Gustocamp Omdömen 606

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Een heerlijke vakantie gehad op camping Cisano san Vito. Mooie plek aan het zwembad in de Lounge deluxe. Echt een aanrader voor de meivakantie.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Toller ĂŒberschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. TĂ€glich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & ToilettenhĂ€user - mehrfach tĂ€gliche Reinigung. Überraschend gute KĂŒche i... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Fritids- och semesterlÀger
  3. Uthyrning av semesterbostad

Skrivet av företaget

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Skrivet av företaget

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Gezinsvakantie

We hebben een hele fijne vakantie gehad met jullie. Wij zaten op camping Spiaggia e Mare, hele fijn overzichtelijk camping. Genoeg te doen voor ons kids maar ook voor ons als volwassenen. De gastheer en gastvrouw van onze camping waren heel behulpzaam en konden we van alles aan vragen. Kortom een hele fijne vakantie.

17 augusti 2024

Union Lido

Unser Mobilehome auf dem Union Lido war sofort bei Ankunft fĂŒr uns vorbereitet. Alles war sauber und wir hatten einen wunderschönen Urlaub. Sowohl das Einchecken, aber auch das Auschecken war unkompliziert. Gerne wieder

17 augusti 2024
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

We kregen een andere tent plek dan als voorkeur opgegeven

We kregen een andere tent plek dan als voorkeur opgegeven, wat natuurlijk kan, echter in deze was de oorzaak het veranderen van de tentnummers. Ook dat kan gebeuren. Deze tent had echter een vies binnendoek en stonk naar wij dachten kattenpies. Bed stortte bijna in elkaar en hebben we samen met de host enigzins kunnen maken. Daarnaast waren de keukenspullen zeer smerig, dus gewoon niet afgewassen. Opmerking van de host was dat ze even kijken naar de keukenspullen en als het er ogenschijnlijk schoon uit ziet is het ok. Daarmee kijken ze dus niet achterin de bestekla en bijv. de achterste pannen. Host was best behulpzaam, maar dit soort zaken moeten gewoon vanaf het begin goed zijn. Vorige hosts hadden meer beleving waar dit soort zaken gewoon niet voorkwamen. Ik heb begrepen dat dit type tent eruit gaat op deze camping, maar zou niet de reden mogen zijn voor deze veel mindere ervaring bij Gustocamp.

21 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

De camping beheerders Peter & Anita.

De camping hosts Peter en Anita zorgen er elk jaar weer voor dat we met een gerust hart komen omdat het contact in het Nederlands altijd makkelijk gaat en ze altijd voor je klaar staan. Elk probleem wordt direct aangepakt. Daarnaast is alles altijd keurig op orde. Dus wij zijn zeker fan!

6 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Tak for en uforglemmelig ferie 🌟

Vi boede ved Gustocamps ‘Lounge Deluxe mobilehome’ pĂ„ Union Lido. Vi havde godt med plads, en skĂžn sofalounge udendĂžrs, godt spisebordsarrangement inde og ude, samt indendĂžrs sofaomrĂ„de og to gode sovevĂŠrelser - alt gennemfĂžrt i luksuriĂžst interiĂžr. Airconditionen fungerede perfekt, sĂ„ vi kunne blive kĂžlet godt ned i hvilene i mobilehomet efter at have daset i poolen og ved stranden samt fĂ„ en behagelig nattesĂžvn đŸ„°

Gustocamp vĂŠrterne var sĂ„ sĂžde og imĂždekommende. Union Lido var fantastisk at opleve, det var vores fĂžrste gang her - men bestemt ikke den sidste. 5 store stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

22 augusti 2024

Aanrader!

Nette accommodatie die overeen komt met de foto’s, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel van Gustocamp aanwezig op de camping die snel actie ondernemen in het geval van vragen/opmerkingen/tekortkomingen. Ik zou een volgende vakantie zonder twijfel weer bij Gustocamp reserveren!

30 juli 2024

Uitstekende ervaring

De ontvangst was zeer goed met duidelijk uitleg. Het was fijn dat ze nederlands waren dat maakt het toch makkelijker. Verder zag onze stacaravan lounge deluxe er goed, netjes en schoon uit. Gustocamp is voor ons een fijne organisatie die het goed geregeld heeft en ook goed reageert op vragen via de mail.

18 augusti 2024

Toller Urlaub

Die Unterkunft hat uns sehr gut gefallen. Das Mobile Home war bei unserer Ankunft sehr sauber.Wir hatten sehr nette Nachbarn.Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Das Einzige was wir zu reklamieren haben, ist das Warmwasser beim Duschen. Vielen Dank fĂŒr Alles!

