Gustocamp Omdömen 606

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Een heerlijke vakantie gehad op camping Cisano san Vito. Mooie plek aan het zwembad in de Lounge deluxe. Echt een aanrader voor de meivakantie.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Toller ĂŒberschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. TĂ€glich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & ToilettenhĂ€user - mehrfach tĂ€gliche Reinigung. Überraschend gute KĂŒche i... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Fritids- och semesterlÀger
  3. Uthyrning av semesterbostad

Skrivet av företaget

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Skrivet av företaget

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fijne caravan en heerlijke vakantie!

Een mooie caravan welke goed was ingericht. Goede bedden en alles was er bijna wel.
Een goede snijplank, een knoflookpers en een kaasrasp zou nog wel fijn zijn. Als je in Italië bent wil je ook mooie gerechten maken.
Kan prima in deze keuken!

Ontvangst op de camping was top, Eric en Christine verstaan hun vak!
We kwamen wat te vroeg aan, idee van Eric was dat wij even gingen lunchen en zij onze caravan als eerste in orde zouden maken.

Uurtje later konden we er al in.

Goede tips voor de omgeving, uitleg camping en caravan werden allemaal rustig verteld.

Ontvangst bij de receptie was ook prim.
Denk dat hier nog wel eens belanden :)

29 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Heel hartelijk bedankt voor uw feedback. Het is zeker fijn om te horen dat Erik en Christine hebben bijgedragen aan een prettige vakantie. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten.

Vriendelijk ontvangst door een

Vriendelijk ontvangst door een Nederlands stel. Ze konden ons veel informatie verschaffen over de omgeving. Keurige accommodatie. Heerlijke vakantie gehad!

27 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Wij bedanken u voor uw feedback. Eden ligt inderdaad in een prachtige omgeving en we zullen Rob en Regina doorgeven dat u genoten heeft van uw verblijf.

Nette huisjes

Nette huisjes, vriendelijke aankomst en bij vragen goede antwoorden.
Verder op een prachtige camping in dit geval: Union Lido

27 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Fijn om te horen dat u genoten heeft. Wij zullen dit aan Cath en Paul ook doorgeven.

Warm ontvangst

Heel fijn en warm ontvangst door Cath and Paul op de camping, kreeg hun whatsappnr dus makkelijk en laagdrempelig te bereiken als je ze nodig had.
Ook online makkelijk contact via mail met boeken.

6 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Fijn om te horen dat u een zorgeloze vakantie heeft gehad.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Waanzinnig genoten, top hosts!

Waanzinnig genoten! Hele goede hosts en een prachtige camping die van alle gemakken is voorzien.

We hebben van half mei tot begin juni op hu Norcenni Girasole village gekampeerd in een glamping tent.

De accommodatie was goed, mooi verzorgd en schoon. De ligging was voor ons misschien iets verder uit het centrum van de camping dan we in het vervolg zouden willen.

Bij aankomst werden we ontvangen door 2 Nederlands talige hosts genaamd Erik en Christine. Zij waren een waanzinnige aanvulling voor ons verblijft. Het laagdrempelige contact maakte dat het voelde als thuiskomen. Ook onze dochter van 5 was vanaf het eerste moment weg van ze. Ook hadden zij uitgebreide kennis van de omgeving en alles wat hier in te doen was.

Absoluut voor herhaling vatbaar! Helemaal als we dezelfde hosts nog een keer zouden krijgen!

20 maj 2025

Svar frÄn Gustocamp

Wat fijn om te horen dat u van uw vakantie heeft genoten. We zullen deze complimenten doorgeven aan Erik en Christine en hopen u in de toekomst weer op de camping te mogen begroeten.

Super ervaring met Gustocamp

Super ervaring met Gustocamp! Toen we aankwamen op de camping werden we heel vriendelijk ontvangen door Erik en Christine. Zij waren erg behulpzaam en enthousiast. We hadden een mooie, nette chalet. Gedurende ons verblijf konden we onze vragen stellen en deze werden snel en goed beantwoord. Ze stonden altijd voor ons klaar. Wij zouden iedereen Gustocamp aanbevelen! We hebben mede dankzij Gustocamp (Erik en Christine) een geweldige vakantie gehad!

