HAPPYCAR Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Auto gehuurd bij happy car via sixt op Podgorica Airport, ME. Vriendelijk en behulpzaam Engels sprekend personeel. Fijne auto (ford focus c-max) incl. winterpakket. Was nodig voor de sneeuw in de ber... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Boeking verloopt eenvoudig, goede bevestiging van de boeking. Ook het ophalen en terugbrengen van de auto verliep soepel. Men adviseerde ons om ook vooral vooraf foto's te maken van de reeds be... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na reserveren en betaald te hebben via happycar , afkoop eigen risico , totaal ca 235 euro Malaga airport bij ophalen geen auto beschikbaar accepteer dus een kleinere maar kon geen borg betalen met mi... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Happycar zelf prima om iets bij te boeken. Het zijn de verhuurders die er een potje van maken. Onlangs via happycar bij surpricecar een auto geboekt. Aldaar zeiden ze dat de pin van (meerdere) creditc... Se mer

Företagsinformation

1. Billeasing
  2. Söksida för resor

Om HAPPYCAR

Skrivet av företaget

HAPPYCAR vergelijkt huurauto aanbiedingen van alle aanbieders. U kunt een huurauto voor een zomervakantie in Mallorca , een roadtrip door de Verenigte Staten of een Cabrio huren voor een zonnig weekend in Nederland - al vanaf 6€ per dag biedt HAPPYCAR voor alle wensen de juiste huurauto. Via de website of via de App, passende aanbiedingen zullen snel verschijnen en u kunt ongecompliceerd boeken. Bij vragen staat ons gratis te bereiken service team aan uw zijde!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Geen aanrader

Geen aanrader, extra verzekering aanpraten bij balie, veel tijd kwijt, bij full Insurance toch extra administratiekosten kwijt bij schade. Lang moeten wachten op restitutie, ook door corona. Naam veranderen in Not so Happy Car. Verzekering geregeld door (Not so) Wise Car.😣

3 juli 2020

Beste meneer Van Houten,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat jammer om te horen dat u zo’n slechte ervaring met HAPPYCAR had. Omdat we actief zijn in de dienstensector, zijn we afhankelijk van de feedback van onze klanten. Ons serviceteam is altijd blij met suggesties om onze service te verbeteren.

Wij bieden onze excuses aan dat u zo lang heeft moeten wachten op uw restitutie. Vele zijn getroffen door de onvoorziene situatie rondom Covid-19, en restituties duurden daardoor langer dan u normaal gewend bent van ons. Natuurlijk is dit niet de normale gang van zaken. Wij en onze partners werken er daarom hard aan om de restituties weer binnen de normale tijd te verwerken.

Wij vinden het in ieder geval fijn om te horen dat u inmiddels uw restitutie heeft mogen ontvangen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

worst company I have had contact to…

worst company I have had contact to date. I suspected that I had not received confirmation from the official rental company, I contacted them by email 1 week before my trip. And I was informed that my reservation was canceled, NOBODY sent me nothing giving an information of the cancellation. They Didn’t answer the phone and the « solution » would reimburse me the amount paid in 10 business days, and they presented me with a proposal with twice the amount that I had already received the proof by email. A real disregard for the customer. In addition to not presenting any solution for reconciliation and repair of damages caused to the customer.

25 juni 2020

Dear Mr. Sganzerla,

Thank you for your Feedback. I am sorry to hear that your booking could not get confirmed by the provider. Sometimes it takes a certain processing time before a booking can get confirmed by the provider or that we receive the information that the booking could not get confirmed. We apologize for this delay.
Sadly we do not have any influence on the prices of the displayed offers. These prices are constantly subject to change. We therefore always advise our customers to keep an eye on our website, because it sometimes can happen that the prices will go down again.

Kind regards,

Your HAPPYCAR-Team

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Tip. Lees de kleine lettertjes

Tip. Lees de hele kleine lettertjes

7 juni 2020

Beste Michelle H,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het is natuurlijk altijd belangrijk om de algemene voorwaarden goed door te lezen voordat u een boeking maakt. HAPPYCAR probeert er alles aan te doen om alles zo duidelijk mogelijk weer te geven op de website zodat de klant niet voor verassingen komt te staan.
Wanneer er toch nog onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd onze FAQ's bekijken. U vind onze FAQ's onder de volgende link: https://help.happycar.de/hc/nl.
Mocht uw vraag daar niet tussen staan, dan kunt u ons natuurlijk ook een email sturen. Wij helpen u dan graag verder.

Alles prima voor elkaar.

