Jag använde appen för att starta en tvätt, men tvätten fungerade inte. Jag avslutade därför direkt. Trots det drogs pengar från mitt kort senare under dagen. Jag gjorde en felanmälan samma dag, men ha... Se mer

Det är ofta så nuförtiden att dammsugarna inte fungerar. t ex Askim söder om Göteborg var 3 av 4 dammsugare trasiga. Inte heller den på Flöjtgatan i Västra Frölunda fungerar. Och på den stationen måst... Se mer
Tvätten var trasig och högtrycket fungerade inte, sprutade bara skum. Fick byta bås för att spola rent. Ringde felanmälan som sa att de skulle betala tillbaka men gjordes inte. Fick höra av mig ige... Se mer
Jag hade problem med att teckna en prenumeration via appen, så jag fyllde pengarna på saldo i tron att jag skulle kunna betala med pengarna där. Tyvärr fungerade det inte. Jag kontaktade deras kundtjä... Se mer
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Klåpare och lurendrejare par…
Klåpare och lurendrejare par excellence!
De tog 72 spänn för knappt 6 minuter snabbspolning. Undvik, undvik, undvik!!!👎👎👎🤬🤬🤬
Glimra blåser kunden
Tvättade i borlänge på Södra Backa i bås nr 4. Jag valde att tvätta för max 150kr. Betalade med mitt mastercard. Men när tvätten aktiverades så blev det inget högtryck i munstycket utan bara nåt mittemellan tryck. Jag hade satt vredet på avspolning. Tvätten tog dubbelt så lång tid med det låga trycket. Mycket irreterande. Slutsumman slutade på 115.20kr Jag ville ha kompensation för detta fel då bilen inte blev helt ren. anmälde detta till glimra.Efter nån dag får jag svar från michaela att det "var ju tråkigt". Hon erbjöd 50kr i kompensation under förutsättning att jag skulle ladda ner deras app och ansluta mitt bankkort till deras app och dessutom öppna det för internetköp för att erhålla deras 50kr. Nu är det på det viset att jag inte har någon "appofåån" utan en gammaldags "knappofåån",så då är jag utesluten ur dras värld. Bekvämt och lönande för dom att blåsa mig på mina pengar på detta vis. Nej, aldrig glimra igen för då riskerar man att hamna i "blåsningen". Rektorn.
Uselt företag
Uselt företag, ingen bra tvätt, ingen bra kundservice
spara huvudverk och tvätta inte bilen hos dom…
alltid något som är trasigt på deras stationerna ,deras power skum är skumt
Deras abonnemang ger mycket mindre tvätt än vad du betala för
och dom är så bra på att lura deras kunder ,,,, har hänt flera ggr konstiga grejar i deras app som till exempel du köper saldo för249kr då drar dom 492 eller 747kr och dom skyller alltid på appen och betalar aldrig tillbaka vad deras app drag,,,,
naaaaaa spara huvudverk och tvätta inte hos dom
Undvik detta företag köpte saldo…
Undvik detta företag köpte saldo pengarna drogs men saldo fylldes aldrig på.
Väldigt trevlig kundservice
Väldigt trevlig och hjälpsam kundservice, löste problem med appen väldigt snabbt. Inga problem att få kontakt, bara man använder mail och har en trevlig attityd.

BEDRÖVLIG SERVICE
BEDRÖVLIG SERVICE, och dem har dubbeldragit mig flera gånger för mitt abonnemang även fast jag inte kunnat använda tjänsten. UNDVIK det här företaget, inte värt det jag lovar!

Svar från Glimra
Trotts att jag har kontaktat Glimra…
Trotts att jag har kontaktat Glimra flera ggr. redan i juli 2025 har problemet inte åtgärdat. Fick även kontakt med Glimras tekniker som sa att de kan inte åtgärda problemet med appen och att jag borde få pengarna tillbaka eller tjänsten som jag betalat för och inte kunnat använda. Men Glimra struntar även att svara. Skandal!

Omöjliga att få kontakt med
Omöjliga att få kontakt med
De svarar inte på telefon utan allt ska gå via mail. Har blivit dubbelfakturerad och mailat 4 ggr under en 2 månaders period från 250507-250710 enligt anvisning till supporten utan svar. men påminnelser om den dubbelfakturerade månaden får jag.
Finns det ens någon på supporten?

Svar från Glimra
Glimra har en mycket bra tvätthall o bra service
Glimra har en mycket bra tvätthall och har otroligt fin service inom 1 dygn hade jag fått ett trevligt svar och ett mindre problem löst lätt och smidigt.
Tidigare har jag mailat frågor ang. abonnemang och fått svar omgående, så nu har jag ett mycket bra abonnemang.

