Högsta service som vanligt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Snabb leverans Hög kvalité Proffsig leverans med trygg packning Fint bemötande om något blivit fel
Har köpt mycket från Faraos Cigarer, både i butik och via hemsidan. Jag har alltid blivit nöjd över positivt bemötande och snabb hantering. Utbudet av Tintin föremål är klart bäst i Skandinavien och p... Se mer
Varorna kommer snabbt och till rätt adress, när NI behandlat beställningen. Men det tar fortfarande för lång tid från orderdatum till expedieringsdatum, att det skall ta 5 arbetsdagar är dålig logis... Se mer
Faraos Cigarer er en serie af butikker i København, Odense, Aarhus og Lyngby, der har specialiseret sig i at sælge japanske, europæiske og amerikanske tegneserier på dansk og engelsk. Vi sælger desuden rollespil, merchandise, magic-kort, figurspil, brætspil og udklædning. Udover serien af tolv butikker, har Faraos Cigarer netbutikken https://www.faraos.dk, der har samlet alle kædens varer ét sted.
Faraos Cigarer Comics & Games

Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Högsta service som vanligt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Högsta service som vanligt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hög kvalité
Proffsig leverans med trygg packning
Fint bemötande om något blivit fel
Snabb leverans till Sverige!
Snabb leverans och häftig produkt!!
Stort utbud
Snabb leverans.
Stort utbud.
Butiken i Köpenhamn var jättefin. Trevlig personal.
Fantastiskt
Fantastiskt
Trots att jag bor i Stockholm så fungerade allt perfekt. Bra inslaget var det också.
Hittade vad jag sökte och snabb leverans
Hittade vad jag sökte och fick hem det snabbt till Sverige
Mycket hjälpsam och snabba svar.
Dålig logistik
Varorna kommer snabbt och till rätt adress, när NI behandlat beställningen.
Men det tar fortfarande för lång tid från orderdatum till expedieringsdatum, att det skall ta 5 arbetsdagar är dålig logistik.
Fel leveransadress i Sverige
Bra packat. Men ni skickade paketet till en paketbox i SE-34177 Agunnaryd istället för till SE-57874 Frinnaryd. Agunnaryds paketbox befinner sig 200 kilometer söderut från där jag bor. När jag epostade er om att paketet gått åt skogen fick jag inget svar. Jag bad er omdirigera paketet i beställningen, men som sagt inget svar. Jag lyckades kontakta Postnord och få dem att byta leveransställe. Postnord är svåra att nå. Ingen bra leverantör.
Stort utbud av bra serier.
Stort utbud av bra serier.
Fungerar väldigt bra att beställa från Sverige.
Rekommenderas ++++++++