3 juni 2020

Beste R.G. Heres,

ZEER SLECHT

Vorig jaar een auto gehuurd via Happy Car in Griekenland.
Daar aangekomen een extra verzekering MOETEN nemen, terwijl Happy Car mailde dat we all-risk verzekerd zouden zijn en dus GEEN verzekering meer nodig hadden.
Tijdens de vakantie is er een kras gekomen op de auto, bij inlevering liepen ze direct naar die ene kras toe.. Hoe weten zij die kras zo snel te vinden?? Wij hebben daar onze twijfels over. Borg kregen wij dus ook niet terug.

Terug in Nederland hebben wij minstens 10x met Happy Car moeten bellen voor er ook maar iets geregeld zou worden.
De borg hebben we na ongeveer 3 maanden terug gekregen. Maar die extra verzekering die we MOESTEN betalen, hebben we nooit meer terug gezien.

Kortom, het lijkt leuk en niet duur, maar je wordt genaaid waar je bij staat..

NOOIT MEER!!!!

24 maj 2020

Beste Anne,

Helaas heeft HAPPYCAR maar beperkt invloed op de ervaring bij de lokale verhuurder. Wij vinden het dan ook zeer spijtig om te horen dat u zo'n frustrerende ervaring heeft gehad, maar we waarderen het zeer dat u dit probleem onder onze aandacht heeft gebracht.

Wij proberen er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat alle onze partners voldoen aan onze hoge standaarden. Helaas komt het voor dat bepaalde lokale verhuurders u toch nog extra verzekeringen proberen aan te bieden die u niet meer nodig heeft wanneer u vooraf de verzekering al heeft afgesloten via ons. U hoeft uiteraard nooit akkoord te gaan met een extra verzekering ook al wordt deze aangeboden.
Omdat een eventuele extra verzekering direct wordt afgesloten bij de desbetreffende verhuurder en ook in het onderlinge huurcontract wordt opgenomen, is het voor HAPPYCAR helaas niet mogelijk om de opgenomen kosten in het contract te betwisten.

We zullen de feedback gebruiken om ons te verbeteren en om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt. Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam als u verdere opmerkingen, problemen of suggesties hebt.

Oplichters

Oplichters. Bij de annulering krijg je je geld niet terug. Dan zeggen ze dat ze maar een vergelijkingswebsite is, en ze dragen geen verantwoordelijkheid!!!! Niet doen!!! Afgeraden!

14 maj 2020

Beste Aliaksandra Halkouskaya,

Onze excuses dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed.

HAPPYCAR hanteert een 24 uurs kosteloos annuleringsbeleid. Dit houdt in dat alle boekingen tot 24 uur voor de start van uw huurperiode kosteloos geannuleerd kunnen worden.

We zouden graag de mogelijkheid hebben om uw feedback verder te onderzoeken. Neemt u alstublieft contact met ons op via boeking@happycar.nl of bel ons klantenservice team op +31 707 00 73 50. We zullen met u samenwerken om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Very happy

ben een vaste klant van happy car. prima service!

22 april 2020

Beste Sabien,

Heel erg bedankt voor uw mooie feedback!

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u uiteraard graag weer terug bij een volgende boeking!

Snelle actie

Snelle actie, zeer goede klantvriendelijke communicatie en een hele goede dienstverlening. Had een vraag cq klacht, die is boven verwachting goed en naar tevredenheid opgepakt.

24 mars 2020

Beste mevrouw Houtenbos,

Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige recensie voor ons achter te laten.

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en vinden het dan ook fijn om te horen dat u tevreden bent met de service die wij aanbieden. Het is voor ons erg belangrijk om voortdurend aan onze klantenservice te werken om een goede ervaring voor al onze klanten te garanderen.

Dus bedankt voor uw vriendelijke woorden en we kijken ernaar uit u weer te zien.

Goede en overzichtelijke site

18 mars 2020

Beste Wabo,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze website. Wij hebben momenteel onze website compleet vernieuwd om alle aanbiedingen nog overzichtelijker weer te geven en het boekingsproces te vereenvoudigen. Transparantie staat bij HAPPYCAR voorop!

Wij nodigen u uit om een bezoekje te brengen aan onze vernieuwde website en ons eventueel tips te geven waar wij nog zaken verbeteren kunnen. Het is voor ons erg belangrijk om voortdurend aan onze service te werken om een goede ervaring voor al onze klanten te garanderen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was super gegaan als goed geregeld

12 mars 2020

Beste AJFA Van Antwerpen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima sevice voor een prima bedrag

10 mars 2020

Beste Yahia Youyou,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze services en onze aanbiedingen. Het duidelijk en eerlijk weergeven van alle aanbiedingen staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zien u uiteraard graag weer terug bij een eventuele volgende boeking!

