Jag är otroligt nöjd med den här verksamheten! Personalen var mycket professionell och hjälpsam under hela processen. De lyssnade på mina behov och levererade precis vad jag förväntade mig, till och m... Se mer

Jag är överlag nöjd med den här verksamheten. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig med mina frågor på ett professionellt sätt. Kvaliteten på tjänsten var bra och priset var rimligt. De... Se mer
Jag är mycket nöjd med mitt besök här! Personalen var otroligt vänlig och professionell, och de tog sig verkligen tid att hjälpa mig med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var förstklassig och pri... Se mer
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos det här företaget. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var god och priserna var rimliga. De... Se mer
Om Demo Plus Generic Company
Tenemos una solución para cada una de tus necesidades.
⚡ Energía con experiencia: somos una compañía especializada en electricidad desde hace más de 80 años y con conocimiento técnico para ofrecer un servicio sólido y fiable.
⚡ Tarifas de luz y gas a tu medida: encuentra con la ayuda de nuestros asesores expertos las ofertas que mejor se ajusten a tus necesidades y horarios.
⚡ Soluciones para tu hogar y tu empresa: climatización, aire acondicionado, instalación de paneles solares, autoconsumo y movilidad sostenible para coches eléctricos.
⚡ Siempre cerca de ti: contamos con una amplia red de oficinas y técnicos, combinando atención presencial y digital para adaptarnos a cada necesidad.
¡Acompáñanos!
| Ver catálogo de luz | Leer el blog |
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Bra service och kvalitet
Jag är övervägande nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig att hitta det jag behövde. Kvaliteten på produkterna var bra och priserna var rimliga. Det enda som skulle kunna förbättras är väntetiden, som var lite längre än förväntat.

Bra service och trevlig personal
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos det här företaget. Personalen var professionell och hjälpsam genom hela processen. Det enda som kunde varit bättre var väntetiden, som var lite längre än förväntat. Priserna är rimliga och kvaliteten på tjänsten motsvarade mina förväntningar. Jag skulle definitivt rekommendera dem till vänner och familj.
Bra service med små förbättringsmöjligheter
Jag är överlag mycket nöjd med mitt besök här. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med det jag behövde. Priserna var rimliga och kvaliteten på produkterna var bra. Det enda som kunde förbättras är öppettiderna på helgerna, de stänger lite för tidigt. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta till vänner och familj.
Bra service men rummet kunde vara bättre
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse överlag. Personalen var vänlig och professionell, vilket gjorde besöket trevligt. Servicen var snabb och effektiv, precis som jag förväntade mig. Det enda som drog ner betyget lite var att lokalerna kunde varit lite fräschare och modernare. Trots detta kommer jag definitivt att återvända.

Fantastisk service och kvalitet!
Jag är så imponerad av det här företaget! Personalen var otroligt hjälpsam och kunnig från början till slut. Produkterna höll verkligen hög kvalitet och leveransen gick smidigt utan några problem. Priset var också mycket rimligt med tanke på den utmärkta servicen. Jag kommer definitivt att återkomma och rekommendera detta till alla mina vänner och familj.
Bra service och trevlig personal
Jag är i stort sett nöjd med mitt besök här. Personalen var verkligen trevlig och hjälpsam, och de tog sig tid att svara på alla mina frågor. Produkterna höll god kvalitet och priserna var rimliga. Det enda som skulle kunna förbättras är väntetiden, som var lite längre än förväntat. Trots detta skulle jag definitivt rekommendera detta företag till vänner och familj.
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är otroligt nöjd med mitt besök här. Personalen var mycket professionell, hjälpsam och vänlig genom hela processen. De tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov och kom med utmärkta förslag. Kvaliteten på tjänsten var exceptionell och priset var helt rimligt. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta företag till alla mina vänner och familj.

Fantastisk service och kvalitet!
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var mycket professionell, vänlig och hjälpsam från början till slut. De tog sig tid att lyssna på mina behov och levererade exakt vad jag förväntade mig. Kvaliteten på tjänsten var outstanding och priset var helt rimligt. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera dem till alla mina vänner och familj.

