Handystairs Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Order 5953 I paid for a basic flight of stairs with a hand rail and no risers to be delivered to france. That was 106 days ago. First i was told the order was incomplete and part were... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Levering 1 keer geannuleerd om onbekende reden, maar kon vrij snel weer een nieuwe levering plannen. De bestelde trap overtrof onze verwachtingen. Altijd weer een gok als je online iets besteld,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De vragen die ik had werden snel en adequaat beantwoord. De geleverde molenaars trap beuken was kompleet en zag er mooi afgewerkt uit. Goede kwaliteit. Vlot en professioneel geleverd.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Midden augustus onze Vega beuken trap met kwartslag rechts bestelt. Op de website stond dat levering na 2 weken zou zijn maar het zijn uiteindelijk 4 weken geworden. Bij levering kregen we dan ook... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 61 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

223 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles netjes verpakt en snel geleverd

Alles netjes verpakt en snel geleverd. En makkelijk om de trap zelf in elkaar te zetten. Kortom goede services en goede qualiteit.

30 juni 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles netjes verpakt en snel is geleverd en dat de trap eenvoudig zelf te monteren was. Wij waarderen uw complimenten over onze service en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met uw trap!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie trap, fijne koopervaring.

De trap was helemaal zoals beschreven, goed verpakt en werd netjes en snel geleverd. Zeer fijne ervaring.

10 maj 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de trap volledig aan uw verwachtingen voldeed en dat deze goed verpakt, netjes en snel is geleverd. Wij waarderen uw positieve feedback en wensen u veel plezier met uw trap.

Ze doen wat ze beloven

De trap werd geleverd op de afgesproken datum en tijd.
Dus ze doen wat ze beloven. Verder werd hij afgeleverd tot aan de garage vanaf de straat zijde is dat 50 meter chauffeur was erg behulpzaam.
En er zat een duidelijke montage beschrijving bijecht een aanrader.

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat onze chauffeur u goed heeft kunnen helpen. Ook is het prettig om te lezen dat de montagebeschrijving duidelijk was. Wij wensen u veel plezier met uw trap en bedanken u voor uw aanbeveling.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De levering liet lang op zich wachten

De levering liet lang op zich wachten. Kreeg steeds een datum door die niet klopte... als je geen haast hebt dan kun je hier bestellen maar anders zou ik verder kijken. De trap moet nog in elkaar gezet worden maar ziet er goed uit voor zover ik nu kan beoordelen

Beste klant,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en dat de gecommuniceerde leverdata niet zijn nagekomen. Onze excuses voor het ongemak. Fijn dat de trap er bij ontvangst goed uitziet. We hopen dat de montage vlot verloopt en dat de trap uiteindelijk volledig aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The stairs are very well made:) the…

The stairs are very well made:) the wood is thick:) there was a slight delay with the delivery date but it was not a problem;)

Dear customer,

Thank you so much for your kind review! We're delighted to hear you're happy with the quality of the stairs and that the solid wood met your expectations. We also appreciate your understanding regarding the slight delivery delay. It means a lot to us, and we hope you enjoy your new stairs for many years to come!

Kind regards,

Zeer zeer moeizame communicatie

Zeer zeer moeizame communicatie. Levering van een trap dat voorradig en binnen 2 werkdagen geleverd zou worden is na 8 weken nog niet geleverd.
Geen idee of het ooit nog geleverd gaat worden. Moedeloos word ik ervan.

XXL Cargo dat zou moeten leveren is op geen enkele manier bereikbaar.

Advies is om toch iets te verbeteren aan de organisatiestructuur van Handy Stairs tm levering. Duidelijkheid of en wanneer iets geleverd gaat worden is als consument wel prettig. Minder prettige ervaring was dat ik levering zou krikgen van XXL Cargo tusse 07.
15 en 09.15 en uiteindelijk is er NIETS geleverd. Bellen of mailen naar beide partijen is nutteloos gebleken, ja 15 keer bellen en diverse keren mailen heeft GEEN effect, verbinding wordt gewoon na 45 seconden of na 20 miniten wachten verbroken.

We houden stille hoop....

