Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt center tæt på sorø station. Fin variation af træningsmaskiner særlig de nye eGYM gør træningen effektiv, og tæt på sjov. Her altid en god tone, rent og pænt. Selvom centeret er i mellem større... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fedt e-gym område. Søde, engagerede og hjælpsomme instruktører. Fed energi hos zumba pigerne Signe & Louise. Dog trænger zumba salen til noget udluftning, der er varmt allerede inden træning. Der mang... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 47 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg mangler helt klart en holdning fra…

Jeg mangler helt klart en holdning fra centerets side ang. brug af mobiltelefon. Medlemmer der optager plads for andre, fordi de mere eller mindre er groet fast ved en maskine med deres mobiltelefon. Det bør helt klart påpeges.

1 maj 2026

Tak for din anmeldelse på 2 stjerner
Skal lige forstår om det er centeret der får 2 stjerner eller personalet.
Der er desværre ingen mobilfri centre i Danmark men man kunne overveje det på et tidspunkt. Men bruger deres telefoner til musik lydbøger eller til træningsprogrammer så ved ikke om det vil blive svært. Vi har desværre ikke mobilfrie centre desværre.
Hvis nogle sidder længe med deres telefoner og optager en maskine kunne man måske spørge pænt om man lige kan bruge den imens det plejer og fungere i vores familie centrer
Håber du fik svar og jeg håber din anmeldelse ikke er op personale eller andet

GO2-NOTHING ---

GO2-NOTHING ---

ELENDIG SERVICE OG PROBLEMATISK PRAKSIS

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med virksomheden. De oplyste telefonnumre (42 90 42 16 og 38 79 82 43) fungerer ikke, og der er ingen tilgængelig kundeservice.

Jeg har forsøgt at opsige mit medlemskab, men dette er ikke blevet imødekommet. I stedet modtager jeg rykkere samt varsler om inkasso.

Jeg har efterfølgende anmodet om en faktura med henblik på betaling af det opkrævede beløb (over 800 kr), uanset at medlemskabet ALDRIG ER BLEVET BENYTTET - ikke en eneste time eller dag. ABONNEMEENT ER ALDRIG BRUGT. CENTERET HAR IKKE LEVET OP TIL ANDET END AT OPKRÆVE PENGE OG IKKE SENDE ET KONTONUMMER.

Den fremsendte rykker indeholder ikke de nødvendige betalingsoplysninger (kontonummer), hvilket gør det umuligt at gennemføre korrekt betaling.

Denne fremgangsmåde rejser efter min opfattelse spørgsmål om:

manglende modydelse
mangelfuld opfyldelse af oplysningspligt
utilgængelig kundeservice
samt en generelt uigennemsigtig og kritisabel praksis

Samlet set er der tale om en MEGET UTILFREDSSTILLENDE kundeoplevelse, som jeg IKKE kan anbefale!!!!!

29 april 2026

Vi super kede af din oplevelse
Hver onsdag er der lukke i receptionen desværre og sådan har det været i mange år.

Opsigelse er rigtig nemt hos os det gør man via mail eller hjemmesiden under kontakt dit center. Det hele står også i kontrakten 😊
Jeg håber ellers centeret har levet op til dine ønsker. Vi vil super gerne hjælpe dig hvis der er noget fremadrettet på info@go2fitness.dk

Du kan altid gå ind på din profil se dine træninger betale dine regninger og rette nyt betalingskort til som vi gentagende gange har sendt på mail til dig og eller hjælpe vi gerne alle over mail eller nede wi receptionen 9-19 og 9-16 fredag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er dejligt 💪

Det er dejligt, at det er åbent 24 timer i døgnet! For hvis du ikke kan sove, så stå bare op og gå ud og træne 😄💪🏃🏼‍♀️

10 april 2026

VÆRSTE oplevelse!!

VÆRSTE oplevelse!!

Da jeg meldte mig ind, installerede jeg appen, hvor jeg pludselig fik tilmeldt mig endnu et abonnement. Herefter prøvede jeg at kontakte fitnesscenteret, hvilket åbenbart næsten er umuligt online og det var yderst sjældent, at jeg så nogle i receptionen da jeg var i fitnesscenteret. Men til sidst fik jeg fat i en der kunne afmelde mit ene abonnement.
Derudover var der ingen introduktion eller information at finde omkring hvordan tingene fungerede. F.eks. havde jeg problemer med at finde ud af hvordan man kom ind i centeret og meldte sig ind til holdene osv. Virkelig ikke brugervenligt eller for nogle som ikke har prøvet det før.

Generelt har min oplevelse af fitnesscenteret været at atmosfæren har været kaos. Man kommer ind i et stort rum med høj larm, forskellig musik far alle hjørner, ingen vinduer og en trist og stresset stemning. Jeg tog nogle yogahold hvor instruktørerne var søde, men igen var det en lidt ærgerlig oplevelse da man kunne høre larm og høj musik fra fitnesscenteret i baggrunden også under afspænding, hvor det skulle være afslappende.

