Via de website van GSMloket had ik alles volgens de realiteit ingevuld en kreeg een waarde van €31,00 aangeboden. Kreeg een verzendlabel. Tot dan alles correct en soepel. Maar 2 dagen kreeg ik een... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Twee jaar oude Samsung s10e opgestuurd met trackntrace 8€ , na 6 dagen mail gehad met prijsvoorstel dat hetzelfde was als op website. Toestel was in perfecte conditie altijd in clearview hoesje en sc... Se mer
Donderdag telefoon opgestuurd. Doe het aangetekend dan ben je verzekerd. Vrijdag al direct een mail gehad dat in goede orde ontvangen was. Kreeg iets lager bod dan.op website maar zaten iets meer kras... Se mer
Sent a used phone initially self-valued 22 euros. Ended up being downgraded a notch and getting 17.60 because of scratches. Payment was fast. Initially the phone was declared unusable because of an a... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Maak hier geen gebruik van! Oplichters. Zoals iedereen al zegt, goede telefoon opgestuurd (netjes verpakt), die beschadigen zij, en dan is hij ineens maar €10 waard. En natuurlijk telefonisch niet te bereiken!! Motherfuckers zijn het!! Doe het niet.

Svar från Gsmloket
eigenlijk is mijn beoordeling nul sterren. Wat een stelletje oplichters zijn dit. Mensen trap hier niet in!!! Een mooie Iphone 6 opgestuurd in een hoesje. Krijg ik de melding terug dat deze zwaar beschadigd is en zitten er ineens deuken in de telefoon. Nou dit is echt onmogelijk.

Svar från Gsmloket
2 toestellen opgestuurd waarvan 1 in perfecte staat, zonder ook maar 1 zichtbaar of voelbaar krasje,maar niet werkende telefoon. En 1 zichtbaar gebruikte, maar perfect werkende telefoon. Het bod voor beide was 134. Toen ik ze had opgestuurd kreeg ik een mail met daarin verslag en fotos van de toestellen. De eerste was een foto van de 1e telefoon met een hele diepe (duidelijk net gemaakte) kras. Hier kreeg ik nog maar 14 euro voor. De 2e en 3e foto was van de tweede telefoon, hier zou ik in eerste instantie 120 euro voor krijgen. De 1e foto van dit toestel bedroeg een geel gestreept display, wat voor hen de reden was om het bod te verlagen tot maar 30(!) Euro. De 2e foto vam dit toestel bedroeg een foto van een kras, maar waar wel een zichtbaar goed werkend display te zien was. Ik heb nog NOOIT last gehad van een afwijkend display. Voordat ik de toestellen eerst in bubbelplastic en daarna in een doosje heb gedaan, heb ik hem uitgebreid gecheckt en zelfs nog netjes opgeladen. OPLICHTERS!!!
1e en laatste keer!
Volgens de site zou ik 44 euro krijgen voor mijn telefoon. Die prima werkte en er als nieuw uit zag. Nu een bericht ontvangen dat hij niet werkend is....... heel bijzonder. Krijg er nu nog 8 euro voor of 12,50 betalen om hem terug te krijgen. Nou met Gsmloket ga ik in ieder geval nooit meer in zee!!!! Wat een oplichters zeg.
Een Samsung S6 Edge van 16 maanden oud opgestuurd nadat ik de soort vragen op de site (voor mezelf) had beantwoord. Conclusie: mijn telefoon was volgens de site in goede staat € 230,00 waard. Gekocht voor € 699,00. Uiteraard hield ik rekening met een forse afschrijving.
Wat schetst mijn verbazing; een mail met de conclusie dat mijn telefoon nog maar € 46,00 waard zou zijn. Ingebrand scherm= ernstige schade ! Hier ging ik uiteraard niet mee akkoord. Geef de telefoon nog liever weg ! Kon de telefoon terug krijgen door eerst € 12,50 over te maken. Ik kon dan de telefoon volgen via track & trace die ik via een link in een te ontvangen mail zou krijgen. De mail moet ik nu nog krijgen. De telefoon heb ik inmiddels wel terug. Eén positief ding en dat moet gezegd worden dat ging vlot. In de "NB" staat dat ernstige schade geen vergoeding oplevert. En toch bieden zij nog € 46,00 (om de telefoon daarna voor de hoofdprijs te verkopen). Ik wil met dit verhaal alleen zeggen dat je jezelf niet rijk moet rekenen. En gezien de recensies zou ik me twee keer bedenken om met deze firma in zee te gaan. Overigens telefonisch contact gehad met Samsung; mocht het scherm inderdaad ernstig ingebrand zijn dan valt dit onder de garantie!