Beste klant

Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen. Helaas kan ik geen bestelling op uw naam vinden in ons systeem. Mocht u wel een bestelling bij ons geplaatst hebben dan verzoek ik u vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat wij u direct verder kunnen helpen. Vermeld daarbij graag ook uw naam en ordernummer. Ik wens u een mooie dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering keurig verpakt en als…

Snelle levering keurig verpakt en als je beetje handig bent snel in elkaar te maken .
Tip de handleiding mag wel iets duidelijker en misschien 1 voor linksdraaiend en 1 voor rechtsdraaiend. Maar dat meer voor de nog niet zo handige harry.

6 april 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de handige tip! Fijn om te horen dat de levering snel was, alles netjes verpakt was en dat de trap eenvoudig te monteren was. We nemen uw opmerking over de handleiding zeker mee. Een duidelijker onderscheid tussen een links- en rechtsdraaiende uitvoering is een waardevolle suggestie en iets waar we naar zullen kijken. Veel plezier gewenst met uw nieuwe trap!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling maand later geleverd dan…

Bestelling maand later geleverd dan beloofd en klantenservice is onbereikbaar

Ps: Steeds als ik een eerlijke review geef kom ik spontaan niet voor in het systeem. Maar ik krijg wel elke dag een mail dat een review moet achterlaten om efteling kaartjes te winnen van jullie. Rare gang van zaken bij Handystairs.

20 maj 2026

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lang geaarzeld , toch heel blij.

Bij het bestellen van een Omega middenboomtrap heb ik lang geaarzeld omdat ik slechte reviews las, met name over levertijd en bereikbaarheid. Ik vond zelf ook dat de klantenservice een bereikbaarheid echt niet goed was. Tot dat je eindelijk iemand aan de lijn krijgt die wel klantvriendelijk en deskundig is: Marcel. Als hij zich ermee bemoeit dan krijg je goed advies en wordt het snel geleverd. Mijn advies aan de eigenaar van Handy Stairs: maak de trappen iets duurder en zorg dat er meer werknemers zoals Marcel komen.

15 april 2026

Beste klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je uiteindelijk goed bent geholpen en tevreden bent met het advies en de snelle levering. We waarderen je eerlijke feedback over onze bereikbaarheid; daar blijven we hard aan werken om onze service verder te verbeteren. Ook geven we je mooie compliment zeker door aan Marcel. Veel plezier met je Omega middenboomtrap en bedankt voor het vertrouwen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen februari een nette houten…

Afgelopen februari een nette houten trap aangeschaft om in onze loft te klimmen. De trap is van hoge kwaliteit en was eenvoudig in elkaar te zetten en te installeren. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde! Ook de levering ging snel en zonder moeite

2 februari 2026

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de houten trap en dat de montage eenvoudig verliep. Ook leuk om te lezen dat je de prijs-kwaliteitverhouding én de snelle levering zo positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je trap en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duidelijke site waardoor je snel en…crystal Clear

Duidelijke site waardoor je snel en eenvoudig een goede keuze kunt maken.
Stevig verpakt en met goede pasvorm en een duidelijke werkbeschrijving is de opbouw een fluitje van een cent

14 maj 2026

Beste klant,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat onze website duidelijk was en je snel de juiste keuze kon maken. Fijn dat alles stevig verpakt was en dat de duidelijke handleiding ervoor zorgde dat de montage soepel verliep. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Prima trap

Prima trap. Zit wel een beetje speling op t Luik als deze gesloten is. Ook zijn niet alle treden glad geschuurd en zitten er dus overal splinters op

16 juni 2026

Svar från Handystairs

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de trap. We vinden het wel jammer om te lezen dat het luik wat speling heeft en dat de afwerking van de treden niet aan uw verwachtingen voldoet. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die we willen leveren.

We nemen uw feedback serieus en bespreken dit met onze leverancier om de kwaliteit verder te verbeteren.

Bedankt voor uw waardevolle feedback!

Beste Hanystairs,

Beste Hanystairs,

Aangezien u 20 minuten geleden nog heeft gereageerd op een review, probeer ik op deze wijze in contact met jullie te komen. Inmiddels hebben jullie alle vermelde telefoonnummers op internet afgesloten. Ik heb drie nummers allen werken niet meer. Op de e-mails wordt ook niet op gereageerd. Eens kijken of jullie wel het fantsoen hebben om hier op mijn probleem te reageren. Begin januari hebben jullie een ‘spoedorder’ aangemaakt TC000173. Wegens het leveren van twee verkeerde traptreden . Sindsdien is het oorverdovend stil. Ik heb meerdere terug bel verzoeken ingediend en meerder e-mails gestuurd. Waar blijven mijn twee traptreden!!!!
Graag een keer reactie van jullie medewerker Tim.

