helan.be - Aalst Omdömen 3

2,8

Binnenstraat 170, 9300 Aalst, Oost-Vlaanderen, BE

Företagsinformation

1. Sjukvårdsförsäkringsbolag
  2. Mödravård (Assistante Maternelle)
  3. Företagsstädning

Ziekenhuisopname

Baby op komst

Arbeidsongeschikt

About us

Bij Helan ben je in goede handen. Wij houden een gezond leven betaalbaar via onze terugbetalingen en Helan-voordelen. Waar het kan, werken we snel en digitaal. Waar jij dat nodig hebt, geven onze experts graag persoonlijk advies. Enthousiast en efficiënt: daar houden wij van.

Ook als het minder gaat, zijn we er voor jou. Ben je ziek of kan je niet werken door een operatie of een ongeval? We betalen je medische kosten terug en regelen je vervangingsinkomen zonder veel gedoe. Zo kan jij focussen op beter worden.

Waarom kiezen voor Helan?

Extra voordelen voor jouw gezondheid.

Snelle terugbetaling van je medische kosten.

Vlotte uitbetaling van je uitkering bij ziekte.

Zorg op maat in elke levensfase.

Ontdek Helan

More about us

We zijn ook zoveel meer dan een ziekenfonds. Wij hebben voor jou ook betaalbare verzekeringen, kinderopvang, kraamzorg, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een Zorgwinkel.

Ontdek Helan Kinderopvang

Ontdek Helan Thuiszorg

Ontdek Helan Kraamzorg

Ontdek Helan Huishoudhulp

Ontdek Heyo Vakantiekampen

Ontdek Helan Zorgwinkel

Hospitalisatieverzekering
Hospitalia

De kosten bij een operatie, bevalling of een behandeling in het ziekenhuis kunnen hoog oplopen. Met Hospitalia ben je betaalbaar én uitgebreid verzekerd.

Reken op de rust van een kamer alleen, tot 180 dagen nazorg en extra hulp voor, tijdens en na je opname, zoals bv. vervoer of een oppas voor je kind of huisdier. Dat is onze bredere kijk op jouw welzijn. En op jouw hospitalisatieverzekering.

Ontdek welke Hospitalia-verzekering het best bij je past.

Vergelijk onze formules

Tandverzekering
Dentalia Up

Luister naar je tanden... Een mooi en gezond gebit is niet vanzelfsprekend. En de wettelijke ziekteverzekering betaalt heel wat tandzorgkosten niet terug. Wacht niet tot je die scheve tand, dat zwarte gaatje of die gebroken kies stilletjes om hulp hoort schreeuwen. Kies gewoon nu al voor een tandverzekering...

Tot 4.000 euro terug per persoon

Terugbetalingen voor tandzorg, tandprotheses, implantaten, orthodontie bij jongeren, en parodontologie

Vanaf dag 1 verzekerd voor kosten bij een ongeval of kanker

Aansluiten kan tot en met 64 jaar

Ontdek Dentalia Up

Mijn Helan app

Je gezinssamenstelling wijzigen, terugbetalingen opvolgen, documenten aanvragen, je dossier bekijken: het kan altijd en overal via Mijn Helan.

Terugbetalingen aanvragen

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Helan Huishoudhulp Team Oost

Ik ben enorm teleurgesteld in de klantendienst van Helan Huishoudhulp. Ik volgde hun instructies over het inloggen in de app exact maar deze werkten niet. Toen ik dit beleefd aangaf, werd exact hetzelfde standaardantwoord opnieuw gestuurd, zonder enige poging om mijn probleem te begrijpen.

Toen ik vervolgens opnieuw probeerde duidelijk te maken dat de instructies niet werkten, bestempelde de medewerker mij twee keer als onvriendelijk en respectloos. Het is ronduit onacceptabel dat een klant die correct en beleefd haar probleem aankaart, zo wordt afgewimpeld.
Ik kan dit staven met kopie van het volledige e-mailverkeer.

Een klantendienst hoort een probleem op te lossen, niet de klant te beledigen om haar eigen onkunde te maskeren.

19 februari 2025

Hallo Fabienne

Vervelend dat je niet de hulp kreeg die je verwacht. Het is zeker de bedoeling dat we jou helpen met het inloggen op de app. Kan je ons een bericht sturen via facebook? Dan bekijken we waar het precies mis gaat en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je wel ingelogd geraakt.
Tessa van Helan Huishoudhulp

VRAAG NOOIT HUISHOUDHULP VAN HELAN

Vraag NOOIT huishoudhulp van Helan aan.

Wij kregen te horen dat we extra hulp konden krijgen tijdens ziekte, maar ze stuurden iemand die nog nooit huishoudhulp had gedaan. Het enige dat we vroegen, was hulp bij het strijken en af en toe dweilen in een duplexappartement.

Na de eerste keer merkten we meteen dat de hulp totaal onervaren was. We vroegen om binnen vier uur een strijkmand te strijken, op 4 uur tijd waren er maar een paar items gestreken, de items die dan gestreken waren, waren zo slecht gestreken dat we ze opnieuw moesten doen. De tweede keer stelde Helan voor om iemand mee te sturen voor opleiding, wat ons deed beseffen dat er meerdere klachten waren. Wij hadden toen nog geen klacht ingediend omdat we iemand de kans wilden geven. Helaas was een opleiding bij ons thuis niet mogelijk vanwege mijn ziekte.

