Jeg henvendte mig efter en episode i centeret, som blufærdighedskrænkelse, men følte ikke, at jeg blev taget seriøst af centerlederen. Tværtimod oplevede jeg en hånende, nedladende behandling sam... Se mer
Företaget har svarat
Jeg mangler helt klart en holdning fra centerets side ang. brug af mobiltelefon. Medlemmer der optager plads for andre, fordi de mere eller mindre er groet fast ved en maskine med deres mobiltelefon.... Se mer
Företaget har svarat
Godt center tæt på sorø station. Fin variation af træningsmaskiner særlig de nye eGYM gør træningen effektiv, og tæt på sjov. Her altid en god tone, rent og pænt. Selvom centeret er i mellem større... Se mer
Fedt e-gym område. Søde, engagerede og hjælpsomme instruktører. Fed energi hos zumba pigerne Signe & Louise. Dog trænger zumba salen til noget udluftning, der er varmt allerede inden træning. Der mang... Se mer
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Elendig "service" hele vejen igennem. De har ikke styr på betalinger og er virkelig svære at få i tale. Ingen mulighed for at kontakte en form for hovedkontor, så hvis ikke dit lokale center er til at komme i kontakt med, må du bare vente.

Svar från Go2fitness
Frygteligt abonnoment system. Betalte omkring 900 kr for 1 træning da jeg var bundet i flere måneder uden at skrive det tydeligt i kampagnen.. øv

Svar från Go2fitness
Udover jeg er utrolig afhængig af min træning/motion , så er jeg afhængig af at komme i go2fitness.. der er plads til alle slags hernede. Om du træner 8 gange om ugen eller 1 . Man føler sig velkommen. Klart,for mig, det bedste træningscenter i byen .
Jeg kan ikke få lov at sætte mit abonnement i Bero, skide scam. Alle andre knapper virker fint, men lige den, hvor man skal vælge dato, niks.

Svar från Go2fitness
Har siden i mandags d. 12-01-2026 forsøgt at opsige mit abonnement i go2fitness Nykøbing f.
Ingen respons eller bekræftigelse.
Hvorfor skal det være så svært at opsige sit abonnement.
Jeg går i go2fitness Odense og har gjort sidste år i streg, fantastisk center, personalet er skide søde og hjælper altid hvis man ska ha hjælp og siger altid hej når man ankommer, maskiner er mere end man har brug for og så er det bare et perfekt sted
De havde fået flere stjerner, hvis de holdt hvad de lover med tilbagebetaling af depositum, det er nu 3 mdr. siden vi stoppede og har endnu ikke fået vores penge tilbage
Yderst ringe kundeservice. umulige at få fat på.
Svare ikke retur på henvendelser
Jeg kan kun advare andre imod at melde jer ind. Jeg har afleveret 2 armbånd og skulle have mit depositum retur, men på trods af utallige henvendelser – både skriftligt og ved personligt fremmøde – er jeg stadig ikke blevet tilbagebetalt.
Jeg kontaktede første gang den 28. juni, fulgte op igen den 16. august, skrev endnu engang den 5. september og har desuden været forbi tre gange uden at få en løsning. Alligevel er der stadig intet svar og ingen tilbagebetaling. Det er fuldstændig uacceptabelt og virker mest af alt som en bevidst ignorering af kunder.
At man skal jagte sine egne penge på denne måde er under al kritik. Jeg føler mig dårligt behandlet, snydt og respekten for kunderne er tilsyneladende ikke-eksisterende. Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte sig af dette sted.
Som andre skriver, oplever jeg også at der ikke gives adgang til døren med app'en, så man ikke kan komme ind. Selvom det er indenfor telefon tid, så kan man ikke komme igennem på deres hovednummer. Opkaldet afsluttes automatisk med beskeden "## kan ikke besvare dit opkald lige nu".
Det er virkelig dårligt at man betaler 10 kr om dagen for det for bare at spilde tiden med at køre derhen og ikke kan komme ind.
Hvis man kunne give 0 havde Nykøbing Falster fået den
Trods man har betalt logget ind på appen er det umuligt at få låst døren op via telefonen.
Det ikke muligt at komme i bemandings tiden. Så jævnt træls det ikke kan bruges til noget.
Der står at man skal underskrive en kontrakt før det muligt, totalt umuligt system.
Ingen tlf tider eller en overordnet mail/tlf nr

Svar från Go2fitness
Super godt sted at træne. Føler man bliver taget rigtig godt imod og personalet er altid klar til at hjælpe en hvis man har brug for det. Masser af maskiner man kan bruge og super gode hold, hvis man er til det.
Antiautoritære et godt sted at træne. Kan varmt anbefale det.

der er 50 grader og ingen ventilation. Der er ingen adgang til vand
Mine forventninger til en opstart hos jer, var var at men blev mødt med de informationer, man skal bruge som nyt medlem.
Det var ihvertfald ikke det jeg fik og når man ser hvad man får med, når man bestiller et abonnement, så havde jeg forventet at få de informationer når man kommer først gang.
Så ikke nok med at du skal lave arbejdet i centeret, du skal også selv opsøge al information, selvom deres reception har åben som vinden blæser.
Og ikke nok med det, så laver de så også lige en kampagne 3 dage efter man har meldt sig ind, hvor du kan spare 250kr om måneden, tusind tak go2fitness:(
Så i skal ikke regne med at jeg er der mere end de næste 2 måneder, så hellere betale 50kr mere om måneden hos Pure Fitness
Føler sig altid velkommen af et frisk team .
Der er altid god atmosfære.
Jeg startede mit medlemskab tidligere denne måned og meldte mig hurtigt ud, da kvaliteten ikke levede op til mine forventninger. Kort tid efter fik jeg en mail om, at fordi de har smidt en bindingsperiode på, slutter mit medlemskab først d. 31/7 (ved slutningen af bindingsperioden og løbende + 1 måned), selvom der står på deres hjemmeside, at der ikke er nogen bindingsperiode – heller ikke hvis man startede sit medlemskab under en kampagne.
Jeg skrev derefter ind, hvor de fjernede juli måned, så mit medlemskab ville slutte 30/6 (fordi at når man er i en bindingsperiode, hedder det kun til udgangen + løbende måned). Men de har stadig ikke fjernet den bindingsperiode, som der egentlig slet ikke skulle have været på mit medlemskab.
Så, lang historie kort: De prøvede at snyde mig to gange. Først ved at smide en bindingsperiode på mit medlemskab, så jeg skulle betale for to ekstra måneder. Derefter prøvede de at få mig til at betale for endnu en måned oveni, men den fjernede de efterfølgende.
*Tilføjelse*
Nu har i svaret på denne anmeldelse at der står når man laver sit medlemskab at der står at der kommer en bindingsperiode på under en kampagne men faktisk står der at det følger de samme vilkår som det almindelige medlemskab og jeg synes derfor at i burde prøve at gå gennem jeres oprettelses system og prøve at kigge engang

Svar från Go2fitness
Dybt skuffet over dette fitnesscenter. Hvorfor fjerner i alle låse hvor man kan bruge nøgler? Jeg betaler 200kr for det her lugte hul og det her er hvad jeg får?! Skuffet

Svar från Go2fitness
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.