Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Via de website van GSMloket had ik alles volgens de realiteit ingevuld en kreeg een waarde van €31,00 aangeboden. Kreeg een verzendlabel. Tot dan alles correct en soepel. Maar 2 dagen kreeg ik een... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Sent a used phone initially self-valued 22 euros. Ended up being downgraded a notch and getting 17.60 because of scratches. Payment was fast. Initially the phone was declared unusable because of an a... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,8

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Eerlijke prijs voor toestel

Twee jaar oude Samsung s10e opgestuurd met trackntrace 8€ , na 6 dagen mail gehad met prijsvoorstel dat hetzelfde was als op website. Toestel was in perfecte conditie altijd in clearview hoesje en screen protector. Batterijtijd was ong 60% van originele levensduur. Eerlijke prijs en dag nadien geld op de rekening .Toppie.

9 november 2021

Aangenaam verrast

Gezien de meerdere slechte reviews eerst maar eens gemaild, over hoe en wat. Daar direct netjes en eerlijk een mail op terug gekregen. Dus toen toch maar gebruik gemaakt van deze firma. En zeer positief verrast, binnen een dag een aanbod gekregen, paar euro minder dan ik had gedacht maar toch een zeer redelijke prijs. En dat stond inderdaad binnen 24 uur op mijn rekening. Al met al kan ik niet anders dan concluderen dat dit een goede en eerlijke zaak is. Mogelijk wel ook omdat mijn GSM niet erg oud was en er daardoor ook nog perfect uitzag.

16 september 2021

Oplichters.

20 juli 2021

Svar från Gsmloket

Deze Nikki heeft helaas geen manieren geleerd of opvoeding gehad.
Er wordt een toestel ingestuurd wat een ander model is en niet 1 maar zeker 5 gebreken heeft. Wie licht nu wie op?

Snelle communicatie,snelle afhandeling.

Donderdag telefoon opgestuurd. Doe het aangetekend dan ben je verzekerd. Vrijdag al direct een mail gehad dat in goede orde ontvangen was. Kreeg iets lager bod dan.op website maar zaten iets meer krasjes op achterkant volgens hen. Bod was alsnog redelijk dus gelijk akkoord gegeven om af te handelen. Maandag stond geld op mn rekening. Dus wij hebben goede ervaring met gsmloket. Snelle reactie, redelijk bod en snelle betaling. Voor ons niets dan lof. Een aanrader.

7 juni 2021

Oplichting!

Telefoon opgestuurd zo als zij dat wensten , nummer ontvangen waaronder de transactie genoteerd stond.
Nooit meer wat gehoord . Contact opgenomen , zij stellen dat ze de telefoon nooit hebben ontvangen!

DIT ZIJN OPLICHTERS !!!!!
NIET DOEN

30 april 2021

Beste Anja,

Jammer dat u denkt dat wij u bedotten. Zoals in de naar u gezonden email aangegeven is het pakketje helaas nooit bij ons aangekomen en hoogst waarschijnlijk verloren gegaan bij PostNL. Ook hebben we aangegeven dat het jammer is dat u zich pas meer dan een half jaar later meldt. Normaal gezien had u een onderzoek kunnen starten bij PostNL waarbij hun nagaan wat er met uw pakketje is gebeurd en u de opgelopen financiële schade eventueel vergoeden.

Wij adviseren u alsnog contact op te nemen met PostNL en kenbaar te maken dat het pakketje door hun verloren is gegaan.

Gsmloket

Geen geld voor je waar.

Ik heb mijn oude Samsung galaxy s7 edge opgestuurd naar gsm loket. Ik zou er €60,00 voor krijgen. Een leuk bedrag dacht ik. Maar misschien te mooi om waar te zijn. Iets in mij vertrouwt dit soort internetbedrijven niet. En na een aantal dagen werd dit wantrouwen ook bevestigd. Er zouden intensieve gebruikssporen zijn en de backcover zou zijn gebarsten. Ik heb natuurlijk zelf geen foto's gemaakt van het toestel, dat is een wijze les voor eventueel in de toekomst, maar naar mijn weten was dit niet het geval. Uiteindelijk krijg ik er €12,00 voor of willen ze de telefoon wel terugsturen voor €8,50. Ik heb ze gebeld hierover. Maar daar kwam verder niks uit naar voren behalve dat ze de telefoon wel kosteloos wilde opsturen. Maar ja, dan krijg ik een telefoon terug waarvan ik niet weet of het de mijne is met schade er op waarvan ik betwijfel dat die door mij is ontstaan. Dus dat is ook geen optie.
Uiteindelijk jammer dat het gegaan is zoals ik al had verwacht. Bevestigt mijn (voor)oordeel over dit soort bedrijven.

4 mars 2021

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring. Snel en zorgvuldig. Ik begrijp de negatieve reviews niet helemaal. Mijn telefoon is vandaag aangekomen en direct verwerkt en het bedrag dat er was afgesproken is overgemaakt.

Van harte aanbevolen!

1 mars 2021

Beste Johan,

Dank voor uw positieve review en goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze diensten. Wij streven uiteraard altijd een snelle en positieve afhandeling na.

