Hannibal Travel Omdömen 267

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Belize er en fantastisk destination. Især ude på de ydre Cayes ,hvor naturen ,havet og stjernehimlen står super skarpt. Hannibal Travel leverede en super support .Både via deres lokale samarbejdspar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hannibal Travel har igen planlagt en fantastisk tur til os. Denne gang til Japan. Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan de forstod vores behov og fik lavet et perfekt program med både by, bjerge, aute... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så er vi hjemme efter endnu en uforglemmelig rejse til Afrika arrangeret sammen med Sanne...Uganda blev valget i år, og vi må sige det har været den vildeste, smukkeste og fantastiske oplevelse vi ha... Se mer

Företagsinformation

1. Rundturer
  2. Researrangör
  3. Resebyrå

Skrivet av företaget

Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Rejse Ecuador

Meget professionel. Stor viden om landet og kulturen. God hjælp til planlægningen, og hurtig respons ved spørgsmål både før og under rejsen. Vores individuelle ønsker blev respektfuldt imødekommet. Kan varmt anbefale Hannibal Rejser.

24 mars 2024

Hej Margit

Tusind tak for de fine ord. Ecuador er et land som står os meget nært, så vi er altid glade for at kunne dele ud af vores viden. Vi gør vores bedste for at imødekomme individuelle ønsker, og derfor betyder det meget for os, at vi levede op til jeres forventninger. Har I behov for hjælp til at sammensætte en rejse næste gang, I skal afsted, så tag endelig fat i os igen!

Altid parate til udffordringer

Altid parate til udfordringer

1 maj 2024

Hej Nils

Det er vi nemlig! Vi er glade for at din rejse til USA levede op til forventningerne. Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os - kontakt os endelig igen, hvis du har nye udfordringer i ærmet til os 😉

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores rejse til Costa Rica og Panama…

Vores rejse til Costa Rica og Panama var meget veltilrettelagt. Der var ikke en eneste gang, hvor vi var i tvivl om, hvad der skulle ske og om vi blev hentet af de bestilte chauffører. Det var let at komme i kontakt med rejsearrangørerne, hvis vi havde nogle spørgsmål. Alle de chauffører, som vi kørte med, var meget villige til at hjælpe.

26 april 2024

Svar från Hannibal Travel

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at jeres rejse til Costa Rica og Panama forløb som den skulle, og at vores samarbejdspartnere har levet op til jeres forventninger. Vi står meget gerne til rådighed igen, næste gang I har rejseplaner i tankerne.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er netop landet fra en fantastisk…

Vi er netop landet fra en fantastisk tur til Japan.
Hele rejsen var lagt i hænderne på Jesper Hannibal, og alt spillede 100 %.
Vi har haft mange lange rejser de sidste 20 år, og langt de fleste har Hannibal Travel stået for.
Japan turen adskiller sig alligevel en del fra vores tidligere rejser - for alt er anderledes i Japan, og vi havde ikke haft en "kinamands" chance for at få en bare nogenlunde tur på egen hånd, hvis ikke Jesper havde sørget for, at alle detaljer fungerede perfekt.
Flyrejsen med Lufthansa er altid godt, og deres Business er af god kvalitet.
Al transport og private guide ture var super tilrettelagt, og det hele kørte på minuttet - ( men det gør alt jo i Japan ) - Guiderne og Chafførene var af høj klasse, og vi kunne ændre planer under vejs hvis vi havde lyst.
Alle 4 hoteller levede helt op til forventningerne, og vi blev virkelig behandlet som "Hannibals VIP", det var ret cool.
Vi blev udstyret med en travel app med alle info, og selv nogle it-handicappede som os - blev lynhurtigt vildt imponeret af denne app`s muligheder og hjælp - tak Jesper.
Hannibals partner I Japan havde udover, at arrangere vores udflugter også bestilt bord på restaurant 2 aftener. Vi var lidt skeptiske ved dette - men igen - 2 kæmpe fine oplevelser.
På hele turen var der ikke en eneste lille "fejl", og vi er ellers ret opmærksomme :).
Så tak til Jesper og team for endnu en fantastisk rejse - vi kommer selvfølgelig tilbage når vi næste gang skal på langtur.

