Belize er en fantastisk destination. Især ude på de ydre Cayes ,hvor naturen ,havet og stjernehimlen står super skarpt. Hannibal Travel leverede en super support .Både via deres lokale samarbejdspar... Se mer
Företaget har svarat
Hannibal Travel har igen planlagt en fantastisk tur til os. Denne gang til Japan. Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan de forstod vores behov og fik lavet et perfekt program med både by, bjerge, aute... Se mer
Företaget har svarat
Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Se mer
Företaget har svarat
Så er vi hjemme efter endnu en uforglemmelig rejse til Afrika arrangeret sammen med Sanne...Uganda blev valget i år, og vi må sige det har været den vildeste, smukkeste og fantastiske oplevelse vi ha... Se mer
Företaget har svarat
Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.
Fredensgade 41, 1.sal, 8000, Aarhus C, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hannibal Travel har meget stor viden om rejser til Sydamerika, og vi har i forbindelse med planlægning og gennemførelse af vores rejse modtaget fremragende rådgivning og service.
Vi har tidligere rejst med Hannibal Travel - bl.a. i januar 2021 - hvor vi har oplevet Jesper Hannibals stærke viden og assistance i forbindelse med pludselig opstået corona-karantæne i Chile.
Vi kan på den måde give Jesper Hannibal og Hannibal Travel vores bedste anbefalinger.

Svar från Hannibal Travel
En virkelig veltilrettelagt tur til Cuba, der til fulde levede op til de ønsker vi havde.
God service hele vejen igennem.

Svar från Hannibal Travel
TAK for en fantastisk stor rejseoplevelse i Cuba!
Vi er hjemme nu på 2. uge - og er næsten ved at være "landet" - men; "processerer" fortsat oplevelserne fra en meget stor rejseoplevelse.
Smukke naturoplevelser, spændende byer med både skønhed og forfald og varme, søde mennesker alle steder. Alle gør sig umage for at levere det bedste de nu har og kan; mange steder med små midler og enormt pressede forsyninger i et samfund under stort økonomisk pres - men som sagt: ALLE gør sig umage for at give god service og så gode rammer de overhovedet kan.
STOR ros til jer og jeres samarbejdspartnere for en meget, meget veltilrettelagt kør-selv rundtur: ALT praktisk kørte snorlige med stor præcision - billeje, guides og transporter på pletten til tiden og meget velvalgte rejsemål og Casa Particulars undervejs. Eneste større udfordring var benzin forsyningen... meget presset. Vi kom med nød og næppe rundt.

Svar från Hannibal Travel
En vel tilrettelagt rejse, hvor alt klappede. Jesper havde foreslået os en række guidede ture, som tilførte turen ekstra indsigt og oplevelser.

Svar från Hannibal Travel
Meget veltilagt, spændende og varieret program. Alting fungere som aftalt med guides, transporter og informationer.

Svar från Hannibal Travel
Jeg havde en meget god tur med Hannibal. Bibi var meget god til at skræddersy rejsen til mig til Costa Rica og Nicaragua. Det hele fungerede perfekt. Jeg havde en enkelt hotel som havde problemer. Jeg skrev til Jesper og blev flyttet til en anden hotel dagen efter. Så kan varmt anbefalde Hannibal rejser. Bibi er en meget sød person som lytter til dine ønsker. Tak for rejsen Hannibal.

Svar från Hannibal Travel
SydAmerika var et nyt kontinent for os, så vi allierede os m Hannibal Travel. Og sikke en tur vi fik. Alle vores drømme i både Argentina og Brasilien blev opfyldt til fulde og mere til. Vi aftale alle destinationer og fik gode anbefalinger om ting vi skulle se og opleve. Bl.a. Iguazu, Patagonien, Rio de Jeaniro, Buernos Aires og en smuttur til Colonial de Sakremento i Uruguay. Kristus-statuen, svævetur til Sukkertoppen, Copacabana Beach, de flotteste vandfald i Iguazu. Hvaler, pingviner, søelefanter og søløver og dyr vi slet ikke kendte eksistensen af på Patagonien uendelige flade og vindblæste breddegrader. Og så endelig Bournes Aires - denne farvestrålende og spændende metropol med tango, fodbold, Maradona, Evita og paven side om side, ualmindelig god vin og mad og bedst af alt - uanset hvor vi har været er vi blevet mødt af de sødeste og mest i mødekommende mennesker. Fuldstændig som den service og hjælp til planlægningen, som vi har mødt og fået hos Hannibal Travel. Vi har så gode minder fra turen vi vil glæde os over i lang tid 🇧🇷🇦🇷

Forudseende tilrettelagt.
Alle detaljer godt planlagt - afhentning og landtransporter til tiden med venlige, velforberedte chauffører.

