I bought two Dixit expansions at Goblin Games. The price was really good, so I wasn’t sure if I could expect the real deal or the fake expansions from China (the latter happened to me with another Dan... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg kendte ikke til GoblinGames før jeg søgte på en specifik vare. De havde den til fornuftig pris og var klart de billigste angående forsendelse. Jeg fik allerede min vare DAGEN EFTER!!! Og de... Se mer
I ordered a card game from them and received it two days later to Copenhagen, very fast! They also have cheaper prices than the stores found in the city center here from my experience, and the game wa... Se mer
Vare til god pris. Desværre blev pakke sendt til 7-Elevens adresse stedet for pakkeshoppen, desuden var pakken ikke pakket ordenligt til og var gået op under forsendelse. Heldigvis har personalet... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi har et meget stort udvalg af brætspil, kort spil og rollespil, samt Warhammer og Dungeons & Dragons, strategi spil, Magic the gathering, Pokemon. Hurtig levering Rigtig Gode priser Give Away's på vores facebook side Kæmpe udvalg på eget lager
Kontaktuppgifter
Kystvejen 27, mf, 8000, Aarhus, Danmark
- kundeservice@goblingames.dk
- goblingames.dk
Hurtig levering og godt stand
Hurtig levering og godt stand. Præcis den bog jeg synes er svær at finde.
Hurtig levering og godt embaleret
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel, jeg fandt det, som jeg skulle bruge, og fik det tilsendt. Vil gerne handle der igen.
Fremragende service og pakkerne kommer…
Fremragende service og pakkerne kommer hurtigt efter bestilling.
respect
Bestilt 2 gange - 1 dag levering. 5/5
pakke - 5/5
kundeservice - 5/5
kan stærkt anbefales
ikk sidste gang jeg handler hos jer :)
rigtig god kundeservice og købs…
rigtig god kundeservice og købs oplevelse, havde bestilt et Kommander deck men fik desværre et forkert et , men fik hurtigt fat i kundeservice og fik det løst.
det. kan helt klart anbefale Goblingames , de sender hurtigt din ordre.
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos GoblinGames.
Virkelig rimelige priser og god service og levering.
Har handlet der i løbet af en årrække og jeg har ikke haft så meget som en enkelt besværlig oplevelse :-)
Amazing service and fast shipping
Amazing service from this webshop. I received my package the day after I ordered! And, when the game I bought was missing one piece Goblingames engaged with the company to get it and shipped it to me at no cost. I can't praise them enough.
Umulig at komme i kontakt med
Umulig at komme i kontakt med, og ingen svar på de skriv jeg har sendt angående beskadiget spil, pga dårlig pakket pakke.

Svar från Goblingames
Servicen er godt nok ikke noget at råbe…
Servicen er godt nok ikke noget at råbe hurra for.

Super fin lille butik
Super fin lille butik. De havde lige det spil jeg manglede og sendte det hurtigt :-)
Jeg håber bare GLS også er hurtige
Super nemt at bestille og dejligt at i…
Super nemt at bestille og dejligt at i havde et ældre commander deck på lager, som ellers var svært at finde andre steder. Utrolig hurtig levering det var jeg meget imponeret over. Kommer klart til at handle hos jer igen😊
Super helpful people who work there
Super helpful people who work there! i would reccomend this store to everyone i know!
de sendte den forkerte vare
de sendte den forkerte vare, fik fat i dem via mail, men har nu intet hørt fra dem i snart en uge

Excellent work
Kære Potentiale kunder til GoblinGames.
Kære Potentiale kunder til GoblinGames.
Hold Jer langt langt væk fra dette firma. De synder og bedrager. Det har kostet mig penge da de ikke ønsker (har snakket med deres ejer) at tilbage betale den vare pris jeg skulle have haft.
Jeg vil råde alle som ønsker at købe noget hos dette firma til at kik efter dette hos andre udbyder som heldigvis der findes masser af og har styr på deres forretning og kundeservice.
I er hermed advaret.

Svar från Goblingames
Hurtig levering og god service
Hurtig levering.
Der var også en returseddel med, hvilket er god service, selv om varen ikke skal retur.
Gode pakke drenge
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.