Diamond Painting - Hobby Painter Omdömen 1 324

TrustScore 2 av 5

2,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

dit is echt oplichterij die keihard aangepakt moet worden, er is geen klantenservice... je betaalt veel en krijgt het verkeerde ze reageren nergens meer op, wel snel geld vangen bestellen zelf in c... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik vind 1 ster nog teveel. Waardeloos. Weken wachten tot je eindelijk bestelling eens hebt. Klantenservice mega slecht bereikbaar en uit het engels vertaalde antwoorden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop hier niet, is gewoon dropshipping. Voor een zakje diamonds wordt een bestelling geplaatst in China, moet je veertien dagen wachten tot het arriveert. Hebben dus totaal geen voorraad!!!! Als je... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas duurde de bestelling meer dan 3 weken en is het gewoon afkomstig uit China, via temusneller binnen. En dan wordt het verstuurd via Gofo nou wat een slechte pakketdienst hebben gewoon mijn pakke... Se mer

Företagsinformation

1. Hobbybutik
  2. Konsthantverk

Skrivet av företaget

Hobby Painter is de gezelligste en leukste Hobbywinkel. Met een uniek en vernieuwend assortiment willen wij creativiteit aanwakkeren. Deze hobby is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid. Creatief bezig zijn zorgt namelijk voor minder stress en angst, is goed voor je hersenen én verbetert je stemming!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Prachtige schilderijen

Ik ben erg blij met mijn bestelling. De paintings van de diertjes zijn zo schattig. Super leuk om te doen samem met mijn kleinkinderen.

29 mars 2022

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter

Aaahw! Wat een mooie en fijne woorden. 😇😎 Daar worden we echt heel blij van.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Al jaren een fijne ervaring

Al jaren een fijne ervaring. Problemen waren snel op gelost. De laatste bestelling was een verrassing en die viel erg tegen en zeker iets wat ik zelf nooit uit zou kiezen. Erg jammer en zonde van mijn geld.

26 september 2022

Hallo Cäthy
Wat jammer om te horen dat de laatste bestelling een teleurstelling was en niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is begrijpelijk frustrerend, vooral als je gewend bent aan fijne ervaringen. Als je specifieke zorgen hebt over de recente bestelling, staan we klaar om te helpen en eventuele problemen op te lossen. Je tevredenheid is belangrijk voor ons. Laat ons alsjeblieft weten hoe we je kunnen assisteren. 🛍️🤔

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben erg blij met hoe de kwaliteit…

Ik ben erg blij met hoe de kwaliteit van onze painting van onze hond. De klantenservice bij deze winkel is ook uitstekend!

28 april 2022

Hoi Dana💐,

Dankjewel dat je ons harde werk waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! 😍

Snelle levering.

De kwaliteit is goed, de prijs is schappelijk en de levering is snel! Ik ben zeer tevreden over de winkel.

23 april 2022

Hoi Yvonne💐,

Hoi
Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. 🎉
Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! 👍😇
Veel plezier met het painten!

Hartelijke groetjes,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn vrouw heeft 13 jaar geleden een…

Mijn vrouw heeft 13 jaar geleden een hersenbloeding gekregen in korte geheugen, lag op 2 procent overleven, nu voor eerst deze hobby geprobeerd en ze heeft de smaak naar meer te pakken, mooie selectie en snelle correcte levering, ga zo door

10 september 2022

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter

Dank A. Van Den Berg! Fijn dat je tevreden bent, we doen alles om onze klanten tevreden te houden. Liefs, Lieke

Tevreden klant

Bestelling vlot verlopen. Sneller binnen als ik gewend ben. Tijdstip van bezorging kunnen kiezen. Mailwisseling adequaat en uiterst vriendelijk.

8 september 2022

Hoi Hennie!

Jeej 🎉 Hier worden we mega-blij van en krijgen we energie om nog harder ons best te doen in deze drukke tijden. Veel dank voor je positiviteit en tot snel 😉👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn diamond painting keurig op tijd…

Mijn diamond painting keurig op tijd ontvangen, heel goed verpakt, ik vind de producten er heel erg mooinuit zien, ook de accessoires zijn geweldig. Nu een diamond paintig met accessoires voor mijn dochter aangeschaft, denk dat ze net zo enthousiast is als ik.

2 september 2022

Hi Meina! 😁

Superveel dank voor je mooie en fijne beoordeling. Hier worden we echt heel blij van! Veel plezier bij het maken van je painting 😇💐

Lieke"

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heelheel tevreden blij met de bestelling

Heel blij met de bestelling. En heel tevreden met de communicatie met jullie. Zeer tevreden 😉

7 september 2022

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter

Wow, Wat een positief bericht! 🌺😍 Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! 🤗

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is fijn dat alle steentjes in de…

Het is fijn dat alle steentjes in de goede zakjes zitten. En alles is netjes ingepakt en aardig opstijf geleverd

Hoi Cindy💐,

35 dagen later nog niets ontvangen

35 dagen later nog niets ontvangen. De track en trace vind niets, dan contact opgenomen met hobbypainter en volgens hen is het onderweg. 10d later pas zegt de track en trace dat het vertrokken in in china. Dus denk ik dat ze liegen bij hobbypainter Nergens op de website word ook vermeld dat het van China komt.

Tevreden klant

Tevreden klant, goede kwaliteit en mooie kleuren, ga zo door en tot de volgende bestelling. Toppers

Hoi Marja.
Dankjewel voor je fijne woorden en begrip. 😘 Wij zijn verheugd dat jij tevreden bent over de geleverde bestelling en kijken nu al uit naar je volgende order.📩🎉

Super tevreden

Vlot besteld, duurde iets langer door de pandemie maar is niet de schuld van het bedrijf. Ze hebben me vlot verder geholpen en de nodige informatie gegeven die ik vroeg en meer. Super service!

1 september 2022

Hi Mayté,

Dank voor de 5 sterren beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van. Veel plezier bij het maken van jouw painting! 😎

Lieke🌹

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zit niet in Nederland.

Misschien iets duidelijker vermelden, dat wat je besteld vanuit het buitenland moet komen. Het adres als ik het op zocht stond gewoon Nederland. Ik heb bericht toen op FB gedaan en nooit geen reactie op gehad. Onder het bericht van 5 juli, ik mag hier helaas geen link achterlaten . Het canvas schilderij zelf is prima, Liep wel van de 1 naar de andere kant 1 cm schuin.

19 augusti 2022

Duidelijke website

Duidelijke website en kwaliteit van de producten is goed en alles snel geleverd

15 augusti 2022

Hi Mevr!

Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Veel plezier bij het maken van je painting.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

In juli een schilderij schilderen op…

In juli een schilderij schilderen op nummer besteld. Helaas duurde de levering langer dan gewenst namelijk ruim een maand. Ondanks dat werd mijn pakket netjes geleverd en was deze goed verpakt.
Ik ben tevreden ondanks het lange wachten dat was het enige min punt.

15 augusti 2022

Hi Tanja!

Dank voor de beoordeling. Daar worden we superblij van! 😇😎💐
Excuus voor het iets langer wachten, gelukkig was het het wel waard! We gaan voor de 5 sterren volgende keer! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne dag,
Lieke😘

Verzorgd en goed verpakt

Verzorgd en goed verpakt. Ik ben erg blij met de steentjes. Nu kan ik weer verder met de painting🤩

12 augusti 2022

Hi Melinda! 😁

Lieke

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.