Grounding of Sweden

Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.

Jag hade avbeställt varan efter 1 timma, men varan kom ändå. Då mailade jag och fick en adress att skicka tillbaka varan och det gjorde jag samma dag den kom. Nu idag den 3/2-26 kommer den på posten... Se mer

Är första gången jag blivit lurad vid köp men oj så blåst jag blivit av detta företag 😡 Klickade hem ett jordningslakan i december 2025 och betalde dumt nog direkt vid köp. När jag fick varan efter n... Se mer

Vad jag opponerar mig emot är att det är inte säkert att koppla in lakanet i vägguttaget. Vi har tvåvägssystem och det är inte säkert. Man kan få stötar om det vill sig illa och lakanet är av sämre... Se mer

Köpte två par groundingskor. Det ena paret är så fult sydda och väldigt olika sydda, vägrar ha dem på mig. Jag måste själv stå för frakten om jag skall lämna tillbaka dem, trots att det är reklamation... Se mer

Överträdelse av riktlinjerna

Ett bluff-företag

Ett bluff-företag!
Helt omöjligt att returnera något. De går bara under jorden och svarar inte på mail. Något telefonnummer finns inte heller! Köp inget här

28 augusti 2025

Verkligen det sämsta

Verkligen det sämsta, oseriösa företaget jag någonsin har varit med om. De följer inte svensk lag gällande ångerrätt och returer. Köp inte!!! Och de skickar sina saker från Kina.

27 augusti 2025

Köp inte…

Jag beställde ett lakan för två månader sedan, pengar drogs ifrån mitt konto.
Inget lakan har kommit.
Köp inte från detta företaget.

26 augusti 2025

Jag har beställt och betalat för…

Jag har beställt och betalat för lakan+örngott men endast fått lakanet till min brevlåda. Trots att jag har reklamerat det och gjort allt dom bett mig om som att fotograferat den vara jag fått och skrivit under ett dokument där jag intygar att jag har letat noga i min brevlåda och hos mina grannar så händer ingenting. Först är mailen artiga och jag försäkras att jag ska få det jag beställt sen upphör dom helt. Beställ inga varor från detta företag dom är inte seriösa

25 juni 2025

Billigt skräp från Kina

Fick mina skor häromdagen i tron om att få en bättre hälsa. Skorna känns väldigt plastiga och det gör väldigt ont att gå på dem. Undrar också varför företaget heter Grounding of Sweden? Vad har det ens för samband med Sverige? För övrigt finns det exakt likadana skor på Temu för en bråkdel av priset.
Har kontaktat företaget via mail( finns det ens ett nummer att ringa?). Tänker inte betala för dessa skor.

Vill såhär i efterhand säga att efter många mail fram o tillbaka så fick jag rätt så jag behöver inte betala för skorna. Jag hänvisade till konsumentköplagen. Gäller att veta vad man har som rättigheter som kund. Lycka till ni andra som kämpar!

22 augusti 2025

Varning för oseriöst företag.

Varning för oseriöst företag.

Köpte jordningsskor som inte gick att gå i då en metallplugg stack upp rakt i foten. Kontaktade företaget som bad mig att flytta piggen och gå i skon inomhus i en vecka. Följde direktiven men det hjälpte inte. Hörde då av mig igen och bad att få reklamera. De svarade nej på grunden att jag flyttat piggen och använt skorna. Dvs jag hade gjort vad de bett mig om.

Skorna kostade 50kr mindre än miniminivån för att kunna anmäla till ARN tyvärr så kan bara försöka varna här.

Exakt samma skor säljs dessutom på Temu för en mycket mindre summa. Paketet som kom ser identiskt ut med Temu. Misstänker starkt dropshipping.

14 augusti 2025

VARNING!!Blufföretag!

VARNING!!Blufföretag!! Skulle lyssnat på min intuition som tyst varnade mig. Företaget utger sig för att vara svenskt och att produkterna är svensktillverkade när det i verkligheten är ett Kinesiskt företag med tillverkning i Kina. Beställde jordningsskor som hade en jordningsknapp som visade sig vara en metallknapp (inte någon koppar som utlovades) och som var omöjlig att gå på. Efter alla omdömen jag läst kommer jag inte lägga ned någon energi på att få använda ångerrätten. Jag har tagit bort knappen och använder dem som ett par vanliga barfotaskor.

22 augusti 2025

Jädra blufföretag

Jädra blufföretag! Jordningsskorna som de skickade går inte att använda. De har satt dit en popnit som gör dretont att gå på! Sen svarar de inte på mail efter att skorna är levererade! Popniten är absolut inte av koppar som utlovas! Utan bara en jädra metallspik!

21 augusti 2025

HANDLA INTE HÄR!

