Jag använde appen för att starta en tvätt, men tvätten fungerade inte. Jag avslutade därför direkt. Trots det drogs pengar från mitt kort senare under dagen. Jag gjorde en felanmälan samma dag, men ha... Se mer

Det är ofta så nuförtiden att dammsugarna inte fungerar. t ex Askim söder om Göteborg var 3 av 4 dammsugare trasiga. Inte heller den på Flöjtgatan i Västra Frölunda fungerar. Och på den stationen måst... Se mer
Tvätten var trasig och högtrycket fungerade inte, sprutade bara skum. Fick byta bås för att spola rent. Ringde felanmälan som sa att de skulle betala tillbaka men gjordes inte. Fick höra av mig ige... Se mer
Jag hade problem med att teckna en prenumeration via appen, så jag fyllde pengarna på saldo i tron att jag skulle kunna betala med pengarna där. Tyvärr fungerade det inte. Jag kontaktade deras kundtjä... Se mer
Har besvarat 10 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
BEDRÄGERI
Jag använde abonnemanget i 1 månad och det står fint att det bara gäller i 1 månad och att det är en provperiod eftersom de inför något nytt, efter det hände inget, jag åkte på semester i 2 månader och nu för att tvätta min bil måste jag betala 3 fakturor, det är verkligen synd och eländigt

Absurt företag
Absurt företag! Dem lovar sina kunder inga bindningstider på sina abonnemang men det stämmer inte! Om man inte betalar i tid när du startat ditt abonnemang så är ditt abonnemang fortfarande "aktiv " fast du inte kan tvätta!
Kundtjänst är väldigt oprofessionella! Trotts jag har två bil abonnemang men ändå får inte den hjälpen!
REKOMMENDERAR EJ

Mkt nöjd
Mkt nöjd. Bra ording och reda på stället och enkelt för en nybörjare som jag. Bra pris. Har betalt via appen.

Dyrt!
Tvätt som vanligtvis kostar max 60kr på vilken annat liknande tvättställe som helst kostade idag på Glimra 107kr.
Dålig tvättborste och överprisat!
Nej tack, kommer inte tvätta här igen.

Alldeles för dyrt
Alldeles för dyrt, tvättade bilen i 18 min priset blev 180kr..

toppentvätt
toppentvätt, rent som faen blev det. Tackar mig själv för det

Tvättade av hojen.
Tvättade av hojen.
7 minuter kostade 80kr
Den blev inte ens ren.
Helt orimliga priser.
OKQ8 tar 3 kronor i minuten.
Det hade kostat 21 kronor på OKQ8.
Jag har sagt till mig själv att aldrig tvätta här igen, ändå gör man samma misstag igen..
Nu va det sista gången:)

Svarar inte på mail
Mailade 17 juli och har ännu inte fått svar från dem. Vill konvertera poletter till tillgodo på tvätt då de plötsligt tog bort poletter för betalning.
Uppdatering:
Har skickat in poletter för 2 veckor sedan och de har tydligen inte hunnit räkna dem än. Mitt saldo är inte uppdaterat

Svar från Glimra
Ingen vet hur mycket egentligen som…
Ingen vet hur mycket egentligen som dras för det syns inte på kontot hos din bank??? Jag betalade inte med app utan med kort, håll koll på era konton!!!!
Vad är det för svar Känner?? är det nån AI robot som är på autosvar hos er! Lägg ner skiten ska sprida detta så mycket jag kan om ert system.

Svar från Glimra
Ännu än gång får jag ge ett negativt…
Ännu än gång får jag ge ett negativt omdöme, inget svar på supporten trots mailat 3 gånger nu.

Svarar inte på mail
Oseriöst företag. Har mailat deras kundservice som inte svarar. Företaget tar betalalt för tjänster som inkluderar ej fungerande maskiner och tar sig inte tiden att besvara på mail.

Ringer och felanmäler
Ringer och felanmäler, får till svar att jag + 4 andra som också besöker tvätten har fel.
I detta fall var kom det inget tvättmedel i något av tvättbåsen. Det vi påstod inträffar aldrig.
Kan inte rekommendera glimra.

Reserverade belopp
Glimra fortsätter konstant att reservera belopp utan att släppa på dessa reservationer i samband med att transaktionen gått igenom. Gäller tvättabonnemang. Det resulterar i att det ”saknas” pengar på kontot under fem vardagar. Frågan är om Glimra tänker betala ränta på dessa pengar på grund av deras illvilja att lösa problemet? Inget annat företag gör så här. Inte ens när man tankar bilen. Dåligt!

Asdåligt
Asdåligt. Hela upplägget kändes amatörmässigt. Upptäckte dessutom mindre repor, men orkar inte reklamera hos ett företag som så uppenbart bara är inne för snabba cash, lönlöst.

Svar från Glimra
Igår i Älvsjö betalade jag 150 kr med…
Igår i Älvsjö betalade jag 150 kr med kort, och det ville inte fungera, jag tänkte att jag kanske inte betalade, sen försökte jag betala igen, och det började precis fungera Och 150 kr drogs från mitt konto två gånger , och jag tvättade en väldigt kort tid.

Svar från Glimra
Det sämsta biltvätt automat.Skaffade…
Det sämsta biltvätt automat.Skaffade tvätt abonnemang eftersom de gjorde reklam på att det är bästa biltvätt. Fick flera repor på bilen efter jag har tvättat min bil i Uppsala och de erkänner inte att det kommer från deras borstar. De lovade att ge sina kunder en mikrofiberduk eftersom deras tvätt var trasig ett tag men det fick man aldrig trots att jag tvättade min bil 2 gånger efter det.Fy skam säger jag.

Svar från Glimra
Jag tvättade bilen på Glimra i Göteborg…
Jag tvättade bilen på Glimra i Göteborg och efteråt såg jag att jag fått repor i lacken på stora områden, förmodligen har det varit något med borsten. Jag har mailat och bifogat bilder flera gånger, inget svar överhuvudtaget. Inte ens ett intresse för att undvika att fler råkar ut för det. Säger det mesta tänker jag.
Det går inte heller att ringa.
Uppdatering 24-06-17.
Jag fick ett svar för 12 dagar sedan. Att jag skulle maila igen för att kanske få någon sorts kompensation.
Så för TREDJE gången mejlade jag till samma adress med samma innehåll. Tror någon att jag fått svar? Nej självklart inte. Nu när de svarat att jag ska höra av mig och sen skiter i det ändå, då är det ett lågvattenmärke. Under det, till och med.

Svar från Glimra
Superdyrt 129 kr för supersnabb tvätt…
Jag gjorde en supersnabb tvätt som kostar 60 kr på OKQ8 i Gävle och Kungsängen. Den gick på 129 kr på Glimra. Helt otroligt. Fick idag statistiken på min tvätt. 47 sek Högtryck typ förtvätt för 8,93 kr, Skumtvätt 3,48 min för 43,32 och Avspolning med vatten 6,47 min för 77,33 kr. Totalt 11,22 min för 129,58 kr. Är det värt det? Bedöm själv.