Tijdens het tweede bezoek vroegen we opnieuw om binnen vier uur een strijkmand te strijken, op 4 uur tijd was er een halve wasmand gestreken maar dit werd weer niet goed uitgevoerd, en sommige kledingstukken waren zelfs beschadigd. Na contact met de verantwoordelijke en alle bewijsstukken erbij te sturen zodat het probleem duidelijk zichtbaar was, kregen we op een zeer agressieve, arrogante manier te horen dat we een boete moesten betalen als we de hulp stopten en dat we ook nog de hulp voor de volgende week moesten betalen. Dit ondanks dat we dit vijf dagen van tevoren hadden laten weten. Ook werd er ons gezegd dat er aan conctractbreuk werd gedaan terwijl wij niet eens het contract ondertekend hebben, dit hebben we niet gedaan omdat we vanaf het begin merkte dat alles zeer vreemd verliep.
Na heel heisa dachten we dat het wel voorbij was maar dat was het dus niet. Doodleuk stond onze huishoudhulp de volgende week voor de deur want die was totaal niet op de hoogte gebracht.

We hebben vier keer voor huishoudhulp betaald en ook nog eens een boete om te kunnen stoppen want er was zogezegd spraken van contractbreuk. Alleen is er geen enkel contract te bespeuren?
Dit heeft voor nog meer stress en problemen gezorgd, wat mijn ziekte alleen maar heeft verergerd maar dat boeit jullie natuurlijk geen hol.

Er zijn geen excuses aangeboden voor het slechte werk of de beschadigde kledingstukken. Integendeel zelf, vanaf je iemand aan de telefoon krijgt is het meteen alles behalve vriendelijk en zeer shockend zelfs. Hoe jullie aan telefoon klanten behandelen is zeer mensonvriendelijk. Helan huishoudshulp lijkt alleen geïnteresseerd in geld. In hun eerste mail eisten ze meteen een betaling van boete ipv eerst eens te luisteren en te kijken hoe dit opgelost kon worden. Niet eens een woord over wat in net in mijn mail volledig had verklaard, helemaal niets. Het ging alleen maar over betalen. Ook telefonisch werd er niets gezegd over hun slechte werk; alleen dat er betaald moest worden en verder niets, Geen excuses, geen begrip, niets. En dit dan nog eens op een zeer arrogante, onvriendelijke toon.

Dit bedrijf is een dikke scam en maakt mensen dat effectief al ziek zijn nog zieker.
NOOIT MEER.

22 mars 2024

Beste

Eerst en vooral mijn excuses voor het gevoel dat u heeft overgehouden aan de manier waarop gecommuniceerd werd. Dat is niet de manier waarop we willen werken. Uiteraard wilt u hulp en niet enkel extra zorgen.
Kan u ons opnieuw contacteren, zodat we uw dossier in detail kunnen bekijken?

Helan Huishoudhulp

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waarschuwing: Vermijd Helan Huishoudhulp Wegens Ernstige Tekortkomingen en Klantonvriendelijkheid

Mijn ervaring met Helan Huishoudhulp is extreem frustrerend en teleurstellend geweest, wat mij ertoe aanzet dit te delen als een waarschuwing voor potentiële klanten. De geleverde diensten door onze huishoudhulp waren ver beneden de maat: consistent te laat komen, vroeg vertrekken, gebrek aan communicatie, niet komen opdagen, en een algemeen gebrek aan zorg in het schoonmaken. Vaak liet ze zelf vuil achter, liet ze melk staan naast de 10de koffie die ze nam en nam ongeoorloofde pauzes.

Toen we een verzoek indienden voor een vervanging, gezien de aanhoudende problemen, en vroegen om wekelijkse in plaats van tweewekelijkse diensten, negeerde Helan Huishoudhulp ons verzoek en liet dezelfde onbetrouwbare huishoudhulp terugkomen. Dit getuigt van een schokkend gebrek aan respect voor klanttevredenheid en contractuele afspraken.

Bij het aankaarten van het probleem van het te laat komen van de huishoudhulp, kregen we een afwijzend 'woord tegen woord'-antwoord, wat een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid van Helan Huishoudhulp's kant aantoont. Als klant volledig betalen voor onvolledige en onprofessionele service is onaanvaardbaar.

Geconfronteerd met deze problemen, waren we genoodzaakt zelf op zoek te gaan naar een oplossing. Poetsbureau Ninove vond iemand die ons wekelijks kon helpen. Echter, Helan Huishoudhulp weigert ons contract te stoppen, wat resulteert in een onaanvaardbare boete of het blijven toelaten van de huishoudhulp in ons huis, ondanks herhaalde klachten. Deze situatie is des te stressvoller gezien mijn zwangere vriendin, die deze extra stress echt kan missen.

Het meest onaanvaardbaar is het feit dat we gedwongen worden om dezelfde huishoudhulp, waarover meerdere klachten zijn ingediend, nog in ons huis toe te laten! Weigeren zou resulteren in een onredelijke boete van 28 euro per uur. Als ik communiceer dat dit niet kan, gezien de spanningen met de huishoudhulp, krijg ik een antwoord dat ze niemand anders hebben en dat ze niet willen wijken van hun beleid. Dit niveau van klantonvriendelijkheid en inflexibiliteit is verbijsterend.

Ik raad sterk af om gebruik te maken van Helan Huishoudhulp, tenzij je bereid bent om compromissen te sluiten op het gebied van professionaliteit en betrouwbaarheid. Hun gebrek aan responsiviteit en onwil om samen te werken met klanten bij het oplossen van problemen is zeer teleurstellend.

14 november 2023

Beste Ken,

U heeft ondertussen de verantwoordelijke voor uw regio telefonisch gesproken.
Ik heb begrepen dat zij met u een oplossing heeft gevonden.
Nogmaals onze excuses voor deze vervelende situatie.
Tessa
Helan Huishoudhulp

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.