KH Annette & Steen

17 april 2024

Hej Annette og Steen

Hvor bliver vi bare glade, når vi modtager en anmeldelse som jeres. Vi forsøger altid at gøre os umage med at skræddersy rejserne, så I får de bedste oplevelser med hjem i bagagen, og derfor bliver vi også rigtig glade for at høre, at I har været begejstrede for jeres tur til Japan. Vi sætter rigtig stor pris på, at I har lyst til at benytte os som rejsebureau og glæder os allerede til at høre om jeres næste rejsedrømme.

2 dejlige uger på Guadeloupe med Hannibal rejser

Vi havde en dejlig rejse til Guadeloupe baseret på Hannibal Travels viden om og personlige erfaring fra rejse til Guadeloupe.
Hannibal rejser var gode til at lytte til vores ønsker og bidrog med deres personlige viden og kunne på den baggrund sætte en spændende og oplevelsesrig rejse sammen, som til fulde levede op til vores forventninger og økonomiske rammer.
Rejsen foregik efter planen med rigtig gode udflugter og lokale guides og eneste udfordring var, at det tilsynelande var svært at få afgangstiderne på vores udflugter fra den lokale agent.
Ligeledes hurtig og god service undervejs, da der opstod et problem i forbindelse med det ene hotel.
Tak for en god rejse.

26 mars 2024

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for at få tilbagemeldinger på vores service og sætter stor pris på dine rosende ord. Også tak for din feedback ift. til vores agent. Sig endelig til, hvis vi skal hjælpe jer med en ny rejse en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der har været god service hele vejen…

Der har været god service hele vejen igennem. God info undervejs og alt har passet som det skulle. Gode passende biler og bosted.

15 april 2024

Hej Nina

Tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service, og at selve rejsen forløb som den skulle. Vi hjælper dig meget gerne en anden gang igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk rundrejse i Brasilien.

Fantastisk rundrejse i Brasilien.
Alt klappede og var veltilrettelagt til mindste detalje.
Skønne hoteller, dygtige og søde guider. God dialog med Hannibal rejser under planlængning af rejseprogram, der både indeholdt wildlife, naturoplevelser, byliv, strand mv.
Alt i alt en rejseoplevelse for livet:)

11 april 2024

Hej Helle og Jens

Mange tak for jeres flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle, og at I er vendt hjem med nogle gode rejseoplevelser i bagagen. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe jer en anden gang.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mine ønsker blev nøje opfyldt.

Mine ønsker blev nøje opfyldt og jeg fik hjælp og støtte til at “forstå” det tilbud jeg fik.. man skal huske at spørge om hjælp.

5 mars 2024

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at opfylde dine ønsker til rejsen og være behjælpelige med dine spørgsmål, det er netop det, vi er her for. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Familierejse til Guatemala

Hannibal Travel organiserede en familierejse for 9 personer til Guatemala hen over Påsken 2024, og der var fin og prompte kommunikation med bureauet i Århus forud for turen, lige som alt det praktiske klappede perfekt undervejs, ikke mindst takket være bureauets lokale samarbejdspartner, hvis guider og chauffører klarede opgaven med smil og stor ekspertise.

23 mars 2024

Hej John

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, I har har haft en god rejse til Guatemala, og at I har været tilfredse med vores samarbejdspartnere. Vi håber, I har lyst til at rejse med os igen næste gang, I skal på tur.

Endnu en god tur til Costa Rica arrangeret af Hannibal Travel

Hannibal rejser har nu to gange arrangeret en tur for os til Costa Rica. Det var igen en stor oplevelse og vi fik sammensat en rejse, hvor vi fik set en masse nyt, i forhold til tidligere, og alt klappede. Kan varmt anbefale Hannibal Travel.