Svar från Demo Plus Generic Company
Fantastisk service och professionell personal
Jag är så imponerad av den här verksamheten! Personalen var otroligt hjälpsam och vänlig från första kontakten. Allt fungerade smidigt och effektivt, och kvaliteten på tjänsten var helt fantastisk. De gick verkligen utöver det förväntade för att säkerställa att jag var nöjd. Jag rekommenderar starkt detta företag till alla som söker pålitlig och professionell service.

Bra service men lite väntetid
Jag är övervägande nöjd med min upplevelse här. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig att hitta precis vad jag behövde. Kvaliteten på produkterna och tjänsterna motsvarade förväntningarna. Den enda anledningen till att jag inte ger fem stjärnor är väntetiden, som var lite längre än väntat. Annars kan jag definitivt rekommendera detta företag till andra.
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var mycket professionell och hjälpsam från början till slut. De tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov och erbjöd perfekta lösningar. Kvaliteten på tjänsten var exceptionell och priset var mycket rimligt. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera dem varmt till familj och vänner. Toppenklass!
Okej upplevelse men inte mer
Företaget levererar vad de lovar men utan att imponera särskilt. Personalen var artiga men inte speciellt engagerade. Priserna är rimliga men kvaliteten kunde varit bättre för pengarna. Leveranstiden var acceptabel även om jag förväntat mig snabbare service. Skulle kunna överväga att handla här igen men kommer definitivt att jämföra med andra alternativ först.

Fruktansvärd upplevelse
Totalt slöseri med tid och pengar. Personalen var otrevlig och verkade inte bry sig om mina problem. Jag fick vänta i evigheter utan någon förklaring. När jag äntligen fick hjälp var kvaliteten under all kritik. Produkten höll inte vad den lovade och när jag försökte reklamera blev jag bara hänvisad runt mellan olika avdelningar. Kommer aldrig återvända hit igen.
Bra service men lite väntetid
Jag är överlag nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var hjälpsam och kunnig, och de tog sig tid att svara på alla mina frågor. Kvaliteten på tjänsten var bra och motsvarade mina förväntningar. Den enda anledningen till att jag inte ger fem stjärnor är att väntetiden var lite längre än väntat. Men allt som allt en positiv upplevelse som jag gärna rekommenderar till andra.
Bra service överlag
Jag är nöjd med den här verksamheten. Personalen var vänlig och professionell, och de löste mitt ärende snabbt. Lokalerna var rena och välorganiserade. Det enda som kunde vara bättre är öppettiderna, de skulle kunna vara lite längre på helgerna. Priserna är rimliga och kvaliteten är god. Jag kommer definitivt att återkomma.
Bra service överlag
Jag är väldigt nöjd med den här företaget. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var hög och priserna rimliga. Det enda som kunde förbättras är öppettiderna, eftersom de stänger lite för tidigt på vardagar. Annars var upplevelsen positiv och jag kommer definitivt att återvända.
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är verkligen imponerad av detta företag! Personalen var otroligt hjälpsam och kunnig från första kontakten. Allt fungerade smidigt och professionellt genom hela processen. Kvaliteten på tjänsten överträffade mina förväntningar helt. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som söker pålitlig och förstklassig service.
Okej service men kan förbättras
Har varit kund här i sex månader och upplevelsen är blandat. Personalen är oftast trevlig men ibland verkar de stressade och inte har tid att hjälpa till ordentligt. Produkterna håller generellt bra kvalitet men priserna känns lite höga jämfört med konkurrenterna. Leveranstiderna varierar mycket från vecka till vecka vilket är frustrerande.
Bra service och trevlig personal
Jag är övervägande nöjd med min upplevelse. Personalen var mycket hjälpsam och kunnig, vilket gjorde besöket trevligt. Servicen var snabb och effektiv. Det enda som kunde förbättras är öppettiderna som ibland är lite begränsade. Priserna är rimliga och kvaliteten är god. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta företag till mina vänner och familj.
Bra service men vissa förbättringsmöjligheter
Jag är i stort sett nöjd med min upplevelse hos det här företaget. Personalen var vänlig och hjälpsam, och de löste mitt ärende på ett professionellt sätt. Kvaliteten på produkten är bra och priset är rimligt. Lite längre väntetid än förväntat var den enda nackdelen. Skulle absolut rekommendera dem till andra.