Good Old Days Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... Se mer

Företagsinformation

1. Guld- och silverhandel

Skrivet av företaget

Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

92 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Troværdig oplevelse.

Et hyggeligt besøg, hvor vi følte os godt behandlet. Kan bestemt anbefales.

17 augusti 2026

Svar från Good Old Days

Åh - mange tusinde tak, hvor er vi dybt taknemmelige for din flotte anmeldelse med anbefaling af os.
Det betyder alt for os!
Vi bukker og takker ydmygt for det hele!

Venlig og imødekommende

Venlig, reel og imødekommende.
Vil helt sikkert vende tilbage og kan klart anbefale

15 augusti 2026

Svar från Good Old Days

Vi takker ydmygt for din flotte anmeldelse med den bedste anbefaling - det varmer om hjertet, at få den slags tilbagemeldinger.
Vi glæder os meget til at handle med dig en anden god gang og bukker, skraber og nejer i sandet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og behagelig møde

God service og behagelig møde.
Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

12 augusti 2026

Svar från Good Old Days

Dejligt og skønt, at du har følt dig tryg ved at handle med os, og vi ser frem til at handle med dig en anden god gang.
Vi takker ydmygt for det hele og bukker, skraber og nejer i sandet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pålidelig og kompetent betjening.

13 augusti 2026

Svar från Good Old Days

Kære Helle. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de skønne stjerner og rosende ord. Vi er utroligt glade og taknemmelige for det hele, og bukker, takker og skraber i sandet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En rigtig god oplevelse Fik en rigtig…

En rigtig god oplevelse Fik en rigtig god pris for mit guld som blev afregnet med det samme.Michael er særdeles behagelig og competent ,jeg var helt tryg

10 augusti 2026

Svar från Good Old Days

Fantastisk - tak fordi du giver os sådan en flot anmeldelse - og så hurtigt efter vi har handlet. Det glæder os overordentligt meget, og vi er dig dybt taknemmelige for det hele. Så kan det ikke gøres bedre! Vi sender dig en stor tak og bukker og skraber i sandet.

Super fin handel

Super fin handel, hvor jeg følte mig tryg hele vejen og jeg fik en god og behagelig betjening. Fin pris for varen.

6 augusti 2026

Svar från Good Old Days

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har følt dig tryg og godt behandlet hos os. Skønt at få denne fine tilbagemelding. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og derfor bukker og skraber vi støvet for dig.

God kommunikation og rigtig god pris

God kommunikation og rigtig god pris

27 juli 2026

Kære Angelo.
Mange tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os rigtig meget, at du har følt dig så godt behandlet, og vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed - så kan det ikke gøres bedre.
Vi bukker, nejer og skraber i sandet.

En rigtig god oplevelse

Jeg fik en rigtig flot pris for min ring, og hele salgsprocessen var nem, tryg og gennemsigtig. Det gjorde en stor forskel, at de tog sig tid til at svare på spørgsmål og var så imødekommende.

Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg skal sælge flere smykker, og jeg kan varmt anbefale dem til andre. Tak for en super god oplevelse!

13 juli 2026

Svar från Good Old Days

Kære Clara. Det er sandelig os, der takker, for den super flotte anmeldelse med alle de glimtende stjerner og rosende ord. Vi er dig dybt taknemmelig for det hele, og sætter også meget stor pris på din anbefaling her på TP. Vi bukker, nejer og skraber dybt i støvet og i al ydmyghed.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel vurdering og høj…

Super professionel vurdering og høj pris.
Har brugt dem flere gange.

25 juli 2026

Svar från Good Old Days

Kære Heidi. Vi takker ydmygt for den flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på, og som vi er yderst taknemmelige for. Det er så dejligt, at du sender os så positive anmeldelser, og vi handler naturligvis gerne med dig en anden god gang.

