Grounding of Sweden

Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.

Jag hade avbeställt varan efter 1 timma, men varan kom ändå. Då mailade jag och fick en adress att skicka tillbaka varan och det gjorde jag samma dag den kom. Nu idag den 3/2-26 kommer den på posten... Se mer

Är första gången jag blivit lurad vid köp men oj så blåst jag blivit av detta företag 😡 Klickade hem ett jordningslakan i december 2025 och betalde dumt nog direkt vid köp. När jag fick varan efter n... Se mer

Vad jag opponerar mig emot är att det är inte säkert att koppla in lakanet i vägguttaget. Vi har tvåvägssystem och det är inte säkert. Man kan få stötar om det vill sig illa och lakanet är av sämre... Se mer

Köpte två par groundingskor. Det ena paret är så fult sydda och väldigt olika sydda, vägrar ha dem på mig. Jag måste själv stå för frakten om jag skall lämna tillbaka dem, trots att det är reklamation... Se mer

Överträdelse av riktlinjerna

Jordande lakan och produkter för jordning.

Företaget utgav sig för att sälja jordande lakan av ekologisk bomull tillverkade i Sverige. När paketet kom var avsändaren Yun i Malmö, dit paketet först hade skickats ifrån Kina. Lakanen känns som samma kvalitet som säljs på Temu och jag har nu sett identiska lakan säljas i andra länder, fast med andra företagsloggor på.
Jag bad om en retur och följde alla delar noggrant för att göra allting rätt och få pengarna tillbaka. Jag hade betalat via Klarna och tillslut drogs min faktura tillbaka.
För retur anger företaget en adress i Danderyd som inte finns på riktigt.
Paketet kom tillbaka i retur, eftersom paketet inte gick att leverera.
Kontakten med företaget sker via mail, likt en chatt med snabba svar som inte verkar skrivas av en riktig människa. Oseriöst och rekommenderas verkligen inte !
Att dom är tillverkade i Sverige, som angavs i reklamen och på hemsidan när jag köpte lakanen, är inte sant. Informationen som fanns om att lakanen är ”ekologiska” är nu bortplockad, vad jag kan se (?)

9 oktober 2025

Förseningar och kompensation satt i system

Denna firma verkar ha satt i system att lova snabb leverans och sedan komma med förseningsbesked och ett försök att kompensera med att man får 10% på nästa beställning. Har hänt alla gånger jag beställt från dem. De tar heller inte reklamationer på allvar - ett par skor som ena innersulan släppte på.

8 november 2025

Varning

Min recension blir hela tiden anmäld för att då syns den inte under granskning. Sämsta struligaste affären som inte gör något vettigt vid problem. Slutar svara på mail. Paket tar månader att komma fram. Får ej gehör på nånting. Skickar ut varor som ej överensstämmer med det man beställde.

3 november 2025

Lurendrejeri företag

Lurendrejeri företag. Skickade tillbaka mitt lakan oanvänt då det var för litet. Gjorde allt enligt deras riktlinjer spårad retur allt packiterat i deras orginalpåsar meddelat dem att detta är gjort Nu visar det sig att paketet kommit i retur de har inte ens bemödat sig att hämta ut det. Ingen återbetalning inte ett ljud från dem. Akta er för detta bolag. De har lurat av ni mina pengar trots att jag följt alla föreskrifter. Ruffel och båg

31 oktober 2025

Varning defekta produkter

De säljer skor och marknadsför dem som jordade. Jag har mätt noggrant och de jag köpt är EJ jordade. Falsk marknadsföring.

Vägrar ta ansvar för defekt produkt. Kommer gå vidare med detta.

Kommer aldrig handla av dem igen och varnar andra från att göra det.

30 oktober 2025

Att svaren alltid var så tillrättalagda så ala gånger lät det som att det bara skickades gång på gång och tillslut stod det att jag var blockerad

Hej! Jag har i en månads tid försökt få hjälp genom mail kontakt men det har inte lyckats. Alla frågor jag hade kom med ett svar tillbaka som "personen" roboten återupprepade hela tiden hur jag skall göra att presentera spårnings numret och returformuläret som jag skulle lägga i paket vid retur. Jag har inget spårnings nummer och jag har hela tiden försökt få reda på vilket av alla företag under GofS som säljer lakanet det var det som förmedlade mitt köp genom GofS och även adressen på returpakten och hela tiden kom svaret som ovan. Presentera.......Med vänlig hälsning,
Lois Söderlind
N Skeppargatan 28 D
80323 Gävle

