Jag är otroligt nöjd med den här verksamheten! Personalen var mycket professionell och hjälpsam under hela processen. De lyssnade på mina behov och levererade precis vad jag förväntade mig, till och m... Se mer

Jag är överlag nöjd med den här verksamheten. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig med mina frågor på ett professionellt sätt. Kvaliteten på tjänsten var bra och priset var rimligt. De... Se mer
Jag är mycket nöjd med mitt besök här! Personalen var otroligt vänlig och professionell, och de tog sig verkligen tid att hjälpa mig med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var förstklassig och pri... Se mer
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos det här företaget. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var god och priserna var rimliga. De... Se mer
Om Demo Plus Generic Company
Tenemos una solución para cada una de tus necesidades.
⚡ Energía con experiencia: somos una compañía especializada en electricidad desde hace más de 80 años y con conocimiento técnico para ofrecer un servicio sólido y fiable.
⚡ Tarifas de luz y gas a tu medida: encuentra con la ayuda de nuestros asesores expertos las ofertas que mejor se ajusten a tus necesidades y horarios.
⚡ Soluciones para tu hogar y tu empresa: climatización, aire acondicionado, instalación de paneles solares, autoconsumo y movilidad sostenible para coches eléctricos.
⚡ Siempre cerca de ti: contamos con una amplia red de oficinas y técnicos, combinando atención presencial y digital para adaptarnos a cada necesidad.
¡Acompáñanos!
| Ver catálogo de luz | Leer el blog |
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är helt överväldigad av den extraordinära servicen jag fick här. Personalen var otroligt kunnig, vänlig och hjälpsam genom hela processen. Kvaliteten på tjänsten överträffade alla mina förväntningar och resultatet blev exakt vad jag hoppats på. Priset var mycket rimligt och helt värt varje krona. Jag kommer definitivt att återkomma och rekommendera detta företag till alla mina vänner och familj. Tack för en fantastisk upplevelse!

Bra service och kvalitet
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse här. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med det jag behövde. Produkterna håller hög kvalitet och priset är rimligt. Det enda som kunde vara bättre är öppettiderna som ibland är lite begränsade. Skulle definitivt rekommendera detta företag till vänner och familj.
Okej service men vissa brister
Mitt besök var helt okej men inte mer än så. Personalen var trevlig men verkade lite stressade och servicen tog längre tid än förväntat. Produkterna höll bra kvalitet men sortimentet kunde varit större. Priserna är rimliga men inte särskilt konkurrenskraftiga. Lokalen var ren och välstädad vilket var positivt.
Bra upplevelse överlag
Jag är nöjd med mitt besök här. Personalen var vänlig och hjälpsam när jag hade frågor. Servicen var snabb och effektiv, vilket jag uppskattar mycket. Produkterna höll bra kvalitet och priserna var rimliga. Det enda som kunde förbättras är öppettiderna på helgerna, de stänger lite för tidigt. Men allt som allt en positiv upplevelse som jag gärna återkommer till.
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är så nöjd med den här verksamheten! Personalen var otroligt hjälpsam och kunnig från första stund. De tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov och gav utmärkta råd. Kvaliteten på produkterna och tjänsterna överträffade mina förväntningar. Jag kommer definitivt att rekommendera dem till alla mina vänner och familj!
Fruktansvärd upplevelse
Helt oacceptabel service från början till slut. Personalen var ovänlig och verkade ointresserad av att hjälpa till. Jag fick vänta i evigheter utan någon förklaring. När jag äntligen fick hjälp var kvaliteten under all kritik. Priserna var alldeles för höga för den usla servicen. Jag kommer aldrig återvända hit och avråder starkt andra från att besöka detta företag.
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är extremt nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var otroligt hjälpsam och professionell från början till slut. De tog sig tid att lyssna på mina behov och erbjöd perfekta lösningar. Kvaliteten på produkterna och servicen överträffade alla mina förväntningar. Jag kommer definitivt att rekommendera dem till vänner och familj.
Fantastisk service och professionell personal
Jag är helt nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var otroligt hjälpsam och kunnig, och de gjorde allt för att se till att jag fick precis vad jag behövde. Kvaliteten på tjänsten var förstklassig och allt genomfördes snabbt och effektivt. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som söker pålitlig service.