Hade det gått att lämna noll stjärnor hade jag gjort det. Brukar vara noggrann att läsa på om omdömen och returpolicy m.m innan jag beställer från nya företag men denna gången slarvade jag och det ångrar jag bittert.
Ingenstans står det att varan skickas från Kina; med andra ord lång leveranstid och när den väl dyker upp visar det sig vara nån skräp som säljs på andra drop shipping företag. Piggen i sulan gör otroligt ont att gå på och det är helt omöjligt att använda skon.
Mailade företaget om att jag ville returnera och bifogade all information som efterfrågas. Först fick jag ett AI genererat svar med nåt dravel om att jag kanske har rätt att returnera. Mailade igen och bad om det nummer de själva skriver att de måste skicka ut för att retur ska vara godkänd - inte ett knyst sen dess.

Och den extra gåvan som skulle vara värd en massa visade sig vara en sovmask, knappast värd det dom skrev.
Spara era pengar och handla nån annanstans...

14 augusti 2025

Mycket dålig skor

Mycket dålig skor. Det går inte att gå i dom då man känner av en metall skruv. Man får ej skicka tillbaka dom utan man behöver ha en anledning som dom ska godkänna. Varning !! Oseriöst företag.

21 augusti 2025

Fick en trasig sladd

fick en trasig produkt med en sladd som det var ett brott i vilket gjorde att jordningen inte fungerade. Filmade när jag testade sladden och blev lovad en ny men inte fått någon och ingen respons på mail.
Nu har jag lagat sladden själv och känner att min sömn blivit bättre men någon ny sladd lär jag inte få.

21 juni 2025

Falsk bolag

Falsk bolag, dem vägrar avbryta köpet. Fick fraknotis från kina, hittade varan på alla kinesiska internet butiker för 100kr istället för 1000. SKAMLIGT FÖRETAG

20 augusti 2025

Tyvärr inte samma kvalitet som utlovas. Går ej att använda skorna, känns som en sten i skon.

Skon går inte att använda, niten som ska jorda är för hög, så det känns som du har en sten i skon.
Produkten går inte heller att skicka tillbaka.
Jag har även försökt att reklamera skon men även det är ett stort problem. Företaget erbjuder mig 10% i kompensation för att behålla mig som nöjd kund… oseriösa

6 augusti 2025

Kan bara hålla med alla andra..

Kan bara hålla med alla andra..
Är fake..
Beställde lakan och har skickat tbaks.
Doc ej fått ersättning för det.
Fick betala för frakten till Kina dessutom..
Beställ ej nått här ifrån!!!!!!!

20 augusti 2025

Oseriöst företag

Skickar fel produkter, tar inte ansvar för det, försöker komma ur det med krångliga och oseriösa returregler.
Otroligt oseriösa!

19 augusti 2025

Retur är omöjlig

Jag fick min beställning inom rimlig tid. Skorna var otroligt obekväma då metalldelarna gick rakt in i fotsulan. När jag försökt returnera dem fick jag först ett långt svar kring deras returpolicy . Jag valde att betala frakt och skicka skorna till angiven adress från deras hemsida men de hämtade aldrig ut skorna från posten utan de kom tillbaka till mig. Jag får ingen kontakt med företaget och inga pengar tillbaka för skorna.
Rekomenderar absolut inte att handla av dem.

18 augusti 2025

Kolla upp Grounding of Sweden noga innan du handlar något överhuvudtaget

Jag vill avråda från att handla från detta företag. När jag påtalade att jag inte fått något kvitto eller ordernummer fick jag som svar att ”att hävda att du inte fått det förändrar inte att det skickats”. Ett mycket oprofessionellt bemötande istället för att faktiskt hjälpa mig som kund.

Dessutom är returinformationen bristfällig. Posten hittar inget företag på adressen jag fått från dem, och de har inte velat uppge varken namn på mottagare eller organisationsnummer. Det gör det i praktiken omöjligt att skicka tillbaka varan på ett korrekt sätt.

Företaget svarar visserligen snabbt, men deras ton är nonchalant och de tar inget ansvar för att underlätta en seriös returprocess. Min erfarenhet är att detta är ett mycket oseriöst företag som jag starkt avråder från att handla hos.

Beställde jordande barfotaskor 24/7

Beställde jordande barfotaskor 24/7. Fick skorna 11/8. Vid provning upptäcker jag att jag får ont av metallknapparna i sulan. Jag vill därför returnera skorna. Första veckan efter leveransen skickar jag sex e-mail, utan att få svar på hur jag ska gå tillväga. Så besviken på ert kundbemötande. Ordernr #4639

Varning för oseriöst företag

Varning för oseriöst företag. Jag har råkat ut för samma sak som tidigare skrivits här. Köpte ett par barfotaskor där metallknappen går rakt upp i foten så det känns som att gå med större grusstenar i skorna. Oanvändbara och företaget gör allt så krångligt som möjligt för att slippa retur och vägrar acceptera 14 dagars ångersrätt som man har på alla köp på internet enligt Konsumentverkets. Allt känns oseriöst och skorna levererades i en tunn billig plastpåse i brevlådan. Mitt råd är att aldrig handla av detta företaget!

15 augusti 2025