Fruktansvärt dålig erfarenhet av Hitta.se. Vi blev lovade kundkontakter och resultat, vi har fått noll. Dyrt och totalt meningslöst för vårt lilla företag. Önskar jag hade kollat recensioner här i... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu. Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.
Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 58 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Blev varnad av en gammal kollega att Hitta kör med rena maffiametoderna, tyvärr glömde vi av att säga upp avtalet efter varningen.
Synd att man alltid ska lära av sina misstag!
Nu är samarbetet iallafall slut för all framtid efter avtalet slut ...
ALDRIG MER HITTA!!!!!
Den här historien blir bara löjligare och löjligare.
Nu har Hitta debiterat mig privat .... vilka klåpare!
Försökte hitta deras telefonnummer, jag får nog söka på ENIRO ....
Den här farsen fortsätter.
Den 12/3-2024 drog Hitta ytterligare 3244kr från mitt konto.
Det märkliga är att jag inte har något avtal med Hitta, alltså PRIVAT!
Nu har Hitta stulit 9490kr totalt från mitt konto.
Händelserna polisanmäls så klart!

Svar från Hitta.se
Bondfångeri, det är vad Hitta.se håller på med. Lurar småföretagare att köpa annonser som inte leder till någonting. Utebliven återkoppling av statistik, skickar fakturor en dag efter att avtalet går ut så att det inte skall gå att säga upp, så att man tvingas betala för ett år till. När jag vill säga upp mitt avtal kan jag inte få det ordnat direkt, nej då måste jag vänta i 48 timmar på att få återkoppling på det.

Svar från Hitta.se
Jag rekommenderar inte "företag" att betala för en tjänst som inte håller vad som lovas. Säljsidan är bra på att sälja in tjänsten och lämnar direktnummer som man kan ringa vid frågor eller hjälp. Men sen är det ingen som svarar varken på telefon eller mail. Så fort ni signerat avtal så kommer ni inte i kontakt med "företagssäljaren" som ska vara er kontaktperson och ha avstämningar kvartalvis. Mailar du kundsupporten så får du svar en vecka senare. Det är inte okej.
Hitta.se binder upp kunderna med långa avtalstider och har inte någon dialog om tjänsten under året så som det lovar. Först efter klagomål delar de med sig av statistik. Välj google istället för hitta.se //2024-02-08
Dagen efter att jag betygsatt Hitta.se, alltså 2024-02-09 blir jag kontaktad av en anställd på Hitta.se som är väldigt tillmötesgående och vill veta varför jag recenserat hitta.se med lågt betyg här på "Trustpilot". Efter att ha berättat min upplevelse från start och vi hade en bra dialog så kunde hitta.se kompensera med mig att inte behöva betala för sista perioden i avtalet. Vilket jag är tacksam över.
Nu hoppas jag på att de håller vad de lovar och förbättrar svarsfrekvensen på supporten när man behöver hjälp. Jag har valt att ändra från en stjärna till två för att jag tycker de har hanterat mitt klagomål snabbt och smidigt.

Svar från Hitta.se
Att 84% väljer att sätta en stjärna är kanske något man bör ta till sig. Vår resa började med att hitta.se publicerade fel uppgifter om mitt företag, och vid kontakt lyckas man då sälja in sin tjänst istället för att bara ändra de uppgifter som var fel, bra säljare där. Sedan höjer man priset med det dubbla och informerar om detta med ett mail, som man givetvis hoppas ska missas. Om ni hade ringt och sagt " Hej, nu höjer vi priset med 100%" hur många tror ni hade stannat kvar då?
Japp, ni ringde upp efter jag lämnat ett lågt omdöme om er. Men självklart sitter ni ju inte på betald tid och ringer runt för att hjälpa folk, ni ringde för att få mig att ångra min uppsägning. Det är jättetrögt att få kontakt med er när man vill något, men när man lämnat ett dåligt omdöme blir man kontaktad blixtsnabbt.

Svar från Hitta.se
Använder bank id för inloggning! Påstår sedan att jag godkänt fakturering!!! Ren lurendrejeri! Kontaktade samma dag men bevis på HUR jag blivit informerad om betalning, men det kan dom inte ange. Hitta.se kommer gå i graven!
Två månader fick jag sedan vänta men inte på svar utan på krav om kronofogden!!
Uppdatering:
Fick tillslut hjälp av en Josefin på hitta.se som svarade mig snabbt och trevligt och vände upplevelsen till något positivt efter dessa månader.
Tacksam för hennes proffsiga bemötande och grymma kundservice. Därav går betyget nu från botten till toppen!

Svar från Hitta.se
Urusel kundvård. Lovar stort men uppfyller inte i närheten av den kundkontakt de utlovar och sen är det jag som kund som måste fortsätta betala bara för att "avtalet säger så". Dryga säljare som bara påvisar kundens skyldigheter och pratar om all fantastisk statistik de kan visa i klubben för inbördes beundran...de själva har inga skyldigheter gentemot mig som kund. Nä, använd inte hitta.se är mitt råd! Det går alldeles utmärkt att ändå hitta kunder eller kontakter utan att behöva luras på pengar av hitta.se.

Svar från Hitta.se
Avråder er att ha med detta företag att göra, bluff rakt av. Fejkade avtal med in blanco priser.

Svar från Hitta.se
Samma uppfattning som tidigare omdömen.
Efter 9 år så ändrar hitta priset utan kontakt. Detta stod tydligen i ett avtal som var skickat, så juridiskt rätt. Sa upp vårt avtal dock med 1 års uppsägningstid och kommer aldrig anlita dom igen..

Svar från Hitta.se
Vi har ett nystartat företag!
En väldigt jobbig säljare ringde vid flertal gånger och lovade oss så mycket jobb genom att gå med osv! Den service som utlovad har ej uppfyllt! Nu har han slutat svara och inget svar från hitta säkert 1/5månad tillbaka samt inga signaler går fram! AVRÅDER ATT GÅ MED HITTA!
Hoppas att kundservice kontaktar mig snarast!

Svar från Hitta.se
Jag blev uppringd av en säljare från Hitta.se som ville att jag skulle skriva upp mig på ETT år. Jag sa NEJ, då jag har ett litet företag som just nu har det kämpigt, och jag tyckte det var för mycket pengar. Efter ett 30 minuter samtal av tjat från säljaren och nej från mig så sänkte han priset till 1500 kronor för ETT ÅR. Då det var en extrem sänkning sa jag sa till ETT ÅR.
Nu i år fick jag en faktura på 4264 kronor?! Jag hörde då av mig och sa att jag inte godkänt ett år till. Det visar sig då att det stod i avtalet att det var löpande. Detta är det såklart mitt fel att jag inte läste, men det var inte heller något säljaren nämnde i samtalet, för då hade jag ju sagt upp på en gång så det inte bara löpte på.
Tydligen har jag fått ett mejl från dem där det stod "grattis, din tjänst har uppgraderats". Detta är inget jag sett och absolut inget jag godkänt, men eftersom jag inte hörde av mig till dem så ändrades avtalet där jag godkänt ett belopp på 1500 kr till ett avtal där jag ska betala nästan det trippa mot vad vi avtalade.
Sjukt att man som företag inte kontaktar kunden för att se om detta är något hon vill. Jag var SÅ tydlig med att jag inte hade råd i första samtalet, och ändå är det bara att smyga in en högre avgift.
Jag har nog aldrig känt mig så lurad av ett företag. Kan inte rekommendera för någon att ha att göra med hitta.se!

Svar från Hitta.se
Blev uppringd av en telefonförsäljare. Hon var medelålders, trovärdig och seriös och gav ett personligt intryck. Hon sålde marknadsföring på deras sida samt sökoptimering och menade att de hade samarbete med Google. Jag var noga med att fråga om det var hon som skulle vara min kontaktperson, för det är viktigt för mig att ha direktperson med någon. Hon menade att hon absolut var min kontaktperson och att vi skulle ha återkommande uppföljningssamtal etc. Jag fick ett mail med hennes telefonnummer och personliga mailadress.
Det var det enda samtalet jag fick med henne. Ringde och mailade flertalet gånger men fick inget svar. Fick prata med en kollega som inte visste "var hon tagit vägen" och skulle be henne ringa upp. Istället ringde en annan person upp som sa att han var min nya kontaktuppgift, att Erika Dahlström endast bearbetade nya kunder.
Jag har tom mailat VD med kopia till Erika men inte fått svar på detta heller.
Bedrövligt dålig tjänst och bemötande. Rent bedrägeri!

Svar från Hitta.se
Ett företag som försöker lura in kunder i avtal som inte är överenskomna. Orimligt hög förseningsavgift på 450 kr.
Ett uselt företag, helt enkelt!

Svar från Hitta.se
Rena bluff företaget. Från att ha varit seriösa med uppföljning och bra kontakt till att förlänga avtal utan godkännande med hänvinsning till ett mail. Kommer aldrig mer att samarbeta med Hitta.se

Svar från Hitta.se
Vilken underbar affärsidé - sälja exponering på nätet och endast visa statistik om kunden ringer och tjatar.
Binder upp kunderna med långa avtalstider och har inte någon dialog om tjänsten under året.
Missade att säga upp avtalet med några dagar och är nu fast med att betala för ett år till.
Först EFTER klagomål delar de med sig av statistik.
Har t.o.m. bett dem att ta bort mitt konto - även om jag betalar för ett år. Allt för att slippa negativa energin jag får av det här.

Svar från Hitta.se
Båg, bluff, passa er.......
Hade det gått att sätta minus så hade de fått det.
Som företagare som betalar för införande så är detta riktigt illa.
Säljare ringer och säger att det gäller årets införande och det är på 1.000,- månad.
Jag vet att vi betalar ca 500,- då säger han att. Ja, jag ser att ni har det på löpande avtal, du får det priset. Jag får ett underlag/bekräftelse och tycker att jag vill ha ett billigare alternativ då vi som de flesta är drabbade av konjunkturen. Men då påstås det att avtalet är löpande och ska sägas upp minst en månad innan ny avtalstid, Jag har inte godkänt att det ska gå över till löpande automatiskt avtal. Hade jag nappat på det dyrare införande så hade det med lätthet gått att ändra. Men nu är fortsatta införanden hos Hitta STOPPADE, men jag ska komma ihåg det till nästa år då någon len säljare ringer och säger att det gäller införandet hos dem.
Får man göra om ett avtal från årlig kontakt till automatisk utan mitt godkännande????? Mycket tveksam.
Tillsvidare är betalningsansvar nekat och är bered att pröva detta rättsligt då jag anser att detta går mot god etik & moral och om det ens är lagligt?

Svar från Hitta.se
Ärendet blev löst till sist men krävdes mer eller mindre att lämna ett omdöme här för att det skulle lösa sig. Säljarna får minus men kundtjänst var mycket trevlig och hjälpsam.

Svar från Hitta.se
Hittade rätt till slut. Kunde få raderat via Facebook länk till kundtjänst.

Svar från Hitta.se
För varje gång appen uppdateras blir den sämre och sämre. Jag orkar inte skriva om att som blivit sämre. Varför ska era datanissar peta i det som fungerar?