Da jeg ville melde mig ud igen, havde jeg igen problemer med at komme i kontakt med fitnesscenteret. Jeg ringende flere gange uden svar før jeg fik fat på en medarbejder, som lød som om personen selv var ved at træne og svarede irriteret, at jeg skulle udfylde en formular på nettet før der blev lagt på. Det gjorde jeg så den sidste hverdag i februar og skrev specifikt hvilken dato jeg opsagde den, da jeg havde en måneds opsigelse. Men alligevel fik jeg en bekræftelse tilbage, hvor der stod at min opsigelse først ville gælde fra slut april. Dvs. at jeg skulle betale for to måneders opsigelse, selvom der stod at man havde en måneds opsigelse.

1 april 2026

Tak for din anmeldelse
Vi kede af din oplevelse
Reception tiden står på døren og hjemmesiden hvis du skal have fat i personale
Opsigelse kan ske via hjemmesiden eller mail
Hold instruktion er i app der er start så står der vil du på hold tryk her håbede vi havde gjort det nemt og har ikke hørt problemet før men vil da se på det om der noget der kan gærdes bedre
Du købte et tilbud hvor man fik billigt 2 måneder og var bundet i 2 måneder derfor kunne man ikke sige det op da du have en extra måned billigt 😊 rigtig god dag og håber at se dig en anden gang

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg henvendte mig personligt med en udmeldelse

Jeg henvendte mig personligt til Go2fitness for at blive udmeldt af 2 omgange af den simple årsag at jeg ikke længere kunne benytte Go2fitness grundet mit helbred.
Da jeg umiddelbart ikke modtog en bekræftelse på mail henvendte jeg mig anden gang omkring 1. maj og denne gang var henvendelse var suppleret med en skriftlig opsigelse som blev afleveret til den unge mand som var i informationen. Da det automatiske træk ophørte troede jeg, måske en smule naivt, at jeg nu var udmeldt men nej så 8 måneder senere sendes der så rykkere på manglende indbetaling af kontingent - ikke på et samlet skyldigt beløb men udelukkende på månedsbetalingen i øvrigt uden henvisning til et kontonummer der kan betales på. Så meldingen er nu at jeg skylder for knap et år og med trusler om inkasso.

Hvor er jeres bevisbyrde henne i dette spil ?

Det sjkal nævnes at man ikke kan blive udmeldt pr. telefon og e-mail fremgår ikke af hjemmesiden og nej jeg har ikke trukket deres APP ned for den havde jeg intet at bruge til eftersom jeg ikke havde trænet i en længere periode.

#1 jeg har nu fået det svar at jeg skal stille med en bekræftigelse. Øh, jamen jeg fik jo ikke nogen bekræftigelse da jeg stod der hvilket er en del af udfordringen. Og så kalder i det en upåklagelig fejl ?

7 april 2026

Vi super kede af din oplevelse
Opsigelse skal altid ske via mail eller vores kontaktformular via hjemmesiden
Kommer man skriftlig i centeret får man altid en bekræftigelse med det samme som bevis på opsigelsen. Du velkommen til at sende din bekræftigelse til info@ho2fitness.dk så vi kan se om der er ske en upåklagelig fejl men som vi ser har du ikke sagt det op som man kan via mail eller hjemmesiden og i centeret får man en bekræftelse på opsigelsen . Vi ser frem til at høre fra dig mvh Go2

Dårlig service…

Der har været problemer med appen så ved en fejl er der oprettet flere abonnementer på samme person og der er blevet trukket penge i flere måneder som G2F ikke vil returnere ret meget af. Utrolig dårlig service da der åbenlyst er sket en fejl.

18 mars 2026

Tak for din anmeldes
Vi kan se du selv har oprettet dig flere gange og godkendt det.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Der mangler konstant klude til…

Der mangler konstant klude til afspritning så sætter de bare en smal papirrulle op som smuldre ved første afspritning. Når man spørger om hvorfor får man bare at vide at det er leverandør svigt men så skulle man måske finde en anden leverandør. I øvrigt mangler der ligeså ofte overtræk til fodtøj så man må gå igennem det ikke altid helt rene center med rene strømper på.

22 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

har n u gennem 3 måneder sagt til de…

har n u gennem 3 måneder sagt til de ganske flinke medarbejdere i Odense at de remme til fødderne i romaskiner virklig er for korte og alt for slidte ( koster vel 30-50 kr ) , alle har været enige og vil tage fat i center chefen , intet er dog sket , enormt skuffende , ikke et billigt center og en meget lille udgift

17 februari 2026

Tak for din anmeldelse
Kan se din anmeldelse sker på remme til fødderne og ikke på Go2fitness og helheden af centeret. Centerchefen er der hver dag dog har han lige haft en velfortjent ferie i uge 7. Dog er ved igen kede af du giver 1 stjerne for remme til en to maskine og ikke selve centeret og om personalet er flinke og holdene er gode osv osv

Elendig "service" hele vejen igennem

Elendig "service" hele vejen igennem. De har ikke styr på betalinger og er virkelig svære at få i tale. Ingen mulighed for at kontakte en form for hovedkontor, så hvis ikke dit lokale center er til at komme i kontakt med, må du bare vente.

4 februari 2026

Hej Carsten du velkommen til at kontakte mig på jens@go2fitness.dk
Der er bemanding hver dag i centeret og telefonen er åben 9-16 dog ikke onsdag
Du kan også komme i kontakt med os via formularen på hjemmesiden og der kan jeg ikke se du har skrevet. Men skriv gerne til mig på min mail fejl i betaling skal der ikke være

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.