Wat me verder nog opvalt; je gaat met GSMloket in zee, je stuurt je telefoon naar Ecowave, je krijgt een reaktie van GSMLoket support, daarna een mail van Smart2have en je telefoon ontvang je retour van Paul Zwiers uit Sittard. Dit wekt bevreemding bij mij op.
Aanvulling: Afgelopen zaterdag naar de premium shop geweest van Samsung (Barneveld) Valt waarschijnlijk onder garantie. Ik zeg waarschijnlijk omdat Samsung pas repareert als de klant er ongekend veel hinder van ondervindt. Men kon in eerste instantie niets vinden pas na zeer goed kijken met z'n drieën zagen ze inderdaad een kleine inbranding bovenaan waar je het WiFi signaal, Bluetooth signaal, batterij teken etc.vindt. Toestel wordt opgestuurd naar Samsung/Amsterdam. Gevraagd wat dit toestel in deze staat nog mag opbrengen: zeker € 250,00-€ 300,00. € 46 in nog geen 46 jaar !!!
Ze boden 180 voor mijn oude samsung s6 in goede staat en dat bedrag is ook vergoed. Mooie manier om iets voor je oude toestel terug te krijgen en zo iets anders te kunnen kopen.
Heel tevreden, 5 werkdagen tussen (gratis) versturen met UPS en vergoeding.
23 december een goed werkend toestel verstuurd. Na 3 weken niets vernomen te hebben toch maar eens gebeld. Wordt er gesteld dat ik niet binnen de termijn heb gereageerd op het rapport en dat het toestel € 0,- waarde had voor ze en dus is verwerkt.
Na meerdere keren vriendelijk erop gewezen te hebben geen rapport te hebben ontvangen en dus niet op de hoogte ben van status en termijn, werd me doodleuk verteld dat de telefoon verwerkt was en ze zouden kijken of hij nog te achterhalen was. Ik zou deze dan terug kunnen krijgen tegen € 12,50 kosten maar dit was niet zeker. Conclusie: Een iphone 4S in goede staat armer die zonder te betalen toegeëigend is door GSMLoket! Een nieuwe vorm van diefstal is uitgevonden!
Goed uitziend toestel ingestuurd, site belooft 34 euro uit te keren maar in de mail ontvang je een voorstel voor 8 euro vergoeding of terugsturen met bijbetaling van 12,00 euro. Ook het rapport klopt van geen kanten, het defect zou zijn 'vlekken op het scherm', die hebben er echter nooit op gezeten. Telefonisch contact levert alleen een smoes-verhaal op. Nooit zaken doen met deze lui. Dit is overduidelijk oplichting. Ga nu uitzoeken hoe we aangifte kunnen doen zodat niet nog meer mensen de dupe zijn.
Je stuurt twee GSM's op waarvan een in prima staat en een licht beschadigd voor een goede prijs. Plotseling bleek dat beide GSM's zwaar beschadigd waren en ze je met een bedrag van 11 Euro willen afwimpelen. Je mag ze voor 12,50 Euro terug ontvangen. GSM's waren prima verpakt opgestuurd.
Met deze mensen viel niet te praten. Dit is de reinste oplichting en adviseer iedereen nooit met deze firma in zee te gaan. Zoals te lezen is, zijn er meerdere klanten de dupe van deze praktijken.
net als de vele reviews hier stuurde ik net 2 gsm's op in zeer goede staat omdat ik er nog een aanvaardbaar bedrag voor kreeg. groot was mijn verwondering toen ik een mail kreeg dat beide toestellen sporen vertoonden van zwaar gebruik. totaal ONBETROUWBAAR zijn deze mensen. de gsm's hebben steeds in een hoesje gezeten, zijn gebruikt door bejaardere personen en dus bijna perfect zonder krassen of deuken. ik denk dat je een nieuw toestel moet opsturen om je geld te krijgen (en wie weet dan nog, zou het eens willen proberen maar ja...) voelbaar met de vingernagel? no way! zowel voor als achterkant waren superglad. dus: kiezen om de helft van het beloofde bedrag te ontvangen of 12.5 betalen om terug te krijgen. Zelfs geen toenaderingspoging om de toestellen als licht gebruikt te aanzien. wel een leuke standaardmail met de nodige "uitleg" die eigenlijk niets voorstelt en waarin ze gewoon hun leugens blijven aanhouden.
DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF EN ZOEK EEN BETER ALTERNATIEF.
GSMLoket vraagt je de status van je telefoon aan te geven. Deze omschrijving is echter minimaal toegelicht. Bij ontvangst van de telefoon spreken ze jouw omschrijving tegen en bieden je twee opties; 1. verkoop je telefoon voor een veel lager bedrag dan in eerste instantie aangegeven of 2. betaal € 12.50,- aan verzendkosten. Bizarre manier van zaken doen en totaal niet servicegericht. Uiteraard heb ik voor optie 1 gekozen om van het gedoe af te zijn. Ik zal een ieder aanraden voor een van de 123781263 concurrenten van GSMloket te kiezen.

Svar från Gsmloket
Ik heb een mobiel opgestuurd die maar 2 dagen is gebruikt, maar daarna in een hoesje 2 jaar in de kast heeft gelegen. Totaal geen schade aan de telefoon. Opgestuurd, en vervolgens krijg ik veel minder geld omdat hij volgens GSMLoket zware gebruikssporen bevat.
Dit scheelde 50% van het bedrag wat ik zou krijgen als dat er belooft werd. Vervolgens zeggen ze voor 12,50 euro pas je mobiel terug te sturen en anders verwerken ze hem.
Om je mobiel in te sturen en je geld terug te krijgen, gaan ze alles in het verweer gooien dat je mobiel technisch niet in orde is, hier thuis alles gecontroleerd, scherm mooi wit, krijg je terug scherm roze, met als motivatie dit komt vaker voor bij de IPHONE 5 c, en ze sturen een foto als bewijs, helaas voor hun is dit incorrect, fotos als bewijs kan ook een filter over gezet zijn. Dit kost mij minimaal 40 eur ik voel me dus Zwaar opgelicht door deze boevenbende. Ze houden vast aan 12.50 betalen of de 27 eur accepteren. Ze blijven voet bij stuk houden en liegen en bedriegen! Kortom deal niet meer met GSM Loket ze halen alle trucken uit de truckendoos.
Een net punt is ze blijven correct in hun communicatie terwijl ik PISLINK ben geweest, maar hiermee bewijzen ze voor mij ook dat ze gewoon mensen oplichten zonder blinken of blozen. Ze zullen vast hier hun standaard stukje met hoe streng ze wel niet zijn met de beoordelingen zetten. Om hun onschuld en hun gelijk te behalen.
Je leest het aanmeldingsformulier op de site, je leest de faq. Je doet keurig wat daar vermeld staat en je levert een keurige telefoon aan. Tot je verrassing geen 125 maar slechts 31 euro als vergoeding. In het bijgesloten rapport staat niets, geen enkele reden waarom dan toch. Dus maar bellen.
Ja meneer, geen originele software. Oh? Waar staat dat dan. Aha er zijn naast de informatie die op je bestelformulier staat, die informatie waarop staat waaraan je telefoon moet voldoen, ook nog aanvullende algemene voorwaarden. En nee die algemene voorwaarden die vermeld je niet op je bestelformulier. Die voorwaarde staat niet bij de prijs die geboden wordt. Die algemene voorwaarden daar rep je niet over in je FAQ. En slechts de helft van die algemene voorwaarden staat onder het kopje "Wat wordt verstaan onder een werkend toestel?".
Kortom, qua theorie klopt het vast. Maar netjes is anders.
Ik had mijn telefoon opgestuurd, en zodra ze hem binnen hadden, maakten ze gelijk het geld over naar mijn rekening! Echt TOP service!
Veel beter als zonzoo die hele lange verwerkingstijden heeft etc...
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.