Belize er en fantastisk destination. Især ude på de ydre Cayes ,hvor naturen ,havet og stjernehimlen står super skarpt. Hannibal Travel leverede en super support .Både via deres lokale samarbejdspar... Se mer
Företaget har svarat
Hannibal Travel har igen planlagt en fantastisk tur til os. Denne gang til Japan. Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan de forstod vores behov og fik lavet et perfekt program med både by, bjerge, aute... Se mer
Företaget har svarat
Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Se mer
Företaget har svarat
Så er vi hjemme efter endnu en uforglemmelig rejse til Afrika arrangeret sammen med Sanne...Uganda blev valget i år, og vi må sige det har været den vildeste, smukkeste og fantastiske oplevelse vi ha... Se mer
Företaget har svarat
Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.
Fredensgade 41, 1.sal, 8000, Aarhus C, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meget professionel. Stor viden om landet og kulturen. God hjælp til planlægningen, og hurtig respons ved spørgsmål både før og under rejsen. Vores individuelle ønsker blev respektfuldt imødekommet. Kan varmt anbefale Hannibal Rejser.

Svar från Hannibal Travel
Vores rejse til Costa Rica og Panama var meget veltilrettelagt. Der var ikke en eneste gang, hvor vi var i tvivl om, hvad der skulle ske og om vi blev hentet af de bestilte chauffører. Det var let at komme i kontakt med rejsearrangørerne, hvis vi havde nogle spørgsmål. Alle de chauffører, som vi kørte med, var meget villige til at hjælpe.

Svar från Hannibal Travel
Vi er netop landet fra en fantastisk tur til Japan.
Hele rejsen var lagt i hænderne på Jesper Hannibal, og alt spillede 100 %.
Vi har haft mange lange rejser de sidste 20 år, og langt de fleste har Hannibal Travel stået for.
Japan turen adskiller sig alligevel en del fra vores tidligere rejser - for alt er anderledes i Japan, og vi havde ikke haft en "kinamands" chance for at få en bare nogenlunde tur på egen hånd, hvis ikke Jesper havde sørget for, at alle detaljer fungerede perfekt.
Flyrejsen med Lufthansa er altid godt, og deres Business er af god kvalitet.
Al transport og private guide ture var super tilrettelagt, og det hele kørte på minuttet - ( men det gør alt jo i Japan ) - Guiderne og Chafførene var af høj klasse, og vi kunne ændre planer under vejs hvis vi havde lyst.
Alle 4 hoteller levede helt op til forventningerne, og vi blev virkelig behandlet som "Hannibals VIP", det var ret cool.
Vi blev udstyret med en travel app med alle info, og selv nogle it-handicappede som os - blev lynhurtigt vildt imponeret af denne app`s muligheder og hjælp - tak Jesper.
Hannibals partner I Japan havde udover, at arrangere vores udflugter også bestilt bord på restaurant 2 aftener. Vi var lidt skeptiske ved dette - men igen - 2 kæmpe fine oplevelser.
På hele turen var der ikke en eneste lille "fejl", og vi er ellers ret opmærksomme :).
Så tak til Jesper og team for endnu en fantastisk rejse - vi kommer selvfølgelig tilbage når vi næste gang skal på langtur.
KH Annette & Steen

Svar från Hannibal Travel
Vi havde en dejlig rejse til Guadeloupe baseret på Hannibal Travels viden om og personlige erfaring fra rejse til Guadeloupe.
Hannibal rejser var gode til at lytte til vores ønsker og bidrog med deres personlige viden og kunne på den baggrund sætte en spændende og oplevelsesrig rejse sammen, som til fulde levede op til vores forventninger og økonomiske rammer.
Rejsen foregik efter planen med rigtig gode udflugter og lokale guides og eneste udfordring var, at det tilsynelande var svært at få afgangstiderne på vores udflugter fra den lokale agent.
Ligeledes hurtig og god service undervejs, da der opstod et problem i forbindelse med det ene hotel.
Tak for en god rejse.

Svar från Hannibal Travel
Der har været god service hele vejen igennem. God info undervejs og alt har passet som det skulle. Gode passende biler og bosted.

Svar från Hannibal Travel
Fantastisk rundrejse i Brasilien.
Alt klappede og var veltilrettelagt til mindste detalje.
Skønne hoteller, dygtige og søde guider. God dialog med Hannibal rejser under planlængning af rejseprogram, der både indeholdt wildlife, naturoplevelser, byliv, strand mv.
Alt i alt en rejseoplevelse for livet:)

Svar från Hannibal Travel
Mine ønsker blev nøje opfyldt og jeg fik hjælp og støtte til at “forstå” det tilbud jeg fik.. man skal huske at spørge om hjælp.

Svar från Hannibal Travel
Hannibal Travel organiserede en familierejse for 9 personer til Guatemala hen over Påsken 2024, og der var fin og prompte kommunikation med bureauet i Århus forud for turen, lige som alt det praktiske klappede perfekt undervejs, ikke mindst takket være bureauets lokale samarbejdspartner, hvis guider og chauffører klarede opgaven med smil og stor ekspertise.

Svar från Hannibal Travel
Hannibal rejser har nu to gange arrangeret en tur for os til Costa Rica. Det var igen en stor oplevelse og vi fik sammensat en rejse, hvor vi fik set en masse nyt, i forhold til tidligere, og alt klappede. Kan varmt anbefale Hannibal Travel.

Svar från Hannibal Travel
Hannibal Travel var fantastiske. Lynhurtige med et rejseoplæg til en 6 uger lang ferie i New Zealand. Alt klappede med fly og hoteller samt billeje.
Man ordnede et lille problem med betalt morgenmad på et Motel og pengene blev hurtigt overført til vores konto. Vi kan varmt anbefale Hannibal Travel.

Svar från Hannibal Travel
Godt tilrettelagt gennem Vista Verde Tours (tysk-ejet). Burde have oplyst stor sandsynlighed for forsinkelser/transportaflysninger i løbet af rundrejsen, som følge af vejrforhold.

Svar från Hannibal Travel
God service og arrangeret en fantastisk rejse.

Svar från Hannibal Travel
Fremragende tur til Guatemala & Honduras. Hotellerne var rigtig velvalgte med en fin balance mellem estetiske og "specielle".
Guiderne var rigtig gode og "personlige".
Overvejer bestemt Hannibal næste gang vi skal afsted

Svar från Hannibal Travel
Vi kan ikke klage over noget alt spillede .
Det var et super hotel som Agnette fandt til os.
Det er rat at der er styr på det når man er langt hjemme fra så nu må vi på udkik efter en ny rejse og det bliver igennem samme selskab👍👍✈️⛱️

Svar från Hannibal Travel
Alt i alt en rigtig god og veltilrettelagt rejse. Der var dog nogle småfejl i den danske rejsebeskrivelse, hvoraf nogle var copy-paste fejl.

Svar från Hannibal Travel
Super god familietur til New Zealand. God sparring og rådgivning af Tanja fra Hannibal Travel. Alting klappede på rejsen. De bedste anbefalinger herfra til Hannibal Travel.

Svar från Hannibal Travel
Hurtig behandling efter vores første forespørgsel. De kunne som de eneste arrangere den logde som vi ønskede. Samarbejdsparter i Panama var rigtig gode og pligtopfyldende. Vi fik den rejse som vi havde ønsket.

Svar från Hannibal Travel
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.