Fantastisk service och kvalitet!
Jag är helt överväldigad av den fantastiska servicen jag fick här! Personalen var otroligt vänlig, kunnig och hjälpsam från första stund. Allt fungerade smidigt och professionellt. Kvaliteten på produkterna och tjänsterna överträffade verkligen mina förväntningar. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta företag till alla mina vänner och familj!
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är helt överväldigad av den professionella servicen jag fick här. Personalen var otroligt hjälpsam och kunnig, och de tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov. Kvaliteten på produkterna är förstklassig och priserna är mycket rimliga. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta företag till alla mina vänner och familj.
Bra service och kvalitet
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt att hitta vad jag behövde. Kvaliteten på produkterna var bra och priserna rimliga. Det enda som kunde varit bättre var väntetiden vid kassan, men det var inte särskilt lång. Jag kan definitivt rekommendera detta företag till andra och kommer själv att återvända.
Inte värt pengarna
Jag är ganska besviken på denna verksamhet. Personalen verkade ointresserad och gjorde lite för att hjälpa till. Kvaliteten på det jag fick var under förväntan och priset kändes för högt. Väntetiden var längre än utlovat och kommunikationen var dålig. Jag fick lösa flera problem själv utan stöd. Finns bättre alternativ där ute.
Bra service och kvalitet
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos det här företaget. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med det jag behövde. Kvaliteten på produkterna var bra och priserna var rimliga. Enda anledningen till att jag inte ger fem stjärnor är att leveransen tog lite längre tid än förväntat. Men överlag en positiv upplevelse som jag gärna rekommenderar till andra.

Fantastisk service och kvalitet!
Jag är så imponerad av den här verksamheten! Personalen var otroligt hjälpsam och professionell från början till slut. Kvaliteten på tjänsten överträffade mina förväntningar helt. Allt gick smidigt och effektivt, och de tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som söker pålitlig och förstklassig service. Kommer definitivt att återvända!
Bra service och kvalitet
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var bra och priserna rimliga. Det enda som kunde förbättras är öppettiderna på helgerna, men överlag en positiv upplevelse som jag gärna rekommenderar till andra.

Svar från Demo Plus Generic Company
Fantastisk service och professionell personal!
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse här. Personalen var mycket kunnig, vänlig och hjälpsam från första stund. De tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov och kom med utmärkta lösningar. Kvaliteten på tjänsten var förstklassig och priset var mer än rimligt. Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som söker pålitlig och professionell service!
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är så imponerad av detta företag! Personalen var otroligt hjälpsam och professionell från början till slut. Allt gick smidigt och snabbt, mycket bättre än jag hade förväntat mig. Kvaliteten på tjänsten var förstklassig och priserna var verkligen rimliga. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera dem varmt till alla mina vänner och familj. Tack för en underbar upplevelse!
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är extremt nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var professionell, vänlig och mycket hjälpsam från början till slut. De tog sig verkligen tid att förstå mina behov och levererade över förväntan. Kvaliteten på tjänsten var förstklassig och priset var mycket rimligt. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera dem varmt till vänner och familj. Tack för en strålande upplevelse!
Bra service men kan förbättras
Jag är generellt nöjd med den här verksamheten. Personalen var vänlig och hjälpsam när jag besökte dem. Kvaliteten på tjänsten var god och priset var rimligt. Det enda som kunde vara bättre är väntetiden, som var lite längre än förväntat. Trots detta skulle jag rekommendera dem till andra.

Fantastisk service och kvalitet!
Jag är mycket nöjd med mitt besök här! Personalen var otroligt vänlig och professionell från början till slut. De tog sig tid att lyssna på mina behov och gav utmärkta råd. Kvaliteten på produkterna var förstklassig och priserna var helt rimliga. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta företag till familj och vänner.