Greentel er yderst hjÊlpsomme nÄr man har problemer. FÞrste gang flot hjÊlp med forbindelsen til min bilvarmer der ikke ville modtage sms beskedder. Anden gang flot hjÊlo med forbindelsen til min... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har vÊret kunde hos en del teleselskaber efterhÄnden, men servicen er generelt set virkelig dÄrlig. Derfor er blevet ved med at vende tilbage til Greentel. Faktisk har jeg nu (og resten af familie... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk kundeservice. Meget hjĂŠlpsomme. Konkurrence dygtige priser. Skulle ordne noget med min mors telefon, endte med selv at skifte. Stor anbefaling .
Skiftede fra Greentel til et andet selskab. Greentel lukkede forbindelsen med det samme og efter en uge uden forbindelse, har jeg stadigt ikke modtaget et simkort fra det nye selskab, man er dermed u... Se mer
Företaget har svarat
Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbÄnd til bÄde privat- og erhvervs kunder. Vores mÄlsÊtning er, at mobiltelefoni skal vÊre enkel og overskuelige med stor fokus pÄ valgfrihed - sÄ du fÄr lige det abonnement, der passer til netop dit forbrug. Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov Êndrer sig. Udover valgfrihed lÊgger vi vÊgt pÄ at vÊre blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gÄ pÄ kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestrÊber os pÄ at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer pÄ alle hverdage. Greentel er e-mÊrket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Hos Greentel vil vi gerne gÞre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fÊlles login og pÄ en regning, sÄ du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre pÄ en gang. Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkÄr hos Greentel. Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvÄgning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.
JomfrulĂžkken 2, 8930, Randers NĂ, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
For fÞrste gang efter 5 udbydere, har jeg fÄet en ordning, der holder hvad, der blev lovet.
Tak Greentel.

Svar frÄn Greentel
Greentel har billige abonnementer med relativt meget data, hvilket er sĂŠrdeles brugbart til familiens bĂžrn/unge
Knap sÄ meget tale men det gÞr ikke noget
Mangler man data eller tale Êndres abonnement let pÄ hjemmesiden og uden omkostninger

Svar frÄn Greentel
Jeg er tilfreds det er nemt og lige til at finde ud af
Oplever desvÊrre svingende forbindelse pÄ mobil, til tider sÄ lav at jeg misser opkald. DÊkningskort viser at jeg burde have fint 4g.

Svar frÄn Greentel
Fremragende service - ganske enkelt! Jeg blev fristet af et konkurrerende teleselskab til at flytte abonnement. Det aftalte med det andet selskab viste sig som en "oversÊlgning" - der var for mange dele som ikke holdt til det forventede. Derfor pÄ fÞrstedagen opsagde jeg aftalen ved brug af min fortrydelsesret. Her kommer Greentel ind i billedet. Jeg mÄtte lÄne en telefon, idet mit abonnement ikke virkede!!! Et opkald til Greentel ( ingen ventetid!!!!) LÞste problemet pÄ under 24 timer. Jeg er kunde hos Greentel igen. Flot indsats, som I kan vÊre meget stolte af. Jeg har nu taget mig titlen som ulÞnnet ambassadÞr for Greentel.

Svar frÄn Greentel
KĂŠmpe stor tak for hurtig hjĂŠlp, dejlige medarbejdere og at man kommer igennem med det samme.

Svar frÄn Greentel
Et rigtigt godt mobilselskab som udover er billige, sÄ har en god kundeservice.

Svar frÄn Greentel
Min fÞrste kontakt med kundeservice var en helt udprÊget god oplevelse. Hurtig forstÄelse af problemet og endnu hurtigere lÞsning af det. Bravo!

Svar frÄn Greentel
Bliver nÞd til at rose greentel.dk. NÄr du ringer til kundeservice tager de tlf med det samme. Det er der ikke mange selvskaber der kan prale af. Du bliver mÞdt med et smil og er utrolig hjÊlpsom. Har vÊret kunde i en del Är og har kun gode oplevelser. I kan godt vÊre stolt over jeres personale. Mange tak for god service :)

Svar frÄn Greentel
Jeg har lige skiftet til Greentel - og selvom jeg endnu ikke er fri af mit gamle abonnement, sÄ er jeg overbevist om at det bliver en fornÞjelse.
Tilmelding gik let og smertefrit. Jeg havde et spÞrgsmÄl angÄende SIM-kort og fik svar et par timer efter mit spÞrgsmÄl - og det endda en fredag aften kl 21.19!
Jeg har nu modtaget et datakort en lille mÄneds tid fÞr abonnementet trÊder i kraft - men kortet er fuldt funktionsdueligt og endda U/B! What's not to like :D

Svar frÄn Greentel
Nemt og billigt. Hurtige nÄr man opsiger. Jeg vender tilbage.