UPDATE TIL HANNBALS BESVARELSE:
VI ankom fredag lokaltid kl. 15, hvor den altså 23 i Danmark - Hannilbal holder lukket hele weekenden og der var ikke nogen lokal kontakt. I havde bestilt 4 dage til os på et hotel hvor restaurant var delvis lukket ned, meget var afspærrret og pool var lukket. Det var en del af vores pakkerejse - så noget frygtelig vrøvl at skriv at ikke er ansvarlige for den del af rejsen som ødelagde 4 dage for os.
I undlod videregive Expedias besked om at hotellet var lukket ned, og vi kunne ikke kontakte nogen da i havde lukket, hotellet ville ikke flytte os til andet hotel, og expedia kunne ikke hjælpe da i var arrangører.
Personalet var uvenlige og ingen ville hjælpe os. 4 ødelagte dage, hvor vi skulle have slappet af og hygget os ved pool m.v blev en stor ærgelse - hvor meget hjælper en sølle refusion på 2000 kr. så.
6000 kr. for et hotel der ingen facilteter havde - på grund af jeres sløseri - det er den erfaring vi fik.
P
HANNIBAL VIL ALDRIG BLIVE AKTUELT for os igen, på grund af denne amatøragtige behandling og jeg sletter selvfølgelig min anbefaling vedr. Costa rica.
I 2020 på en rejse til Costa Rica fik vi den bedste vejledning og en perfekt sammensat tur.
Derfor valgte vi Hannibal Rejser igen.
Desværre kunne i så ikke leve op til dette på den sidste rejse vi har bestilt hos jer.
I forbindelse med vores datters studieophold ville vi gerne besøge hende på St. Thomas på det gamle Dansk Vestindien, vi ville selvfølgelig også gerne se nogle af de andre øer, når vi nu var der.
Det er den dyreste pakkerejse vi nogensinde har foretaget da der kom rigtig mange ekstraudgifter oveni. Vi havde selv nogle ideer, og var også lidt under tidspres, men oplevede at i bare bookede uengageret udfra det vi forstillede os i stedet for at komme med nogle ordenlige input.
Vi forventer naturligvis at i kender til området og de hoteller i booker til jeres kunder. Vi kunne have sparet mange penge og fået et bedre flow, hvis rejsekonsulenten havde været mere engageret og kunne råde os og give os nogle tip.
Vores tur til St. Croix var rigtig god - men igen dyr transport til hotellet.
Vi havde en uge hvor vi ikke havde booket noget, da planen var at tage til britisk jomfruøer - desværre sejlede færgerne ikke den uge, men hvor ville vi gerne have været tippet om at Puerto Rico også kunne være en oplevelse, det fandt vi for sent ud af.
De sidste 4 dage, hvor Hannibal havde booket hotel til os (det samme som vi havde i starten af ferien havde haft nogle overnatninger på) oplevede vi at komme til et hotel der var delvist lukket ned. Swimmingpool, og solområder var lukket helt ned, en del af restauranten var åbent, men fra det værelse vi havde fået, var der temmelig langt at gå, da flere af broer/stier var spærret pga renovering. Ingen havde givet os besked om dette. Hannibal booker åbenbart igennem Expedia, der havde givet besked til alle deres samarbejdspartnere - men Hannibal havde ikke gjort sig den ulejlighed at meddele os det. Der var intet at lave på det hotel - der ikke ligefrem (som ellers lovet) lå i gåafstand fra byen, da det lå på en ret stejl og traffikeret bakketop, så 4 dages ødelagt ferie - tja vi fik da 2000 kr tilbage - men havde ønsket at i havde haft en bagvagt så vi kunne have skiftet hotel, vi tjekkede ind på en fredag og kunne ikke kontakte nogen hele weekenden og skulle rejse tirsdag. På vores næste rejse bliver det bestemt ikke Hannibal vi vælger og jeg kommer aldrigt til at anbefale jer mere, som jeg ellers har gjort de sidste 3 år. Magen til inkompetence og ligegyldighed skal man lede længe efter.