Svar från Glimra
Dyrt betalade 290 kr för bara vatten då…
Dyrt betalade 290 kr för bara vatten då jag använder mina egna produkter. Här försöker man vara miljövänlig man kanske ska börja tvätta bilen hemma istället. Sänk priserna speciellt om man bara kör vatten.
jag använder mig av tershine produkter. Hade ni inget vettigare svar på min fråga? Om ni är så miljö medvetna så kanske ni ska tänka på sänka priset så folk verkligen åker till er och tvättar än att tvätta på uppfarten.

Bytt mobil och nummer
Bytt mobil och nummer. Mailat Glimra att uppdatera mitt konto med mitt nya nummer. 1-2 dagar svarstid säger dem. Väntat en hel vecka och inget svar trots flertal mail. Försökt ringa också men dem tar ej emot samtal. Då blir det än viktigare att man svarar på mail, skyndsamt.

Super Dåligt 👎 bil tvätt företag
super dåligt 🚗 tvätt företag. Jag köpte 2 månader abonnemang. De dra på mina
Kortet 5 gånger abonnemangen
Jag Maila de flera gånger. Men de inte återbetalat mig! Därför
Jag tipsar alla bil 🚙 ägare kan
inte använda glimra bil tvätt.
Glimra bil tvätt de luggar jättemycket.

Svar från Glimra
Skum oftast slut avfettning ofta slut…
Skum oftast slut avfettning ofta slut helt enkelt skitstationer i Eskilstuna.

Svar från Glimra
Glimra - en biltvätt i kris
Har tvättat främst i Örebro. Fyra av fyra bås har problem såsom väldigt slitna slangar där vass ståltråd tittar fram på vissa, avfettning som läcker och det bokstavligen rinner ut från både slang och handtag och tak. Högtryckstvätt som läcker i taket och lampor som är ur funktion. Jag har många gånger felanmält detta, men då kommer 50:- i saldo (Vad jag nu ska med det till när jag hade månadsabonnemang!) och att de säger att de skickar ut en stationsvärd som ska fixa problemet, sedan händer ingenting.
En stationsvärd som finns på plats ibland, som jag pratat med. Som säger att han inte har rätt verktyg från Glimra för att laga stationen. En månad, två månader, tre månader, fyra månader, ingenting är eller blir åtgärdat. En kundtjänst som har autosvar påslaget och därav åtgärdas ingenting.
När det finns många andra bättre aktörer på marknaden får Glimra det svårt att hålla sig kvar om de behandlar kunder så. Det syns inte minst i årsredovisningen deras, de går med förlust år efter år. Det håller bara så länge innan de går i konkurs och får sälja alla stationer till en förhoppningsvis bättre aktör som behandlar sina kunder på ett bättre sätt.
Jag håller tummarna för att Glimra vänder det sjunkande skeppet men måttet för mig är härmed rågat.
Vill du ha en dyr och läckande tvätt med massor av fel, välj Glimra. Vill du ha en mer ordentlig biltvätt där de bryr sig om kunder, välj OKQ8. Dessutom billigare och du får trevlig personal på köpet.

Glimra Segeltorp
Glimra Segeltorp. Bra service och trevligt bemötande varje gång.

VARNING!!
VARNING!!
Hade de gått att sätta 5 minus stjärnor hade jag gjort de direkt.
Under nästa hela tiden vi haft abonnemangen drar man extra pengar från kortet trots att vi bara tvättar vid ett och samma tillfälle max per dag. Kundtjänsten svarar kort i bästa fall men det kommer aldrig någon återbetalning.
Hej Glimra,
Känns inte som någon mening alls med tanke på att jag kontaktat er sk kundtjänst ett antal ggr utan att få svar.
Du borde ju kunna se det på min kundbild och läsa igenom hur ni misshandlat oss som kund.
Ni har mina uppgifter så välkomna att höra av er.

Svar från Glimra
Vår bil blev otroligt smutsig och repig…
Vår bil blev otroligt smutsig och repig pga smutsig borste hos Glimra. De vill inte ge pengarna tillbaka och säger att man måste känna igenom borsten noga själv då det finns kunder som drar borstarna i marken, i olja och grus, ja allt möjligt. Borstarna är svarta så det är väldigt svårt att se om det är olja på en borste.
Varför har de borstar då?
Har nu lagt över 500 kr på att försöka få min bil ren och det är fortfarande smårepor kvar. Så tråkigt, vi hade precis köpt den.
Om någon mer råkar ut för samma sak, skriv gärna en review för glimra.se också. De verkar ha bjudit in nöjda kunder att recensera där för att slippa dåligt rykte.

Warning warning warning
Warning warning warning
Katastrof bluff företag
Har 249 saldo på mitt konto
Och när jag tvättade bilen båda två gångarna dra från mitt kort
Kontaktade glimra ingen svar!!