Svar frÄn Greentel
Skifte til Greentech for ca. et halv Är siden. Har det billigste abonnement til 59,- kr. pr. mÄned, og alt fungerer problemfrit

Svar frÄn Greentel
Jeg hÄber at jeg har trykket pÄ det rigtige antal stjerner - jeg vil give Greentel det maximale antal stjerner, som kan gives og endda med en pil op.
Det er det bedste mobilabonnement, som jeg har oplevet.
Knud Veitland

Svar frÄn Greentel
DÄrlig stil! 50kr pr. abonnement ved flytning til andet teleselskab. Har ikke oplevet det hos mange andre teleselskaber. Ved godt det stÄr i betingelserne, bliver dog ikke fremfÞrt pÄ deres hjemmeside som "fordele".
Lidt trist da det ellers er billige abonnementer de har.
Det mÄ kunne gÞres bedre, Greentel!

Svar frÄn Greentel
jeg har skiftet betalingskort,og har glemt at opdatere det.det er min fejl.sÄ fÄr jeg en sms kl.0400 at man har lukket min mobil.hvordan kan man betale /opdatere uden mobil.var det ikke en ide at gÞre opmÊrksom pÄ det fÞrst.

Jeg ELSKER Greentel! Og det er der flere grunde til:
Da jeg endelig var ude af binding ved et andet selskab, jeg egentligt ikke var interesseret i at vÊre hos, fandt jeg Greentel. Jeg har ikke det store forbrug, og er studerende, sÄ vil heller ikke bruge en masse penge pÄ et mobilabonnement. Fandt en pakke jeg troede passede til mig, men desvÊrre kom jeg til at bruge over pÄ min tale et par mÄneder i streg, hvor jeg fik nogle efterregninger. I fÞrste omgang var jeg ikke med pÄ hvorfor, sÄ skrev til kundeservice og fik det sÞdeste svar, OG en tilbagetrÊkning af én af efterregninger pÄ Greentel's egen opfordring. Herefter hjalp kundeservice mig til hvordan jeg fik skiftet, kvit og frit, til en anden pakke som passer mig bedre.
Derudover fik jeg pÄ et tidspunkt opgraderet mit abonnement til dobbelt sÄ meget data til samme pris, helt automatisk og som en ekstra service ud af "ingenting".
Jeg har ALTID dĂŠkning, og der er ALDRIG bĂžvl ved opkrĂŠvninger el. lign. det kĂžrer bare 100%.
Deres hjemmeside med selvbetjening er overskuelig og oplysende.
Alle disse skÞnne ting ved Greentel, er der dog nÊsten én ting jeg elsker dem mere for - deres miljÞbevidsthed og indsats. Her fÄr man virkelig chancen for at stÞtte en virksomhed, som gÞr en forskel for miljÞet. Jeg bliver imponeret hver gang jeg falder over noget nyt som de er begyndt at stÞtte/gÞre i. Vil opfordre til at man gÄr ind og lÊser om deres fantastiske tiltag under bÄde "Det grÞnne Greentel" og "Det blÄ Greentel".
Amen jeg er bare sÄ glad for at vÊre kunde hos jer, I skal vide, at I virkelig gÞr det godt, og jeres indsats er sÄ vÊrdsat! Anbefaler jer til ALLE, har flere venner der er skiftet over siden jeg gjorde det. Ville Þnske alle ville vÊlge jer, sÄ I kunne fÄ flere penge til jeres miljÞ projekter. <3
Lige lidt god energi her fra mig til jer alle hos Greentel!

Svar frÄn Greentel
Super godt og stabilt netvÊrk til meget fÄ kroner .. Jeg har forbindelse hvor mine venner med f.eks telmore og TDC ikke kan komme pÄ netvÊrk ... min varmeste anbefaling.

Svar frÄn Greentel
Har indtil videre vÊret ganske tilfreds og det er billigt. Haft fint signal hvor jeg har befundet mig, og kan jo godt lide at noget af overskuddet gÄr til at plante trÊer.
Kunne godt tÊnke mig at det var muligt at se prÊcis hvordan pengene fordeler sig mest af nysgerrighed, for har selvfÞlgelig forstÄelse for at nok stÞrstedelen gÄr til lÞnninger og evt. forberedelser.

Svar frÄn Greentel
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.