Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb nog steeds niet m'n jas ontvangen wel betaald wacht al bijna 3 maanden ze reageren nergens op afz n broeren

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hun breisels zijn van authentieke kwaliteit. Ik heb goedkopere truien gehad die na één keer wassen vervormd waren en hun vorm volledig verloren hadden, maar deze zijn heel goed blijven zitten. Het gew... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog zon loser die op een krukje gaat staan en zichzelf napoleon waant. Ondernemen voor het ondernemen.. en een compleet ondermaats ruk bedrijf weten neer te zetten: leer=plastic, verzending duurt weke... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We proberen al een week contact te krijgen omdat we een product willen annuleren. Helaas is het nog steeds niet gelukt om de klantenservice te bereiken. De Nederlandse wet geeft aan dat je altijd het... Se mer

Företagsinformation

1. Skönhetsartiklar

Skrivet av företaget

Het doel van Gleame. is simpel: iedereen, van jong tot oud, laten stralen met zelfvertrouwen. We bieden geavanceerde huidverzorging die effectief is, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prijs. Onze producten zijn doordrenkt met innovatieve technologieën zoals rood- en blauwlichttherapie en bevatten natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven naar een gezonde planeet. Sluit je aan bij Gleame. en ontdek jouw reis naar een stralende huid, ongeacht je leeftijd.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Avoid this company

Avoid this company . My order never arrived and all my emails were ignored.
Reported to my bank as a scam

29 april 2025

Svar från Gleame.

Dear Customer! We are very sorry to hear about your experience and sincerely apologize for the inconvenience caused. We take all customer concerns seriously and would like to resolve this issue as soon as possible. Could you please send us your order details via email at info@gleame.nl so we can investigate this further and ensure that you receive your order or a proper resolution? We look forward to hearing from you so we can make this right. Best regards, Team Gleame

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Duurt erg lang voordat de bestelling…

Duurt erg lang voordat de bestelling binnen is gekomen
14 dagen op moeten wachten

28 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Francis! Bedankt voor je feedback, en vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen je frustratie en nemen je bericht serieus en we gaan kijken hoe we onze levertijden kunnen verbeteren. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Gleame

slechte kwaliteit en service

Een bedrijf wat inkoopt bij aliexpres en verkoopt voor het 2 of 3 dubbele
Retouraanvraag doen ze moeilijk over
Gelukkig wel m’n geld terug gekregen uiteindelijk
Kwaliteit kleding erg matig

7 maj 2025

Svar från Gleame.

Beste! Bedankt voor je feedback. We willen graag verduidelijken dat we geen verband hebben met AliExpress en dat onze producten zorgvuldig geselecteerd worden. Het spijt ons dat de kwaliteit van de kleding en de retourervaring niet aan je verwachtingen voldeden. We streven altijd naar hoge kwaliteit en een vlotte service en nemen je opmerkingen serieus om dit in de toekomst te verbeteren. Fijn dat je je geld terug hebt gekregen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op – we staan klaar om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De trenchcoat was een te klein chinees…

De trenchcoat was een te klein chinees vod: totaal geen jas te noemen. Terugsturen zeer omslachtig en pas na meerdere mails krijg je een retouraanmelding met -adres. Mijn geld hoop ik nog terug te krijgen.

22 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Anja! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat de trenchcoat niet aan je verwachtingen voldeed en dat het retourproces niet soepel is verlopen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We begrijpen je frustratie en hopen dat de terugbetaling inmiddels goed is afgehandeld. Mocht dat niet zo zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op – we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bestelling niet toegekomen

Heb mijn bestelling niet aan gekregen....

22 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Roosje! Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit verder te onderzoeken. Onze excuses voor het ongemak en we zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Svar från Gleame.

Dear Tetiana! Thank you for sharing your feedback. We understand how frustrating this must be, and we sincerely apologize for the mix-up with your order. We are already in contact with you to resolve the issue. We greatly appreciate your patience and understanding, and we are committed to resolving this to your satisfaction. If you have any further questions, please don’t hesitate to reach out. Best regards, Team Gleame

Mooi produkt

Mooi produkt, lijkt ook goede kwaliteit en pasvorm oke.
Wel duurde verzending erg lang maar uiteindelijk goedgekomen

14 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Hanneke! Bedankt voor je review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en pasvorm van het product. We waarderen je geduld en bieden onze excuses aan voor de vertraging in de verzending. We hopen je in de toekomst sneller van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Levering duurde langer als verwacht

Levering duurde langer als verwacht, maar wel goede communicatie!

14 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Manon! Bedankt voor je feedback! Onze excuses voor de vertraging in de levering, maar we zijn blij te horen dat je tevreden bent met de communicatie. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen en hopen je volgende keer een snellere levering te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Svar från Gleame.

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat je lang op je bestelling hebt moeten wachten - dit voldoet niet aan onze normen voor een snelle en betrouwbare verzending. We zullen hier intern naar kijken om onze service verder te verbeteren.

Wat betreft je indruk van de jurk: We besteden veel aandacht aan kwaliteit en transparantie bij het selecteren van onze producten. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice - we helpen je graag verder.
We nemen je feedback zeer serieus en bedanken je dat je de tijd hebt genomen om ons te schrijven.

Prima levering

Prima levering. Het duurde alleen lang voor het binnen was.