Smart2Have

ELBATO

ELBATO
Tijdens het zoeken waar ik mijn oude I PHONE in kon leveren "zag ik door de bomen het bos niet meer " !
De meeste Reviews zagen er niet veelbelovend uit , maar ik koos voor G.S.M. LOKET !
Dit bleek een prima keus , want alles werd zeer vlot afgehandeld .
En ik kreeg een bedrag voor mijn oude telefoon waar ik zeer tevreden over ben !
Ook kreeg ik zeer snel het geboden bedrag op mijn bank .
Prettig om zo zaken te doen 1

13 november 2020

Ik heb mijn iPhone 6 opgestuurd

Ik heb mijn iPhone 6 opgestuurd, was geheel in orde en er was mij 40 euro geboden. Nu krijg ik n mail dat het scherm los zou zitten. Dit was zeker niet het geval. Nu wordt mij 8 euro geboden of ik moet 8,50 euro betalen om hem weer terug te krijgen😡

3 november 2020

Alles volgens afspraak

Vanwege vele negatieve reviews was ik nogal huiverig of ik mijn toestel aan Gsmloket moet verkopen, maar ik heb de gok gewaagd en ik ben hartstikke tevreden. Maandagmiddag het toestel aangemeld en verstuurd naar het gratis antwoordnummer. De volgende dag al de bevestiging ontvangen dat het afgesproken bedrag overgemaakt wordt en vanmorgen stond het geld op de rekening. Ik ben hartstikke tevreden dus en kan Gsmloket zeker aanbevelen!

21 oktober 2020

Duidelijk, snel en gemakkelijk

Na de grote hoeveelheid slechte recensies hier was ik enigszins sceptisch. Toch maar de proef op de som genomen en vier oude telefoons aangemeld. Bij het aanmelden vul je de staat van de telefoon in en krijg je direct een inschatting van de vergoeding. Opsturen naar een antwoordnummer gaat makkelijk en ook daarna is alles duidelijk en snel afgehandeld. Erg tevreden.

12 augusti 2020

Zeer tevreden

Al 4 keer gebruik gemaakt van GSM loket en altijd zeer tevreden. Goede instructies, goede prijs voor mijn telefoon en een snelle afhandeling. Kortom een zeer tevreden klant!

7 augusti 2020

Hallo,

Hallo,

Ik heb mijn samsung galaxy j5 2016 verzonden naar gsm loket en ik zou er nog 28 euro voor terugkrijgen. Niet slecht voor een gsm die al een jaar in mijn schuif lag dacht ik. De gsm werkt prima en er zat zelfs nog een onbeschadigd pantser glas op. De batterij, interne werking en behuizing waren zo goed als nieuw.

Vandaag ontving ik een mail met als uitkomst dat ik maar 6 euro zou ontvangen i.p.v. 28.
De home button zou niet meer werken, terwijl mijn gsm behoorlijk goed verpakt was.
(gsm in bubbelenvelop, dik karton errond en dan nog in een goed dichtgeplakt kartonnen doosje).

Ik vroeg om uitleg en kreeg enkel een bevestiging van wat ik al wist.
Toen ik had geantwoord dat ik niet tevreden was en een slechte beoordeling ging posten kreeg ik te horen dat ze mijn gsm kosteloos gingen retouren, terwijl ik duidelijk die 6 euro verkoos ipv te retouren (beter dan niets).
Eveneens dat ze met mij geen zaken meer zullen doen.

Als ik vroeg naar wat de algemene voorwaarden zijn in deze situatie kreeg ik gewoon geen antwoord meer.
Ik voel mij in het zak gezet en zal sowieso reclame maken voor dit mooie bedrijfje.
Voor iedereen die eraan denkt om iets op te sturen naar Gsm Loket, denk 2 keer na en zoek online eerst naar de revieuws die ze krijgen.

Mvg,
Gertjan Van Snick

24 april 2020

GSMloket

GSMloket - Afzetters.
Geven op de site een behoorlijke prijs en komen nadien met een aangepaste prijs omdat ze zogezegd mankementen zien die er niet zijn. Ze geven dan een prijs die kort ligt bij de verzendkosten om deze terug te sturen zodat je geneigd bent hun bod te aanvaarden.
Een goede raad: doe geen zaken met deze oplichters!!!!

5 februari 2020

Beste Marc,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over GSMLoket. De prijzen die wij op onze website vermelden zijn verbonden aan bepaalde voorwaarden wat betreft de technische en cosmetische staat van de telefoons die aan ons worden verkocht. Tijdens de aanmelding doorloopt men daarom een menu waarin de technische en cosmetische staat van een toestel kunnen worden aangegeven. Het betreffende toestel was aangemeld als zijnde in goede staat, terwijl onze technische dienst na ontvangst heeft vastgesteld dat het scherm ervan was ingebrand. Aangezien een ingebrand scherm eerst moet worden vervangen alvorens het toestel weer geschikt is voor wederverkoop, en een dergelijke reparatie nogal prijzig is, kunnen wij er helaas niet meer voor bieden dan het bod dat we hebben gedaan. Indien je niet akkoord gaat met een bod en het toestel retour wenst te ontvangen, brengen wij inderdaad een vast bedrag van € 8,50 in rekening om onze verzend- en verwerkingskosten (deels) te dekken. Dit wordt ook vermeld in onze voorwaarden en staat volledig los van het bod dat we uitbrengen.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

GSMLoket

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.