Gewoon Energie Omdömen

1 081
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De mevrouw die mij heeft geholpen was erg attent en geduldig. Heeft alle vragen kunnen ant woorden en wat ze niet meteen wist heeft ze het voor me opgezocht met andere collega’s. Het was een super ge... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Klantenservice prima. Maar een half jaar na mijn eindafrekening en afhandeling daarvan (en overstap naar een andere energie leverancier) krijg ik opeens bericht van een correctie op mijn loyaliteitsbo... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een prettige mevrouw, die vriendelijk mijn vragen beantwoordde en begrip had voor het feit dat ik weer eens door een gladde verkoper ben verleid over te stappen. Dank je wel ik blijf gewoon bij jullie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 081)

270 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke Mevrouw en duidelijk…

Vriendelijke Mevrouw en duidelijk antwoord.

Beste Nee,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Denise.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dame was vriendelijk en heeft me…

Dame was vriendelijk en heeft me gerustgesteld.
Afgelopen week ben ik al 4 keer gebeld. Laatste keer was de heer erg
agressief.

Beste P.C. Boer,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over mijn collega. Fijn om te horen dat zij u vriendelijk heeft geholpen en gerust heeft gesteld.

Ik begrijp dat het vervelend is om meerdere keren benaderd te worden, zeker wanneer de laatste keer als agressief werd ervaren. Ik wil u u laten weten dat dit niet door ons afkomstig is, maar door een tussenpartij van een andere energieleverancier.

Wij adviseren altijd contact te houden met uw eigen leverancier en gerust te melden als u ongewenste communicatie ervaart.

Vriendelijke dame

Vriendelijke dame heeft me goed geholpen

Beste Emmy,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat mijn collega u vriendelijk en goed heeft geholpen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima geholpen en te woord gestaan

Prima geholpen en te woord gestaan. Vriendelijk!

Beste H. Dreteler,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat mijn collega u vriendelijk te woord heeft gestaan en goed heeft geholpen.

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan, nu afwachten of het prijsvoorstel dat ook is.

17 december 2025

Beste Jansenassenbv,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u netjes te woord bent gestaan. Wij hopen dat u tevreden bent met ons prijsvoorstel. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Goede service.

17 december 2025

Beste Sonja,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Loyaliteitsbonus ten onrechte herberekend

Deze organisatie bepaalt 4 maanden na het opmaken van de eindnota dat er een fout is gemaakt met de loyaliteitsbonus. Of ik nog even € 368 wil overmaken. De berekening van de hoogte klopt. Wat niet klopt is dat men na 4 maanden nog kan aankloppen voor herberekening van die bonus. Dit staat nergens in hun actievoorwaarden. Wèl in hun algemene voorwaarden, maar niet in die actievoorwaarden.
De eindafrekening voor mijn gebruik was juist vastgesteld. De bonus, zo bleek dus achteraf, niet. Ik vind dat een blunder terzake van die bonus, die 4 maanden na dato is ontdekt, niet op de klant verhaald moet worden.

Ik wil u hiervoor dus waarschuwen. Gaandeweg de wedstrijd verzet Gewoon energie de doelpalen. Niet netjes......

Beste Georges Careman,

Hartelijk dank voor uw review.

We begrijpen dat het vervelend en verwarrend kan zijn om na het beëindigen van uw contract een aanvullende factuur te ontvangen, zeker wanneer uw werkelijke verbruik lager was dan vooraf ingeschat.

Graag leggen we kort uit waarom u deze factuur heeft gekregen. In de Actievoorwaarden van de Loyaliteitsbonus staat dat de hoogte van de bonus wordt gebaseerd op het door u opgegeven verbruik. Als het daadwerkelijke verbruik hiervan afwijkt, mag de bonus evenredig worden aangepast op de jaar- of eindnota. Wanneer dit verschil pas na de eindafrekening duidelijk wordt, kan dit via een aanvullende factuur worden gecorrigeerd.

De correctie werkt eenvoudig: we berekenen het percentage waarmee uw werkelijke verbruik lager was dan uw opgegeven verbruik, en datzelfde percentage wordt toegepast op de ontvangen loyaliteitsbonus. Het te veel uitgekeerde deel wordt dan teruggevorderd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg vriendelijk en behulpzaam te woord…

Erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Beste Dorien Berendsen,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u vriendelijk en behulpzaam te woord bent gestaan. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Werd snel geholpen door vriendelijke…

Werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste en heeft duidelijk en goed antwoord op mijn vragen gegeven

Beste Marian Hamstra,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben heel tevreden over hoe ik geholpen…

Ben heel tevreden over hoe ik geholpen ben door de klantenservice

Beste Amelia,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de ondersteuning door onze klantenservice. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Werd snel en doeltreffend geholpen.

Beste j.h. van gog,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u snel en doeltreffend bent geholpen. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Wensen

Netjes tewoord gestaan en al mij. Vragen goed beantwoord

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor het positieve review!

Fijn om te horen dat u netjes te woord bent gestaan en dat al uw vragen goed zijn beantwoord. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik belde om info te krijgen over mijn…

Ik belde om info te krijgen over mijn betalingen. Er werd goed naar mijn vraag geluisterd. En op een keurige manier ben ik juist geïnformeerd.
Een vrolijke dame heeft mij geholpen en daarom voldoe ik aan haar vraag om deze review te schrijven. Top!

Beste P.Broekhuizen,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat er goed naar uw vraag is geluisterd en dat u op een duidelijke en keurige manier bent geïnformeerd. Wij geven het compliment graag door aan onze collega. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Netjes

Netjes, beleefd te woord gestaan en mijn vraag beantwoordt.

Beste Heuphulp,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u netjes en beleefd te woord bent gestaan en dat uw vraag is beantwoord. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ze hebben me goed geholpen en niet…

Ze hebben me goed geholpen en niet moeilijk gedaan aan mijn wensen.

Beste L Bouterse,

Hartelijk dank voor het positieve review!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat er flexibel is meegedacht met uw wensen. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben goed geholpen kreeg gelijk…

Ik ben goed geholpen kreeg gelijk antwoord op mijn vraag. Duidelijk en professioneel.

Beste Yasemin Özkaraaslan,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart!
Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed en een verhelderend gesprek.

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u een goed en verhelderend gesprek heeft gehad. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Telefonische informatie

Kreeg mevrouw aan de telefoon die mij vriendelijk en adequaat te woord stond.

Beste Harm Egbers,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat mevrouw u vriendelijk en adequaat te woord heeft gestaan. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Goede klantservice

Correct en duidelijke uitleg en advies.
Heel vriendelijk en servicegericht.

Beste E. Huveneers,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u een correcte en duidelijke uitleg en advies heeft ontvangen, en dat dit op een vriendelijke en servicegerichte manier is verlopen. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.