very disappointed!
Har börjat prenumerera på glossy box två gånger, 1 gång förra sommaren, då saknades en produkt ur boxen, kontaktade osv sa de skulle lägga produkten i nästa box, produkten kom i nästa box osv, avslutade prenumerationen för kände att det kom produkter som inte riktit var värt att prenumerera på glossybox för, mycke travelsize och tråkiga produkter osv. Sen i mars fick jag ett mejl där det stod beställ första boxen för 12€ och få ”filorga oxygen glow cream” på köpet, har velat testa filorga länge men inte riktigt vela lägga pengar på de, så nappde direkt och beställde och stod i beställningen o allt att jag ska få det osv. (beställde egentligen boxen bara pga att man skulle få me filorga). Boxen kommer men ingen filorga kräm med i boxen, kontaktar glossybox, dom ursäktar o säger de kontaktar lagret osv att de ska sätta i den till nästa box, allt va fine så ja tänker okejj jag prenumererar då ännu en stund, april boxen kommer, ingen filorga kräm då med heller och + saknas det en annan produkt. Kontaktar hon ja va i kontakt med tidigare, hon hör aldrig av sig. Så kontaktade på messenger för någon dag sedan, nej då går det tydligen inte att få produkterna, utan då skaja få 6€ i glossycredits, (vilket jag ej vill ha) jag har väntat på dendär krämen länge o aldri får den o blivit lovad att få den, sedan saknas det en till produkt ännu på det. Om man betalar ett pris för att få det man blivit lovad o som står klart o tydlit i mejl osv. tycker jag väl man ska få det. 6€ räcker ingenstans, filorga oxygen glow cream kostar 40-50€ fullsize o ögonbrynspennan som saknades nästan 20€, låter det rimligt att på 6€ då? Om det på sommaren gick att skicka med en produkt som saknades i förra boxen i nästa box, och då dom lovat i mars att skicka me krämen i aprils box, men nu gå det inte. Totalt skam! Om man betalar priset för att få produkter ”värt 100€” tycker jag väl man ska få det o inte 40€. Om inte de kan skicka de som saknas som jag är menade att få, så kan de väl skicka andra extra produkter i nästa box som är samma prisklass som de som saknas. Jag vill inte ha 6€ i glossycredits för jag vill inte köpa en enda box längre för säkert saknas det produkter ur den också. Så grymt besviken. Vill gärna vara i kontakt med någon annan än kolo. En jaksannu kirjoittaa suomeksi

Svar från Glossybox Finland