Toch wel lange wachttijden aan de telefoon. En niet (tot vandaag) terug gebeld zoals toegezegd (door de verstrekker hulpmiddelen). Help!
Det hÀr tycker kunderna
Soms goede poetshulp, soms een ramp.ligt dit aan de selectie v. Hun poetshulpen ? Poetshulp laatst ernstig schade aangericht. Deze ontkende uiterraard de feiten.ze geloven naar mijn inziens liever d... Se mer
Företaget har svarat
Jessie Palings, heeft mij gecontacteerd, buiten volledige info en duidelijke antwoorden op mijn vragen, wil ik even vermelden dat ze een echte aanwinst is voor Helan. Je voelt je direct gehoord, en... Se mer
Företagsinformation
- SjukvÄrdsförsÀkringsbolag
- MödravÄrd (Assistante Maternelle)
- FöretagsstÀdning
Ziekenhuisopname
Baby op komst
Arbeidsongeschikt
About us
Bij Helan ben je in goede handen. Wij houden een gezond leven betaalbaar via onze terugbetalingen en Helan-voordelen. Waar het kan, werken we snel en digitaal. Waar jij dat nodig hebt, geven onze experts graag persoonlijk advies. Enthousiast en efficiënt: daar houden wij van.
Ook als het minder gaat, zijn we er voor jou. Ben je ziek of kan je niet werken door een operatie of een ongeval? We betalen je medische kosten terug en regelen je vervangingsinkomen zonder veel gedoe. Zo kan jij focussen op beter worden.
Waarom kiezen voor Helan?
Extra voordelen voor jouw gezondheid.
Snelle terugbetaling van je medische kosten.
Vlotte uitbetaling van je uitkering bij ziekte.
Zorg op maat in elke levensfase.
Ontdek Helan
More about us
We zijn ook zoveel meer dan een ziekenfonds. Wij hebben voor jou ook betaalbare verzekeringen, kinderopvang, kraamzorg, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een Zorgwinkel.
Ontdek Helan Kinderopvang
Ontdek Helan Thuiszorg
Ontdek Helan Kraamzorg
Ontdek Helan Huishoudhulp
Ontdek Heyo Vakantiekampen
Ontdek Helan Zorgwinkel
Hospitalia
De kosten bij een operatie, bevalling of een behandeling in het ziekenhuis kunnen hoog oplopen. Met Hospitalia ben je betaalbaar én uitgebreid verzekerd.
Reken op de rust van een kamer alleen, tot 180 dagen nazorg en extra hulp voor, tijdens en na je opname, zoals bv. vervoer of een oppas voor je kind of huisdier. Dat is onze bredere kijk op jouw welzijn. En op jouw hospitalisatieverzekering.
Ontdek welke Hospitalia-verzekering het best bij je past.
Dentalia Up
Luister naar je tanden... Een mooi en gezond gebit is niet vanzelfsprekend. En de wettelijke ziekteverzekering betaalt heel wat tandzorgkosten niet terug. Wacht niet tot je die scheve tand, dat zwarte gaatje of die gebroken kies stilletjes om hulp hoort schreeuwen. Kies gewoon nu al voor een tandverzekering...
Tot 4.000 euro terug per persoon
Terugbetalingen voor tandzorg, tandprotheses, implantaten, orthodontie bij jongeren, en parodontologie
Vanaf dag 1 verzekerd voor kosten bij een ongeval of kanker
Aansluiten kan tot en met 64 jaar
Ontdek Dentalia Up
Je gezinssamenstelling wijzigen, terugbetalingen opvolgen, documenten aanvragen, je dossier bekijken: het kan altijd en overal via Mijn Helan.
Terugbetalingen aanvragen
Boomsesteenweg 5, 2610, Wilrijk, Belgien
- 02 218 22 22
- https://www.helan.be/nl/contacteer-ons/
- helan.be
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
zeer vriendelijk
Geen reactie
Toch wel lange wachttijden aan de telefoon.
Help!
Svar kan ha AI-innehÄllLÀs mer
Hospitalia
Heel veel reclame betreffende de ideale hospitalisatie verzekering maar voor een ingreep of onderzoek NOODZAKELIJKE medicatie voorgeschreven door een specialist of zelfs gegeven in de kliniek wordt niet terugbetaald als deze niet herkend is door het ziekenfonds. Er wordt misbruik gemaakt van dat de patient blij is geholpen te worden, denkt verzekerd te zijn en krijgt achteraf de rekening gepresenteert.
Pure afzetterij, waarom heeft men dan een hospitalisatieverzekering?
Ook de verwerking is een puinhoop, het duurt veel te lang voor je een bericht of terugbetaling krijgt en dan nog in stukken en brokken zodat het bijna onmogelijk is om dit op te volgen.

Svar frÄn helan.be
Wie niet om mensen geeft, maar wel om centen!
Zolang alles goed gaat en je volledig gezond bent, is HELAN een prima ziekenfonds. Maar zodra je effectief ziek wordt, stopt de klantvriendelijkheid. Dan lijkt het alsof ze je liever kwijt dan rijk zijn, zeker wanneer je je continuĂŻteitsverzekering wil omzetten naar een volledige hospitalisatieverzekering.
Ze blijven aandringen op een attest van je vorige verzekering, en zolang dat ontbreekt, ben je niet verzekerd. Komt dat attest pas drie maanden later binnen, dan rekenen ze tĂłch de volledige periode aan waarin je geen enkele dekking had. Met de sarcastische uitleg dat er âanders geen continuĂŻteit meer isâ, moet je vervolgens een uitgebreide vragenlijst invullen en betaal je nog meer omdat je ouder bent dan 55.
Het voelt als pure oplichterij. Over je situatie praten of begrip krijgen is onmogelijk. Ik raad iedereen aan een verzekeraar te kiezen die om mensen geeft, niet enkel om centen. Zeker omdat HELAN nochtans op een berg geld zit.