8 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Sil! Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering verder goed is verlopen. We begrijpen dat het vervelend is als het wat langer duurt dan verwacht — onze excuses daarvoor. We doen ons best om altijd zo snel mogelijk te leveren en nemen je feedback mee om dit te blijven verbeteren. 💛Met vriendelijke groet, Team Gleame

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na meer dan 20 dagen nog steeds onze…

Na meer dan 20 dagen nog steeds onze bestelling niet ontvangen......standaard antwoord van nog even geduld, zonder verdere uitleg.....

20 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Rita! Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend is om zo lang op uw bestelling te moeten wachten. Helaas kunnen vertragingen soms optreden, waar wij geen invloed op hebben. We doen ons best om de levering zo snel mogelijk te verwerken en waarderen uw geduld. We hebben ook contact met u opgenomen via de e-mail. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat uw bestelling snel bij u aankomt. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Svar från Gleame.

Beste Agnes! Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je goed op de hoogte werd gehouden. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Als je nog vragen hebt, staan we uiteraard voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer lang moeten wachten op kleding en…

Zeer lang moeten wachten op kleding en nu ik het heb ontvangen is de kwaliteit zeer ondermaats.
Geen pasvorm, slechte kwaliteit van stof.
Past totaal niet.

26 mars 2025

Svar från Gleame.

Beste Klant! Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent in zowel de levertijd als de kwaliteit van de kleding. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren. We willen graag een oplossing bieden. Zou u contact met ons kunnen opnemen via onze klantenservice zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken? Of het nu gaat om een terugbetaling of een ruil, we helpen u graag verder. We waarderen uw feedback en zullen het gebruiken om onze service en producten te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Houden me aan het lijntje ivm retour…

Houden me aan het lijntje ivm retour sturen van kleding van HEEL slechte kwaliteit. Proberen me meermaals te overtuigen van korting op een ander artikel ipv mijn geld terug te krijgen. Retour is zelf te betalen en duur, hopelijk krijg ik wel mijn geld terug.

7 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Klant! Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van de kleding en de retourprocedure. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden. We begrijpen uw frustratie en willen dit graag rechtzetten. We bieden standaard de mogelijkheid om retouren te verwerken, maar we begrijpen dat de kosten soms een belemmering kunnen zijn. We willen graag met u samenwerken om een passende oplossing te vinden, of het nu gaat om een terugbetaling of andere opties. Neem alstublieft contact met ons op via de klantenservice, zodat we de situatie kunnen oplossen. Uw feedback nemen we serieus en we zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Verkeerd artikel geleverd

De levering duurde langer dan gepland. Toen de levering eindelijk binnenkwam, zat er een volledig ander artikel in. Een hele andere kleur dan besteld werd geleverd en ook de structuur van de broek klopte niet.

Svar från Gleame.

Beste Klant! Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen en dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We willen graag het probleem zo snel mogelijk oplossen. Zou u alstublieft contact met ons op willen nemen via onze klantenservice, zodat we het juiste artikel kunnen sturen of een andere passende oplossing kunnen bieden? We waarderen uw geduld en feedback, en we zullen er alles aan doen om dit voor u recht te zetten. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Goedkope chinese rommel

Ik dacht te bestellen bij een Nederlands bedrijf. Helaas leveren ze goedkope chinese rommel. Nu snap ik waarom ik geen beschrijving van de stof kon vinden.

Svar från Gleame.

Beste Mieke! Bedankt voor je review. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren. We willen graag verduidelijken dat we bij Gleame er altijd naar streven om producten van hoge kwaliteit aan te bieden. We werken samen met geselecteerde leveranciers die voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. Het spijt ons dat de stof van je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet en dat je deze niet van tevoren kon vinden in de productbeschrijving. We nemen je feedback serieus en zullen persoonlijk contact met je opnemen om je ervaring verder te bespreken en een passende oplossing te bieden. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we willen er alles aan doen om dit recht te zetten. Mocht je in de tussentijd vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn er om te helpen! Hartelijke groet, Het Gleame Team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I need 40 or 50 percent refund if you…

I need 50 percent refund if you want me to keep this lowest quality product which is not even worth 10 euros. Shame that they offer 20 percent discount on 90 euros for disgusting pieces of clothes.
I can ship product back but then i need total amount to be refunded.

Svar från Gleame.

Dear Anju! Thank you for your feedback. We are sorry to hear that the product did not meet your expectations. We are currently reviewing your case and will be in touch with you directly via email to resolve this matter. Kind regards, Team Gleame

Goed service

Svar från Gleame.

Beste Sophie! Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Als je nog vragen hebt of verder geholpen wilt worden, staan we altijd voor je klaar.
Met vriendelijke groet, Team Gleame

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb de kleding geretourneerd omdat…

Ik heb de kleding geretourneerd omdat de kwaliteit slecht was. Het is nu al een week binnen bij jullie en ik heb mijn geld nog niet terug. Ik word maar aan het lijntje gehouden.

3 april 2025

Svar från Gleame.

Beste Mirjam! Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We willen u laten weten dat de terugbetaling inmiddels is verwerkt. Het kan soms een paar dagen duren voordat het bedrag op uw rekening staat, afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. We stellen uw geduld op prijs. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Svar från Gleame.

Beste Annie! Bedankt voor je review! We begrijpen dat de reistijd soms langer kan zijn dan verwacht, en we werken er voortdurend aan om onze processen te verbeteren en de levering zo snel mogelijk te maken. We stellen je geduld op prijs en hopen dat je verder tevreden bent met je ervaring. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.