Jag är överlag nöjd med den här verksamheten. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig med mina frågor på ett professionellt sätt. Kvaliteten på tjänsten var bra och priset var rimligt. De... Se mer

Jag är mycket nöjd med mitt besök här! Personalen var otroligt vänlig och professionell, och de tog sig verkligen tid att hjälpa mig med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var förstklassig och pri... Se mer
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos det här företaget. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med mina frågor. Kvaliteten på produkterna var god och priserna var rimliga. De... Se mer
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och kunnig, och de svarade snabbt på mina frågor. Servicen var effektiv och priserna var rimliga. Det enda som kunde förb... Se mer
Om Demo Plus Generic Company
Tenemos una solución para cada una de tus necesidades.
⚡ Energía con experiencia: somos una compañía especializada en electricidad desde hace más de 80 años y con conocimiento técnico para ofrecer un servicio sólido y fiable.
⚡ Tarifas de luz y gas a tu medida: encuentra con la ayuda de nuestros asesores expertos las ofertas que mejor se ajusten a tus necesidades y horarios.
⚡ Soluciones para tu hogar y tu empresa: climatización, aire acondicionado, instalación de paneles solares, autoconsumo y movilidad sostenible para coches eléctricos.
⚡ Siempre cerca de ti: contamos con una amplia red de oficinas y técnicos, combinando atención presencial y digital para adaptarnos a cada necesidad.
¡Acompáñanos!
| Ver catálogo de luz | Leer el blog |
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är så nöjd med den här företaget! Personalen var otroligt hjälpsam och professionell från början till slut. Servicen var snabb och effektiv, och resultatet överträffade alla mina förväntningar. Priserna är rimliga och kvaliteten är utmärkt. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera dem varmt till familj och vänner.
Fruktansvärd upplevelse
Totalt slöseri med tid och pengar. Personalen var otrevlig och ovänlig från första stund. Fick vänta i evigheter utan någon förklaring. När jag äntligen fick hjälp var kvaliteten under all kritik. Priset var alldeles för högt för det usla resultatet. Klagomål ignorerades helt. Kommer aldrig återvända hit och avråder alla andra från att handla här.
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är helt överväldigad av den professionella servicen jag fick här. Personalen var otroligt hjälpsam och kunnig, och de tog sig verkligen tid att förstå mina behov. Kvaliteten på produkterna är förstklassig och priserna är mycket rimliga. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta företag till alla mina vänner och familj. Ett riktigt toppenbetigt!
Bra service med små förbättringsområden
Jag är i stort sett nöjd med min upplevelse här. Personalen var vänlig och hjälpsam, och produktkvaliteten var god. Leveransen gick snabbt och priserna var rimliga. Det enda som kunde vara bättre är öppettiderna på helgerna och att svara lite snabbare på e-post. Men överlag en positiv upplevelse och jag kommer definitivt att rekommendera dem till vänner.
Bra service och kvalitet
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos det här företaget. Personalen var professionell och hjälpsam genom hela processen. Produkterna höll hög kvalitet och leveransen gick smidigt. Det enda som kunde förbättras var väntetiden vid vissa tillfällen, men det var inget större problem. Jag kan definitivt rekommendera detta företag till andra och kommer själv att återvända i framtiden.
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var mycket professionell, vänlig och hjälpsam från början till slut. De tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov och gav utmärkta råd. Kvaliteten på tjänsten var förstklassig och priserna var rimliga. Jag kan varmt rekommendera dem till alla!

Bra service överlag
Jag är i stort sett nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med det jag behövde. Produkterna håller god kvalitet och priset är rimligt. Det enda som kunde vara bättre är öppettiderna, de stänger lite väl tidigt på vardagar. Jag kommer definitivt att återvända.

