Grounding of Sweden
Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.
Vad jag opponerar mig emot är att det är inte säkert att koppla in lakanet i vägguttaget. Vi har tvåvägssystem och det är inte säkert. Man kan få stötar om det vill sig illa och lakanet är av sämre... Se mer
Överträdelse av riktlinjerna
Jag beställde och fick aldrig varan!
Jag beställde och fick aldrig varan!! Detta är inte en seriös sida!!! Varning!!!
VARNING OSERIÖST FÖRETAG 🚨
Är första gången jag blivit lurad vid köp men oj så blåst jag blivit av detta företag 😡 Klickade hem ett jordningslakan i december 2025 och betalde dumt nog direkt vid köp. När jag fick varan efter några veckor var det uppenbart att det handlade om så kallad dropshipping. Lakanet var av dålig kvalitet och motsvarande inte förväntningarna. Väldigt svårt att göra en retur då det saknas returinformation både i försändelsen och på företagets webbsida. Efter en del mailande med något som känns som en chatbot fick jag instruktioner med hur jag skulle göra för att själv bekosta retur (till Tyskland) och därmed få full återbetalning. Detta var i början på januari i år. Jag har betalt för varan i sig samt returkostnad på drygt 400 kr och fortfarande inte fått någon återbetalning - LURAD DUBBELT UPP!!!
Sämsta produkt och upplevelse
Produkt och kundservice var av sämsta och värsta upplevelse.
Handla INTE !!!!!!!
Handla INTE !!!!!!!
Du får betala för frakten, leta upp all info om hur du skickar tillbaka till en adress i Tyskland när varorna kommer från Kina.
Nej handla inte av dessa !!!!!!
VARNING VARNING VARNING!!!!
VARNING VARNING VARNING!!!!
Detta företag är det värsta, sämsta tänkbara BLUFFÖRETAG som finns!!!! Har ALDRIG varit med om värre skojare!!
Företaget utger sig för att vara svenskt, med en svensk adress och ett namn som är kopplat till Sverige.
Beställde ett par jordningsskor, när de väl kom efter MÅNGA veckors väntan var de HEMSKA!!! Ville då returnera! Men det var lättare sagt än gjort. Ingen följesedel. Någon returadress gick inte att hitta. Företaget svarade inte på mail. Skickade flera utan svar. När jag sa att jag gått vidare med ärendet fick jag ÄNTLIGEN svar. De erbjöd mig då 10% avdrag på priset. Jag vill INTE ha skorna, jag vill returnera dem!! Ff ingen returadress. Efter många turer fram och tillbaka fick jag till slut en returadress-TILL KINA!!! Dessutom en felaktig sådan! Posten kunde inte skriva in den i systemet. Nytt mail till blufföretaget, fick en annan adress! Returnerade skorna 250702. Jag fick själv betala returfrakten på 350kr!! Döm om min förvåning-idag (260328) kom ett rekommenderat brev innehållande SKORNA!!!!!
Varnar ALLA för detta företag!!!!
Skräp
Här trodde jag att jag hade beställt något som var bra och så ser man nu att det här jävkla idiotföretaget säljer skräp från china och har falska omdömen 😡, har dessutom inte ens fått skräpet som jag beställde för två veckor sen
Jag köpte ett lakan
Jag köpte ett lakan, betalade med Klarna. Blev värkfri efter första natten efter månader av värk i höften och svårt att sova. Skulle därför ge bort ett som present - trodde jag.
Borde förstått problem när inte Klarna fanns som alternativ längre.
Efter dröjsmål av leverans och vid kontakt, fick jag svaret att de inte kunde se min andra beställning. De hänvisade bara till min första, som hade anlänt.
Hela tiden tillrättalagda svar och ursäkter. Till slut fann de den och skickade bild på min beställning där allt stod skrivet.
Ändå kom inget.
Återigen svar att beställningen inte kunde hittas!
Då kom förfrågan om recension om produkten!
De vet att den är beställd, att den är betald, varför skulle de annars vilja veta om jag var nöjd?
Blivit blåst på 1039:-.
Jag var dum som betalade direkt denna gång.
VARNING!
VARNING!!!!!Polis anmäl och anmäl till…
VARNING!!!!!Polis anmäl och anmäl till Konsumentverket direkt om ni gör misstaget att beställa och ångrar. Dom luras och har ingen retur policy eller tillvägagångssätt att ångra köpet ens direkt förutom ”Angela” som ljuger och skriver via e-post att köpet är annullerat fast pengarna dras och du får ingen återbetalning. Det finns inget nummer till kundtjänst och detta företag försöker att likna ett annat seriöst företag som heter NÄSTAN samma sal.VARNING!!!!!! JAG BLEV TOTAL LURAD!!! Har tagit stegen och anmält till allt som går! Hjälp till att stoppa detta företag från att lura andra!!!! BORT MED DEM!