Svar från Hannibal Travel
Super gode hoteller, men der var en del problemer med flyrejserne. Nok fordi vi skulle flyve en del forskellige steder hen. Vi måtte selv ændre ting og være kreative for at få vores kuffert med os.

Svar från Hannibal Travel
Vi har været i Uganda i 3 uger og der var bare 100% styr på tingene mens vi var afsted. Og vi har fået super god hjælp med planlægning af turen inden

Svar från Hannibal Travel
Rejste med Hannibal Travel til Sydafrika.
Oplevede venligt og god kommunikation i forbindelse med bestilling af rejsen samt fremsendelse af af god info. inden rejse - f.eks. om visa osv.

Svar från Hannibal Travel
Jeg henvendte mig til Hannibal med erindring om en super support år tilbage ved en rejse til Sydamerika da jeg nu var ved at planlægge en rejse med min datter til USA. Efter kommunikations brist fra min side, kom der en god, konstruktiv og hurtig dialog.
Vi fik den oplevelse jeg ønskede at give min datter. En indlevelse i USA's historie med afsæt i Boston, fulgt af Newport RI, Finger Lakes (Ithaca), Niagara, Amish, Gettysburg, afsluttende med museer i Washington og New York.
Naturligvis også en oplevelse af livet der leves idag, der hvor vi kom forbi. Lige fra de 3 storbyer, 3 universiteter over skærgård til Atlanterhavet, bjerge med løvtræer og startende efterårsfarver, landbrugsområder meget lig være egne og svenske i dag med en blanding af små ejendomme og store malkekvægsbrug. Kørsel på highway, "amtsveje" og "småveje", togtur og metro i de 3 store byer.

Svar från Hannibal Travel
Vi har haft den mest vidunderlige tur til Fransk Polynesien. Vores rejsekonsulent, Ohm, har været helt fantastisk. Han har sammensat det fedeste program lige efter vores ønsker! Der var taget højde for det hele. Kan kun anbefales!

Svar från Hannibal Travel
Er lige kommet hjem efter 6 ugers rundrejse i Sydamerika, alt har bare spillet, og kørt efter planen. Det har været nogle utrolig gode samarbejdspartner som Hanibal rejser
Benytter, jeg kan varmt anbefale, at bestille jeres rejse igennem dem. Vores livs rejse
Mvh Jan Helbo

Svar från Hannibal Travel
Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske rundrejse i Mexico.
Vi er en familiegruppe på 11 i alderen 16 - 76 år. Alt er klappet på turen. Vi har haft den bedste lokale guide plus chauffør igennem hele turen. Vores rejsearrangør hos Hannibal rejser har lyttet godt efter - vores ønsker er blevet set og mødt "spot on".
Vi har boet de skønneste steder, mødt de sødeste mennesker og kufferterne er fyldt godt op med oplevelser vi aldrig vil glemme.
Mexico og Hannibal rejser får de allerbedste anbefalinger fra os.
Tusind tak :-)

Svar från Hannibal Travel
Vi er kommet hjem efter 3 ugers rejse i Zimbabwe og Zanzibar. Helt fantastisk rejse. Alt levede op til vores forventninger og ønsker. Kan sagtens anbefale Hannibal Travel 😍

Svar från Hannibal Travel
Vi har nu rejst som familie med tre halv- og helvoksne børn med Hannibal Rejser to gange - til Colombia og til Vietnam. Begge gange har rejserne været en stor succes, alt har klappet. Transport, guidede tur med mere. Desuden har vi på begge rejser boet på virkelig skønne hoteller. Alt har således været tiptop på rejsen ligesom vi i processen op til har oplevet et godt og konstruktivt samarbejde i forhold til at få designet turen så den passede til os og vores behov og ønsker.

Svar från Hannibal Travel
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.