Ik heb twee petten besteld en daarvan nu een pet al enige tijd geleden teruggestuurd. Ondanks dat het pakket al bijna twee weken geleden is verstuurd/binnen is gekomen heb ik tot nu nog niks gehoor... Se mer
Företaget har svarat
Ze bieden de tegen extra betaling een snellere verzend service aan maar dat stelt dus blijkbaar niets voor. Als je dan informeert naar de status wordt er vervolgens helemaal niet gereageerd. Upd... Se mer
Företaget har svarat
Bij de bestelling was iets niet voorradig. Dit is netjes gemeld en uiteindelijk met spoed verzonden zodat het op tijd binnen was. Fijne communicatie en mooie producten!
Företaget har svarat
Producten zijn helemaal in orde, maar verzenden duurt echt te lang. Ookal is het bedrijf gevestigd in zweden, ik krijg na 4 dagen pas een mail dat het pakketje verzonden is. Maandag besteld, vrijdag p... Se mer
Företaget har svarat
We hebben veel caps van bekende merken. Koop je pet vandaag online. We hebben alle petten in ons eigen magazijn voor snelle levering. ✓ Meer dan 6000 modellen
Amerikavägen 10 , 39356, Kalmar, Sverige
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestelling van 500 custom petten in korte tijd. Dit was geen probleem. Na aanlevering van het logo kreeg ik al snel voorbeelden toegestuurd per mail, welke ik kon goedkeuren. Na deze goedkeuring werden de petten in een zeer korte tijd geproduceerd en geleverd op locatie. Top service!

Svar från Hatstore.nl
Dinsdag een pet besteld,het is nu zaterdag!
Alleen een bevestiging gehad en nu is het stil.
Hoeveel tijd heb je nodig om een petje te versturen?

Svar från Hatstore.nl
Slechte kwaliteit van de borduur van gepersonaliseerde pet waar je dik geld voor betaald.
Niet aan te raden.

Svar från Hatstore.nl
I am very happy and want to give a big applause about the service!

Svar från Hatstore.nl
Ik ben erg tevreden met de Hatstore, ze hebben een mooi en uitgebreid assortiment en zeker de after sales deed perfect z’n werk. Nadat ik een verkeerde maat cap had besteld, werd het vervangen door de juiste maatje probleemloos opgelost!

Svar från Hatstore.nl
Bestelling gedaan via bol.com. Bestelde product was niet meer leverbaar. Ik ben benaderd of ik een ander product wou uitkiezen. Dit heb ik gedaan hierin bleef de communicatie vanuit Hatstore traag waardoor er vertraging is opgelopen en ik de bestelling niet heb kunnen ontvangen wegens vakantie. Ik heb Hatsore voor mijn vakantie benaderd en gevraag of het haalbaar was om het product tijdig te ontvangen. Communicatie bleef uit of was gigantisch traag en niet volledig met als gevolg dat het product momenteel op een onbekende plek is. Daarnaast heb ik een goed koper product uitgezocht en tot heden het verschil in geld nog niet terug gekregen. Ook hierin schiet de klantenservice te kort tot grote irritatie vanuit mijn kant. Hopelijk wordt dit intern opgelost anders wast dit mijn laatste keer dat ik bij Hadstore een order plaats.

Svar från Hatstore.nl
Keurige levering en binnen 4 werkdagen in huis. Dat je voor maar €3,99 je petje, vanuit Zweden via Duitsland, zo snel thuis hebt is toch super? Zeker een aanrader!

Svar från Hatstore.nl
Ik ben ontzettend tevreden met de service van Hatstore! Hoewel ik aanvankelijk wat problemen had met de bezorging – alle meldingen van de aankomst in het pick-up point belandden per ongeluk in mijn spammap, waardoor het pakket werd geretourneerd – heeft Hatstore dit uitstekend opgelost. Ze hebben het pakketje zonder extra kosten opnieuw naar mij verzonden. Hun klantvriendelijkheid en bereidheid om te helpen zijn echt top. Ik raad Hatstore ten zeerste aan voor hun geweldige producten en fantastische service!

Svar från Hatstore.nl
Overzichtelijke en mooie webwinkel met een uitgebreid assortiment en een prettige manier van zoeken. Ook de prijs, het bestellen en verzenden van de producten is goed.

Svar från Hatstore.nl
Hele goede service! Het petje van mijn zoon werd door de bezorger niet afgeleverd.
Het werd door hatstore direct opnieuw verstuurd.
Fijn en vriendelijk contact. Mijn zoon is heel blij met zijn coole cadeau.

Svar från Hatstore.nl
Ik had een UA pet besteld met een patch van de Nederlandse vlag. Pet was prima, maar de vlag zag er echt amateuristisch uit. Klacht ingediend maar tot op heden geen reactie gehad.

Svar från Hatstore.nl
Heb op 1 juli een bestelling gemaakt nog steeds niks ontvangen geen updates over helemaal niks ben echt niet tevreden met dit 35+ euro helemaal weg

Svar från Hatstore.nl
Excellent Seller, good hat. Everything was fine. Customer Service was helpful.

Snelle levering, 3 gave petten en fijne communicatie met helpdesk✅

Svar från Hatstore.nl
The service is close to perfect. Salah helped me to find out where my package was deliverd. She did that very quick.

Svar från Hatstore.nl
Fast delivery, friendly and fast customer service after having a question.

Svar från Hatstore.nl
Product besteld dat op de website als direct leverbaar wordt aangemerkt. Ik krijg vervolgens een e-mail dat het toch niet op voorraad blijkt te zijn. Kan gebeuren natuurlijk, maar op de website blijft het product aangemerkt als zijnde ‘op voorraad’. Dat is dus gewoon misleiding. Vervolgens moet ik weken wachten op de levering.

Svar från Hatstore.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.