10 oktober 2025

Jag beställde ett par skor den 25:e…

Jag beställde ett par skor den 25:e juli och har fortfarande inte fått dom. De skickar mail fram och tillbaka med den ena ursäkten efter den andra men inga skor. De påstår att jag inte givit dem rätt adress, vilket jag har 2 gånger!
Bluff och båg är bara förnamnet!
I mitt sista mail skrev jag att jag ville ha pengarna tillbaka, bara för att få ytterligare ett Mail där de beklagade och att deras team ska kolla upp varför ordern dröjer??
Såå dåligt!!
Så inga skor och heller inga pengar tillbaka! Bra affärsidé för dom men bedrövlig för alla dom som blir lurade.
Varning utfärdas!
Josefine

16 oktober 2025

Snabb leverans var utlovad.Det tog lång…

Snabb leverans var utlovad.Det tog lång tid innan jag skulle få produkten.Jag ångrade mig därför och meddelade företaget det . Trots det så skickades produkten till min brevlåda .Jag återsänder produkten i orörd förpackning samma dag som jag fick den. Jag har ändå tvingats betala för produkten cirka 1000 kronor + frakt 300kronor.Det blev en dyr läxa.

16 oktober 2025

LURENDREJERI!!!

Det här ett riktigt lurendrejeriföretag!! Lakandet är av riktigt urusel kvalitet från Kina. Ingenting av marknadsföringen stämmer som företaget annonserar på sin hemsida eller i sina annonser! Försökte reklamera produkten, men slutade med att jag fick betala både frakt och returfrakt, eftersom företaget inte ens tog tillbaka sin urusla produkt! Varnar alla för att köpa produkter från detta företag, det är bara lur rakt igenom!

14 oktober 2025

Metallbiten påstås vara av koppar

Metallbiten påstås vara av koppar. Det är den inte. Den gör ont under foten hur man än placerar den. Efter en kort tid går den sönder eller rostar. Dyrt köp, dålig produkt. Trevlig kundkontakt, men det innebär bara floskler och ingen verklighetsförankring. Jag vet, jag har provat 4 par skor nu. Barfotakänslan, ja den finns, men kvaliteten är usel. Falsk marknadsföring.

10 juli 2025

Köpte lakan

Köpte lakan, tyvärr visade det sig att de skickas från Kina och det var inte det jag förväntade mig när jag beställde från ett Svenskt företag registrerade i Danderyd.

5 oktober 2025

Blufföretag

Jag köpte barfotaskor för 699 kr som inte passade och när jag ville returnera så erbjöd dom återbetalning på 20% och behålla skorna som jag inte ville ha, alternativt att jag skulle stå för spårbar frakt själv som kostade ca 350 kr, vilket innebär att antingen kostar det mig 500 eller 950 kr. Hur jag än gör så är jag förloraren. Dessutom kom skorna med Yun express efter drygt 2 veckor så låt er inte luras att det är ett svenskt företag.

1 oktober 2025

Reklamen lovar en GÅVA VÄRD 499kr när…

Reklamen lovar en GÅVA VÄRD 499kr när man beställer. Jag fick en sladdrig lite ögonmask…inte värd ens 50 kr. När jag kontaktade dem, upprepade gånger, hävdar dom att det ska vara en ”Gåva värd UPP till 499kr. Ingenstans på deras sida eller i någon information står det ”…UPP till 499kr. Överallt står det att gåvan är VÄRD 499kr.
Dom backar inte …jag har anmält till Konsumentverket, både den eviga rabatten som är olagligt och den falska gåvan.

10 september 2025

Det står 90 dagars trygghetsgaranti och…

Det står 90 dagars trygghetsgaranti och jag ville returnera för uteblivet resultat, istället blir jag registrerad till klarna för missbruk / bedrägeri , för att jag ville ha tillbaka pengarna och har inte fått några tips mer än att ” jag hoppas du fortsätter sova på lakanet ”
Konstigt att man känner sig lurad ?!

25 september 2025

Verkar inte gå att reklamera eller returnera

Beställd vara stämde inte överens med levererad. Upplevde vid retur att det var väldigt krångligt att returnera, med många ” måsten” och allt på Engelska. Returfrakten fick jag själv betala. Jag returnerade med rekommenderat för att företaget inte skulle säga att det kommit bort. GROUNDING OF SWEDEN hämtade inte ut det, så det blev returnerat åter till mig. Min upplevelse är att företaget INTE vill återta artiklar även om beställd vara är felaktig.

25 september 2025

Se upp för detta blufföretag!

Blufföretag!
Lovar 90-dagars ”trygghetsgaranti” med ”Inga frågor! Inget krångel!”
Men för att utnyttja garantin utan krångel och frågor har jag fått ett antal frågor som måste besvaras. Bland annat att man måste fota/filma där man sovit! Hur den har kopplats m.m.

Bilder finns på konversationen!

24 september 2025

Köpte skor

Köpte skor , leveransen dröjde och kom 14 dagar efter köp. Jag var inte nöjd med utseende och passform och ville göra en retur, då hävdar Grounding of Sweden att tidsfristen 14dagar gått ut och att köpet inte kan återgå. Riktigt dåligt och mycket usel återkoppling på mail

24 september 2025