Very dubious practices. Under false pretenses they try to make you switch to a company that is much more expensive. They keep calling and sending letters. Never do business with them!!! Zeer dubieu... Se mer
Det här tycker kunderna
Alle medewerkers, echt geen één uitgezonderd, waarmee ik bij Heemzaethe contact heb gehad, stonden mij netjes te woord en kwamen zeer servicebereid op mij over. Geweldig, bijna niet meer van deze tijd... Se mer
Heemzaethe heeft mij uitstekend geholpen met het regelen van mijn verzekering. De communicatie was duidelijk en de afhandeling ging heel snel. Talitha was erg vriendelijk en professioneel. Ik ben erg... Se mer
Op donderdag j.l. heb ik de schade aan dhr. Mike van Oort doorgegeven. Die stuurde direct een schadeformulier, die ik dezelfde dag ingevuld heb geretourneerd. Op vrijdag kreeg ik bericht van hem, dat... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Altijd precies goed verzekerd! Persoonlijk advies op maat van dé experts op het gebied van particuliere verzekeringen bij Heemzaethe, onderdeel van You Sure.
Kontaktuppgifter
Postbus 70210, 9704AE, Groningen, Nederländerna
- 085 - 105 2700
- info@heemzaethe.nl
- heemzaethe.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het contact met personeel van Heemzaethe.
Het contact met personeel van Heemzaethe verliep erg goed. Ik heb met 2 medewerkers gesproken die weliswaar via de geautomatiseerde systemen van elkaar konden zien wie wat had geregeld, maar ze waren beiden (Jeroen en Remon) zeer behulpzaam. Een ding; ik was even niet te bereiken (werd opgelost door mail te zenden) en belde terug. Maar dan krijgen we weer zo'n wachtstand en keuzemenu wat in een geval mij veel te lang duurde.
zeer langzame Communicatie via E-mail, niet professioneel
zeer langzame Communicatie via E-mail, waar het aan ligt? 14 dagen geduurd tot bevestiging E mail. niet professioneel,jammer !
De manier van communiceren
De manier van communiceren, het in oplossingen meedenken , helder en snel handelen. Ben zeer tevreden. Chris Kruize dankjewel man!
Goed en snel geholpen!
Goed en snel geholpen door topadviseur Marnix!
Omdat alles snel duidelijk en eenvoudig…
Omdat alles snel duidelijk en eenvoudig was.
Prettig gesprek en snelle afhandeling
Zowel telefonisch als de snelheid…
Zowel telefonisch als de snelheid waarmee onze aanvraag in behandeling is genomen en is afgehandeld was zeer verrassend. Dit maak je niet vaak mee. Klasse.
Prettig geholpen zeer prettig
Prettig geholpen, medewerker nam haar tijd om zaken goed uit te zoeken en kwam mer gedegen advies.
Kwam ook haar woord na door stukken toe te sturen. Hoefde daar niet een dag op te wachten.
Snel en efficiënt geholpen
Snel en efficiënt geholpen. En als extra nog een kostenbesparing ook!
Heemzathe gaf een goed advies.
Heemzathe gaf een goed advies.
Respecteerde onze keus dat we voor een ander kozen.
Voor het bestaande werd een herzien advies gegeven die ertoe leidde dat we graag bij Heemzathe klant bleven.
Was een prettig gesprek
Was een prettig gesprek , en werd goed ingelicht en geholpen
Word goed geholpen en zeer vriendelijk…
Word goed geholpen en zeer vriendelijk aan de telefoon vooral Mariëlle Oosten😉
Goede hulp en advies
Vriendelijk geholpen door ene Chris bij het regelen van een inboedelverzekering! Snel klaar en uitgekomen op een mooi lage premie
Vriendelijk behulpzaam duidelijk
Jeroen vriendelijk duidelijk en behulpzaam
Elke keer wordt ik vriendelijk te woord…
Elke keer wordt ik vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Er is tijd en aandacht voor mijn vragen en zorgen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.