Fantastisk service och kvalitet!
Jag är verkligen imponerad av denna verksamhet! Personalen var otroligt vänlig och professionell från första kontakten. De tog sig tid att lyssna på mina behov och gav utmärkta råd. Kvaliteten på tjänsten överträffade alla mina förväntningar och allt levererades i tid. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera dem varmt till familj och vänner!
Fantastisk service och professionell personal
Jag är extremt nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var otroligt kunnig och hjälpsam genom hela processen. De tog sig tid att lyssna på mina behov och gav utmärkta råd. Kvaliteten på tjänsten var exceptionell och priset var mycket rimligt. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som söker pålitlig och högkvalitativ service.
Bra service men viss förbättringspotential
Jag är i stort sett nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var trevlig och hjälpsam, och de flesta av mina behov blev tillgodosedda på ett professionellt sätt. Priserna är rimliga och kvaliteten är god. Det enda som drar ner betyget lite är att väntetiden ibland kan vara längre än önskat, och kommunikationen skulle kunna förbättras något. Trots det skulle jag rekommendera dem till andra.

Bra service överlag
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig snabbt med det jag behövde. Lokalerna var rena och välorganiserade. Det enda som kan förbättras är väntetiden vid högbelastning, men i övrigt var allt mycket professionellt. Prisnivån känns rimlig för kvaliteten man får. Jag kommer definitivt att återkomma.
Okej upplevelse men kan förbättras
Jag har använt deras tjänster ett par gånger nu och det är helt okej, men inget extraordinärt. Personalen är vänlig men verkar ibland lite stressade. Priserna är rimliga för vad man får, men kvaliteten varierar lite från gång till gång. Väntetiderna kan bli långa under högtrafik. Skulle kunna rekommendera dem för enklare ärenden, men för något viktigare skulle jag nog leta vidare.
Bra upplevelse överlag
Jag är väldigt nöjd med denna verksamhet. Personalen var vänlig och hjälpsam, och servicen var professionell från början till slut. Produkterna höll hög kvalitet och priserna var rimliga. Det enda som kunde förbättras var väntetiden, men det var inte något större problem. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera dem till mina vänner och familj.
Bra service och professionell personal
Jag är överlag mycket nöjd med min upplevelse. Personalen var kunnig och hjälpsam genom hela processen. Servicen var snabb och effektiv, även om det fanns några mindre detaljer som kunde förbättras. Prisnivån är rimlig för den kvalitet man får. Jag skulle definitivt rekommendera detta företag till vänner och familj.
Fantastisk upplevelse från början till slut
Jag är verkligen imponerad av den professionella servicen jag fick här. Personalen var otroligt hjälpsam och kunnig, och de tog sig tid att svara på alla mina frågor. Kvaliteten var förstklassig och resultatet överträffade mina förväntningar. Jag kommer definitivt att återvända och rekommendera detta företag till alla mina vänner och familj.

Bra service men viss förbättringspotential
Jag är i stort sett nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och hjälpsam, och de löste mitt ärende relativt snabbt. Lokalerna var rena och välorganiserade. Det enda som drar ner betyget är att väntetiden var lite längre än förväntat och kommunikationen kunde ha varit tydligare. Trots detta skulle jag definitivt rekommendera dem till vänner och familj.

Bra service och kvalitet
Jag är överlag mycket nöjd med denna verksamhet. Personalen var hjälpsam och kunnig, och de löste mina behov på ett professionellt sätt. Produkterna håller god kvalitet och priserna är rimliga. Det enda som kunde förbättras är väntetiderna, som ibland kan vara lite långa. Trots detta skulle jag definitivt rekommendera dem till vänner och familj.
Bra service och kvalitet överlag
Jag är mycket nöjd med mitt besök här. Personalen var vänlig och hjälpsam, och de svarade snabbt på mina frågor. Kvaliteten på produkterna var bra och priserna rimliga. Det enda som kan förbättras är väntetiden vid kassan under rusningstid. Annars var allt professionellt hanterat och jag fick precis vad jag behövde.
Bra upplevelse överlag
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och professionell, och de löste mina problem snabbt. Produkterna håller god kvalitet och priset är rimligt. Det enda som kan förbättras är väntetiden vid rusningstid, men det är en mindre detalj. Jag kommer definitivt att återkomma och rekommendera dem till vänner och familj.
Bra service och kvalitet
Jag är övervägande nöjd med min upplevelse hos detta företag. Personalen var vänlig och kunnig, och de hjälpte mig att hitta det jag behövde. Kvaliteten på produkterna var bra och priserna var rimliga. Det enda som skulle kunna förbättras är väntetiden, som var lite längre än förväntat.