Go2fitness i Odense er et unikt og helt fantastisk center, vi er så heldige, at have den bedste centerleder og utrolig skønne og kompetente instruktører. Jeg har kun rosende ord om vores center, vi e... Se mer
Företaget har svarat
Umuligt at få sit depositum tilbage fra armbånd. Købte armbåndet for godt 6-7 år siden, og de fortæller man ikke kan få depositum tilbage fra armbånd der er købt efter april 2025. Jeg har ikke trænet... Se mer
Företaget har svarat
DET ER UMULIGT AT OPSIGE SIT ABBONEMENT. Jeg har været nede i receptionen og spørge om hjælp til det, derefter har jeg prøvet op til flere gange på hjemmesiden, fuldstændig umuligt… Jeg ringede ned ti... Se mer
Företaget har svarat
Godt center tæt på sorø station. Fin variation af træningsmaskiner særlig de nye eGYM gør træningen effektiv, og tæt på sjov. Her altid en god tone, rent og pænt. Selvom centeret er i mellem større... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 54 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super hyggeligt fitnesscenter hvor at stemningen er i top!
Godt kvalitetsudstyr, nyt Egym og der er rent og pænt.
Grunden til at jeg træner der er fordi at det er hyggeligt:)
Der har i den sidste tid kommet lidt dårlige anmeldelser her på trustpilot fra nogle teenagere, som at jeg personligt ser om aftenen når at jeg træner, og det er alle unge mennesker som ikke kan finde ud af at rydde op efter sig selv.
Så tag de dårlige anmeldelser med et gran salt. Det er den eneste måde at de kan føle at deres stemme også bliver hørt.
Ps. Har personligt rettet flere unger fordi at de opførte sig som uhygiejnisk grise.
Dejligt lille center. Der er plads til alle aldre og alle er venlige. Er kommet fast 6 gange om ugen i de sidste 4 år. Nyder at sætte mine ben dernede dag efter dag. 💪
Jeg træner i Sorø og er super glad for det. Der er en super hyggelig atmosfære. Venligt personale og medlemmer.
Her altid en god tone, rent og pænt. Selvom centeret er i mellem størrelsen, og der kan være mange der træner, er det altid en god oplevelse. Bemandingen er fin, altid lyttende og hjælpsomme
Flere gode træningshold i salen, hvor jeg benytter yoga tilbuddene. Jeg kunne ønske mig flere yoga hold, da de ofte er fuldt booket.
det kan ikke være rigtigt at de regler der er nede i jeres center kun er for medlemmerne at følge f.eks det med at havde udendørs sko på indenfor, er ikke tilladt men hvorfor f*nden når man konfronter chefen med at han selv har udendørs sko på så får man at vide at han godt må fordi det er ham der bestemmer, det kan ikke være rigtigt at vi skal finde os i at blive chikaneret nede i fitness hver gang vi er der, det er respektløst overfor jeres medlemmer, og han er bare flabet i det hele taget imod os jeg ved ikke om det er fordi vi er yngre en ham eller hvad, men han føler i hvert fald han er højere end alle andre.
Så der står også i min kontrakt at hvis jeg har indendørs sko på så får jeg en bøde? Eller hvis jeg ikke sætter tingene på plads? Eller hvis man “kaster” med vægtene?
Det er for dårligt, og chefen dernede er altid flabet når der er noget som ikke er godt nok ved centeret, indtil videre har 7 af min venner oplevet den dårlig tone fra ham.
Det er et fint center med gode hold. Der er det der skal være i træningsudstyr men slidt..
Gode badeforhold men bruserne trænger til udskiftning..
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det!! Har nu været i “dialog” med go2fitness i Roskilde i flere måneder, fordi de nægter, at min mand var nede og afmelde mit abonnement sidste år!! Vi har ringet til dem utallige gange, og vi må ikke snakke med nogen. De smider røret på, eller siger, at den person, vi skal tale med, ikke er tilgængelig. Og det er det samme, der sker hver evig eneste gang, vi ringer. Vi har nu fået 2 rykkere, som de nægter at fjerne, fordi der mangler “dokumentation” på opsigelsen. Men når vi tager ned i butikken for at opsige, bliver der åbenbart ikke gjort noget???? Bedrageri og bondefangeri.

Svar från Go2fitness
Godt center, men service og rengøring, kunne gøres bedre.

Svar från Go2fitness
Jeg meldte mig ind i Tuse, men det skulle jeg aldrig havde gjort. Der var intet badeforhold som lovet på deres hjemmeside. Intet toilet heller ikke adgang til vand. Så jeg ville have min kontrakt annulleret, men det vil de ikke! så hold jer væk fra løgnen Go2fitness Holbæk, de er utroværdige!

Svar från Go2fitness
Et træningscenter med mange holdmuligheder og gode instruktører, der ved hvad de laver. Centeret er i topog med moderne maskiner og den nyeste teknologi. Det gør det nemt for mig at være bruger og få det optimale udbytte af den tid jeg bruger på min træning. Eneste minus er, at der skulle være mere plads på holdene, så en større træningssal ville være ideelt.
Jeg meldte mig ud af Go2Fitness August 2022. Jeg får stadig opkrævninger for deres abonnent og betaler for det - jeg opdaget det først her for nyligt. Jeg ringer til Go2Fitness og fortæller dem om situation og der må være sket en fejl. Personen jeg snakker med siger så “ jeg kan ikke redegøre for den pågældende sekretær der måske har fejlet med hensyn til at melde dig ud” så vil jeg have mine penge tilbage, men næ-nej. Skal da lige betale hele næste måned med fordi afmelding først gælder fra dags dato af.
Hold kæft en dårlig kundeservice samt dårligt arbejde.

Svar från Go2fitness
Personalet er meget hjælpsomt og så er der virkelig gode og motiverende instruktører.
Fitness maskiner er gode og der er noget for alle
Udemærket træningscenter. Flinke og hjælpsomme personale. Fair priser. Dog kunne der ske forbedringer på forbrugerservicen ved, at offentliggøre kontaktoplysningerne med en e-mail adr. til lokalafdeling. så medlemmerne har en mulighed for udmeldelse igen via denne vej 🤷♂️

Svar från Go2fitness
Lørdags morgen spinning så er dagen i gang. Gode instruktører alle maskiner virker altid god musik og godt humør
Go2fitness Roskilde er et dejligt center at komme i med en masse glade mennesker og et fantastisk og hjælpsomt personale. Elsker at komme der.
Jeg har betalt mit medlemskontingent i flere år via mit forbrugsforeningskort. Det blev fejlagtigt ikke betalt for november måned 2022 og efterfølgende er sagen fluks sendt til inkasso ; således at kr 169 blevet til 869 kr. !!!
Både min mand og jeg har flere gange skrevet til Go2 fitness og bedt om at få tilbagebetalt vores medlemskontingent i perioden hvor go2fitness var lukket i coronaperioden. Vi har ALDRIG fået vores for meget betalte medlemskontingent retur på trods af Forbrugerrådet fortæller; at det skal virksomheden tilbagebetale, når de ikke kan leverer ydelsen.
Dårlig forretningsstil at sende til inkasso når firmaet ikke selv tilbagebetaler for lukkeperioden!!!!!.

Svar från Go2fitness
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.