110 % seriøs og super service og pris

Tak for en super hurtigt aftale og så på en søndag .
Super service
Super god pris
Kan ikke rose dem nok
Modtog pengene med det samme
Alt ialt en god oplevelse 🙏tak herfra
Dbh.Dennis og Lene Gellert

26 juli 2026

Svar från Good Old Days

Kære Dennis og Lene. Mange Tusinde Tak for jeres flotte anmeldelse med alle de varme og rosende ord. Det glæder os meget, at I har været så tilfredse med det hele i forbindelse med vores handel. Vi er jer dybt taknemmelige for det hele og for jeres tid og ulejlighed. Vi bukke, nejer og skraber ydmygt og dybt i sandet. Så kan det ikke gøres bedre.

Kan virkelig anbefales!

Meget sød, serviceminded og absolut fair i deres priser. Kan virkelig anbefales!

2 juli 2026

Kære Carina.
Tusinde Tak for din flotte anmeldelse med en dejlig anbefaling.
Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, som betyder alt for os.
Vi bukker og skraber i støvet og ønsker dig en rigtig god dag.

Always good service and fast ,

Always good service and fast ,

2 juli 2026

Svar från Good Old Days

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er dig dybt taknemmelig for. Vi bukker og skraber i sandet og sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed. Så kan det ikke gøres bedre.

Meget venlig betjening

19 juli 2026

Svar från Good Old Days

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er rigtig glade og dybt taknemmelige for. Det var en fornøjelse at handle med dig, og vi sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid nem at lave aftaler med og reel…

Altid nem at lave aftaler med og reel at handle med
Og ligger super centralt få kilometer fra motorvej og nemt at parkere

21 juni 2026

Svar från Good Old Days

Kære Carsten. Mange tusinde Tak for din flotte anmeldelse med alle de skønne stjerner. Vi sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed og er glade for, at du synes, vi er er nemme at handle med - og nemme at besøge. Skønt at få sådan en fantastisk anmeldelse.

Hyggelig og super behandling 🙏

15 juni 2026

Svar från Good Old Days

Kære Frederik. Vi takker ydmygt for din flotte anmeldelse, og er rigtig glade for, at du synes, vi giver en hyggelig og god behandling. Det betyder rigtig meget for os. Vi bukker og skraber i sandet.

Rigtig god oplevelse

Vi har nu handlet tre gange med Good Old Days og alle tre gange har været en positiv oplevelse, god vejledning, ikke noget pres, meget reel behandling, vi kommer igen. Helle og Rolf

24 april 2026

Svar från Good Old Days

Kære Rolf. Mange tusinde tak for den flotte anmeldelse - det har været en fornøjelse at handle med jer, og vi glæder os meget til at se jer en anden god gang. Vi bukker og skraber i sandet, og er jer dybt taknemmelige for jeres tid og ulejlighed.

God kommunikation

God kommunikation, fin behandling, gode priser.

4 juni 2026

Svar från Good Old Days

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på, og som varmer om hjertet. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed - så kan det ikke gøres bedre.

Vi fik hjemmebesøg af God Old Days

Vi fik hjemmebesøg af God Old Days, det var en fantastisk oplevelse og meget professionelt.
Pengene blev overført som straks overførsel og vi kunne se at de var gået ind.
Vi kan kun anbefale God Old Days på højt plan

21 maj 2026

Kære Else Marie
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse, som vi er dig yderst taknemmelige for.
Vi sætter meget stor pris på, at du har givet dig og haft ulejlighed med at skrive anmeldelsen, og vi bøjer os naturligvis ydmygt i sandet.
Så kan det ikke gøres bedre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fin handel og en god pris

En fin handel og en god pris .
Meget professionel og venlig betjening. Kommer gerne igen☺️

13 maj 2026

Svar från Good Old Days

Dejligt og skønt at få sådan en flot anmeldelse - mange tusinde tak for det!
Vi bukker og skraber ydmygt i støvet og glæder os meget til at se dig i en anden god gang til en god handel.

Hurtigt svar

Hurtigt svar. Venlig modtagelse. Omgående afregning. Virker professionelt.

1 maj 2026

Svar från Good Old Days

Kære Anne. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse, som betyder alt for os. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og sætter meget stor pris på det hele. Vi bøjer os ydmygt i støvet og bukker og skraber i sandet.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.