Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)
Företaget har svarat
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Se mer
Företaget har svarat
God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.
Företaget har svarat
Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... Se mer
Företaget har svarat
Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!
Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rigtig god oplevelse, som både gik hurtigt og var super hyggeligt.
Følte at jeg fik en HELT fair pris.
Fik også rådgivning om hvad der bedst kunne betale sig i forhold til Guld/Sølv pris eller aktion.

Svar från Good Old Days
Meget god, venlig og ærlig service. Både ved første kontakt på mail og efterfølgende ved handlen. Jeg kan varmt anbefale Good Old Days.

Svar från Good Old Days
Venlig betjening og troværdig vurdering. Kan anbefales.

Svar från Good Old Days
Pålidelig, punktlig og venlig kommunikation i forhold til handelen.

Svar från Good Old Days
Vi har solgt vores musselmalede porcelæn til Good Old Days.
Vi havde først kontakt med Michael Rydahl pr telefon, derefter sendte vi mail med billeder af porcelænet, som han besvarede med et ca. tilbud.
Dagen efter kørte vi til Vallensbæk med porcelænet, og her følte vi, at vi fik en god og reel oplevelse af et menneske, der gav os pænt tilbud, som vi accepterede.
Vi kan helt klart anbefale Good Old Days.

Kan VARMT anbefales!
Utrolig kompetent og venlig betjening.
Grundig og seriøst i enhver henseende.👍
Klart 5 Stjerner!!
Mvh.
N.Kjølsen

Vi kom til Good Old Days efter foregående aftale
efter udveksling pr. e-mail af oplysninger.
Der blev ikke sjakret om prisen for effekterne.
Vi slog til og blev orienteret om firmaets øvrige
opkøbsinteresser.
Det vender vi tilbage til.

Svar från Good Old Days
Venlig og imødekommende dialog, professionel håndtering, god pris og service.

Svar från Good Old Days
Troværdigt og ordentligt og nemt at lave aftale. Fik pengene overført med det samme. Alt var bare helt som det bør være.

Svar från Good Old Days
Fik en god og professionel vurdering af varerne og en en høj pris. Kan varmt anbefale Good Old Days.

Svar från Good Old Days
Det var en super behagelig betjening Michael har en informativ og bred viden.
Det jeg fik solgt fik jeg en rigtig god pris for , bedre end forventet. Det er jeg ikke fik solgt, fik jeg alligevel en rigtig god vurdering på, så tak herfra og en stor anbefaling.

Svar från Good Old Days
Så super og fantastisk behandling. Du er så behagelig Michael, og helt igennem super dygtig, så tak til dig. Vi vender snart tilbage, og ser frem til, at hilse på dig igen. Vil 100 % anbefale dig til andre. På snarlig gensyn.

Svar från Good Old Days
vragen te veel verzend kosten. oosten waren 6,75 vragen 20 euro.

Svar från Good Old Days
Super fin og behagelig handel i trygge omgivelser.
God information om det sølv vi havde De varmeste anbefalinger fra os , Michael er så behagelig at handle med

Svar från Good Old Days
Jeg kan varmt anbefale Good Old Days.
Meget kompetent og høflig betjening.

Svar från Good Old Days
Det var en rigtig god oplevelse at handle med Michael fra Good Old days.
Meget behageligt og nemt, og han hjalp os meget med god vejledning fra starten.
Ikke sidste gang vi kommer til dem med vores ting

Hurtig til at svare
Meget dygtige og ærlige mennesker der yder en super service.
Har anbefalet til dem jeg kender og vil helt sikker bruge dem igen
( solgte sølvtøj)

Svar från Good Old Days
Super fin og behagelig handel i trygge omgivelser.
God information om hvilket slags guld/sølv, jeg havde med. De varmeste anbefalinger fra mig. Michael er så behagelig at handle med 👍😊

Svar från Good Old Days
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.