26 februari 2024

Hej Jack

Hvor er vi glade for, at vi kunne hjælpe jer med at få endnu en oplevelsesrig tur til Costa Rica. Og tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde os - skulle I have lyst til at besøge Costa Rica en tredje gang eller måske har en helt ny destination i tankerne, så vil vi hellere end gerne hjælpe jer igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kompetente,følger op,løser evt. problemer hurtigt

Hannibal Travel var fantastiske. Lynhurtige med et rejseoplæg til en 6 uger lang ferie i New Zealand. Alt klappede med fly og hoteller samt billeje.
Man ordnede et lille problem med betalt morgenmad på et Motel og pengene blev hurtigt overført til vores konto. Vi kan varmt anbefale Hannibal Travel.

31 januari 2024

Hej Kjell

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af os - det sætter vi rigtig stor pris på. Vi er glade for at høre, at I har haft en god tur til smukke New Zealand, og at fly, bil og hoteller fungerede som det skulle. Har I behov for hjælp til at sammensætte en rejse næste gang, I skal afsted, så tag endelig fat i os igen.

God tilrettelæggelse

Godt tilrettelagt gennem Vista Verde Tours (tysk-ejet). Burde have oplyst stor sandsynlighed for forsinkelser/transportaflysninger i løbet af rundrejsen, som følge af vejrforhold.

23 februari 2024

Hej Hasse

Tak for din anmeldelse og feedback. Den er taget til efterretning. Vi håber, vi må hjælpe dig en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og arrangeret en fantastisk…

God service og arrangeret en fantastisk rejse.

23 februari 2024

Hej Charlott

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at I har haft en fantastisk rejse. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe jer en anden gang.

Fremtagende

21 februari 2024

Hej Sven

Det er vi glade for, at du synes. Mange tak for din anmeldelse.

Besøget på Cap Horn

De aftalte ydelser blev leveret tilfredsstillende .

21 februari 2024

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at Cap Horn levede op til dine forventninger. Vi håber, vi må få lov til at hjælpe dg en anden gang.

Fremragende tur til Guatemala & Honduras

Fremragende tur til Guatemala & Honduras. Hotellerne var rigtig velvalgte med en fin balance mellem estetiske og "specielle".
Guiderne var rigtig gode og "personlige".
Overvejer bestemt Hannibal næste gang vi skal afsted

9 februari 2024

Hej Nils

Dejligt at høre, at I har haft en fantastisk tur til Guatemala og Honduras, og at valget af hoteller faldt i jeres smag. Tøv ikke med at række ud til os igen en anden gang, vi vil rigtig gerne hjælpe jer med jeres næste rejse.

Vi har været i Thailand Krabi

Vi kan ikke klage over noget alt spillede .
Det var et super hotel som Agnette fandt til os.
Det er rat at der er styr på det når man er langt hjemme fra så nu må vi på udkik efter en ny rejse og det bliver igennem samme selskab👍👍✈️⛱️

12 februari 2024

Hej Jens

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at I følte jer i trygge hænder og havde en god tur til Thailand. Hvor er det dejligt at høre, at I har lyst til at rejse med os igen. Vi glæder os til at hjælpe jer, når I har fundet ud af, hvor jeres næste drømmerejse, skal gå hen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt i alt en rigtig god og…

Alt i alt en rigtig god og veltilrettelagt rejse. Der var dog nogle småfejl i den danske rejsebeskrivelse, hvoraf nogle var copy-paste fejl.

31 januari 2024

Hej Dorte
Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god tur.
Vi skynder os at få opdateret beskrivelsen.
Vi håber, at vi må hjælpe dig en anden gang.

Fantastisk flot tur til New Zealand

Super god familietur til New Zealand. God sparring og rådgivning af Tanja fra Hannibal Travel. Alting klappede på rejsen. De bedste anbefalinger herfra til Hannibal Travel.

13 december 2023

Hej Morten

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at I har haft en god tur til New Zealand. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe jer en anden gang.

Fantastisk tur til USA og Panama

Hurtig behandling efter vores første forespørgsel. De kunne som de eneste arrangere den logde som vi ønskede. Samarbejdsparter i Panama var rigtig gode og pligtopfyldende. Vi fik den rejse som vi havde ønsket.

29 december 2023

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse. Dejligt, at I havde en god rejse til USA og Panama. Vi er glade for, at vi fik lov til at hjælpe jer og håber, at I har lyst til at tage fat i os igen, næste gang I skal på eventyr.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.