22 augusti 2024

Spiaggia e Mare

Op 3 augustus kwamen wij aan op camping Spiaggia e mare. Hier werden gelijk vriendelijk welkom geheten door Peter en Anita. Elke dag kwamen ze even langs fietsen. Als er iets was, stonden ze voor je klaar en regelden het. Echte topservice van 2 toppers!! Onze stacaravan (baby Gusto) was schoon en netjes! Dit geldt ook voor de camping. Mooi zwembad, lekker restaurant en leuke speeltuin. De Kids hebben zich vermaakt!

Familie Huls

3 augusti 2024

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, het boeken ging makkelijk en de stacaravan was super voor elkaar. Modern en netjes. Ook dat er constant mensen van gustocamp zelf aanwezig zijn die gelijk klaarstaan was super geregeld.

15 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Es hat alles super gepasst

Es hat alles super gepasst, von der Buchung bis zum Check Out war alles reibungslos, alles sehr sauber und gut ausgestattet.
Einziges Manko das die Klima nur lĂ€uft wenn man im Mobilehome ist, da mag man es nach einem ganzen Tag am Meer nicht so schnell kĂŒhlen, wĂ€re gut wenn die Klima auch funktionieren wĂŒrde wenn man nicht im Mobilehome ist.
Ansonsten wirklich alles top und wir wĂŒrden wieder buchen đŸ‘đŸŒ

16 augusti 2024
Logotyp för Gustocamp

Svar frÄn Gustocamp

Sehr geehrte Frau Julia,

Herzlichen Dank fĂŒr Ihre nette Bewertung. Wir freuen uns , dass Sie einen schönen Urlaub hatten.

Der Grund fĂŒr die Abschaltung der Klimaanlage ist folgender: wir wollen durch den Einsatz dieses Systems nicht nur sicherstellen, dass wir die Klimaanlage auch in Zukunft weiterhin nutzen können (ĂŒbermĂ€ĂŸiger Verbrauch könnte zu einem Verbot fĂŒhren), sondern sind auch der Meinung, dass eine unnötige Nutzung der Klimaanlage fĂŒr die Umwelt nicht akzeptabel ist.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder auf einem unserer CampingplĂ€tze begrĂŒĂŸen zu dĂŒrfen.

Mit freundlichen GrĂŒĂŸen,

Das Team von Gustocamp

Hele fijne tijd gehad!

Hele fijne tijd gehad op camping Spiaggia e Mare!! We kregen een warm welkom van Peter en Anita! Hele fijne mensen die voor je klaar staan en houden van een gezellig praatje! Caravan schoon en op een mooie plek (nr13 achter het zwembad) camping ook erg netjes en van alle gemakken voorzien. Zee is ook heel fijn. Wel heel erg ondiep, voor kleine kinderen top. Zwembad was mooi vooral de glijbanen en spraypark. Het zwembad zelf vonden wij vrij troebel. Verder hebben wij het heel erg leuk gehad en genoten van onze vakantie!

15 augusti 2024
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Vakantie 2024

Lieve Piet (Peter) en Aniet (Anita),

Wat hebben wij genoten van onze vakantie in Italië. Ontvangen worden met een ijsje voor de kids en een biertje voor de mannen, waar heb je dat nog. De fris ruikende caravan, het feit dat jullie ons (4 gezinnen) bij elkaar in hetzelfde laantje hebben geplaatst, het kletspraatje wat we elke dag met jullie hadden. Het ontbrak ons aan niets. Meteen werd er ingegrepen toen onze stoel buiten een wespennest had, we konden jullie bellen waar nodig!! Nogmaals enorme dank!! Spiaggia E Mare was voor ons betreft voor herhaling vatbaar!

Lieve groet,
Familie Mijnster (MH18)

10 augusti 2024
Logotyp för Gustocamp

Svar frÄn Gustocamp

Beste familie Mijnster,

Wat een ontzettend fijne en hartverwarmende review, dank jullie wel daarvoor! Het is geweldig om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie vakantie in Italië en dat we daar met ons team ter plaatse een bijdrage aan hebben mogen leveren.

We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Spiaggia E Mare.

Het team van Gustocamp

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Luxe schone caravan, goede service

Opnieuw een fijne vakantie gehad op Park Albatros. De caravan Lounge de Luxe was schoon en had een heerlijke ruime veranda. De service van het Gustocamp team was prima. De camping is erg massaal, maar dat weet je van te voren, onze plek op de camping was toch rustig gelegen. De camping ligt wel wat afgelegen, geen dorpje in de buurt, alles per auto of bus. Fijne vakantie gehad!

27 juli 2024

Aanrader!!!

Warm welkom, nette stacaravan, mooie locatie op de camping. Je hoeft niet in de rij te staan bij aankomst, maar konden ons direct melden bij Gustocamp, aan de overkant van de receptie. De temperatuur van de douche is niet constant. Met kleine kinderen kan dit vervelend zijn. Maar gelukkig konden die elke dag zwemmen in het zwembad of meer. We waren blij met de airco in het huisje. Zeker een aanrader, we hebben een topvakantie gehad met ons gezin!

3 augusti 2024

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer