Hur många namn har det här s k företaget Huset fynd, Hundsele, Hemhuset. Säger väl allt om företaget. Svarar inte på mail. Verkar vara lurendrejeri så det förslår. Kan inte rekommenderas...
Hur många namn har det här s k…
Beställde 2 varor för över en månad…
Beställde 2 varor för över en månad sedan, pengarna drogs från Klarna 2 veckor senare. Men inga varor har kommit ännu. Verkar vara ett motto att kunden ska ta kontakt gång nummer 2 för att få sina beställda varor, om man nu läser tidigare recensioner.
Tog lång tid innan leverans
Tog lång tid innan leverans. Kontaktade dom och fick snabb hjälp. Trevligt bemötande och bra varor.
Snabb och bra service.
Väldigt bra och trevligt bemötande med…
Väldigt bra och trevligt bemötande med snabb återkoppling.
Svarar snabbt och meddelanden man får…
Svarar snabbt och meddelanden man får är personliga. Hade missat att leveranstiden va så lång men fick väldigt bra service! Kommer beställa mer i framtiden och rekommendera till vänner och familj. Jag är supernöjd!!
Tyckte att leveransen tog lite väl lång…
Tyckte att leveransen tog lite väl lång tid så jag skickade ett mail på kvällen och fick svar omgående. Dom hanterade min order omgående och 2 dagar senare hade jag fått hem grejerna 👌 Jag såg inte när jag beställde att det stod att dom byggde ut lagret därav längre leveranstider. Har bara gott att säga om detta företag, snabbt svar via mail, trevliga och löser saker utan tjafs. :) Toppen!
Jag köpte tepåsar.
Jag köpte tepåsar.
De stinker maskinolja.
Packad ohygieniskt.
Leveransen är mycket lång.
Varor från Kina.
NEJ NEJ NEJ
Beställde benvärmare som blev lite…
Beställde benvärmare som blev lite försenade, så jag mejlade och fick snabbt svar. Benvärmare kom sedan inom ett par dagar. Fin återkoppling via mejl, även efter varan kommit. Rekommenderar varmt!
Fantastisk service
Beställde från hemhuset och det blev lite strul med min order men fick fantastisk service och dom var väldigt hjälpsamma och måna om att jag skulle få mina produkter på ett bra sätt! Något lång leveranstid men så nöjd med servicen jag erhöll. Skulle definitivt rekommendera att beställa från Hemhuset.
Strålande kundservice!
Riktigt trevliga
Riktigt trevliga. Tog lite tid med leveransen men så fort jag skrev till dom så fick jag ett svar på varför samt att de snabbade på min order för att jag skulle få produkten samma vecka vilket jag fick.
Något långsam leverans från början men…
Något långsam leverans från början men efter påpekande så gick allt väldigt snabbt både leverans och servicen. /Magnus
Jag är mycket förvånad över vänligheten…
Jag är mycket förvånad över vänligheten hos de Hemhuset. Sanningen är att jag, en vanlig kund på nätköp, inte hade upplevt så mycket uppmärksamhet för en nästan obetydlig produkt. Jag var mycket imponerande, och jag är säker på att denna policy gentemot dina kunder kommer att medföra många framgångar till Hemhuset.
Jaime Unda
Produktköp hos Hemhuset
Jag handlade hos Hemhuset och allt fungerade toppen.
Behövde göra byte av produkt och det gick snabbt med vändande post.
Hälsar Peter
Hemhuset är helt suveränt
Hemhuset är helt suveränt. Jag behövde min beställning snabbt och Joakim lovade att snabba på. Och det gjorde han. Jag fick min vara inom 6 dagar. Mycket uppskattat och jag kan varmt rekommendera Hemhuset
Beställde från hemhuset
Beställde från hemhuset, såg sedan att de hade rätt lång leveranstid så jag ville avboka beställningen.
Då erbjöd chefen, Joakim Åkerblom, att ordna fram varan så jag kunde få den inom en vecka.
Givetvis tackade jag ja, och han höll det han lovade.
Det kallar jag kundservice de luxe!
Kanon service och snabb leverans med…
Kanon service och snabb leverans med bra produkter. Rekommenderar verkligen detta företag 👍
Superbra kontakt med företaget och…
Superbra kontakt med företaget och snabb leverans!