Bedankt voor uw reactie. Inmiddels is het 2 juli, maar zoals verwacht wordt er geen contact met me opgenomen. Veel beloftes maar geen daden. Wees gewaarschuwd mensen bestel hier niets!!

UPDATE.
Inmiddels is het 2 augustus. NIETS VERNOMEN van Handystairs. Ondanks dat ze SPOEDIG contact zouden opnemen. Weken verder en ze komen hun afspraken wederom niet na.
WAAR BLIJVEN MIJN TRAPTREDEN????!!!!!!!

Update 12 september 2026
Nog steeds niets vernomen van Handystairs. Op 25 juni zouden ze zsm contact met me opnemen. Ze lossen het probleem niet op. Zit niets anders op dan ze nu in gebreke te stellen met een brief.
Beste nieuwe klanten dit wil je toch niet. Ik begrijp 5 sterren als alles goed gaat. Maar je wil juist als klant goed geholpen worden als iets mis loopt. Dan zie je dat dit bedrijf 0 sterren verdient!!!
Wees gewaarschuwd.

24 juni 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht en onze excuses dat u deze ervaring zo heeft moeten meemaken.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u zich niet gehoord voelt en dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom uw spoedorder TC000173. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen uw frustratie.

Wij willen u laten weten dat wij uw bericht serieus nemen en uw dossier direct zullen nakijken. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen om dit op te lossen en duidelijkheid te geven over de levering van de ontbrekende traptreden.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. Wij komen hier zeer snel bij u op terug.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring – na betaling volledig onbereikbaar

Mijn ervaring met Handy Stairs is ronduit teleurstellend. Voor de aankoop verliep alles soepel en werd ik snel en vriendelijk geholpen. Zodra de betaling was ontvangen, leek alle service echter te verdwijnen.

Ik ontving een bericht van XXL Cargo dat mijn bestelling geleverd zou worden, maar die levering heeft nooit plaatsgevonden. Hierdoor zat ik midden in een verbouwing en verhuizing zonder de trap waarvoor ik had betaald. De gevolgen hiervan waren aanzienlijk en zorgden voor extra vertraging, stress en kosten.

Wat deze situatie extra frustrerend maakt, is de complete afwezigheid van communicatie. XXL Cargo reageert niet op e-mails en telefonisch krijg je niemand te spreken. Ook Handy Stairs blijkt praktisch onbereikbaar. Het telefoonnummer dat op de Franstalige website stond vermeld (+31 85 130 8770) blijkt inmiddels niet meer in gebruik te zijn. Toen dit nummer nog bereikbaar was, werd er naar mijn ervaring nooit opgenomen. Ook op meerdere e-mails is geen enkele reactie ontvangen.

Als klant verwacht je op zijn minst een reactie, een update of een oplossing. In plaats daarvan word je volledig aan je lot overgelaten. Op het moment van schrijven heb ik geen levering ontvangen en ontbreekt iedere vorm van klantondersteuning.

Wanneer een bedrijf uitstekend bereikbaar is vóór de verkoop, maar vervolgens onbereikbaar wordt zodra er problemen ontstaan, roept dat ernstige vragen op over de betrouwbaarheid van de dienstverlening.

Ik raad iedereen aan om uiterst voorzichtig te zijn en vooraf grondig onderzoek te doen voordat er een bestelling wordt geplaatst. Mijn ervaring geeft mij op dit moment geen vertrouwen dat problemen adequaat worden opgelost wanneer deze zich voordoen.

Ordernummer: 10655

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Het spijt ons om te horen dat u de situatie als zo negatief heeft ervaren en dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom de levering en communicatie. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest.

Wij willen graag aangeven dat wij u reeds per e-mail hebben geïnformeerd over de status van uw bestelling. Wij zullen dit dossier uiteraard opnieuw met u bekijken om eventuele onduidelijkheden op te helderen.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen zo spoedig mogelijk opnieuw contact met u opnemen om de situatie verder toe te lichten en tot een passende oplossing te komen.

Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Team Handystairs

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bijna een maand verder: geen trap, geen geld terug, geen reactie

Voor mij is het grootste probleem niet eens de vertraagde levering, maar het volledig ontbreken van communicatie.

Ik heb op 25-05-2026 een trap besteld (ordernummer 10535). Op de website stond een levertijd van 2 à 3 werkdagen vermeld. Nadat die termijn verstreek, heb ik meerdere keren contact opgenomen via e-mail. In eerste instantie kreeg ik nog antwoord met de mededeling dat levering “eind van de week” zou plaatsvinden. Dat is vervolgens meerdere keren herhaald zonder dat er daadwerkelijk geleverd werd.

Op het moment van schrijven (23-06-2026), bijna een maand na bestelling en volledige betaling, heb ik nog steeds geen trap ontvangen. Inmiddels wordt er ook niet meer gereageerd op e-mails, zelfs niet wanneer ik aangeef dat ik graag duidelijkheid wil: óf levering van de trap, óf terugbetaling van het aankoopbedrag.

Daarnaast is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar en is er geen bruikbaar telefoonnummer beschikbaar. Door het uitblijven van zowel levering als communicatie heb ik geen vertrouwen meer in deze leverancier.

Mijn advies: bestel hier niet als je waarde hecht aan duidelijke communicatie en betrouwbare levering.

Update: 1 Augustus 2026. De bestelling is uiteindelijk 27 Juli geleverd. Echter 8 vd 5 treden zijn geleverd met een lengte van 60cm, ipv de bestelde 80cm. Ik hoop dat dit snel gecorrigeerd gaat worden.

23 juni 2026

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor uw negatieve ervaring. We begrijpen dat niet alleen de vertraging, maar vooral het gebrek aan duidelijke communicatie voor veel frustratie heeft gezorgd.

Dat is niet de manier waarop wij met onze klanten willen omgaan.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Trap van goede prijs-kwaliteit

Trap van goede prijs-kwaliteit. juiste levering.

15 juni 2026

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van de trap en dat de levering naar wens is verlopen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Niet sterk in logistiek

Dit bedrijf is niet sterk in haar logistieke apparaat. Heb wel een aantal mailtjes moeten sturen alvorens ik enig inzicht kreeg wanneer mijn trap geleverd zou worden. Jammer want de trap op zich voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Aandachtspunt voor het bedrijf: Verpak de onderdelen in beter en dikker karton want dozen waren gescheurd bij halvering.

14 maj 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide feedback. We vinden het jammer om te horen dat de communicatie rondom de levering niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen over de logistieke opvolging en de verpakking nemen we zeker ter harte en zullen we intern bespreken om onze service verder te verbeteren. Fijn om te lezen dat de trap zelf wel aan uw kwaliteitsverwachtingen voldoet. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Team Handystairs

Heel fijne ervaring

Heel fijne ervaring. Makkelijk pakket en heel mooie trap. Snelle levering!

9 mars 2026

Svar från Handystairs

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad.

We zijn blij dat u tevreden bent over het gemak van het pakket, de kwaliteit van de trap en onze snelle levering. Veel plezier met uw nieuwe trap en graag tot ziens bij een volgende bestelling!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik denk dat het om oplichting gaat

Ik denk dat het om oplichting gaat. Ik heb een bestelling geplaatst, netjes betaald. Afspraak om het product af te halen. Zijn ze niet aanwezig. Iemand aan de telefoon wist zelfs nog niet dat het afhaalmagazijn was verhuisd… vele nummers gekregen maar niemand die een oplossing geeft. Geen reactie op mail of berichten. Inmiddels klacht ingediend wegens oplichting.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tot twee x kapotte trappen geleverd. Geen contact te krijgen

Tot twee keer toe een molennaarstrap geleverd met een gescheurde noest in de trede. Een derde trap hoef ik niet geleverd. 4 keer gebeld en steeds is mij beloofd zo spoedig mogelijk terug te bellen om dit nog enigszins op te kunnen lossen. Echter nog nooit terug gebeld.

Beste,

Onze oprechte excuses voor uw negatieve ervaring. Het spijt ons te horen dat u tot twee keer toe een trap met een defecte trede heeft ontvangen en dat de beloofde terugkoppeling na uw telefoontjes is uitgebleven. Dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.