5 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn blij dat u zo’n fijne vakantie heeft gehad en dat Erik en Christine u zo goed hebben kunnen helpen.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Een heel leuke camping met zeer

Een heel leuke camping met zeer vriendelijk personeel! Aquaparken waren top, het strand was ook heel goed. Diverse restaurants met verschillende activiteiten. Een dagje naar Venetië gaat heel makkelijk of naar het dorpje lido di jesolo. Camping is zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog eens terug.

17 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Hartelijk dank voor uw feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Grote camping in Toscane met fantastische zwemparadijzen

Wij zijn net terug van camping Hu in Figline Valdarno waar we 8 heerlijke dagen hebben gehad. Mede dankzij Erik en Christine zijn we niks te kort gekomen. Zo brachten ze ons een grillplaat en verlengsnoer, toen mijn man had aangegeven dat er geen bbq aanwezig was (dat stond wel in de beschrijving). Daarnaast hebben we veel tips van hen gekregen over de omgeving. Super vriendelijke en behulpzame mensen.

De camping heeft 2 zwemgedeeltes met heel veel zwembaden. Onze dochter vond 't fantastisch, het was net een aquapark.

De safaritent was prima. Netjes en alles net nieuw. Niet groot, maar alles wat je nodig hebt. Buiten heb je een mooi groot terras waar je lekker kan zitten.

Ik zou de camping niet aanraden bij mensen die slecht ter been zijn, het is veel op en af lopen.
Voor gezinnen met jonge kinderen een absolute aanrader.

20 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo genoten heeft en dat Erik en Christine u goed hebben geholpen. In verband met brandveiligheid zijn de BBQ’s vervangen door elektrische grillplaten. Bedankt voor het melden, en we hopen u volgend jaar weer als onze gast te mogen begroeten.

Topvakantie op Spiaggia e Mare

Wij hebben een topvakantie gehad op camping Spiaggia e Mare.
Vanwege onze jongste zoon van 6 maanden hadden wij gekozen voor stacaravan Gusto Baby, welke dan ook erg praktisch was met een baby. Deze stacaravan staat ook nog eens dichtbij het zwembad, restaurant, strand en de campingwinkel plus in een schaduwrijk straatje.
Over de hosts Peter en Anita niets dan lof. Vriendelijk, attent, zichtbaar en behulpzaam.

2 juli 2025

Svar frÄn Gustocamp

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u van uw vakantie genoten heeft.

Lieve Gustocampers

Erik en Cristine zijn hele lieve, zorgzame mensen die onze vakantie voor alweer voor de derde keer perfect hebben begeleidt. Zowel de incheck als de uitcheck verliepen weer zeer prettig. De tips die wij van hun hebben gekregen waren weer een waardevolle toevoeging aan onze vakantie. Zo konden wij, terwijl die toch alweer de 6e keer was dat wij in Toscane waren, toch weer nieuwe geweldige ervaringen opdoen!
Heel erg bedankt en wie weet tot ziens😃

29 juni 2025

Svar frÄn Gustocamp

We zijn blij dat u als terugkerende gast opnieuw een mooie vakantie heeft gehad. We zullen dit zeker aan Erik en Christine doorgeven

Net terug van villagio Eden

Net terug van viilagio Eden waar we, net als vorig jaar, een lounge deluxe stacaravan hadden. Gevraagd naar dezelfde van vorig jaar en gekregen. Het is een bijzonder prettig huisje gelegen op een bijzonder strategische uitvalsplek als je het Gardameer en haar omgeving wilt verkennen. Uiteraard moet ik hier m'n complimenten kwijt aan Rob en Regina, het beheerderspaar van Gustocamp. Onwijs gezellig en nergens te beroerd voor stonden ze direct voor ons klaar bij wat dan ook. Dit stel vormt op zich al bijna reden om nog eens terug te gaan.

14 juni 2025

Svar frÄn Gustocamp

Bedbkt voor uw feedback. Wij geven dit door aan Rob en Regina.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Prachtige camping Tahiti in Italië

Prachtige camping Tahiti in Italië, goede voorzieningen, alles netjes verzorgd, top zwembaden en goed eten. Maar de "Superior Deluxe" stacaravan van Gustocamp, was alles behalve Superior en al helemaal niet Deluxe. Veel problemen gehad, de wagen viel van ellende bijna uit elkaar en de douche had geen constante temperatuur. Voor volwassenen is dat nog wel te doen, maar met kleine kinderen viel dat vies tegen. De medewerkers van Gustocamp op de camping hebben echt hun best gedaan de problemen op te lossen, maar het probleem zat gewoon in de stacaravan zelf en dat kregen ze niet opgelost. Ik kan de camping absoluut aanbevelen, maar boek a.u.b. niet via Gustocamp.

Update 01-07-2025: inmiddels heeft Gustocamp de problemen erkend en haar excuses aangeboden. Ik ga er vanuit dat ze de problemen oplossen voor toekomstige gasten.

21 juni 2025

Svar frÄn Gustocamp

Hartelijk dank voor uw herziene feedback. Het probleem is inmiddels opgelost

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fijne camping, voor herhaling vatbaar!

Fijne camping, prettige stacaravan met goede bedden en top service van de gusto medewerkers ter plaatsen (Peter en Anita). Wij hadden wat pech dingetjes, maar zij namen alles heel serieus en snel op. En gewoon heel prettig in het contact.
Wij waren tussen hemelvaart en Pinksteren, was heerlijk rustig.. maar wel al Nederlandse animatie! đŸ‘ŒđŸ»
Enige punt voor gusto ter verbetering/aanpassing; bbq accessoires. Staat een mooie bbq bij het huisje, maar om deze veilig te kunnen gebruiken zou het prettig zijn als er een tang e.d. lag om je vlees om te kunnen draaien.

5 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Een fantastische vakantie gehad op

Een fantastische vakantie gehad op camping Eden (Portese) aan het Gardameer. We hadden de Lake view caravan. Deze plek heeft wat ze beloven in de omschrijving ook echt waar gemaakt . Wat een prachtig uitzicht, enorm genoten !!!! Regina en Rob die alles perfect regelen voor Gustocamp op camping Eden, zijn enorm betrokken met hun gasten, vriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje. Ze doen hun werk met passie. Wij komen zeker nog eens terug! W en A uit Beuningen

25 maj 2025
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Over het algemeen echt top echter zijn

Over het algemeen echt top echter zijn de bedden ondermaats! We zijn er meerderen keren door heen gezakken. Achteraf bleek dat deze verkeer gemonteerd waren waardoor dit gebeurde. Uiteindelijk zelf het bed omgebouwd zodat we alsnog wel een redelijke nacht hadden alleen jammer dat ik hier de laaste nacht achter kwam! Voor de rest echt super geregeld!

15 juni 2025

Camping Eden, Italië

Voor het eerst naar camping Eden in Italië geweest samen met mijn vriend.
Een prachtige camping, ook een prachtig chalet. (Wij zaten in de Superior Deluxe)
Maar het ontvangst van de gastheer en gastdame maakte alles nog beter, ontzettend aardig. Kwamen met leuke tips om te bezoeken en zijn altijd bereikbaar voor vragen of advies. Al met al een top vakantie gehad!

16 september 2024

Wir haben Urlaub gemacht im Gusto Baby

Wir haben Urlaub gemacht im Gusto Baby und hatten einen super Service. Sehr nettes Personal, Namen Andreas und Eva und können diesen Urlaub nur weiterempfehlen. Es wurde hier um alles gekĂŒmmert und alles war auch vor Ort, was man mit einem kleinen Kind brauchte. Gerne wieder.

24 maj 2025

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer