Go2fitness i Odense er et unikt og helt fantastisk center, vi er så heldige, at have den bedste centerleder og utrolig skønne og kompetente instruktører. Jeg har kun rosende ord om vores center, vi e... Se mer
Företaget har svarat
Helt okay, ikke det største, men alt andet spiller top, kunne dog godt bruge et vindue eller to og meget computeriseret 👍👍👍
Jeg mangler helt klart en holdning fra centerets side ang. brug af mobiltelefon. Medlemmer der optager plads for andre, fordi de mere eller mindre er groet fast ved en maskine med deres mobiltelefon.... Se mer
Företaget har svarat
Der mangler konstant klude til afspritning så sætter de bare en smal papirrulle op som smuldre ved første afspritning. Når man spørger om hvorfor får man bare at vide at det er leverandør svigt men så... Se mer
Har besvarat 47 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Føler sig altid velkommen af et frisk team .
Der er altid god atmosfære.
Jeg startede mit medlemskab tidligere denne måned og meldte mig hurtigt ud, da kvaliteten ikke levede op til mine forventninger. Kort tid efter fik jeg en mail om, at fordi de har smidt en bindingsperiode på, slutter mit medlemskab først d. 31/7 (ved slutningen af bindingsperioden og løbende + 1 måned), selvom der står på deres hjemmeside, at der ikke er nogen bindingsperiode – heller ikke hvis man startede sit medlemskab under en kampagne.
Jeg skrev derefter ind, hvor de fjernede juli måned, så mit medlemskab ville slutte 30/6 (fordi at når man er i en bindingsperiode, hedder det kun til udgangen + løbende måned). Men de har stadig ikke fjernet den bindingsperiode, som der egentlig slet ikke skulle have været på mit medlemskab.
Så, lang historie kort: De prøvede at snyde mig to gange. Først ved at smide en bindingsperiode på mit medlemskab, så jeg skulle betale for to ekstra måneder. Derefter prøvede de at få mig til at betale for endnu en måned oveni, men den fjernede de efterfølgende.
*Tilføjelse*
Nu har i svaret på denne anmeldelse at der står når man laver sit medlemskab at der står at der kommer en bindingsperiode på under en kampagne men faktisk står der at det følger de samme vilkår som det almindelige medlemskab og jeg synes derfor at i burde prøve at gå gennem jeres oprettelses system og prøve at kigge engang

Svar från Go2fitness
Dybt skuffet over dette fitnesscenter. Hvorfor fjerner i alle låse hvor man kan bruge nøgler? Jeg betaler 200kr for det her lugte hul og det her er hvad jeg får?! Skuffet

Svar från Go2fitness
0 stjerner. Hold jer fra Nykøbing Falster afdeling. Forkert information fra dag 1. Fik at vide at man ingen bøde fik for ikke at møde op til hold, der er blevet trukket på mit kort også selvom jeg har været mødt op på hold. Samtidig er der blevet trukket for 2 ekstra kaffekort som var en fejl, da jeg i forvejen har det dyre medlemsskab hvor kaffe er inkluderet og jeg har ikke en gang taget noget kaffe. Jeg blev lovet tilbage betaling men intet er sket, og receptionsdamen kunne ikke hjælpe og lovede mig at Jens hurtigt ville kontakte mig og betale mig pengene retur. Meget ringe kommunikation og de trækker penge fra din kort uden godkendelse.
Nu vil jeg gerne have opsagt medlemskabet, da jeg slet ikke får brugt centeret og det har kostet mig omkring 1050kr. siden januar 2025.
Der er ingen mulighed for opsigelse via app eller hjemmeside ved login. Vil klart anbefale ethvert andet center. vh. en skuffet fitness-bruger

Svar från Go2fitness
Roskilde Har intet med et fitnesscenter at gøre. Gamle maskiner, der mere ødelægger kroppen end at give muskler. Alt for lille til, så mange mennesker. Der er ingen udluftning, så der lugter fælt, specielt i baderummet🥹 meget få fri vægte. Der er kø til de fleste maskiner
NB
Tak for jeres svar. Ja, det er det rigtige sted, som jeg omtaler. Jeres Matrix maskiner er gamle og ubrugelige
Jeg gik i Black Swan, der desværre brændte, men som havde de fedeste maskiner og var 4- 5 x større end jeres center. Men deres pris var næsten, den samme som jeres. I overvurdere jer selv og jeres center

Svar från Go2fitness
Simpelthen den dårligste service jeg længde har oplevet. De har siden, at jeg meldte mig ind i november trukket for mange penge for mit abonnement. Jeg har været i kontakt med dem over 10 gange og oplevet både meget imødekommende personale, og personale der har talt utrolig nedeladende og smækket røret på. De lover at rette fejlen men forsætter med at trække for meget. Jeg kan bestemt ikke anbefale at melde sig ind i afdelingen i Nykøbing Falster.

Svar från Go2fitness
Jeg meldte mig ind 5 februar og faldt ikke rigtig til. Det er bare ikke mig. Så jeg melder mig ud igen, skriftligt. Jeg er helt med på at jeg betaler for denne måned og så den næste til fuld pris, det er aftalen jeg indgik og den accepterede jeg.
Men.
Jeg får en mail fra lederen af det pågældende center der siger at jeg skal betale for en ekstra måned, fordi jeg er i en bindingsperiode. Dette er ikke angivet nogle steder overhovedet.
Dette svarer jeg og får så at vide, at det står på hjemmesiden. Det gør det ikke. Vildledende markedsføring.
Jeg får mail til ejeren og regner faktisk med at han i det mindste har styr på juraen, men nu får jeg det svar, at da jeg benyttede en kampagne, sparer jeg oprettelse på normalt 200 kroner, hvilket på en eller anden besynderlig måde betyder at jeg skal betale en ekstra måned.
Vildledende markedsføring igen, da der intet er oplyst om at oprettelsen koster penge. Selv hvis der gjorde, har oprettelse intet at gøre med opsigelsen eller en eventuel bindingsperiode at gøre.
Og endelig påstår ejeren så at informationen om bindingsperiode står i betingelserne i det abonnement man vælger. Dette passer heller ikke. Han påstår at da jeg benyttede en kampagne...dette passer endnu en gang ikke, da jeg vælger et abonnement til 275 kroner og først EFTER jeg har oplyst alt muligt, ser jeg at denne måned kun koster 10 kroner, den efterfølgende 275. Det er disse betingelser jeg accepterer, ikke alle mulige pludselig opfundne regler om bindingsperiode eller oprettelse.
Inden I andre overvejer medlemsskab, så håber jeg dette har afskrækket jer.
### Tilføjelse###
Jeg må understrege på det kraftigste, af det svar ejeren er kommet med herunder, kun er ude på at skade mig og lade mig fremstå som en gemen løgner. Jeg har dokumenteret overfor Trustpilot og han selv endda, at han tager fejl, ved simple screenshots. Alligevel lyver han om at jeg har accepteret, tilsyneladende, en opsigelsesperiode med en ekstra måned. Han lyver også om at der er andre opsigelsesregler ved kampagner, selvom det er dokumenteret at de følger de samme regler som basis abonnement, nemlig løbende måned plus 30 dage. Ikke en måned oveni.
Endelig lyver han om bindingsperiode. Der er ingen. Da jeg fremførte dette, sagde han i en mail, at der igen er andre regler under kampagne. Igen igen kunne jeg dokumentere at han tager fejl. Der er ikke binding noget sted.
Ejeren er afkoblet fuldstændig og jeg vil derfor tage kontakt til en advokat.
###Tilføjelse###
Du har ikke sendt mig noget! Du kan ikke stave, eller regne og du sejler rundt i dit svar her. Du siger du har sendt mig dokumentation på af jeg tager fejl, jeg har ikke modtaget noget. Jeg sendte til gengæld dig til screenshots, der utvetydigt dokumenterer at jeg har ret: Løbende måned plus 30 dage. Ikke en dag mere. Hvordan du kan få mere ud af de regler, er mig en gåde. Nu er jeg i en lidt heldig situation, da både søster, svoger, genbo og bedste ven er advokat. Tænker jeg hurtigt får afsluttet det her pjat. Og så kommer du på forsiden.
###TILFØJELSE###
DU sendte mig ingenting men det er da korrekt at I havde en kampagne. Det handler bare stadig ikke om den, men om at du vil have ekstra 275 for en måned jeg ikke har pligt til at betale. Jeg SKAL betale 10 kroner for kampagnen, det er februar måned, og 275 for de plus 30 dage, det er marts. Dem får du med glæde. Men de ekstra 275 som du skøjter rundt i, får du ikke. Og såfremt du ikke var klar over det, er Trustpilot et sted hvor KUNDER anmelder VIRKSOMHEDER, når de ikke kan finde ud af reglerne. Ligesom dig. Det er det sidste jeg skriver. Hvis du vil mig noget, så brug den email du har

Svar från Go2fitness
Syntes toiletterne lugter grimt ved ikke hvad de bliver gjort rent i, men når man sidder derude og skal skifte sko er det en slem lugt. Der mangler tit tykke lange måtter de tynde er ikke særlig gode til yoga mm.
Kunne være rigtig dejligt for os med weekend abb. at vi kunne starte kl. 15 med at træne så var der måske ikke lige så mange dernede sidst på eftermiddagen fredag hvor der ofte er travlt.
Også synd når man har yoga timer hvor man skal slappe af at der oven på bliver sjippet mm.
tænker ikke jeg er den heldige at vinde en taske med alt det jeg har fået sagt.
men jeg er faktisk tilfreds med at træner hos jeg og kunne ikke finde på at flytte til andet træningscenter.
mvh Bente
Skønt familie center hvor der er plads til alle i familien. Gode hold til alles behov. Jeg foretrækker især DanseMix hold og Yoga holdene.
Gode instruktører der er opmærksomme på alle.
For lidt plads til fodtøj. Står over alt i indgangspartiet.
Rengøring er middel
Billigt og godt fællesskab. Gode muligheder for hold træninger
Det er et fremragende fitness tilbud, men man kunne med fordel optimere badeforhold
Benytter G2F til spinning. Det er altid fedt timer, og gode forskellige programmer instruktøren kører.
Der er en hyggelig atmosfære i træningscenteret.
Der er en god service og nogle gode træningshold, samt et flot udvalg af forskellige hold.
Go2fitness Roskilde.
Følger hold træning med supergod instruktør Tove.
Min klage kører på rengøringsstandarden i det hele taget men især i damernes omklædning, der er ret ulækkert og så er der kun 3 brusere der leverer lidt vand, og sådan har det været længe, kan det da ikke snart blive udbedret.
Vh Mona

Svar från Go2fitness
Gode centre, lækre maskiner, smilende og imødekommende personale, massere hold muligheder for alle også er det et plus at der er sauna 😍
Great selection of classes. Helpful employees. Great selection of equipment. Change rooms are small but I barely use them so really don’t mind.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.