Bedragare
Bedragare. Jag skickade tillbaka lakanet då det inte gav någon effekt. Man hade 90 dagar på sig att reklamera. Hade kontakt med dom, fick adress, dom sa att pengarna var på väg....
Pengarna har jag inte sett röken av. Lagt ett ärende på detta.
Bedragare
Jag hade avbeställt varan efter 1 timma, men varan kom ändå. Då mailade jag och fick en adress att skicka tillbaka varan och det gjorde jag samma dag den kom. Nu idag den 3/2-26 kommer den på posten igen. Dom har inte tagit ut varan. Jag ringde posten och frågade hur jag skulle göra och jag fick besked att jag kan låta den vara på posten, därefter kommer dom att skicka den till ett lager för okänd adress. Riktiga bedragare!
Största möjliga varning för detta…
Största möjliga varning för detta blufföretag. Någon returrätt existerar inte och när ARN försöker kontakta dem på de två adresser jag har hittat kommer posten i retur med "okänd adressat". Hur är det möjligt att de får fortsätta operera på detta sätt? Helt oseriösa.
En gång aldrig mer
Lång leveranstid. Levereras på samma sätt som att det kommer direkt från Kina. Kvalitet tveksam. Köp billigare av någon annan. Oseriöst intryck av hela upplevelsen... Blev blåst på ett örngott och kundtjänst kommer bara med massor av ursäkter. En gång aldrig mer.
Största varning för detta "företag"…
Största varning för detta "företag" (finns inget org.nr!)
Även efter att ARN meddelat att jag har rätt att reklamera enligt ångerrätt så vägrar företaget att återbetala mina pengar. Har sänt varorna två ggr till deras returadress och han har inte hämtat ut returen.
Bluff företag
Bluff företag. När jag köpte trodde jag att det var ett svenskt företag. Skulle köpa 550 kr stod det på deras sida. Då ändrade de till 800 kr när köpet var klart. Samma dag ville jag avbeställa, men fick inte något svar. Det är dropshipping.
Antagligen från Kina,så jag vågar inte använda lakanet 2
Otrolig lång leverans
Otrolig lång leverans, skickade flera mail före jag fick den dåliga varan från Kina, att jag inte ville ha produkten. Trots detta så nonchalerades mina mail och varan kom. Inga effekter på lakanet, man måste betala för returen och tror ej jag får pengarna tillbaka. Lurendrejare😡
Företag som luras.
Företag som luras.
Alldeles för lång leveranstid. Sedan kom ett lakan av dålig kvalitet. Storleken var för liten. Det utlovade örngottet saknades. När jag tvättat blev det lilla lakanet ännu mindre; tummetott liksom. Inget telefonnummer. Mejlen besvaras efter några dagar med floskler. Detta är ett skräpföretag. Köp direkt från Kina själv istället och spara 90% av priset.
Köpte två par groundingskor
Köpte två par groundingskor. Det ena paret är så fult sydda och väldigt olika sydda, vägrar ha dem på mig. Jag måste själv stå för frakten om jag skall lämna tillbaka dem, trots att det är reklamation till tillverkaren, alt. kan de dra av 30% på ett par,skor de redan begär överpris på då jag nu hittat fler som säljer dem. Läser sen att kopparknapparna under rostar och ej är av koppar, ren lögn från deras sida.
Falsk marknadsföring
Jag ska inte uttala mig om lakanen. Men de bedriver falsk marknadsföring. De gjorde utskick under black friday/week där de skriver att man skulle få 70% rabatt på alla jordningslakan. Men när man kommer in på hemsidan så är rabatten bara 30%. Det var tydligen en gratis gåva som man fick medtvingad som då gjorde så det blev 70% rabatt på ordern och inte på lakanen?!? Även om olika storlekar på lakanen har olika pris. Det står inget om det i utskicken. Där står det klart och tydligt att det är 70% rabatt på lakanen. Känns ohederligt. Kommer aldrig handla där
Oseriöst till tusen!
Oseriöst till tusen!
90 dagars returrätt existerar inte.
Blev efter mycket malande erbjuden 30% tillbaka av summan. Pengarna kom aldrig och de svarar inte längre på mina mail.
Varning
Varning! Företaget låtsades först att det inte gick att returnera produkt . Sedan hämtade de inte ut returen.
Inte förrän jag hotade att anmäla det skickade de tillbaka mina pengar. (Förutom 305- som returfrakten kostade)
Se till att du sparar alla mail.