Helan Poetsbureau
Helan Poetsbureau : tijdens een maandenlange afwezigheid van de poetshulp die mij al jaren wekelijks helpt begonnen de problemen.
De vervangsters kunnen niet poetsen.
10 min tot 3/4u te laat komen en te vroeg weg gaan zonder dat iemand ons verwittigd, 1 die extreem vies en vuil voorkomen had, dweilen en stofzuigen met 1 hand en het andere hand heeft de gsm vast. Stofzuiger kapot, tegen alle meubels botsen met borstels en stofzuiger. Op 1 vervanging na, 4 personen met een zeer ondermaats poets resultaat. Terwijl mij verzekerd was dat âdit echt een goeie wasâ
Opvallend : deze personen worden naar meerdere klanten van mijn zieke poetsvrouw gestuurd, en iedereen (!) heeft dezelfde klachten
Reactie van Helan : problemen worden nooit erkend. Als je onmiddellijk reageert is men in vergadering en verder wordt alles per mail âgeregeldâ.
Het ergste : Wij worden allemaal moeilijke klanten genoemd.
Terwijl âde moeilijke klantâ het poetsen + administratieve kosten + opleidingen betaalt.
De communicatie verloopt erg slecht.
Als er mijn poetsvrouw stopt met werken (pensioen) dan stop ik onmiddellijk met Helan Poetsbureau.

Svar frÄn helan.be
Helan experience was ok overall
Helan experience was ok overall. I know it's necessary due to long term sick leave but it always freaks me out when i get summoned and it's so strict that I have to go even if it during working hours on a day i am actually working according to my work schedule. So I thats mentally hard to deal with.
on a positive note the doctor I saw started off harsh but also softened eventually while we spoke and could see the situation while and went to consult a colleague when was not sure what to tell me etc.
So at least walked out less anxious then I walked in.

Dentalia is boerenbedrog
Je sluit al 1 jaar op voorhand dentalia af voor je zoon (voor een beugel) en 1 van de ouders moeten dit dan ook afsluiten.
Op het einde van de rit krijg je maar een peulschil van de kosten van die beugel terugbetaald.. je heb ondertussen wel al voor 2 personen 2 jaar dentalia betaalt.
Eigenlijk bedrog met een rode strik rond !
Hetgeen we maar terugkrijgen voor die beugel komt quasi overeen met het bedrag voor de verzekering x2.... x2jaar !

Svar frÄn helan.be
Zeer lange wachtrij aan telefoon.
Zeer lange wachtrij aan telefoon.
Mijn helan website is zeer gebruiksonvriendelijk, niet volledig en zelfs verkeerde info.
Dit resulteert in onnodige telefonische contacten, waardoor de wachtrij oploopt aan telefoon.

Svar frÄn helan.be
Merci de bien vouloir envoyer ceâŠ
Merci de bien vouloir envoyer ce document en français svp
Le document est un mail d'évaluation reçu en anglais

Slechte terugbetaling hospitalia plus
Mijn zoon heeft een operatie achter de rug een half jaar geleden en hij heeft nog steeds geen terugbetaling gekregen

Svar frÄn helan.be
Als je wilt gepest worden door jeâŠ
Als je wilt gepest worden door je ziekenfonds ben je hier aan het goeie adres. Om te beginnen kiezen ze voor verschillende kanalen om te communiceren over dezelfde topic - eerst per post, dan via hun platform, dan via doccle en vervolgens per mail. Zo verlies je zeker het overzicht en beland je in een administratieve nest waar een kat haar jongen niet meer in terugvindt. Er is geen duidelijkheid in hun dossiers - ze antwoorden niet of niet volledig, sturen iets maar dan komt er geen vervolg meer. Heel erg - zeker als je weet wat hun initiële opdracht is: mensen helpen, en het niet moeilijker maken

Svar frÄn helan.be
All my questions were answered veryâŠ
All my questions were answered very well & with a smile.

Nalatigheid
Poetshulp laatst ernstig schade aangericht. Deze ontkende uiterraard de feiten.ze geloven naar mijn inziens liever de Poetshulp dan de klant. De betrokkenheid kon "niet bewezen " worden...De verzekering AG heeft geweigerd van tussen te komen terwijl de schade niet op een andere manier veroorzaakt kon worden. Niet correct.

Svar frÄn helan.be
De vriendelijke mevrouw aan de lijnâŠ
De vriendelijke mevrouw aan de lijn heeft mijn vragen beantwoord, maar ik had nog enveloppen besteld en die zijn er nog steeds niet. Het is iets meer dan een week geleden.

Svar frÄn helan.be
Veel te lang aan de telefoon moetenâŠ
Veel te lang aan de telefoon moeten wachten; van de ene medewerker naar de andere doorgestuurd. 45 minuten gewacht voor een kort antwoord. Dit is gewoon onaanvaardbaar.

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.