Super

Prima boeking, duidelijk. Alles geregeld. Duidelijk dat de verhuurder ons geen extra verzekering hoeft te verkopen

9 mars 2020

Beste meneer Loffeld,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Wij zijn blij dat u van uw ervaring genoten heeft. Onze medewerkers zullen zeker blij zijn om te lezen wat u schreef. De ervaring en tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, en uw beoordeling bevestigt het harde werk dat we er elke dag in steken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super geregeld en goede auto.

8 mars 2020

Beste meneer Pater,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback.

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze services en onze aanbiedingen. Het is voor ons erg belangrijk om voortdurend aan onze klantenservice te werken om een goede ervaring voor al onze klanten te garanderen.

Wij hopen u te kunnen blijven helpen met uw reserveringen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles goed geregeld, maar...

Alles goed geregeld, let alleen op, bij sommige kun je wel betalen met American Express, maar je krijgt de auto vervolgens niet mee! Je dient een andere creditcard te overleggen.

8 mars 2020

Beste Martin,

Wij danken u voor uw feedback. Omdat we actief zijn in de dienstensector, zijn we afhankelijk van de feedback van onze klanten.

Ons serviceteam is altijd blij met suggesties om onze service te verbeteren. We staan steeds open voor eerlijke en constructieve feedback. Uw feedback wordt doorgestuurd naar het verantwoordelijke kantoor voor de optimalisatie van onze service, om onze service te onderhouden en voortdurend te verbeteren.

Op dit moment werken wij hard aan onze vernieuwde website waar nog duidelijker wordt weergegeven welke creditcards er bij de lokale verhuurder geaccepteerd worden. Transparantie staat bij ons voorop!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trusted Happy Car to help me after I…

Trusted Happy Car to help me after I tried to contact Dollar in La without avail letting them know I will pick up the car the next day early morning. Unfortunately, nobody answered the phone at Budget and me being tired and trying to contact them per phone for a long time gave them up. Mr. Dreger from Happy Car was not helpful at all. All he did is blaming me for not providing the flight number. Like this would have made a difference. Outcome is that the whole reservation got cancelled that I made for 8 days. 😳

6 mars 2020

Dear valued customer,

Thank you for bringing this matter to our attention. I'm very sorry we failed to meet your expectations. We're normally known for our exceptional attention to detail, and we regret that we missed the mark here.

We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact us at boeking@happycar.nl or call our team at +31 707 00 73 50. We'll work with you to resolve any issues as quickly as possible. We would love to make things right if you give us another chance.

We always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don't meet expectations. Thank you again for taking the time to bring this to our attention. We will use the feedback to make us better and to ensure this doesn't happen again.

With kind regards,

Your HAPPYCAR-Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij boeken al jaren via happycar

Wij boeken al jaren via happycar! Goede en juiste informatie en nette prijzen. Wat je boekt is wat je krijgt en geen gezeur met de auto. Voor ons de beste keus!!

5 mars 2020

Beste Monique,

Waardeloos en onbetrouwbaar.

3 mars 2020

Beste mevrouw Jansen,

Bedankt voor het plaatsen van een review en het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de normen voldeed. We zouden graag de mogelijkheid hebben om te praten en uw feedback verder te onderzoeken.

We zouden het graag in orde maken als u ons nog een kans geeft.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

prima auto en prima service

3 mars 2020

Beste Sylvia,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze services en onze aanbiedingen. Momenteel werken wij er hard aan om de aanbiedingen nog beter weer te geven via onze nieuwe website.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top en veel goedkoper dan direct bij de…

Top en veel goedkoper dan direct bij de verhuurder.

1 mars 2020

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback.

Wij hopen u te kunnen blijven helpen met uw reserveringen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas een zeer slechte ervaring met happycar

Helaas een zeer slechte ervaring met happycar. Gehurkt via happycar voor Curaçao, uiteindelijk daar bin europcar terecht gekomen. Deze hebben mij een wrak verhuurt. Bij thuiskomst gereclameerd bij happycar maar deze geven niet thuis. Ik moet het zelf maar oplossen bij europcar 😣

28 februari 2020

Beste meneer Geen,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Wij vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We staan normaal bekend om onze uitzonderlijke aandacht voor detail, en wij betreuren het dat we de plank hier hebben misgeslagen.

We zullen ons best doen om het in het vervolg beter te doen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.