Snel en makkelijk een reservering…
Snel en makkelijk een reservering gemaakt.
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel en makkelijk een reservering gemaakt.
Fijne communicatie en snel de bevestiging ontvangen. Een mooie accommodatie gevonden voor ons familieuitje met kerst.

Svar från www.GROEPEN.nl
Website prima. Boeken gaat prima. Achteraf een forse prijsverhoging op de geadverteerde prijs is niet zo netjes.

Svar från www.GROEPEN.nl
Waardeloos. Misleiding ten top. Factuur gekregen (zonder btw specificatie) en betaald in 11-2025. Daarna aangepaste factuur 24-12 2025 met het nieuwe btw tarief dat 01-01-2026 ingaat , (wederom zonder specificatie) ruim 200 euro duurder.

Svar från www.GROEPEN.nl
Overzichtelijk en duidelijke informatie nu voor het tweede jaar

Svar från www.GROEPEN.nl
Boek NIET via groepen.nl. Prijs is na boeking en aanbetaling verhoogd met bijna €800 door fout van verhuurder/groepen.nl. Communicatie is schandalig slecht en misleidend, de geboden tegemoetkoming slechts €75. Als consument kan je je nergens op beroepen en komt de fout van verhuurder/groepen.nl voor rekening van de klant

Svar från www.GROEPEN.nl
November 2025. Op zoek naar een groeps accommodatie op Ameland. Wat een onprettige en onprofessioneel bedrijf. Ook nog site gehackt waardoor al mijn gegevens op straat liggen. Dikke onvoldoende.

Svar från www.GROEPEN.nl
Een groepsaccommodatie geboekt via groepen.nl. Deze wordt kort voor vertrek door groepen.nl geannuleerd. Dit jaar dankzij groepen.nl geen familie weekend. Geld wordt teruggestort min boekingskosten. Je wordt opgelicht waar je bij staat. Erg onbetrouwbaar bedrijf en een nog slechtere communicatie.

Svar från www.GROEPEN.nl
Een groepsaccommodatie geboekt bij groepen.nl alles verliep soepel, totdat we daar aankwamen. Er bleek van alles mis te zijn. Schimmels in de koelkasten, in de schaaltjes, douchegordijnen. Gaten in het dak, gaten in de vloer en een kapotte trap. Toen we dit bij groepen.nl hadden aangekaart gaf de contactpersoon wel aan dat zij er voor het laatst 2 jaar geleden was geweest en toen was alles prima. Mijn advies aan groepen.nl is om de woningen die zij via hun site aanbieden eerst grondig te controleren. Wij waren met een groep van 17 waaronder 7 kinderen en daarvan 1 met astma, volwassenen met allergieën en gezonde mensen. En allemaal zijn we aan het herstellen van de vakantie. Allemaal op de longen aangeslagen. Het jammere is, dat er geen alternatief was aangeboden. Ook kregen wij aan het einde van de vakantie nog een afrekening van 752 euro, hadden wij al 500 borg betaald die wij sowieso dus niet meer terug zouden krijgen. Noem het dan geen borg maar een voorschot. Al met al zeer teleurstellende ervaring en zeker niet aan te raden.
Wat een waardeloos bedrijf is dit we hebben via deze site een schandalige accomodatie gehuurd helaas zijn wij echt heel ziek geworden van het verblijf in dit horror hotel ook hebben we gevraagd deze accomodatie per direct er af te halen omdat hier verblijven, schadelijk voor je gezondheid is. aangezien er overal schimmel groeit, van de douche tot de in glazen de koelkasten langs de muren er zitten gaten in het dak wat te gek voor woorden is. Ik vind het echt belachelijk, ik dacht dat er zeker wel richtlijnen waren waar ze zich aan moeten houden maar schijnbaar hoeft dat niet. Kan zelf ook me schuur nu verhuren als kamer.
Waardeloos bedrijf. Verschuilt zich achter de kleine lettertjes m.b.t. omboekgarantie, omdat ze open "mogen" zijn van de overheid.
Misschien moeten ze het zeer dringende advies van de overheid nog eens nalezen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.