Gustocamp Omdömen 606

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Een heerlijke vakantie gehad op camping Cisano san Vito. Mooie plek aan het zwembad in de Lounge deluxe. Echt een aanrader voor de meivakantie.

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Fritids- och semesterlÀger
  3. Uthyrning av semesterbostad

Skrivet av företaget

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Skrivet av företaget

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Voelt als thuiskomen

We komen al een paar jaar bij San Vito / Cisano. Afgelopen jaren via Gustocamp. En zoals altijd vriendelijk ontvangen door Genesis. Leuke, vriendelijke jonge man.
Ook heel tof dat we weer dezelfde stacaravan kregen. En tot onze verrassing zat er nu ook een loungebank bij. Heerlijk.

10 maj 2025

Mooie schone camping, met 1 kanttekening

Mooie schone camping, vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Fijn ontvangen, met tips over de omgeving, door Lammy. Ze was ook tijds ons verblijf laagdrempelig bereikbaar. Kort om een park dat ik zeker zou aanbevelen wanneer je kinderen hebt!

Enige min punt dat ik heb, is de verlichting, nu zaten wij nog in het voorseizoen, dus in de avond als je bij het huisje bent zit je binnen dan is er geen gezellige verlichting als bijv een schemerlampje.

8 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Camping Eden Gardameer, stacaravan lounge de luxe.

Zeer prettige ontvangst door de gastheer en gastvrouw Rob en Regina met een drankje en een leuk gesprek.
Accommodatie was erg schoon en compleet en dat aan het einde van het seizoen!
Zijn echte top beheerders, daar kan Gustocamp erg blij mee zijn, wij waren het ook.

Wel een steile klim naar de accommodatie maar dat wisten wij, misschien wel duidelijker aangeven op de site.

Paula en Frans

23 september 2024

Perfect

Perfect onderhouden en schone caravan op camping Eden, zeer dienstverlenende en vriendelijke gastvrouw en gastheer.

21 september 2024

Dik tevreden

Hebben heerlijke week gehad. Zijn vriendelijk geholpen door Beer en Nelly. Staan altijd klaar voor vragen en advies. Mobil was schoon en compleet. Komen zeker terug!

23 september 2024

Toller ĂŒberschaubarer Platz ideal fĂŒr Familien mit kleinen kids

Toller ĂŒberschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. TĂ€glich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & ToilettenhĂ€user - mehrfach tĂ€gliche Reinigung. Überraschend gute KĂŒche im Restaurant zu fairen Preisen. Im kleinen Supermarkt gibt es alles notwendige. Großeinkauf ist außerhalb gĂŒnstiger, wie ĂŒberall. Anita und Peter sind super engagiert und hilfsbereit. Selten so tolle menschliche, sympathische Hosts getroffen! Strand sauber und flach - jede Menge Platz selbst im August bei Vollbelegung. Tolle Strandbar.

15 augusti 2024

Heerlijk verblijf op Spiaggia e Mare

Heerlijk verblijf gehad op Spiaggia e Mare in de Baby Gusto. Perfect dat alles was ingericht op een dreumes van 1,5. Het seizoen liep wel op het einde zo mid september, het was erg rustig op de camping toch vonden wij dit best lekker. Ook een fijne ontvangst gehad door Peter en Anita die altijd voor je klaarstaan als je iets nodig hebt of voor een kletspraatje!

24 september 2024

Camping Eden, Gardameer

Wij hebben 2 weken op camping Eden gestaan in Italië aan het Gardameer in een Lounge Delux. Het ontvangst door Rob, Regina en natuurlijk lieve Gijs was heel vriendelijk en gezellig. In deze 2 weken hebben we gezellig contact gehad en vaak even een praatje gemaakt. Topservice! Dankjewel en een dikke knuffel voor Gijs!
- Mark, Laura en Mia

27 september 2024

Fijne ervaring met Gustocamp

Hartelijk welkom geheten, alles was in orde. Netjes naar onze accommodatie begeleid. Er was altijd iemand van Gustocamp bereikbaar (in het Nederlands) dat was een fijne gedachte. Waren ook zichtbaar aanwezig.
Kwam netjes op de afgesproken tijd bij onze accommodatie om uit te checken.

Zou zo weer bij Gustocamp boeken! Bedankt Arno - Hu Montescudaio

12 september 2024

Rob en Regina

Aankomst bij Camping Eden, Gardameer. Een warm onthaal door Rob en Regina. Alles wordt heel netjes uitgelegd. De accommodatie’s, had er 3 geboekt, zijn meer dan goed. Netjes, schoon en compleet!
Bij het uitchecken, een simpel belletje naar Rob en Regina en je kan jouw wensen aan hen doorgeven. Zo flexibel als zij zijn. Zo eenvoudig was het om een avond van te voren de eind controle te laten uitvoeren zodat we de ochtend daarna, zodra de poort open ging, direct konden vertrekken naar huis.

Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer Rob en Regina!!

24 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fijn contact ter plaatse en keurig schoon

Vriendelijk ontvangen door Sabrina op camping Garden Paradiso. Gedurende ons verblijf was zij goed bereikbaar voor allerhande vragen. Onze Gusto Baby stacaravan was keurig schoon en voorzien van alle zaken die je nodig hebt op vakantie met een 1-jarige.

14 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

We hebben een lounge de luxe geboekt

We hebben een lounge de luxe geboekt via gustocamp op camping Eden aan het gardameer
Na een prettige ontvangst door de gastheer en gastvrouw Rob en Regina zijn we naar onze accommodatie gebracht die helemaal in orde was ,erg compleet en schoon .
Rob is heel goed bereikbaar als je ergens een vraag over hebt ,en staat meteen klaar om je van dienst te zijn .
Top beheerders , daar kan gustocamp zeker blij mee zijn .

Wel een steile klim naar de accommodatie maar ook dat wordt door gustocamp aangegeven.

16 september 2024

Super tevreden!

Voor ons was het de eerste keer dat we via Gustocamp boekten. We kunnen alleen maar zeggen dat dit een hele fijne ervaring was. We verbleven op Camping Garden Paradiso. Gastvrouw Sabrina is een super host. Heel vriendelijke ontvangst met drankje. Staat altijd voor je klaar en problemen worden onmiddellijk opgelost. Nog een hele dikke pluim voor de poetsploeg: bij aankomst was onze cottage nog niet klaar, de vorige bezoekers hadden er een 'zwijnenstal' achter gelaten, we vreesden dat dit nooit goed zou komen, maar toen we na een uurtje terug kwamen herkenden we het niet meer, zo netjes en proper en het rook er heerlijk. Een dikke 10! Doe zo verder.

24 augusti 2024

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer