicht!!! Ik ga aangifte doen zou fijn zijn als er meerdere meldingen binnen komen om onderzoek te starten voor de politie

13 mars 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Waarom wordt er niet gereageerd op berichten

Ik weet niet wat ik er van moet denken. Op berichten wordt niet gereageerd. Messenger ook niet. Ik vraag me wel af wanneer deze painting komt. Want ik heb deze op 2 februari besteld en via Paypal betaald, en bericht gekregen (al een aantal dagen) dat deze aangemeld is bij DHL, maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. DUS IK WIL GRAAG ANTWOORD.

AANVULLING: Ik heb Paypal opdracht gegeven om mijn betaling terug te boeken. Dit omdat ik zoals boven beschreven er geen vertrouwen meer in heb. Door niet te reageren wek je wantrouwen op. Door Diamond Painter Hobby is mij gevraagd om het van paypal te annuleren. Mijn antwoord was, eerst leveren dan betaal ik.

2 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wordt maar niet geleverd, geen reactie

Eind januari schilderen op nummer besteld, nog steeds niks ontvangen. Op mails wordt helaas niet gereageerd.
Laatste update geeft aan, levering eind maart!!!!
Dit mag op de website wel duidelijker aangegeven worden, dat de levertijd maanden kan duren.

24 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

7 febr heeft mijn dochter,Mila Van…

26 januari heeft mijn dochter,Mila een eigen ontwerp bestelling bij jullie geplaatst,tot op heden heeft zij nog niks ontvangen!
Haar bestelling is voor mij,ivm een verjaardagscadeau,wat ik 17 maart af moet hebben!
Dit is onmogelijk aangezien het nóg steeds niet binnen is!
Ze heeft meerdere mailtjes gestuurd maar pas na haar review kreeg zij antwoord!
Met de vraag of ze haar review wilde verwijderen dan zou ze 10 proc korting krijgen🤣🙈...en oh ja,de painting was echt onderweg maar was iets verkeerds gegaan!
Ondertussen 19 febr en verdomme nog niks binnen!
Ik ben des duivels en vind het asociaal hoe jullie met klanten omgaan!En NEE,ik haal mijn review niet weg al kreeg ik de painting gratis!!!

Met onvriendelijke groet,
Marleen Bredius

19 februari 2024

Beste Marleen,

Jammer dat u direct negatief in de pen moet klimmen en ons zwart moet maken overal op het internet waar u ons kunt vinden. We vinden het wel zo netjes om dan ook onze kant van het verhaal toe te lichten.

We hebben aangegeven dat er iets mis is gegaan met de zending van de diamond painting. Dit kan nu eenmaal gebueren, er raken wel eens pakketten kwijt of beschadigd bij de post.

We hebben direct actie ondernomen en een nieuwe zending laten maken, maar omdat het om een eigen foto diamond painting gaat, betekent dit dat we hem moeten printen, lijmen, alle steentjes verzamelen en opnieuw moeten verzenden vanuit ons fabriek in China.

We vermelden netjes een levertijd van 10-20 werkdagen voor custom paintings, dus dat de zending nog niet binnen is heeft puur te maken met de afstand en dat het veel werk is om deze te maken.

Jammer dat u vind dat we asociaal met klanten omgaan terwijl we altijd alles netjes met iedereen oplossen.

We hopen dat u alsnog veel plezier beleeft aan de diamond painting,

Tim

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geen reactie…

Bijna 2 weken geleden heb ik eigen ontwerp bestelling geplaatst. Hierover had ik een vraag en heb ik de contactformulier ingevuld. Tot heden nog steeds geen mail teruggekregen.

26 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik kreeg veel complimenten over de painting, en veel mensen vroegen me waar ik het vandaan heb. Gauw weer een nieuwe kopen

28 december 2023

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter

Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! Veel paint-plezier gewenst!! 😇👍

Te duur bedrijf

Een veel te duur bedrijf. En dat te bedenken dat hij het ook gewoon bij onze Chinees vrienden besteld. En dan ook nog eens 5,95 rekenen voor verzendkosten. En dat allemaal voor 2 kleine flut zakjes met steentjes. Geen aanrader. Wat mij betreft, eens en nooit weer.

22 december 2023

niet geleverd

kreeg een mail met je bestelling is onderweg,volgens de trackingnummer YT2333221272438865 is het gelevrd op 9/12/2023 om 14.01 maar ik heb niets ontvangen en al 3 x gemaild maar krijg geen antwoord, het is wel betaald dat vind ik slechte service.

29 november 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.